canım sana bir şey soracağım .ben 32. Haftada ayrılacağım , raporumu alıp ayrılacağım iş yerine mi vereceğim , sgk ya mı acaba?
Ayrıca 16 haftalık rapor olacak değil mi ? Sonrasında dönmeyeceğim için soruyorum
pıhtılı arkadaslarım moralim bozuldu bu kan pıhtılaşma topiğini okudum yine bunalımlara girdim alalhım.diyet falan yapıolar,homosistein değerleri falan dioalar bunlar ne kafayı yicem sonunda.
yok canım 32 de alacaksın doğum öncesi raporu onda 8 hafta yazacak doğum oluncada doğumdan itibaren 8 hafta yazacak doktor raporlardan bi tanesi iş yerine bi tane sgk ya her ihtimale karşı kendinede al ne olur ne olmaz
ama işyeri ile ilişiği kesmemen lazım yoksa raporuna iş yeri onay vermezse sgk ödeme yapmaz
Canım ilgine çok çok teşekkür ederim :)
Biliyorum seni çok uğraştırdım . Bugün bizim muhasebeci 31. haftaya kadar çalışabileceğimi söyledi((
1 aylık sigortamı da yapmıyor hainler...
1 ay başka bir firmada çalışsam olur mu acaba ? bir fii aynı yerde çalışma zorunluluğu var mı ?
Zaten 32 haftayı kabul etseydi , raporun bir örneğini bize getirmene gerek yok demişlerdi .
Damlaa , hoş geldiniz :) maşallah size kızının iyi olmasına çok sevindim , ne kadar net resimler bunlar . Tüh yüzünü göstermedi mi , ama yine de resimlerde belli oluyor kime benzettin . Uykusu mu vardı acabaanneye naz mı yaptı
biz de geldik anneler doktordan.
şükür biz de iyiyiz, herşey yolunda maşallah.
cinsiyetimiz onaylandı , yani KIZ!
Tek kötü haber....marttan beri 4 kilo almışım.2 ayda 4 kilo.Dr. ayda 1-1,5 kiloyu geçme dedi.
anlamadım ki nasıl oldu?hep aynı beslenme düzeninde gidiyorken,ve evde son 2 haftaya kadar tartıldığımda 1 kilo almışken,
son 2 haftada bu kadar kilo almış olamam yanı!!!
kafayı yicem.
ben de tartım bozuldu ya da yerde terazisizlik var diye yanlış gösteriyor diyordum 2 haftadır.
almışım gibi de durmuyorum.
extradan aldığım 3 kilo nerde?
alın size soru(((
Allah'ım ne büyüksün:)) muhteşem görüntüler bunlar41 kere maşallah bu arada söylemeden edemicem kızının çok güzel bir burnu var ağzını da açmış yavrucuk:)) acıkmış mıydı yoksa annesi yüzü artık baya şekillenmiş, benim oğluşum da böyle olmuştur hemen hemen:))) cumartesi saat 3 de göreceğiz inşallah, kamuran benden önce görecek, onun görüntülerini de merakla bekliyorum:)
Amaa ben onun agzini burnunu yerimm yaa cok tatlii :)) Allahim nazarlardan korusun sizi canimm benimm :))
amin canım amin Rabbim hepimizi ve tüm bebişleri nazarlardam korusun inşallah
ben orayı mümkün oldugunca okumamaya calısıyorum artık canım cunku gercekten sinirlerim bozuluyo...kötü örnekleri bosver bak cuteheart cok güzel bi dogum yaptıı ve oda bizim gibi sadece coraspin ve 0.4 clexan kullandıı...umutsuzluga kapıldıgında aklına hep o gelsin...
