2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kızlar ben iki gündür çay kaşığı kadar kestane balı yiyiyorum çok faydalı diye ama gebelikte bir zararı var mıdır sizce? Netten araştırdım bir şey bulamadım. Bir de dana sucuk yiyor musunuz ben bugün azcık yedim canım çekti de zararı olur mu?

Aynı ben :) hele bide sınav zamanı ortam sessiz olurdu benim karnım bürden bir başlardı gurul gurul ederdi ay nasıl utanırdım :) eşimde sevgiliyken bana karnım guruldadığında bakardı şöyle bi doymadın mı derdi bdnde ya aşkım doydum ama işte içimde bi canavar var sürekli gurulduyor diyordum ama sonraları bu sesleri sevmeye başladı :)

Canım ben tam olarak 21. Haftanın sonlarına doğru tekmelerini hissetmeye başladım genelde gece yatarken oluyor. Öğlen oldugunda zaten noluyor diye irkiliyorum alışık değîlim ya :) sende yakın bir zamanda yersin tekmesini haberin olsun anlıyorsun zaten tekme olduğunu o hareketlerinden apayrı bir şey :) bi vuruyor sanki kalklarına doğru garip birsey oluyor saniyelik yada bi vuruyor karnımın orada basınç oluyor yine saniyelik yani bilmiyorum basınç demek doğru mu :)

Aynıyı seninle :) yani aynıymışız :s ben bugün itibari ile 53,3 olmuşum. 1.70 boyum var 47 kilo ile hamile kalmıştım toplamda 6,5 kilo almışım bu bir rekor olmalı. Ama benim göbeğim hafiften değil belli bariz şişti bazen yol veriyor arabalar bize yürüyüş yaparken akşamları sen düşün artık :) ahh ahh birden bi kilo alacaksın benim gibi sonra da keske zayıf kalsaydım diyeceksin. Ama ben çok şükür bir tek göbeğime alıyorum hala zayıfım yani

Valla zararlı diye duydum ama canım çekiyor sonucta ve ben yiyorum tabi hergğn değil ayda 1 falan yiyorum. Zararlı olsa da gecen ay mangal sucuk yapmıştık onu yedim umarım birsey yoktur

Arkadaşım selam kilo almadın diye üzülme sakın.. Bende 4,5 ayı devirdim 1 gün sonra 19. Haftama başlıcam ama tam olarak aldığım kilo 1 kiloya ulaşmadı.. Karnım benimde hafif şişti ... Ben aslında iyi yiyorum ama abur çubuk ,tatlı ve geç saatte yemelerim yok sadece.. Birde yürüyüş yapıyorum hergün ama bu önceden kalma alışkanlık.. Birde hamile yogasına başladım ama oda 1 hafta oldu... Bende bazen ne zaman büyüyecek bu göbek içindeki bebek nerde diye üzülüyorum ama napıyım ne hissediyorum nede aşırı göbeğim var ;( nasıl olsa çıkacak birgün ))

Son düzenleme:

Aaa aynıymışız evet ama bak ne güzel almışsın kilo. Fazla mı yiyorsun canım bana biraz tüyo ver? Demem inşallah çünkü hep zayıftım yıllardır kilo almak istiyordum.Kaç haftalıksın bir de göremiyorum ben şimdi telden. Ben 16.haftadayım göbeğim az daha.

Çektir canım ya cok farklı bir duygu inan yarım saatten fazla bir sekilde görmek hemde sağlığı hakkında kesin kesin bilgilere ulaşmak :) detayları istiyorum evde geçince

Ne bileyim çok kafaya taktım bu ara. Belki doktora gidince bebişimi iyi görünce inş rahatlarım. Ben de haftaiçi bütün gün hareket halindeyim ondan belki. İnş çıkıcak göbişlerimiz bir gün

