2014 Aralık Anneleri

ben daha önce de kullandığım avene'ye devam ediyorum.doktorum zararı olmaz makyajını da yap kremiini de kullan,hamileliği stresli hale getirme demişti..artık bu tür şeyleri sormuyorum bile:)

aslında rahat olmak lazım haklısın da ben vücudun emdiği tarzda ürünleri kullanırken dikkatli olmaya çalışıyorum. zaten pimpirikli bi tipim gebelik bu huyumu 2 kat artttırdı :)

Kizlarr telden baglandigim icin gebelik haftalarinizi goremiorum..bebislerini hissedenler kacinci haftada acep :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

lazerle tüylerimden kurtulmuştum ben ama hamilelikte tek tük çıkmaya başladı ve sonuna gelene kadar artacak sanırım.seninki tekrar artmaz umarım

artmaz inşallah :44: benim tüyüm o kadar çabuk çıkıp, hızlı uzuyordu ki bu haline bile razıyım. yazın etek giymek işkenceydi ama şimdi rahatım çok şükür :)

ben daha önce de kullandığım avene'ye devam ediyorum.doktorum zararı olmaz makyajını da yap kremiini de kullan,hamileliği stresli hale getirme demişti..artık bu tür şeyleri sormuyorum bile:)

öyle oluncada yapış yapış olur terletirde bu sıcakta hiç çekilmez.
bende alıcam ama ne alacağıma bir türlü karar veremedim geçen yıl kullandığım krem vardı onu kullanıom şuanda ama özel bişiy olsun istiom.
bizim gibi pimpirik gebede varmı acaba amma sorunluyuz heee herşey özel olacak kocalarımız batacak bu gidişle :9::9:

ben solante pregna diye bi güneş kremi aldım 80 tl ydi galiba. gebeler için 50 faktör.eczacı öve öve bitirememişti. koruyuculuk açısından süper akşama kadar güneşte kalsan kızarmıyo bile yüzüm ama yüzüm emmiyo çok yoğun bi krem. beyaz beyaz kalıyo. yani hem memnunum hem değilim

ben clinique in güneş kremini kullanıyorum normalde de, hem çok yoğun olmadığı için makyaj altında da kullanmak sorun olmuyor. illa özel bir şeye gerek var mı ki? yine ona devam etmeyi düşünüyordum

aslında rahat olmak lazım haklısın da ben vücudun emdiği tarzda ürünleri kullanırken dikkatli olmaya çalışıyorum. zaten pimpirikli bi tipim gebelik bu huyumu 2 kat artttırdı :)

ben de pimpirikliydim ama kendimi hasta gibi hissetmemek,hamileliğin güzelliğini yaşamak istiyorum,hayatımın bu zamana kadar ki en güzel dönemindeyim hepimiz gibi..inşallah allah bi sorunla karşılaştırmaz.ve de hamilelikte stresli olan annenin çocuğu huysuz oluyor,buna inanıyorum...

artmaz inşallah :44: benim tüyüm o kadar çabuk çıkıp, hızlı uzuyordu ki bu haline bile razıyım. yazın etek giymek işkenceydi ama şimdi rahatım çok şükür :)

ben clinique in güneş kremini kullanıyorum normalde de, hem çok yoğun olmadığı için makyaj altında da kullanmak sorun olmuyor. illa özel bir şeye gerek var mı ki? yine ona devam etmeyi düşünüyordum

bende anlamadım ki eczacılara sorarsa illa hamilelikte kullanılan kremler var diyor ki normalde zaten herkesin evinde güneş kremi vardır arasında ne fark var bende anlamadım.

Canım ilk muayenemde doktor bana da kalp şeklinde dedi rahmin sonraki randevumda dedim bana böyle demiştiniz diye o da bebek büyüdü artık onu anlamayız gibisnden bişiler dedi sonra bu doktordan bi cacık olmucağını anlayınca doktorumu değiştirdim daha dün başka doktora muayene oldum bana hiç bişi demedi ilk ultrosan resmimi de gördü bakalım bi dahaki randevuma sorucam bu konuyu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba. Nasipse ben de Aralık annesi olacağım. Konuyu uzun zamandır takip ediyorum ama ilk defa cevap yazıyorum.
Benim de rahmim kalp şeklinde imiş ilk muayenede söylemişti doktorum. Bu doğuştan gelen bir durum ölene kadar da böyle olacak aklında bulunsun, rahim büyüyünce belli olmaz çünkü dedi. Kalp şeklinde rahim erken doğuma ya da düşüğe sebep olabilir dedi. Sonra korktuğumu anlayınca öyle olması şart değil , hiçbir şey olmayabilir de dedi. Bu yüzden progestan kullandım ama artık kullanmıyorum.
Daha sonra başka bir doktora muayene oldum, rahim genişlediği için kalp şeklinde olduğunu ben söyledim. Yani sizin ilk dr çok da haksız sayılmazmış sanırım :50:

ben solante pregna diye bi güneş kremi aldım 80 tl ydi galiba. gebeler için 50 faktör.eczacı öve öve bitirememişti. koruyuculuk açısından süper akşama kadar güneşte kalsan kızarmıyo bile yüzüm ama yüzüm emmiyo çok yoğun bi krem. beyaz beyaz kalıyo. yani hem memnunum hem değilim

Losyon mu krem mi canım?

