2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
pıhtılı arkadaslarım moralim bozuldu bu kan pıhtılaşma topiğini okudum yine bunalımlara girdim alalhım.diyet falan yapıolar,homosistein değerleri falan dioalar bunlar ne kafayı yicem sonunda.

yok canım 32 de alacaksın doğum öncesi raporu onda 8 hafta yazacak doğum oluncada doğumdan itibaren 8 hafta yazacak doktor raporlardan bi tanesi iş yerine bi tane sgk ya her ihtimale karşı kendinede al ne olur ne olmaz
ama işyeri ile ilişiği kesmemen lazım yoksa raporuna iş yeri onay vermezse sgk ödeme yapmaz

pıhtılı arkadaslarım moralim bozuldu bu kan pıhtılaşma topiğini okudum yine bunalımlara girdim alalhım.diyet falan yapıolar,homosistein değerleri falan dioalar bunlar ne kafayı yicem sonunda.

ben orayı mümkün oldugunca okumamaya calısıyorum artık canım cunku gercekten sinirlerim bozuluyo...kötü örnekleri bosver bak cuteheart cok güzel bi dogum yaptıı ve oda bizim gibi sadece coraspin ve 0.4 clexan kullandıı...umutsuzluga kapıldıgında aklına hep o gelsin...

Canım ilgine çok çok teşekkür ederim :)
Biliyorum seni çok uğraştırdım . Bugün bizim muhasebeci 31. haftaya kadar çalışabileceğimi söyledi ((
1 aylık sigortamı da yapmıyor hainler...
1 ay başka bir firmada çalışsam olur mu acaba ? bir fii aynı yerde çalışma zorunluluğu var mı ?
Zaten 32 haftayı kabul etseydi , raporun bir örneğini bize getirmene gerek yok demişlerdi .

canım fark etmez ama o çalşacağın yerde senin raporuna onay verir mi acaba onlar sana çıkış verirlerse raporların mantığı kalmaz
muhasebeciye rapor vermen düzgün işlemesi için iyi çünkü yalan yanlış işliyolar o zaman sgk ödeme yapamıyor

yok canım benim kızım inanılmaz uykucu tüm ultrason esnedi :) evet resimlerimiz cok cok net bide cd var oradanda cıkartabiliriz fotoğraf diye düşünüyorum :)

bende toplamda 5,5 aldım ama inşallah doğumdan sonra hepsi gidecek. kızının sağlıklı olmasına cok sevindim. kız olan cinsiyet bidaha zor değişiyor zaten canım. ama sen hala erkek ümidindemiydin :s

sen burnu güzel diyince tekrardan baktım gercekten güzl ama tüm bebeklerin burnu güzel :) acıkmadı teyzesi esniyordu :) cumartesi ayrıntılı ultrasonunuz mu var sizin? havvanın da cumartesi günü. ayy hadi sizde hemen gidin gelin inanılmaz güzel bir ultrason oluyor

Amaa ben onun agzini burnunu yerimm yaa cok tatlii :)) Allahim nazarlardan korusun sizi canimm benimm :))

amin canım amin Rabbim hepimizi ve tüm bebişleri nazarlardam korusun inşallah

evet canım ya sinirlerim bozuldu valla bende okumamaya çalısıcam artık.benimde aklıma cuteheart gelio da kendimi biraz rahatlatıyorum.tabi daha birsürü kişi var sağlıkla doğum yapan.allahım yardımcımız olsun.

gerçekten de öyle hepsi çok şirin oluyor bebeklerin uykucu bıdık ne kadar çok uyuyorlar:)) oysa biz hareketlerini bekliyoruz sürekli:) ben ayrıntılıyı ne zaman yapacaksınız diye sordum doktoruma her geldiğinde ayrıntılı yapıyorum dedi. Gerçekten de her gittiğimde ayrıntılı bir şekilde inceliyor her yerini. Geçen sefer idrar torbasının boş olduğuna kadar söylemişti. 3 boyutlu resmini de vermişti. Bu defa daha uzun sürer sanırım:)) havva da mı cumartesi, cumartesi bir yoğunluk yaşanacak kk da desene:)) hafta sonu ben pek giremiyorum ama sonucu bildirmek adına girerim fırsat bulunca

ama bu çok farklı bir ultrason yarım saat kadar sürdü. belki daha fazla evet senin doktorunda baya detaylı inceliyormus ama bunda damarlara kadar baktılar. beynin her köşesini incelediler falan. ama sende cok sanslısın doktorun cok dateylı inceliyormus bu çok güzel birsey olsa gerek. evet cumartesi kk ayrıntılı geçiti olacak gibi :)

çok şanslısın ozaman doktorundan yana cumartesi inşallah daha detaylı inceler doktrun çğnkğ benimki yarım saat falan sürdü belki daha fazla sürdü bilmiyorum :) evt cumartesi günü burada ayrıntılı ultrason geçiti gibi olacak ozaman deseene :)

Selamun aleykum kızlar nasılsiniz ben bugün aşımı oldum şimdilik acımıyor ama sonra ne olur bilmiyorum bebişler ne durumda Bız büyüdük artık Nerede oldugunu hissettiriyor bazen semsert oluyoR karnım ben burdayım diyor bana :)

Kesinlikle oyle olacak. Insallah herkes guzel haberlerle doner doktorumdan gercekten cok memnunum:)) inşallah daha uzun sürer de doya doya seyrederim oğluşumu:)))) çok özledim onu teyzesi:)

Son düzenleme:
Aleyküm selam geçmiş olsun darısı bana inşallah:)) hissettiriyorlar gerçekten, gece ne tarafa yatsam oraya bir ağırlık geliyor sanki:)))

maşallah canım ya kızına. çok güzel görünüyo bebiş maşallah kocaman olmuş yaaa.allahım nazarlarda korusun seni de melğini de. Eminim çok güzeldir bizde 30 mayısta gidicez 20:30da ya canım ortalama ne kadar sürdü uzun sürüyomuş sanırım bu ayrıntılı.

merhaba kızlar. gerçi benim biraz daha var sanırım ama ayrıntılı ultrasona gidip, gittiği yerden ve ilgiden(ayrılan zamandan) çok memnun olanlar nereyi tavsiye edersiniz??

selamun aleykum hanimlar,
su siralar hic yazamiyorum ama sizi ara sira takip ediyorum, oglum cok yaramazlik yapiyor hemde surekli karsi geliyor, nasil davranacagimi sasirmis durumdayim insallah beni fazla yormaz ve uzmez, bazen sabrimi zorluyor ve aglama sinirina geliyorum tecrubeli annelerin fikirlerini bekliyorum bu konuda ???? :26:
karnimadi bebisime gelince kendini kac gundur kasiklarimin dahada ustunde hissetiriyor
ultrasyona girenler olmus masallah benimde 2 hafta sonra randevum var insallah cok sabirsizimm
esim gecen hafta turkiye ye gitti geldi artik bizde ev sahibi olduk cok sukurr... bizden boylee simdilikkk

Aleyküm selam geçmiş olsun darısı bana inşallah:)) hissettiriyorlar gerçekten, gece ne tarafa yatsam oraya bir ağırlık geliyor sanki:)))
Evet şimdilik seviniyoruz ama büyüyünce uyutmucaklar bizi :) hareketlerini nasıl hissediyorsun sen

30 dakika falan sürdü canım belki daha fazlada olabilir. Amin canım cok çok tesekkür ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…