Ya normalini bende bilmiyorum ama doktor 1 hafta geri ama olabilir dedi.doktor öyle söyleyince çok takmamistim sonra KK da birşeyler okudum.iste önce 1 hafta geriymis birisinin sonra 2 hafta geri olmuş filan bi sendrom çıkmış bebeğinde..bende zaten moralim bozuk yaşananlardan dolayı bunları da okuyunca Cnm sıkıldı.eşim kiziyp artik okuyup okuup canini sikiyrsun diye..allahım hepimizin evlatlarına sağlık versin..kaç olması gerekiyomus canım normalde
Kizlar biraz gec kaldim yazmak icin.annmdeydim o yuzden yazamadim.
baska bir doktora gittim.doktor bey; bu haftalarda ense kalinligi olculmezki!doktorun sacmalamis dedi.ikili uclu taraman normal cikmis endiselenme dedi.cok istiyosan radyolog gorsun dedi.radyologa yonlendirdi.indik alt kata.15 dakkadan fazla inceledi radyologda olculmez dedi bu haftalarda.ve kizimin beyninde kist oldugunu soyledi hemde 12 mm. Ama korkma bu kistler 24 . Haftadan sonra geciyor dedi.ayrintili ultrasona girmeyi ihmal etme dedi. Bu kdr.ne icin gittim ne ile dondum evebunada sukur.
Kizlar gercekten cok sagolun.cok gzl moral veriyosunuz.iyiki varsiniz...allahim hepinizin evladini sag salim kucagina almayi nasip etsin insallh.
SLM KIZLAR NASILSINIZ BENİ SORARSANIZ ÇOK HEYCANLIYIM ÇOK MERAK EDİYORUM BİR AN ÖNCE SABAH OLSUN İSTİYORUM YARIN DR KONTUROLÜM VAR AYRINTILI UTRASON İÇİN GİDECEĞİM ÇOK ÖZLEDİM OĞLUMU HA YARIN lale06lale VE KAMURANDA GİDECEK NE TESADÜF BEBİŞLERİMİZİN CİNSİYETLERİDE AYNI DOĞUM TARİHLERİDE AYRINTILI İÇİNDE AYNI GÜN GİDİYORUZZ İŞALLAH MUSMUTLU GELİRİZ TOMBİK CANİM ARKADAŞIM ÜZÜLME SEN ALLAHA GÜVEN BEBİŞİNİ ONA EMANET ET HİÇ BİŞEYCİK OLMAZ İŞALLAH BU KÖTÜ GÜNLERİ ATLATAĞİZ HEP BİRLİKTEE DUALARIM SENİNLEE
Canım ben ayrıntılı için giymiyorum. Normal muayenem benim yarın:) ayrıntılıyı doktoruma sorucam bu konuda ne düşündüğü önemli benim için. Çünkü devlette normal gebelere ayrıntılı yapmıyorlar. Testlerinde anormallik olan riskli gebelere yapılıyor ayrıntılı. Kendi doktorumla konuşucam:) inşallah hayırlı haberlerle geliriz. Ben randevu 12 buçukta. Seninki?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar bebeğin hareketını tekmesını hısseden varmı kacıncı haftada hıssedıcez yaa pıt pıt oluyo ama hanı elldıgımde hıssetmek ıstyrm artık tekme yumruk hareket
Kızlar bugünkü USG de femur ölçümün bi hafta geri çıktı.sitede biraz femur kısalığı hakkındaki topicleri okudum baya Cnm sıkıldı.17. Haftamdayim 20 mm çıktı sizlerin bu haftada basıldı hatırlıyor işiniz.bilmiyorum çok mu pimpirikliyim ama elimde değil.bide. KK da bu konu üzerine yazılanları görünce Cnm sıkıldı.kızlar umarım artmaz bufemur geriliği.yardımlarına ihtiyacım var.benim durumunda olan varmi
Kizlar biraz gec kaldim yazmak icin.annmdeydim o yuzden yazamadim.
baska bir doktora gittim.doktor bey; bu haftalarda ense kalinligi olculmezki!doktorun sacmalamis dedi.ikili uclu taraman normal cikmis endiselenme dedi.cok istiyosan radyolog gorsun dedi.radyologa yonlendirdi.indik alt kata.15 dakkadan fazla inceledi radyologda olculmez dedi bu haftalarda.ve kizimin beyninde kist oldugunu soyledi hemde 12 mm. Ama korkma bu kistler 24 . Haftadan sonra geciyor dedi.ayrintili ultrasona girmeyi ihmal etme dedi. Bu kdr.ne icin gittim ne ile dondum evebunada sukur.
