2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
kaç olması gerekiyomus canım normalde
Ya normalini bende bilmiyorum ama doktor 1 hafta geri ama olabilir dedi.doktor öyle söyleyince çok takmamistim sonra KK da birşeyler okudum.iste önce 1 hafta geriymis birisinin sonra 2 hafta geri olmuş filan bi sendrom çıkmış bebeğinde..bende zaten moralim bozuk yaşananlardan dolayı bunları da okuyunca Cnm sıkıldı.eşim kiziyp artik okuyup okuup canini sikiyrsun diye..allahım hepimizin evlatlarına sağlık versin..

Çok geçmiş olsungercekten buna şükür insan 8 mm duyunca ense kalınlığıni duyunca korkuyordu tabi ama çok şükür ki kistden dolayiymis.bi arkadaşıma da boyle kist var demişlerdi.sonra takip de geçmiş demişler daha doğum yapmadan.benimde femur ölçümün kısa çıktı.diğerleri normal femur kısa.bende onu arastiriyrm bakalım inş gerilik artmaz ilerleyen zamanda..bu annelik çok zormus.şimdiden en ufacık tozdan nem kapiyruz yavrularimizi korumak için doğunca nasıl olcaz çok merak ediyrm

Kizlar gercekten cok sagolun.cok gzl moral veriyosunuz.iyiki varsiniz...allahim hepinizin evladini sag salim kucagina almayi nasip etsin insallh.

canım yaa hiç üzülme bu haftada ense kalınlıgı mı ölçülürmüş o zaman niye 2 li testi yapma suresi 11-14. hftalar arası...neyse ki baska dr a gtmişsin ve kist demişler o kistlerin biçok bebekte oldugunu ve sonrasında kayboldugunu duymustum hiç üzülme Allahın izniyle bişeycik olmaz bebişlere dualarım seninle cnm...

Güzel ve heyacanlı haberlerle gelin inşallah kızlar, bebişlerimizin büyüdüğünü görmek çok güzel:)

kızlar bebeğin hareketını tekmesını hısseden varmı kacıncı haftada hıssedıcez yaa pıt pıt oluyo ama hanı elldıgımde hıssetmek ıstyrm artık tekme yumruk hareket

Canım ben 16. haftadan beri hissediyorum ama ilk başlarda minik minik ve istikrarsızdı, yarın 21. haftaya girecez ve artık eşimde hissediyor, hatta uzanırken hareket ettiğinde göbeğimin hareket ettiğini görebiliyorum, darısı başına:)

Canım belli olmaz şimdiden, diğer topiclere bakma bence, ben merakımdan okuyunca bile moralim bozuluyor, en iyisi dua edip sabretmek, yoluna girecektir inşallah.

Geçmiş olsun arkadaşım, bir arkadaş da daha olmuştu böyle, hepimiz acemiyiz burda ama geçiyormuş inşallah.
Allah korusun miniklerimizi.

Ben de dün gece saat 5 de kalkıp yemek yedim:))) 3 kilo almıştım ama 5 olmuşumdur, son 4 haftadır tartılmıyorum:))
Lale seni de heyecanla bekliyoruz:)

Nabooooo merak ediyordum seni, geçmişi okuyamadım. Nasılsın, iyi gibisin inşallah, Defneden haber var mı?:)

canım netten baktım biraz 17-22 haftalık arasında yapılıyormuş ayrıntılı ultrasonu

Ayy cok saol ya icimi rahatlattin valla ben bi yerden baktim cocukta anomali supesi varmi die bakiyolar dedi odum koptu gerci hemen dr.aradim biseyden supelendinmi de istedin bunu cok tedirginim dedim kesinlikle bisey yok rutin bisey hosuma gitmeyen tek sey var biri birinden elli gram eksik dedi harici hersey cok iyi dedi simdi sende soledin ya rahat nefes aldim tekrar cok saol

Hımm bende daha tam anlamıyla bişey almadım ufak tefek çokda sona bırakmak istemiyorum bakalım nasıl yapıcaz

maşallahh subanallah defneye rabbim korusun
17.haftadayim bikac gundur hic bi titresim yok bebisimden çikolatada yedim simdi yine bisi hissetmedim moralim bozuluo

Bence daha erken canım sıkma canını

Ben bugün istifra ettim ve midem fena yanıyo zor geçiyo bu günler sanırım soma ya üzülmekten oldu

Aynen canim o gunleri sag salim goruruz de paylasiriz insallah :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Âmin canım hepimiz inşallah

kızlar bebeğin hareketını tekmesını hısseden varmı kacıncı haftada hıssedıcez yaa pıt pıt oluyo ama hanı elldıgımde hıssetmek ıstyrm artık tekme yumruk hareket
Canım ben 17nin sonlarında hafif hissediyordum. Bu hafta artık normal olarak hissetmeye başladım. Senin de yakındır. Bazı insanlar daha geç hissedebiliyor. Özellikle sabah ya da akşam hareketsiz kal ve kendimi dinle :)

Eşin haklı bu konuda canım. O kadar test yapmalarına rağmen doktorlar bile kesin konuşamıyorken sen boşu boşuna kendini internetten araştırıp üzüyorsun. Düşünsene burada bile aynı konuda birçoğumuz farklı birşey duyuyor, biliyor, söylüyoruz.

