kızlar sağlık ocağı tetanoz için kaçıncı hafta arıyor beni ne arayan var ne soran ben yaptırmayı düşünüyorum sonuçta milyonda bir de olsa riske atmak istemiyorum kendimi ve bebeğimi ama çağırmadılar hala:44:
Kizlar biraz gec kaldim yazmak icin.annmdeydim o yuzden yazamadim.
baska bir doktora gittim.doktor bey; bu haftalarda ense kalinligi olculmezki!doktorun sacmalamis dedi.ikili uclu taraman normal cikmis endiselenme dedi.cok istiyosan radyolog gorsun dedi.radyologa yonlendirdi.indik alt kata.15 dakkadan fazla inceledi radyologda olculmez dedi bu haftalarda.ve kizimin beyninde kist oldugunu soyledi hemde 12 mm. Ama korkma bu kistler 24 . Haftadan sonra geciyor dedi.ayrintili ultrasona girmeyi ihmal etme dedi. Bu kdr.ne icin gittim ne ile dondum evebunada sukur.
yarın dr a gidecektim maalesef yokmuş pazartesi gel dedi.
sağlık ocağına kayıt yaptırıyorsun. yani bazen hastaneden de yönlendiriyorlar sağlık ocağını onlar arıyor ama genelde kendin gidiyorsun.
başka kuzenime sordum o aşı olmuş. riskli sezaryanla olacağın için yaptır demişler.. benimde riskli olduğu için açıkçası yaptırmayı da düşündüm. dr la bir konuşuyum bakalım hayırlısı..
canım sağlık ocağında gebe kaydım var da kaçıncı haftada çağırdıklarını merak ediyorum
baska bir doktora gittim.doktor bey; bu haftalarda ense kalinligi olculmezki!doktorun sacmalamis dedi.ikili uclu taraman normal cikmis endiselenme dedi.cok istiyosan radyolog gorsun dedi.radyologa yonlendirdi.indik alt kata.15 dakkadan fazla inceledi radyologda olculmez dedi bu haftalarda.ve kizimin beyninde kist oldugunu soyledi hemde 12 mm. Ama korkma bu kistler 24 . Haftadan sonra geciyor dedi.ayrintili ultrasona girmeyi ihmal etme dedi. Bu kdr.ne icin gittim ne ile dondum evebunada sukur.
Evet canim ya asil bundan basliyormus kilo almalar :/ beni o kadar kilo almak urkutuyor bi yandan aslinda ama hamilelik boyle bisey iste :) bebiskolarimiz icin her seye deger :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Neyse artık doğum sonrası kilo verme tecrübelerimizi paylaşırız buradan :)Ben de biraz kilo verip hamile kalsam derken pat diye hamile kaldim kilo veremeden o yuzden dikkat etmem lazim ama ediyor muyum sanirim hayirbazen oyle kaciyor canim ya olur oyle seyler napalim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Neyse artık doğum sonrası kilo verme tecrübelerimizi paylaşırız buradan :)
Kızlar bugünkü USG de femur ölçümün bi hafta geri çıktı.sitede biraz femur kısalığı hakkındaki topicleri okudum baya Cnm sıkıldı.17. Haftamdayim 20 mm çıktı sizlerin bu haftada basıldı hatırlıyor işiniz.bilmiyorum çok mu pimpirikliyim ama elimde değil.bide. KK da bu konu üzerine yazılanları görünce Cnm sıkıldı.kızlar umarım artmaz bufemur geriliği.yardımlarına ihtiyacım var.benim durumunda olan varmi
canım sağlık ocağında gebe kaydım var da kaçıncı haftada çağırdıklarını merak ediyorum
Kızlar bugünkü USG de femur ölçümün bi hafta geri çıktı.sitede biraz femur kısalığı hakkındaki topicleri okudum baya Cnm sıkıldı.17. Haftamdayim 20 mm çıktı sizlerin bu haftada basıldı hatırlıyor işiniz.bilmiyorum çok mu pimpirikliyim ama elimde değil.bide. KK da bu konu üzerine yazılanları görünce Cnm sıkıldı.kızlar umarım artmaz bufemur geriliği.yardımlarına ihtiyacım var.benim durumunda olan varmi
anladım canım, bana da tahliller yapıldı ama çıkmadı sanırım. Doktoruna danış tabi. Ben bir liste yapsam iyi olacak oğlumu görünce bütün sorularımı unutuyorum:))
Bende d vitamin eksikligi var kucuk tupte bi ilac kullaniyorum benimli fazla bide eger ilerleme olursa damlaya gecicem
Kızlar ayrıntılı için gün aldım bugün 9 haziranda gidicem meleğimi görmeye günler geçmez banaa
Sen 21 haftaliksin daha iki haftan varmis acaba niye bole erken istediki onu merak ediyorum
SLM KIZLAR NASILSINIZ BENİ SORARSANIZ ÇOK HEYCANLIYIM ÇOK MERAK EDİYORUM BİR AN ÖNCE SABAH OLSUN İSTİYORUM YARIN DR KONTUROLÜM VAR AYRINTILI UTRASON İÇİN GİDECEĞİM ÇOK ÖZLEDİM OĞLUMU HA YARIN lale06lale VE KAMURANDA GİDECEK NE TESADÜF BEBİŞLERİMİZİN CİNSİYETLERİDE AYNI DOĞUM TARİHLERİDE AYRINTILI İÇİNDE AYNI GÜN GİDİYORUZZ İŞALLAH MUSMUTLU GELİRİZ TOMBİK CANİM ARKADAŞIM ÜZÜLME SEN ALLAHA GÜVEN BEBİŞİNİ ONA EMANET ET HİÇ BİŞEYCİK OLMAZ İŞALLAH BU KÖTÜ GÜNLERİ ATLATAĞİZ HEP BİRLİKTEE DUALARIM SENİNLEE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?