2014 Aralık Anneleri

Sagol canim evet agirlasmadim cok sukur.ama zaten agirdim ya yine bisi degismedi yanii.yarin randevum var tartildim bakayim diye 16 gunde 800 gr almisim.sok oldum.benim icin buyuk bi artis insallah bidik kilo almistir..totelde 3.5 kilo oldu..lohusalik depresyonunda basmasin normalde zayifsan mutlaka verirsin..hem bak senin ikinci bebis.varsin iki bebisin sana hediyeside bikac kilo fazlan olsun saglicakla buyusunlerde kafaya takma...benimde inanilmaz catlaklarim var gorseniz marmara fay hattini gectik..anlamadigim karnimi gectim asagi taraflarda dolmus onlar ne alaka yaaa.kipkirmizi damar damar tum gobus...napalim yaglaniyorum badem yagi ile banada onun faydasi yok kilo elbet gider ama bunlar kalici zaten kilomdan oturu hic bi zaman bikini ustu felan giyipte insanlarin goz zevkini bozmadim o yuzden benimle esim arasinda sir olarak kalacak bu catlaklar (bu arada simdi derlerki bu kiz kapali degilmiydi? Evet ama bizlere ozel yerlerde bulunan deniz ve havuzlardaki bikini meselesinden bahsettim.aman tutarsizlik gozukmesinde) allahim kolayliklar versin sana okudum herseyide..ama o bel agrisini bende xozemedim.dun iki saat bile olmadi avm de takildik biraz.inanki arabada agladim.benim belimin belli bir noktasinda var agri ve sag bacagima vuruyor seninkide oylemi? Hele o mutfak tezgahinda bisiler yapmak olum..ben makinaya bulasiklari yikayipta yerlestirenlerdendim :) simdi siyiriyom yemek artigini yolluom makinaya sudan bile geciremiom bi haftadir..allah kolayliklar vversin. ..

KıZlar bwbişimin kıyafetlerıne utuye baslıcam birazdan akşama ancak biter heralde. Acaba dolabına nasıl yerleştırsem onu düşünüyorum

amin canım hepimize.
ya çatlağım yok sanıyordum ben önceki gebeliğimden. meğer varmış şimdi karnım gerildikçe beyaz beyaz belli oldular. hatta bi kaç tanede kırmızı eklendi onlara. kızımda çok yağlandım ballandım ne varsa sürdüm. bunda saldım çayıra. banyodan sonra sürüyorum genelde. o da aklıma gelirse. bi üşengeçlik geldi. boşver takma çatlağı falan napalım olacağı varmış. hem doğumdan sonra onlar beyazlaşıyo o kadar göze batmıyor.

ya bel fıtığı varsa bel ağrısı bacağa vururmuş. benim de bacağıma vuruyo evet. hele önceki gebeliğimde 9 aylıkken bi gün ağlamıştım. k.validemin evinde asansör yok. 3. katta oturuyorlar. ben bi gün kaldım 2. katta çıkamıyorum belim tutuldu. merdivene oturup ağlamıştım hiç unutmam
aynen ya ben de önce sıcak sabunlu suyla şöyle bi yıkar öyle yerleştiririm ben de. şimdi sıcak suyla geçirip atıyorum.içime sinmiyo ama napiyim sen de takma boşver. acısını çıkartırız doğumdan sonra :)

Ahh kuzum ya kıyamam sana hayır demeyi öğrenmek lazım derler ama işte olmuyor gelenlerin rahat olması da ayrı bi olay dikkat et cocuguna ya dagıtmasın işte ama öle anne ztn tak die zili çalıp girmez içeri en sevmediğim sey .. sen bgn yarın dinlen canım bol bol .. cocuklu olanlarımıza ayrıca üzülüyorum ya Allahım hepimize kolaylık versin ..

