2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kızlar ayrıntılı için gün aldım bugün 9 haziranda gidicem meleğimi görmeye günler geçmez banaa

Sen kilo almasan da bebeğin besleniyordur merak etme istersen doktoruna da danış, doktorların bazıları bu tür soruları komik buluyor ama tercih senin sorma konusunda bende ihtiyaçlarını ağustos başı gibi almayı düşünüyorum bebeğime. Ama senin gibi kendimi tutamayabilirim:)) kilo konusunda da maşallah diyelim sana nazar değmesin

Canımm öyle tabi biz her halimizle güzeliz dimi ama ama dediğim gibi dikkatli dikkatli ayarllamak gerekiyor. ben kendime dur demesem bazen doydugumu aanlaamıyorum :) dün ayıptır soylemesi annem köy eriştesi yapmış normal tabakta yiyeceğim ya yok doymuyorum servis tabağında yiyorum ve arkasından bir saat geçmeden mutfaga gidiyorum acaba ne yesem diyorum sonra ama yeni yedim diyorum sonra odama geçiyorum :) hele geceleri zor dayanıyorum yemek yememek için. nedense tam yataga geciyorum oanda canım neler neler yemek istiyor :) benim idealim 12ydi ama sanırım zor olacak 12 :) 15 yaptım bende o sınırı

Ben de dün gece saat 5 de kalkıp yemek yedim:))) 3 kilo almıştım ama 5 olmuşumdur, son 4 haftadır tartılmıyorum:))

Hadi hayırlısı bakalım inşallah güzel güzel haberler getirirsin 9 haziranda Bende yarın gidicem saatler geçmiyor:))

inşaAllah canım benim Rabbim hepimize her zaman güzel haberler vermek nasip etsin.. yarın mı gidiyorsun sen demek hadi bakalım senden de güzel haberler fotolar gelsin inşaAllah :))

Son düzenleme:

Offf cok fena ya valla :/ ben de yemek yiyorum 1 saat sora acikiyorum sonra meyve sut, findik falan atistirip kendimi tutuyorum yoksa bittim :) 15 iyidir ya 15 candir :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayrintili icin ben de cok heyecanlaniyorum :) bizim de 26 mayista insallah. Gunler gercekten cok zor geciyor

az kalmış senin canım ya hayırlı güzel haberlerle gel inşaAllah :)

kızlar ben gecen haftalarda baya bu ağrılardan çektim doktoruma gittim ve magnezyum verdi suda eriyen. okadar etkili olduki anlatamam,4-5 günde tamamen geçti diyebilirim.sizde doktorlarınıza bi danışın...

Doktora gidince bende sorayim. Oglumda hic agri cektigimi hatirlamiyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hiç mi almadın? kilo benim ilgi alanım haline geldi resmen. ee kac kilo ile basladın boyun kac? ben aldım baya da cok kıskanıyorum boyle almıyorum falan diyorlar ya sende üzülüyorsun en güzeli almamak valla :)

Kızlar bugün Dr kilo konusunda şunu dedi: "bu haftadan itibaren haftada yarım kilo Alman normal. Yani 4 haftada bir 2-2,5 kg, az alırsan bebek sağlıklı olduğu sürece sorun olmaz. Hızlı alırsan beslenme programı uygularız alış hızına göre" dedi.
Ben de öncesi için hiç iyi bir örnek sayılmam 6 kg aldım şu ana kadar. Internetteki kg hesaplayıcıları haftaya göre normal dese de insan korkuyor:18:

Evet canim ya asil bundan basliyormus kilo almalar :/ beni o kadar kilo almak urkutuyor bi yandan aslinda ama hamilelik boyle bisey iste :) bebiskolarimiz icin her seye deger :)

Valla bundan 2 yıl önce hırs yapıp 72den 59a düşmüştüm. Üstelik hamile kalana kadar da almadım hiç, ama hamilelikte düzeni başlarda oturtamayınca biraz kaçırdım sanırım. Hele de son iki hafta yatak istirahati, düğün-dernek derken hiç sebze yiyemedim resmen. Artık bundan sonra maksimum dikkat gerekiyor sanırım :44:

kızlar sağlık ocağı tetanoz için kaçıncı hafta arıyor beni ne arayan var ne soran ben yaptırmayı düşünüyorum sonuçta milyonda bir de olsa riske atmak istemiyorum kendimi ve bebeğimi ama çağırmadılar hala:44:

Kizlar biraz gec kaldim yazmak icin.annmdeydim o yuzden yazamadim.
baska bir doktora gittim.doktor bey; bu haftalarda ense kalinligi olculmezki!doktorun sacmalamis dedi.ikili uclu taraman normal cikmis endiselenme dedi.cok istiyosan radyolog gorsun dedi.radyologa yonlendirdi.indik alt kata.15 dakkadan fazla inceledi radyologda olculmez dedi bu haftalarda.ve kizimin beyninde kist oldugunu soyledi hemde 12 mm. Ama korkma bu kistler 24 . Haftadan sonra geciyor dedi.ayrintili ultrasona girmeyi ihmal etme dedi. Bu kdr.ne icin gittim ne ile dondum eve bunada sukur.

Canım çok geçmiş olsun inşallah geçer dedikleri gibi.moralini yüksek tutmaya çalış canım

Gözün aydın canım. Sağlıkla gelsin. Dr.larda bazen saçmalıyorlar. Niye bu kadar korkutuyorlar anlamıyorum.

Canim gozun aydin ama bence artik o doktora gitme baska dr bul kendine. O kistler cok normalmis canim bikac kiside daha duydum zamanla geciyormus, bizim anladigimiz anlamda kist degil bebek buyurken bazen beyninde olusabilen biseymis sakin canini sikma, her sey gayet iyi cok sukur.

Ben de biraz kilo verip hamile kalsam derken pat diye hamile kaldim kilo veremeden o yuzden dikkat etmem lazim ama ediyor muyum sanirim hayir bazen oyle kaciyor canim ya olur oyle seyler napalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…