2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Eşim uyuyodu canım şansını kaybetti :))ilk tekmesine yetişemedi inşallah diğerlerini hisseder

Bak bak bak büyümüşte annesine günaydın mı dermiş :) çok sevindim canım senin adına. Benim kızımda genelde akşamları yattığımızda babasına ve annesine iyigeceler diyor :) bide gece acıktığında tekmeliyor annesini :)) ama ben hala alışamadım tekmelerine. Çok farklı birsey oyle kıpırdanma gibi birsey değil bu tekmeler bi vuruyor noluyor diyorum ya :)

Günaydın kızlar bugün çok enerjik uyandım kuş cıvıltıları sıcacık hava ve güneş insanı çok etkiliyor herkes için mutlu huzurlu bir haftasonu olsun inşaAllah

bugün doktora gidecek arkadaşlar hepinizde musmutluuu haberlerle gelin

Hiç bir fikrim yok canım bu konuşa ama içinde stres yapacağına durup durup doktorunu arayabilirsin canım için taharlar hem

canım çok geçmiş olsun üzme kendini alt ast yüksekliği hepatitte oluyor diye biliyorum ve bununda bebeğe geçmemesi için doğar doğmaz aşı yapılması gerekiyor bebeğe başka bir sakıncası yok bildiğim. ama tansiyonuna dikkat et tuzdan uzak dur. doktorun ne dedi?

oyy ne güzel kızlar benimkide tekmelese artık yaaa :))) pıtpıtlar ve kelebek çırpıntısı gibi hareketler var daha bazen hissedince kıpırtıları eşimde dinlemek istiyor su sesinden başka bişey yok diyor zavallım :)))

Benim karnım dinlenmez valla zaten onceden sürekli karnım guruldardı benim bazen cok utanırdım :) hala aynı eşim dinlese benim gurultularımı duyar :)) ama tekme olayı apayrı bir duygu yani bi atıyor tekmeyi noluyor diyorsun hele bide dalgınsan :)

benimkinin duyduklarıda bebek değildir zaten benim iç sesim kesin ne güzel canım ya inşaAllah benimkide biran evvel başlar tekmelere :))

benimkinin duyduklarıda bebek değildir zaten benim iç sesim kesin ne güzel canım ya inşaAllah benimkide biran evvel başlar tekmelere :))

Başlar canım başlar daha yeni yeni başladı benimkide tekmelere zaten :) 1 hafta falan oldu. 17. Haftadan beride hareketlerini hissediyordum. Bence seninde hissettiklerin harekettir ama bilmiyorum tekmemidir :) baksana hareketlerinden sonra neredeyse 1 ay sonra tekmesini Hissettim kızımın

bende 10 gündür falan farklı kıpırtılar hissediyorum hareketleri sanırımda daha tekmeleri kuvvetlenmemiştir meleğimin dediğin gibi 20-21. haftada hissederim heralde tekmeleride :) annelik nasıl bişey yaa tekme yemek için gün sayıyoruz resmen :)))

günaydınlaaaaarr bir cumartesi günü ve hava çok güzel...
ama tabiki ben evdeyim. eşim işte.. haftalardır beklediğim muayeneye günüm vardı maalesef pazartesiye kaldı. bebeğimi göremedim.

bugün bebeklerini görecek olanlar hadi bakalım güzel haberlerinizi bekliyoruz.

dün canım sıkıldı. durun aşağıda devam ediyim.

canım ya dün iki olumsuz olay yaşadım. eşim ne zamandır mercimek köftesi istiyordu. ben de yaptım. benim bibere alerjim var.. zaten kırmızı biber bulundurmuyoruz evde eşimde az kullanılır.. evde salça bitmişti köyden geliyor. biber salçası vardı. detaya iniyorum çünkü bilerek isteyerek çok koymadım. biber ve salça olmayınca biber salçasını biraz fazla kullandım. dedim arada acı da yeyim.. hiç yemiyorum. neyse dün çok fena oldum. kulaklarım gözlerim içim acayip derecede yandı.bol su içiyordum 9 gibi yoğurt yedim biraz rahatladım. ama yatarken de biraz etkisi vardı.

tansiyonumu ölçtüm benim düşüktür 11 e 6 mı ne öyle çıktı.

ikinci olumsuz da yoğurt yemeden önce hapşurma geldi tam ben hapşurmak için ağzımı açtım karnım kasıldı hapşuramadım.. çookkk korktum.. hapşuruğu tutmadım. karnım kasılınca kendi gitti ama ben korktum.. ( hapşuruk tutmuş durumu oldu bebeğime zararı olacak diye korkuyorum.. önceki gebeliğimde çalışıyordum o zaman çay servisi yaparken tutmuştum.. o yüzden çok korkuyorum.. allahım ne olur birşey olmasın. bebeğim ne olur iyi olduğunu göster diyorum bir hareket yap diyorum yok..

eşim gelince acile gitsem mi yoksa pazartesini beklesem mi bilmiyorum.