gerçekten de öyle hepsi çok şirin oluyor bebeklerinsen burnu güzel diyince tekrardan baktım gercekten güzl ama tüm bebeklerin burnu güzel :) acıkmadı teyzesi esniyordu :) cumartesi ayrıntılı ultrasonunuz mu var sizin? havvanın da cumartesi günü. ayy hadi sizde hemen gidin gelin inanılmaz güzel bir ultrason oluyor
gerçekten de öyle hepsi çok şirin oluyor bebeklerinuykucu bıdık ne kadar çok uyuyorlar:)) oysa biz hareketlerini bekliyoruz sürekli:) ben ayrıntılıyı ne zaman yapacaksınız diye sordum doktoruma her geldiğinde ayrıntılı yapıyorum dedi. Gerçekten de her gittiğimde ayrıntılı bir şekilde inceliyor her yerini. Geçen sefer idrar torbasının boş olduğuna kadar söylemişti. 3 boyutlu resmini de vermişti. Bu defa daha uzun sürer sanırım:)) havva da mı cumartesi, cumartesi bir yoğunluk yaşanacak kk da desene:)) hafta sonu ben pek giremiyorum ama sonucu bildirmek adına girerim fırsat bulunca
gerçekten de öyle hepsi çok şirin oluyor bebeklerinuykucu bıdık ne kadar çok uyuyorlar:)) oysa biz hareketlerini bekliyoruz sürekli:) ben ayrıntılıyı ne zaman yapacaksınız diye sordum doktoruma her geldiğinde ayrıntılı yapıyorum dedi. Gerçekten de her gittiğimde ayrıntılı bir şekilde inceliyor her yerini. Geçen sefer idrar torbasının boş olduğuna kadar söylemişti. 3 boyutlu resmini de vermişti. Bu defa daha uzun sürer sanırım:)) havva da mı cumartesi, cumartesi bir yoğunluk yaşanacak kk da desene:)) hafta sonu ben pek giremiyorum ama sonucu bildirmek adına girerim fırsat bulunca
Kesinlikle oyle olacak. Insallah herkes guzel haberlerle donerçok şanslısın ozaman doktorundan yana cumartesi inşallah daha detaylı inceler doktrun çğnkğ benimki yarım saat falan sürdü belki daha fazla sürdü bilmiyorum :) evt cumartesi günü burada ayrıntılı ultrason geçiti gibi olacak ozaman deseene :)
Aleyküm selamSelamun aleykum kızlar nasılsiniz ben bugün aşımı oldum şimdilik acımıyor ama sonra ne olur bilmiyorumbebişler ne durumda Bız büyüdük artık Nerede oldugunu hissettiriyor bazen semsert oluyoR karnım ben burdayım diyor bana :)
Arkadaslar doktoru ayrintili ultrason isteyen varmi benden istediler cok tedirginim
hayatımda yaşadığım en güzel ultrasondu :)) hiç bitsin istemedim damarlarıma kadar baktı doktor kızıma yemek gönderdiğim damarlarıma sanırım hersey çok çok güzelmiş. Elinde serçe parmak cok önemliymiş oda cok düzgünmüş tek tek vücudumuzda neresi varsa herseyi muazzam buldu maşallah :)) kilosu 350 gram olmuş boyu da 24-25 cm arasındaymış. Kızım fazla fotojenik değil sanırım yüzünü tam olarak hiç dönmedi hep yandan profiline bakabildik. öksürdüm sağa döndüm sola döndüm yok banamısın demedi :))
buda kızımın fotoğrafları teyzeleri hepinize çok çok selamı var. Yalnız ultrasona başladık ya çıkana kadar biz esnedi ağzını açıp birşeyler söyledi sonra bi arada elini alnına koyup düşündü falan sanırım off ya yine geldiler bir rahat bırakmadılar uyuyamadım diyordu bize :))
Eki Görüntüle 1113560
Evet şimdilik seviniyoruz ama büyüyünce uyutmucaklar bizi :) hareketlerini nasıl hissediyorsun senAleyküm selamgeçmiş olsun darısı bana inşallah:)) hissettiriyorlar gerçekten, gece ne tarafa yatsam oraya bir ağırlık geliyor sanki:)))
maşallah canım ya kızına. çok güzel görünüyo bebiş maşallah kocaman olmuş yaaa.allahım nazarlarda korusun seni de melğini de. Eminim çok güzeldir bizde 30 mayısta gidicez 20:30da ya canım ortalama ne kadar sürdü uzun sürüyomuş sanırım bu ayrıntılı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?