Oyle cok ozledimki sapur supur is yapmayi..bayilirdimm kalkip her tarafi ortaya dokmeye yorulmak nedir bilmezdim gece saat Iikilere kadar firin beklerdimki bitsinde yatayim diye..o eski halimden eser yok simdiii sarkisi bana gelsin:) annemde bel fitigi var ondan biliom ya ona cektiysemm yandimm.bide varis ameliyati olacaktim ben irsi bizde..eylule gun almistik degisik bi operasyondu.tel ile acacaklardi damarlarimi..ama nisanda bebisi ogrenince kaldi seneye eylule aldik simdi randevuyu..ama baktimda onlarda artmis yesil portlukler var iki uc yerimde allahtan gozuken degilmis icten varismis..ama gozuken iki uc nokta var onlar bils korkunc..daha bu yasimda curudummm.bu kiz beni tuketme yolunda hizla ilerliyor ..hele bi dogsun o totoyu en cok ben isircam

kızlar bugün 4 buçuk gibi doktor randevumuz var.. bakalım neler diyecek, heyecanlanıyorum. nstye girerim kesin. çatı muayenesi yapar mı ki? ama daha erken sanırım. 36+2 bugün..

kuzu siz kalsiyum hapı almıyonuz mu ondan mı bu agrılar elinde agrı ne geziyo. kalsiyumsuz ya da vitaminsiz mi kaldınız. multivitamin iciyorm musunuz.

Kızlar dün çok güzel bişey oldu .

işyerinde oturuyorum bir telefon danışmya cagırdılar. İndigimde bana çiçek geldiğini öğrendim. Çok cici ciceklerim oldu

dün moralim bozuk oldugunu farkeden eşim moral olsun diye yollamış bana uzun zamanır cicek almıyordum

canım gata sivili kabul etmiyor. sancılanıp gitsen de almıyor . diğer bölümlere sivil gidiyor ama kadın doğuma almıyor.

kızlar bugün 4 buçuk gibi doktor randevumuz var.. bakalım neler diyecek, heyecanlanıyorum. nstye girerim kesin. çatı muayenesi yapar mı ki? ama daha erken sanırım. 36+2 bugün..
ben de 36+0 ım bugun. nst kesin girersin de çatıyı 38 gibi mi yapmıştı benim dr

kuzu siz kalsiyum hapı almıyonuz mu ondan mı bu agrılar elinde agrı ne geziyo. kalsiyumsuz ya da vitaminsiz mi kaldınız. multivitamin iciyorm musunuz.

ha canım kalsiyumsuz vitaminsiz kaldık. sabah 300 ml süt, kahvaltıda 3-4 kibrit kutusu peynir, öğlen 200ml yoğurt, ikindi 200ml ayran, gece yatmadan 300ml süt. 4. aydan beri calsiyum tablet. gel gör ki kalsiyumsuz kaldık.

Kızlar cantaya yakalık ve hanı şu yıkaynca ilk sarılan ince seyler varya mermerşahinmi ne onları koymaya gerek varmıki

ayy neden kızıyosun.

vuuu ne romantik eşin varrr hep böle olun inşallahhh

hatunnnnnn ne aşuresi ya sen eksiklerini toparla boşver aşureyi heyy allahımm .. yorma kendini böle gerçi diyene bak hala merdivenleri hızla inip cıkıorum bi bakmışım 70lik nine modunda nefes nefeseyim

Eki Görüntüle 1294692 Eki Görüntüle 1294693 Kizlarr dunki alisverisimizden ah su netten aldiklarimda bi geleydiii eyiydiii

raziye bu kurdeleler ne sen ne yapıyorsun hala bitmedi mi süs püs işleriiii :)

canım gata sivili kabul etmiyor. sancılanıp gitsen de almıyor . diğer bölümlere sivil gidiyor ama kadın doğuma almıyor.

demek ondan almadılar onları da. Gata'yı hiç bilmiyorum ben ya gitmişliğim yok prosedürü de bilmiyordum

Kızlar cantaya yakalık ve hanı şu yıkaynca ilk sarılan ince seyler varya mermerşahinmi ne onları koymaya gerek varmıki

iki tane koy canım istersen zaten azıcık yer kaplar onlar :)

kızlar bavulunuzun boyu ne kadar. buyuklugu yani. bazıları çok ufak geldi almadım. orta boy bişey aldım ben.

ya bu forum olmasa her şeyi sadece benim başıma geliyor sanıp bunalıma girerdim vallahi. bir iki haftadır sabahları uyanınca parmaklarımı açıp kaparken zorlanıyorum, uyuşuklukla ağrı arası bir his. musluğu açarken bile canım acıyor yani. Allah'ım bir insanın parmakları neden ağrır, neden benim başıma geliyor böyle şeyler diyordum ki bugün sizin yazdıklarınızı görünce isyanım kısa sürdü :)

limonlukla limon sıkamıyorum. ellerim bükülmüyor canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…