Hımm bende daha tam anlamıyla bişey almadım ufak tefek çokda sona bırakmak istemiyorum bakalım nasıl yapıcaz

maşallahh subanallah defneye rabbim (

Sağol canım hepimizi ve bütün yavrucukları Rabbim korusun.
Ben de direk kendim birşeyler almadım ama alanı da durduramadım. Şimdi bebeğimin 8-10 tane zıbını, 2 battaniyesi, bilmem kaç tane Yelek ve patiği, bir de Mevlüt takımı ve portbebesi var.

Nabooooo merak ediyordum seni, geçmişi okuyamadım. Nasılsın, iyi gibisin inşallah, Defneden haber var mı?:)

Iyiyim çok şükür canım. Dün doktor Defnemin de çok iyi olduğunu söyledi. Suyunu, plasentasını vs çok beğendi ki ben geçen hafta su içemedim koşturmacadan diye üzülüyordum, içim rahatladı

Kızlar hepinize günaydın bugün çok mutlu uyandım çünkü bebeğimin tekmesi beni uykumdan uyandırdı.:)))))

Iyiyim çok şükür canım. Dün doktor Defnemin de çok iyi olduğunu söyledi. Suyunu, plasentasını vs çok beğendi ki ben geçen hafta su içemedim koşturmacadan diye üzülüyordum, içim rahatladı

Maşallah size:) Sonuna kadar da böyle olur inşallah....

Kızlar hepinize günaydın bugün çok mutlu uyandım çünkü bebeğimin tekmesi beni uykumdan uyandırdı.:)))))

Aaa çok sevindim canım benim, nasıl güzel bir histir bu değil mi yaa?:) Allahım isteyen herkese nasip etsin...

Maşallah size:) Sonuna kadar da böyle olur inşallah....

Aaa çok sevindim canım benim, nasıl güzel bir histir bu değil mi yaa?:) Allahım isteyen herkese nasip etsin...

Evet canım ya kesinlikle ömrüm boyunca bu kadar güzel bi duyguyla uyanmamıstım diyebilirim.allahım herkese en kısa zamanda bu duyguyu yaşatsın

Herkese günaydınnnn:))) İstanbul kaynıyor sıcacıkkkk:)

Gunaydiiin biiz buğün tamm 21 haftalık oldukk.. maşaallah kelebeğimee

Maşallah bebişine:)) gözün Aydın canım:) tekme attığında eşinin elini oraya koy o da hissetsin:)) benim kocişim dün 3 kere hissetti:)))

Eşim uyuyodu canım şansını kaybetti :))ilk tekmesine yetişemedi inşallah diğerlerini hisseder

günaydın arkadaşlar..
dün yaptırdığım kan testinde ast ve alt değerlerim biraz yüksek çıktı. ara ara tansiyonum yükselip burnum da kanıyor.. bu durumun artarak devam etmesi halinde gebeliğin sonlandırıldığını biliyorum.. hepsi bir araya gelince panik oldum biraz.. daha doktorumla görüşmedim..
aranızda karaciğer enzimleri yüksek çıkan var mı.. varsa nasıl bir yol izlediniz, yardımcı olursanız çok sevinirim..

Herkese günaydın güzel bir haftasonumuzun olması dileğiyle. Istanbul cok güzel cok sıcak ahh ahh keske dışarı çıkabilsek bu güzel günü bizde değerlendirebilsek ama eşim ne yazıkki iş yerinde :s

Ve bugun sizler için beklendiğin geldi :) Havva, Kamuran ve lale güzel güzel haberlerle gelmenizi bekliyorum. Ayrıntılı ultrasona gidecekler bence çikolata yiyin kesinlikle sonra güzel güzel fotoğraflar elde edemezsiniz :))

Tombikcim üzülme ben görmüştüm bir kac yerde bu hepimizin bebişlerine olabilen bir durum kist olabilir ama sonra kayboluyormuş canım

Naboo cok sevindim güzel güzel haberlerle gelmişsin maşallah size :)

Tek tek alıntı yapamadım arkadaslarım aklımda kalanlar sizlersiniz okuduklarımdan diğer herkes umarım iyidir

Canim hayirli olsun ama bana tarih biraz erken geldi ideal olan 22.hafta diye biliyorum bende 5-6 haziran gibi normal muayneye gidicem bakalim ozaman gun alirim...

20. haftadan itibaren yapılıyormuş canım o tarihte sata göre 20+3 oluyoruz ultrasonda da hep en az bir hafta önde çıktığı için çok ileri ki haftalara bırakmak istemedi ölçümler boşuna sıkıntılı görünebilir bize geç olur dedi doktorum 21+4-5 falan olur o tarihte iyi olur dedi bakalım hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…