Kizlarr telden baglandigim icin gebelik haftalarinizi goremiorum..bebislerini hissedenler kacinci haftada acep :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben 13. Haftalıktan beri hissediyorjm doktorum 18 den önce inkansız dese de eminim 2. Hamileliğim ve nasıl birşey olduğunu biliyorum hatta şuan 15 haftalığım ve daha belirgin ;):1:

Canim epeydir yoktun.masallah sanada bebeginede 3lu teste gerek yok dedi benim doktor senin ikili testte risk yoktu degil mi? :(

Sağol cnm. Rahatsızlığım dolayısıyla hem madden hem manen iyi değildim. Atlattım çok şükür.

İkili testim 1/1607 çıkmıştı. Dr sonucun riskli değil ama üçlü test yapmayı gerektirecek seviyede demişti. Bugün çıktı güya ama işler yoğundu almaya gidemedim. İnternete sadece hormon değerlerini veriyorlar risk hesaplaması yok:(

Bende eski güneş kremime devam ediyorum kızlar. Ve şampuana falan da hiç dikkat etmedim dediğiniz gibi. Ben bunların o kadar önemli olduğunu düşünmüyorum açıkçası:26: Yoksa hata mı ediyorum:26:

Ben sebamed kullanıyordum ama şimdi onu kullansam sakıncası olur mu bilemedim.
Sanmiyorum canim sakincasi olacagini..

Bende cosmed almistim ama toplu alisveris yaptigim icin fiyatini hatirlamiyorum su an gecen bahar 250 tllik alisveris yapmistim o zamanlar calisiyodum tabi :)
Ama ben her halukarda cok cabuk bronzlasiyorum esmerim cunku iceriginide bilmiyorum o yuzden parabensiz cc krem buldum onu alicam :)

Ben 13. Haftalıktan beri hissediyorjm doktorum 18 den önce inkansız dese de eminim 2. Hamileliğim ve nasıl birşey olduğunu biliyorum hatta şuan 15 haftalığım ve daha belirgin ;):1:

Zaten ilkinden sonra daha çabuk hissedilirmiş. Annem de 1 haftadır bana soruyor ama yok arkadaş :)

ben de pimpirikliydim ama kendimi hasta gibi hissetmemek,hamileliğin güzelliğini yaşamak istiyorum,hayatımın bu zamana kadar ki en güzel dönemindeyim hepimiz gibi..inşallah allah bi sorunla karşılaştırmaz.ve de hamilelikte stresli olan annenin çocuğu huysuz oluyor,buna inanıyorum...

amin canım amin..yok stresli değilim de mümkün olduğunca dikkat etmeye çalışıyorum en azından kişisel bakım ürünlerinde ..

Sağol cnm. Rahatsızlığım dolayısıyla hem madden hem manen iyi değildim. Atlattım çok şükür.

İkili testim 1/1607 çıkmıştı. Dr sonucun riskli değil ama üçlü test yapmayı gerektirecek seviyede demişti. Bugün çıktı güya ama işler yoğundu almaya gidemedim. İnternete sadece hormon değerlerini veriyorlar risk hesaplaması yok:(
Gecmis olsun canim daha iyimisin peki?
Anladim insallah iyidir sonucun ben iyi oldugu inaniyorum :)
Haklisin bise anlasilmiyo biz anlamiyoruz yani..
Bende eski güneş kremime devam ediyorum kızlar. Ve şampuana falan da hiç dikkat etmedim dediğiniz gibi. Ben bunların o kadar önemli olduğunu düşünmüyorum açıkçası:26: Yoksa hata mı ediyorum:26:

Sanmiyorum canim o kadar pimpirikli olmakta iyi degil bence

Sanmiyorum canim sakincasi olacagini..

Bende cosmed almistim ama toplu alisveris yaptigim icin fiyatini hatirlamiyorum su an gecen bahar 250 tllik alisveris yapmistim o zamanlar calisiyodum tabi :)
Ama ben her halukarda cok cabuk bronzlasiyorum esmerim cunku iceriginide bilmiyorum o yuzden parabensiz cc krem buldum onu alicam :)

artık bb cc kremlerin de güneş koruyucu özelliği varmış. bi arkadaşım aldı çok memnun. garnier di galiba. 25 tl diyodu. hem nemlendirici hem kapatıcı hem güneş koruyucu süper bence

tvde dinlediğim bi doktor,anne karnındaki çocukları bu kadar korumaya çalışmanın doğru olmadığını,plasentanın zararlı hiçbir şeyi çocuğa ulaştırmadığını söylemişti.beni etkileyen doktorun bu sözleri değil belki ama ben de senin gibi çok seçici değilim,eski hayatıma devam ediyorum..dünyaya geldiklerinde ne kadar çok zararlı şey bekliyor aslında onları,o zaman korunmaya ihtiyaçları var.şimdi rahim en güvenli yer :)

Back
X