Lale seni de heyecanla bekliyoruz:)Ben de dün gece saat 5 de kalkıp yemek yedim:))) 3 kilo almıştım ama 5 olmuşumdur, son 4 haftadır tartılmıyorum:))
Kızlar bugün Dr kilo konusunda şunu dedi: "bu haftadan itibaren haftada yarım kilo Alman normal. Yani 4 haftada bir 2-2,5 kg, az alırsan bebek sağlıklı olduğu sürece sorun olmaz. Hızlı alırsan beslenme programı uygularız alış hızına göre" dedi.
Ben de öncesi için hiç iyi bir örnek sayılmam 6 kg aldım şu ana kadar. Internetteki kg hesaplayıcıları haftaya göre normal dese de insan korkuyor:18:
canım netten baktım biraz 17-22 haftalık arasında yapılıyormuş ayrıntılı ultrasonu
Hımm bende daha tam anlamıyla bişey almadım ufak tefek çokda sona bırakmak istemiyorum bakalım nasıl yapıcazben de çikolata yedim ama bana mısın demiyor biraz titreşim yapıyor seninki gibi o kadar) valla ben daha hiiiç bir şey almadım. Sadece bir tane zıbını var:)) 32. haftam bitsin alışverişe başlıcam inşallah Biraz daha ilerlesin istiyorum gebeliğim... Ama bir taraftan da araştırıyorum alış veriş yapacağım yerleri. Mesela park yataklara baktım geçen hafta, internetten ne lazım yeni doğan için onlara bakıyorum. Şu aşamada araştırma yapmakla meşgulüm anlıcan
maşallahh subanallah defneye rabbim korusunKızlar bugün doktor teyzemize gittik kızımla. Maşallah Defnem pek güzeldi. Doktor herşeyini çok beğendi, haftasıyla uyumlu buldu. Şimdi 3 hafta sonraya ayrıntılı ultrason için çağırdı. Bu 4 boyutlu dediğimiz mi oluyor?
17.haftadayim bikac gundur hic bi titresim yok bebisimden çikolatada yedim simdi yine bisi hissetmedim moralim bozuluo
Âmin canım hepimiz inşallahAynen canim o gunleri sag salim goruruz de paylasiriz insallah :)
Canım ben 17nin sonlarında hafif hissediyordum. Bu hafta artık normal olarak hissetmeye başladım. Senin de yakındır. Bazı insanlar daha geç hissedebiliyor. Özellikle sabah ya da akşam hareketsiz kal ve kendimi dinle :)kızlar bebeğin hareketını tekmesını hısseden varmı kacıncı haftada hıssedıcez yaa pıt pıt oluyo ama hanı elldıgımde hıssetmek ıstyrm artık tekme yumruk hareket
Ya normalini bende bilmiyorum ama doktor 1 hafta geri ama olabilir dedi.doktor öyle söyleyince çok takmamistim sonra KK da birşeyler okudum.iste önce 1 hafta geriymis birisinin sonra 2 hafta geri olmuş filan bi sendrom çıkmış bebeğinde..bende zaten moralim bozuk yaşananlardan dolayı bunları da okuyunca Cnm sıkıldı.eşim kiziyp artik okuyup okuup canini sikiyrsun diye..allahım hepimizin evlatlarına sağlık versin..
Hımm bende daha tam anlamıyla bişey almadım ufak tefek çokda sona bırakmak istemiyorum bakalım nasıl yapıcaz
maşallahh subanallah defneye rabbim (
Nabooooo merak ediyordum seni, geçmişi okuyamadım. Nasılsın, iyi gibisin inşallah, Defneden haber var mı?:)
Iyiyim çok şükür canım. Dün doktor Defnemin de çok iyi olduğunu söyledi. Suyunu, plasentasını vs çok beğendi ki ben geçen hafta su içemedim koşturmacadan diye üzülüyordum, içim rahatladı
Kızlar hepinize günaydın bugün çok mutlu uyandım çünkü bebeğimin tekmesi beni uykumdan uyandırdı.:)))))
Maşallah size:) Sonuna kadar da böyle olur inşallah....
Aaa çok sevindim canım benim, nasıl güzel bir histir bu değil mi yaa?:) Allahım isteyen herkese nasip etsin...
Kızlar hepinize günaydın bugün çok mutlu uyandım çünkü bebeğimin tekmesi beni uykumdan uyandırdı.:)))))
Maşallah bebişine:)) gözün Aydın canım:) tekme attığında eşinin elini oraya koy o da hissetsin:)) benim kocişim dün 3 kere hissetti:)))
Herkese günaydınnnn:))) İstanbul kaynıyor sıcacıkkkk:)
Canim hayirli olsun ama bana tarih biraz erken geldi ideal olan 22.hafta diye biliyorum bende 5-6 haziran gibi normal muayneye gidicem bakalim ozaman gun alirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?