bariz bişekilde hissediyormusun :) komik bi benzetme olucak ama benim henüz karnımın içinde baloncuklar patlıyor gibi :) ayy benimde dinlenmez heralde karnım açken tokken gurul guruldur :) hep utanmışımdır bundan eşimle nişanlıyken arada içerde savaş çıkmıcasına sesler çıkarırdı karnım sorardı sen açmışın diye :) halbuki yemekten yeni kalkmış oluyoduk :):26:
Canım ben 48 kilo ile hamile kaldım boyum 1.70 yani fazla zayıfım. 4ay oldu hala 48 kiloyum nasıl iş anlamadım. Göbeğim hafiften şişti ama kilo aynı. Ben de kilo alanları çok kıskanıyorum. 50 olaydım bari
Kızlar ben iki gündür çay kaşığı kadar kestane balı yiyiyorum çok faydalı diye ama gebelikte bir zararı var mıdır sizce? Netten araştırdım bir şey bulamadım. Bir de dana sucuk yiyor musunuz ben bugün azcık yedim canım çekti de zararı olur mu?
Canım ben 48 kilo ile hamile kaldım boyum 1.70 yani fazla zayıfım. 4ay oldu hala 48 kiloyum nasıl iş anlamadım. Göbeğim hafiften şişti ama kilo aynı. Ben de kilo alanları çok kıskanıyorum. 50 olaydım bari
Aynıyı seninle :) yani aynıymışız :s ben bugün itibari ile 53,3 olmuşum. 1.70 boyum var 47 kilo ile hamile kalmıştım toplamda 6,5 kilo almışım bu bir rekor olmalı. Ama benim göbeğim hafiften değil belli bariz şişti bazen yol veriyor arabalar bize yürüyüş yaparken akşamları sen düşün artık :) ahh ahh birden bi kilo alacaksın benim gibi sonra da keske zayıf kalsaydım diyeceksin. Ama ben çok şükür bir tek göbeğime alıyorum hala zayıfım yani
Ben hastaneden çıktım kızlar eve geçiyoruz şimdi. Ayrıntılıyı istedi doktor. 140 lira ama isteyince mecburen Pazartesi'ne randevu aldık. 2 buçukta yaptırıcam. Erkeğim olacağı netleşti. Yine pipisini gördük. Devamını da sonra yazarım:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaşım selam kilo almadın diye üzülme sakın.. Bende 4,5 ayı devirdim 1 gün sonra 19. Haftama başlıcam ama tam olarak aldığım kilo 1 kiloya ulaşmadı.. Karnım benimde hafif şişti ... Ben aslında iyi yiyorum ama abur çubuk ,tatlı ve geç saatte yemelerim yok sadece.. Birde yürüyüş yapıyorum hergün ama bu önceden kalma alışkanlık.. Birde hamile yogasına başladım ama oda 1 hafta oldu... Bende bazen ne zaman büyüyecek bu göbek içindeki bebek nerde diye üzülüyorum ama napıyım ne hissediyorum nede aşırı göbeğim var ;( nasıl olsa çıkacak birgün))
Aaa aynıymışız evet ama bak ne güzel almışsın kilo. Fazla mı yiyorsun canım bana biraz tüyo ver? Demem inşallah çünkü hep zayıftım yıllardır kilo almak istiyordum.Kaç haftalıksın bir de göremiyorum ben şimdi telden. Ben 16.haftadayım göbeğim az daha.
Aaa aynıymışız evet ama bak ne güzel almışsın kilo. Fazla mı yiyorsun canım bana biraz tüyo ver? Demem inşallah çünkü hep zayıftım yıllardır kilo almak istiyordum.Kaç haftalıksın bir de göremiyorum ben şimdi telden. Ben 16.haftadayım göbeğim az daha.
Çektir canım ya cok farklı bir duygu inan yarım saatten fazla bir sekilde görmek hemde sağlığı hakkında kesin kesin bilgilere ulaşmak :) detayları istiyorum evde geçince
çok sevindim canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ne kadar tuttu ayrıntılı ultrason sgk anlaşması varmıydı hastanenin
Çektiricem ama giden paraya da üzülüyorum. Abartıyorlar ya. İnşallah değer..
Bebeğim 400 gram. Boyu da 26 cm. Eşi ve suyum da güzelmiş çok şükür.
Tetonoz aşısı ol dedi. Devit3 damlamı da üç günde bir damlatacakmışım. Çünkü o etkiliyormuş. Ben haftada bir damlatırım onu.
Aynı ben :) hele bide sınav zamanı ortam sessiz olurdu benim karnım bürden bir başlardı gurul gurul ederdi ay nasıl utanırdım :) eşimde sevgiliyken bana karnım guruldadığında bakardı şöyle bi doymadın mı derdi bdnde ya aşkım doydum ama işte içimde bi canavar var sürekli gurulduyor diyordum ama sonraları bu sesleri sevmeye başladı :)
Canım ben tam olarak 21. Haftanın sonlarına doğru tekmelerini hissetmeye başladım genelde gece yatarken oluyor. Öğlen oldugunda zaten noluyor diye irkiliyorum alışık değîlim ya :) sende yakın bir zamanda yersin tekmesini haberin olsun anlıyorsun zaten tekme olduğunu o hareketlerinden apayrı bir şey :) bi vuruyor sanki kalklarına doğru garip birsey oluyor saniyelik yada bi vuruyor karnımın orada basınç oluyor yine saniyelik yani bilmiyorum basınç demek doğru mu :)
SLM KIZLAR NASILSINIZ BENİ SORARSANIZ ÇOK HEYCANLIYIM ÇOK MERAK EDİYORUM BİR AN ÖNCE SABAH OLSUN İSTİYORUM YARIN DR KONTUROLÜM VAR AYRINTILI UTRASON İÇİN GİDECEĞİM ÇOK ÖZLEDİM OĞLUMU HA YARIN lale06lale VE KAMURANDA GİDECEK NE TESADÜF BEBİŞLERİMİZİN CİNSİYETLERİDE AYNI DOĞUM TARİHLERİDE AYRINTILI İÇİNDE AYNI GÜN GİDİYORUZZ İŞALLAH MUSMUTLU GELİRİZ TOMBİK CANİM ARKADAŞIM ÜZÜLME SEN ALLAHA GÜVEN BEBİŞİNİ ONA EMANET ET HİÇ BİŞEYCİK OLMAZ İŞALLAH BU KÖTÜ GÜNLERİ ATLATAĞİZ HEP BİRLİKTEE DUALARIM SENİNLEE
Çektiricem ama giden paraya da üzülüyorum. Abartıyorlar ya. İnşallah değer..
Bebeğim 400 gram. Boyu da 26 cm. Eşi ve suyum da güzelmiş çok şükür.
Tetonoz aşısı ol dedi. Devit3 damlamı da üç günde bir damlatacakmışım. Çünkü o etkiliyormuş. Ben haftada bir damlatırım onu.
Kizlar birsey sorcam . 20 haftama gircem yakinda ama karin agrilarim artti 4 gundur gobegimin etrafindan itibaren agriyor sizce bu normal mi ? Bazilari karnin buyuyor ondandir diyor ama acikcasi biraz korkuyorum
samsung S4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?