- 19 Mart 2013
- 1.257
- 193
- 123
anladım canım, bana da tahliller yapıldı ama çıkmadı sanırım. Doktoruna danış tabi. Ben bir liste yapsam iyi olacak oğlumu görünce bütün sorularımı unutuyorum:))D vitamini eksikliği çıktı bende canım. Onun için verdi. Ama internette söylentiler var bu damla ile ilgili. Doktora sorup öyle kullanıcam :/
Maşallah defne kızımıza:) evet 4 boyutlu o oluyor canımKızlar bugün doktor teyzemize gittik kızımla. Maşallah Defnem pek güzeldi. Doktor herşeyini çok beğendi, haftasıyla uyumlu buldu. Şimdi 3 hafta sonraya ayrıntılı ultrason için çağırdı. Bu 4 boyutlu dediğimiz mi oluyor?
aynen bende mg kullaniyorum hatta dr bana gunde uc defa kullan dedi sen kac tane kullaniyorsun cnmkızlar ben gecen haftalarda baya bu ağrılardan çektim doktoruma gittim ve magnezyum verdi suda eriyen. okadar etkili olduki anlatamam,4-5 günde tamamen geçti diyebilirim.sizde doktorlarınıza bi danışın...
dinleniyorum cok yoruldum bugunkızlar napıyorsunuz
aynen bende mg kullaniyorum hatta dr bana gunde uc defa kullan dedi sen kac tane kullaniyorsun cnm
dinleniyorum cok yoruldum bugun
Bende d vitamin eksikligi var kucuk tupte bi ilac kullaniyorum benimli fazla bide eger ilerleme olursa damlaya gecicemD vitamini eksikliği çıktı bende canım. Onun için verdi. Ama internette söylentiler var bu damla ile ilgili. Doktora sorup öyle kullanıcam :/
17.haftadayim bikac gundur hic bi titresim yok bebisimden çikolatada yedim simdi yine bisi hissetmedim moralim bozuluo
Canim ogrendim Allah izin verirse oglusum olcak darusi ogreneyenlerin basina
bana doktor normal dedi rahim ve karin buyumesiyle alakali ama usutmememye dikkat et bende cok usutuyorumkarsıklarımda agrıyla uyanıyorum acaba üstüyormuyum bilmiyorumhaftaya doktara gideceğim meraklaniyorumm
inşallah haftaya güzel haberlerle dönersinkızlar merhaba. çok şükür rahatla yazıyorum bugün çünkü cuma, tatil başlıyor.
herkes nasıl? ben bu hafta çok değiştim kızlar artık kendimi iyi hissediyorum hiç hamile gibi değilim normal mi acaba? karnım da küçücük daha. tabiki hiç kilo almadım napcaz bilmiyorum hamile kaldığımdan beri aynı kilodayımhaftaya doktora gitcem inş her şey yolundadır, dua edin kızlar, plasenta aşağıda idi ya benim ..
bu arada ilk defa bebeğime bir şey aldım iki şey aslında, iki minik çorap, kız ve erkek için. ben daha cinsiyetini bilmiyorum ya iki tane aldım o yüzden.
selam kızlarrr umarımm hepinizz çok çok sağlıklı ve iyisinizdir işlerden vakit bulup yazamıyorum bi türlü bebeğim biraz daha büyüsün bende mola vericem işlere ve bol bol yazıcam inşallah
tombikk ne yaptı haberiniz var mı arkadaşlar... Doktora gidecekti. Ense kalınlığı için...
inşallah haftaya güzel haberlerle dönersinbebeğin için bir şey alman çok iyi olmuş. Hayata daha sıkı bağlanıyor diye bir şey duyup bende bir zıbın almıştım:) kilo almaman çok iyi canım daha sonra istemesek de alacakmışız zaten
selam kızlarrr umarımm hepinizz çok çok sağlıklı ve iyisinizdir işlerden vakit bulup yazamıyorum bi türlü bebeğim biraz daha büyüsün bende mola vericem işlere ve bol bol yazıcam inşallah
Kızlar bugün doktor teyzemize gittik kızımla. Maşallah Defnem pek güzeldi. Doktor herşeyini çok beğendi, haftasıyla uyumlu buldu. Şimdi 3 hafta sonraya ayrıntılı ultrason için çağırdı. Bu 4 boyutlu dediğimiz mi oluyor?
inşallah canım. bak bu habere sevindim çünkü ben çok zayıfım kilo almak istiyorum bazen de korkuyorum ben zayıfım diye bebişim beslenemez mi acaba diye? doktorum kiloyla ilgili hiç bir şey söylemedi ama.
ben dün çok şey almak istedim ama erken diye tuttum kendimi. Temmuz ağustos gibi başlamayı düşünüyorum alışverişe ama ufak tefek kaçamaklar yapabilirim arada kendimi tutamayıp:)
Hiç mi almadın? kilo benim ilgi alanım haline geldi resmen. ee kac kilo ile basladın boyun kac? ben aldım baya da cok kıskanıyorum boyle almıyorum falan diyorlar ya sende üzülüyorsun en güzeli almamak valla :)
Damlacım sen çok çok zayıf başlamıştın ama yanlış hatırlamıyorsambu yüzden kilo alman normal. Ki zaten çok da kilo almadın bence, 5 kiloydu değil mi? Yani ayda 1 kilo
evet evet oyle ama bak hiç almamıs sen aldınmı ben birazcık yemeyi abartıyorum canım ya sabah tartıya cıktım artık okadar masum değilim 6 kilo olmuş ya :26: bu forumun en çok kilo alanı benim sanırımama siz beni bu kilo sayesinde çok rahatlatıyorsunuz valla cok sağolun. belki su toplamıştır diyorum yarın sabah banyo yapıp oyle tartılcam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?