Biz 22. Haftadayız canımm 16. Haftamda bemde 2 kilo falan ancak almıştım hatta bazen 1,5 çıkıyordum vay be 1,5 ayda 5 kilo birden almışım gercekten cok olmuş buda. Ben herseyi yiyorum canım ama sanırım gece yatarken yediğim meyve tabağı kilo aldırıyor bana. Bide abur cunur cok yiyorum ne yazıkki. Çikolata cok yiyorum onu kestim. Ben senelerde hep zayıfım boyle cimnastikçi oldugum için çubuk derlerdi bana hep şimdi bianda boyle kilo alınca birden şok oldum. Ama vercez inşallah eve yürüme bandı alıyoruz yakında uzun mesafe yürüyüş yapamayacağım için çıkıp üstünde yürüyeceğim vermem lazım yani bu kiloları bazen nefes alamıyorum bide karnım şişti göğsüme kadar eğilince iki büklüm oluyorum iyice daralıyorum

Canım ben 19. Haftaya başlayacağım yarın... Senden öndeyim... Ceviz ve badem yiyorum bebeğe kilo yapıyor derler ama bilmiyom ...
Normal yiyorum ... 700 gr fln aldım 1 kilo ile bile değil... Benimde göbeğim küçük ;( inanmıyorlar en çok ona sinir oluyorum ;( sanki mecburum herkesi haftama inandırmaya... Bence sende başlarsın almaya hafiften...

Çektir canım ya cok farklı bir duygu inan yarım saatten fazla bir sekilde görmek hemde sağlığı hakkında kesin kesin bilgilere ulaşmak :) detayları istiyorum evde geçince

Çektiricem ama giden paraya da üzülüyorum. Abartıyorlar ya. İnşallah değer..
Bebeğim 400 gram. Boyu da 26 cm. Eşi ve suyum da güzelmiş çok şükür.
Tetonoz aşısı ol dedi. Devit3 damlamı da üç günde bir damlatacakmışım. Çünkü o etkiliyormuş. Ben haftada bir damlatırım onu.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
çok sevindim canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ne kadar tuttu ayrıntılı ultrason sgk anlaşması varmıydı hastanenin

ben özel doktora gidiyorum canım o yüzden muayene ücretinin içinde yani ekstra ödemedim

bak bu devit3 damlası bizdede var ananem için kullanıyorduk ama haftada bir içiyordu. ananemin ki biraz garip ama boyle kırılarak içiliyor seninkide oylemi bilmiyorum. şimdi ne işe yarıyor bu damla? biz bu vitaminD den yararlanmak için her hafta pazar günü sahile iniyoruz bol bol güneşi çekiyoruz kemiklerimize. ee boyu gayet iyi kilosu da ben en son gittiğimde 390 gram 25 cm di boyu posu. çarşamba ölçülmüştü. senin oğluşun günüyle uyumlu mu ilerliyor canım?

20.haftanın içindeyken hafif hafif hissetmeye başladım bazen karnımın gerginleştiğini hissediyordum elimle oraya baktığımda bebeğimin orada olduğunu hissedebiliyordum tekmeleriyse bir keresinde ardarda 4-5 kez olunca tekme olduğunu çözdüm artık 1-2 haftaya kuvvetlenir o zaman :)

Kizlar birsey sorcam . 20 haftama gircem yakinda ama karin agrilarim artti 4 gundur gobegimin etrafindan itibaren agriyor sizce bu normal mi ? Bazilari karnin buyuyor ondandir diyor ama acikcasi biraz korkuyorum

samsung S4

Cnm benim cok sagol.ayrintili ultrasona girmeyi hem cok istiyorum hemde korkuyorum kotu bse dicek diye dr.ayin 31inde insallah bende guzel haberlerle gelirim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim masallah ne kadar buyumus cihangir :)
Ayrintili usg biraz bizi rahatlatmak icin sanirim cunku aslinda riskli gebeliklerle tup bebeklere yapilan bir seymis olsun yine de yuzunu gozunu gormek guzel :)

Kizlar birsey sorcam . 20 haftama gircem yakinda ama karin agrilarim artti 4 gundur gobegimin etrafindan itibaren agriyor sizce bu normal mi ? Bazilari karnin buyuyor ondandir diyor ama acikcasi biraz korkuyorum

samsung S4

Benim her gun farkli bi yerim agriyor canim :) normaldir canim ya rahim buyuyor, yukari cikiyor, cati genisliyor falan filan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…