Son düzenleme:

canım inşaAllah endişelenecek bişey yoktur. benimde normalde allerjim toz polen tüy çimen hemen herşeye ve mevsim itibariyle 2 aydır hapşuruğum çok oluyor. hapşururken karnımı tutuyordum hep bi sarsıntı hissetmiyordum. bir iki kere aniden geldi hapşuruk toparlayamadım kendimi tutamadım karnımı o anda kastım kendimi bişey olmasın diye karnıma kasığıma bıçak gibi bi ağrı girdi resmen bağırdım yani acıdan yarım saat falan ağrıdı sonra geçti. bir kaç gün sonra gittim doktora bir sıkıntı yoktu çok şükür. İnşaAllah sende de bişey olmamıştır ağrın veya sancın varsa acile git istersen yoksada panik yapma

Son düzenleme:

ağrım sancım yok canım. korkuyorum biraz toparlanayım sonra evi toparlayım yine böyle olursam gidiyim.teşekkürler.. senin de bebeğinin iyi olmasına çook sevindim.. allah onları korusun.

Son düzenleme:

rica edrim canım ne demek hemen herşeye telaş yapıyoruz ya bu sorular niye doktorun yanında gelmiyorsa aklımıza oradayken soramıyor insan bian neden bu böyle niye böyle dediniz felan hiçç nutkumuz tutuluyor bebişleri görünce

bariz bişekilde hissediyormusun :) komik bi benzetme olucak ama benim henüz karnımın içinde baloncuklar patlıyor gibi :) ayy benimde dinlenmez heralde karnım açken tokken gurul guruldur :) hep utanmışımdır bundan eşimle nişanlıyken arada içerde savaş çıkmıcasına sesler çıkarırdı karnım sorardı sen açmışın diye :) halbuki yemekten yeni kalkmış oluyoduk :):26:

ağrım sancım yok canım. korkuyorum biraz toparlanayım sonra evi toparlayım yine böyle olursam gidiyim.teşekkürler.. senin de bebeğinin iyi olmasına çook sevindim.. allah onları korusun.

aminnn canım inşaAllah devam etmez ve seninde bebeğin iyidir dikkat et kendine

Hiç mi almadın? kilo benim ilgi alanım haline geldi resmen. ee kac kilo ile basladın boyun kac? ben aldım baya da cok kıskanıyorum boyle almıyorum falan diyorlar ya sende üzülüyorsun en güzeli almamak valla :)

Canım ben 48 kilo ile hamile kaldım boyum 1.70 yani fazla zayıfım. 4ay oldu hala 48 kiloyum nasıl iş anlamadım. Göbeğim hafiften şişti ama kilo aynı. Ben de kilo alanları çok kıskanıyorum. 50 olaydım bari

İnş besleniyordur bebişim. Hamilelikten önce nasılsa iştahım aynı hiç değişmedi ama ilk 3 ay bulantım çok fazlaydı benim. Bakalım doktora sorcam galiba. Ben bugün gene dayanamadım minik bir yelek aldım:)

Benim durum iyi değil o zaman. Niye almıyorum ki kilo. Uzun süre hareket halindeyim çalışırken ondan mı acaba? Önceden de hep zayıftım ben metabolizmam çok hızlı idi ama şimdi kilo almam lazım haftaya ben de sorayım doktoruma inş her şey yolundadır

Ben hastaneden çıktım kızlar eve geçiyoruz şimdi. Ayrıntılıyı istedi doktor. 140 lira ama isteyince mecburen Pazartesi'ne randevu aldık. 2 buçukta yaptırıcam. Erkeğim olacağı netleşti. Yine pipisini gördük. Devamını da sonra yazarım:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Alya cim insallah o guzel gunlerde gelecek benim minigim dun kipirdaniyodu ama bugun henuz hic hissetmedim butun gun tetikteyiz resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…