2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
yarın dr a gidecektim maalesef yokmuş pazartesi gel dedi.

sağlık ocağına kayıt yaptırıyorsun. yani bazen hastaneden de yönlendiriyorlar sağlık ocağını onlar arıyor ama genelde kendin gidiyorsun.

başka kuzenime sordum o aşı olmuş. riskli sezaryanla olacağın için yaptır demişler.. benimde riskli olduğu için açıkçası yaptırmayı da düşündüm. dr la bir konuşuyum bakalım hayırlısı..

geçmiş olsun canım ne denilir ki.. o kadar üzüldünüz.. neyseki iyi haber almışsınız. buna şükür.. yeter ki bebek iyi olsun..

bence de canım sen o doktoru değiştir saçmalamış resmen hadi geçmiş olsun kist için de endişelenme çok duydum kist olan ama hakketen 24. haftadan sonra geçiyomuş

Neyse artık doğum sonrası kilo verme tecrübelerimizi paylaşırız buradan :)

Canım benim de bir arkadaşımın bebeğinde çıktı.Kız ağlaya ağlaya bir hal oldu. Ama korktuğu gibi olmadı, geçti. O da boşuna üzdü hem kendini hem bebeğini. Allah yardımcınız olsun...

Kızlar bugünkü USG de femur ölçümün bi hafta geri çıktı.sitede biraz femur kısalığı hakkındaki topicleri okudum baya Cnm sıkıldı.17. Haftamdayim 20 mm çıktı sizlerin bu haftada basıldı hatırlıyor işiniz.bilmiyorum çok mu pimpirikliyim ama elimde değil.bide. KK da bu konu üzerine yazılanları görünce Cnm sıkıldı.kızlar umarım artmaz bufemur geriliği.yardımlarına ihtiyacım var.benim durumunda olan varmi

kaç olması gerekiyomus canım normalde

Fl diye yazanmi cnm.eger oysa bnm bgn 25.6 mm cikti.18. Haftamdayim

http://www.e-gebelik.net/bebegin_iyilik_halini_gosteren_testler/fetal_biometri.asp burayı bi incele istersen cnm

Kizlar gercekten cok sagolun.cok gzl moral veriyosunuz.iyiki varsiniz...allahim hepinizin evladini sag salim kucagina almayi nasip etsin insallh.

anladım canım, bana da tahliller yapıldı ama çıkmadı sanırım. Doktoruna danış tabi. Ben bir liste yapsam iyi olacak oğlumu görünce bütün sorularımı unutuyorum:))

Benim telefonda sorularım hazır:) yarın sorduğumuz soruları da aldığımız cevapları da yazalım canım:)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

SLM KIZLAR NASILSINIZ BENİ SORARSANIZ ÇOK HEYCANLIYIM ÇOK MERAK EDİYORUM BİR AN ÖNCE SABAH OLSUN İSTİYORUM YARIN DR KONTUROLÜM VAR AYRINTILI UTRASON İÇİN GİDECEĞİM ÇOK ÖZLEDİM OĞLUMU HA YARIN lale06lale VE KAMURANDA GİDECEK NE TESADÜF BEBİŞLERİMİZİN CİNSİYETLERİDE AYNI DOĞUM TARİHLERİDE AYRINTILI İÇİNDE AYNI GÜN GİDİYORUZZ İŞALLAH MUSMUTLU GELİRİZ TOMBİK CANİM ARKADAŞIM ÜZÜLME SEN ALLAHA GÜVEN BEBİŞİNİ ONA EMANET ET HİÇ BİŞEYCİK OLMAZ İŞALLAH BU KÖTÜ GÜNLERİ ATLATAĞİZ HEP BİRLİKTEE DUALARIM SENİNLEE

Kızlar ayrıntılı için gün aldım bugün 9 haziranda gidicem meleğimi görmeye günler geçmez banaa

Canim hayirli olsun ama bana tarih biraz erken geldi ideal olan 22.hafta diye biliyorum bende 5-6 haziran gibi normal muayneye gidicem bakalim ozaman gun alirim...

Ben o kistin bebek büyüyünce kaybolduğunu duymuştum. Hiç canını sıkma. Allah'ın izniyle kaybolur gider ilerleyen aylarda.

Canım ben ayrıntılı için giymiyorum. Normal muayenem benim yarın:) ayrıntılıyı doktoruma sorucam bu konuda ne düşündüğü önemli benim için. Çünkü devlette normal gebelere ayrıntılı yapmıyorlar. Testlerinde anormallik olan riskli gebelere yapılıyor ayrıntılı. Kendi doktorumla konuşucam:) inşallah hayırlı haberlerle geliriz. Ben randevu 12 buçukta. Seninki?

kızlar bebeğin hareketını tekmesını hısseden varmı kacıncı haftada hıssedıcez yaa pıt pıt oluyo ama hanı elldıgımde hıssetmek ıstyrm artık tekme yumruk hareket

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…