2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
D vitamini eksikliği çıktı bende canım. Onun için verdi. Ama internette söylentiler var bu damla ile ilgili. Doktora sorup öyle kullanıcam :/
anladım canım, bana da tahliller yapıldı ama çıkmadı sanırım. Doktoruna danış tabi. Ben bir liste yapsam iyi olacak oğlumu görünce bütün sorularımı unutuyorum:))

Maşallah defne kızımıza:) evet 4 boyutlu o oluyor canım

kızlar ben gecen haftalarda baya bu ağrılardan çektim doktoruma gittim ve magnezyum verdi suda eriyen. okadar etkili olduki anlatamam,4-5 günde tamamen geçti diyebilirim.sizde doktorlarınıza bi danışın...
aynen bende mg kullaniyorum hatta dr bana gunde uc defa kullan dedi sen kac tane kullaniyorsun cnm

kızlar napıyorsunuz
dinleniyorum cok yoruldum bugun

17.haftadayim bikac gundur hic bi titresim yok bebisimden çikolatada yedim simdi yine bisi hissetmedim moralim bozuluo

D vitamini eksikliği çıktı bende canım. Onun için verdi. Ama internette söylentiler var bu damla ile ilgili. Doktora sorup öyle kullanıcam :/
Bende d vitamin eksikligi var kucuk tupte bi ilac kullaniyorum benimli fazla bide eger ilerleme olursa damlaya gecicem

tombikk ne yaptı haberiniz var mı arkadaşlar... Doktora gidecekti. Ense kalınlığı için...

kızlar merhaba. çok şükür rahatla yazıyorum bugün çünkü cuma, tatil başlıyor.
herkes nasıl? ben bu hafta çok değiştim kızlar artık kendimi iyi hissediyorum hiç hamile gibi değilim normal mi acaba? karnım da küçücük daha. tabiki hiç kilo almadım napcaz bilmiyorum hamile kaldığımdan beri aynı kilodayım haftaya doktora gitcem inş her şey yolundadır, dua edin kızlar, plasenta aşağıda idi ya benim ..
bu arada ilk defa bebeğime bir şey aldım iki şey aslında, iki minik çorap, kız ve erkek için. ben daha cinsiyetini bilmiyorum ya iki tane aldım o yüzden.

inşallah haftaya güzel haberlerle dönersin bebeğin için bir şey alman çok iyi olmuş. Hayata daha sıkı bağlanıyor diye bir şey duyup bende bir zıbın almıştım:) kilo almaman çok iyi canım daha sonra istemesek de alacakmışız zaten

selam kızlarrr umarımm hepinizz çok çok sağlıklı ve iyisinizdir işlerden vakit bulup yazamıyorum bi türlü bebeğim biraz daha büyüsün bende mola vericem işlere ve bol bol yazıcam inşallah

canım merhaba. seninle ilk defa karşılaşıyoruz forumda galiba? doğum tarihimiz aynıymış da 28 ekim:)

inşallah canım. bak bu habere sevindim çünkü ben çok zayıfım kilo almak istiyorum bazen de korkuyorum ben zayıfım diye bebişim beslenemez mi acaba diye? doktorum kiloyla ilgili hiç bir şey söylemedi ama.
ben dün çok şey almak istedim ama erken diye tuttum kendimi. Temmuz ağustos gibi başlamayı düşünüyorum alışverişe ama ufak tefek kaçamaklar yapabilirim arada kendimi tutamayıp:)

selam kızlarrr umarımm hepinizz çok çok sağlıklı ve iyisinizdir işlerden vakit bulup yazamıyorum bi türlü bebeğim biraz daha büyüsün bende mola vericem işlere ve bol bol yazıcam inşallah

Selam canım, çok çalışıp yorma kendini nasılsa 4 ay sonra doğum iznine ayrılıyoruz

ohh maşallah Defne'ye canım ayrıntılı ultrason mutlaka 4 boyutlu yapılmıyormuş, normal de yapılıyormuş çünkü önemli olan bebeğin gelişimi, organları falan. Ama bebişin yüzünü falan 4 boyutlu gösteriyorlar

Hiç mi almadın? kilo benim ilgi alanım haline geldi resmen. ee kac kilo ile basladın boyun kac? ben aldım baya da cok kıskanıyorum boyle almıyorum falan diyorlar ya sende üzülüyorsun en güzeli almamak valla :)

Hiç mi almadın? kilo benim ilgi alanım haline geldi resmen. ee kac kilo ile basladın boyun kac? ben aldım baya da cok kıskanıyorum boyle almıyorum falan diyorlar ya sende üzülüyorsun en güzeli almamak valla :)

Damlacım sen çok çok zayıf başlamıştın ama yanlış hatırlamıyorsam bu yüzden kilo alman normal. Ki zaten çok da kilo almadın bence, 5 kiloydu değil mi? Yani ayda 1 kilo

Damlacım sen çok çok zayıf başlamıştın ama yanlış hatırlamıyorsam bu yüzden kilo alman normal. Ki zaten çok da kilo almadın bence, 5 kiloydu değil mi? Yani ayda 1 kilo

evet evet oyle ama bak hiç almamıs sen aldınmı ben birazcık yemeyi abartıyorum canım ya sabah tartıya cıktım artık okadar masum değilim 6 kilo olmuş ya :26: bu forumun en çok kilo alanı benim sanırım ama siz beni bu kilo sayesinde çok rahatlatıyorsunuz valla cok sağolun. belki su toplamıştır diyorum yarın sabah banyo yapıp oyle tartılcam :)

Ben açıkçası kilo olayına çok takılmıyorum. Bir tek hamilelik dönemimiz var kendimizi şımarttığımız istediğimizi yediğimiz boşver tabi 30 kilo almamamız lazım da :26: ben 3 kilo aldım canım toplamda ama 6.aydan sonra çok kilo alındığı için korkmuyor da değilim. Son aylarda iştahımıza azıcık dur diyebilirsek bence çok kilo almadan (ben kendime maksimum 15 kilo belirledim) bitiririz gibi geliyor.

Bir de bazı günlerde dediğin gibi vücut su tutuyor o yüzden takılma canım biz her halimizle güzeliz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…