bak bu devit3 damlası bizdede var ananem için kullanıyorduk ama haftada bir içiyordu. ananemin ki biraz garip ama boyle kırılarak içiliyor seninkide oylemi bilmiyorum. şimdi ne işe yarıyor bu damla? biz bu vitaminD den yararlanmak için her hafta pazar günü sahile iniyoruz bol bol güneşi çekiyoruz kemiklerimize. ee boyu gayet iyi kilosu da ben en son gittiğimde 390 gram 25 cm di boyu posu. çarşamba ölçülmüştü. senin oğluşun günüyle uyumlu mu ilerliyor canım?
Canim masallah ne kadar buyumus cihangir :)
Ayrintili usg biraz bizi rahatlatmak icin sanirim cunku aslinda riskli gebeliklerle tup bebeklere yapilan bir seymis olsun yine de yuzunu gozunu gormek guzel :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar birsey sorcam . 20 haftama gircem yakinda ama karin agrilarim artti 4 gundur gobegimin etrafindan itibaren agriyor sizce bu normal mi ? Bazilari karnin buyuyor ondandir diyor ama acikcasi biraz korkuyorum
samsung S4
Canim masallah ne kadar buyumus cihangir :)
Ayrintili usg biraz bizi rahatlatmak icin sanirim cunku aslinda riskli gebeliklerle tup bebeklere yapilan bir seymis olsun yine de yuzunu gozunu gormek guzel :)
Ayy ne güzel senin bebişten büyümüş ben buradayım diyor artık :) maşallah canım
Aynen öyle canım doktor daha güvende hissetmek adına istiyormuş bunu. Biz de yaptırıcaz. :) teşekkürler güzel sözlerin için teyzesi:)
Aynen valla benim de hergün bir yerim ağrıyor, bir gün belim bir gün kuyruk sokumj, bu aralar da sağ yanım böbrek gibi ağrıyor ama geçiyor Allahtan, gebelik ilerledikçe oluyor herhalde bunlar, vücudumuz bizi son aylara hazırlıyor galiba:26:
Çektiricem ama giden paraya da üzülüyorum. Abartıyorlar ya. İnşallah değer..
Bebeğim 400 gram. Boyu da 26 cm. Eşi ve suyum da güzelmiş çok şükür.
Tetonoz aşısı ol dedi. Devit3 damlamı da üç günde bir damlatacakmışım. Çünkü o etkiliyormuş. Ben haftada bir damlatırım onu.
Valla zararlı diye duydum ama canım çekiyor sonucta ve ben yiyorum tabi hergğn değil ayda 1 falan yiyorum. Zararlı olsa da gecen ay mangal sucuk yapmıştık onu yedim umarım birsey yoktur
Kızlar ben iki gündür çay kaşığı kadar kestane balı yiyiyorum çok faydalı diye ama gebelikte bir zararı var mıdır sizce? Netten araştırdım bir şey bulamadım. Bir de dana sucuk yiyor musunuz ben bugün azcık yedim canım çekti de zararı olur mu?
Tesekkur ederiz teyzesi :) buyuyor masalimiz :)
Maşallah canım, bence de haftasıyla uyumlu. Ayrıntılının ücreti de iyiymiş yine canım, çok daha fazla verenler var, ilk gebeliğimiz bu sonradan aklımızda kalmaz işte. Ben de ayın 31inde gidecem inşallah.
Ayda birden, az birşeyden birşey olmaz kızlar. İşlenmiş hiç bir gıda tavsiye edilmiyor ama benim doktorum iyi pişmiş sucuğu da ciğeri de yiyebilirsin dedi, bende ayda bir falan yiyorum zaten sucuk ya kızarıyor ya da mangalda pişiyor, şu salam sosis olayına girmesek yeter bence:)
Aaa Masal mı olacak adı?ne güzel adı da belli olmuş minnoşun:)
Evet canim hep cok sevdigim bi isimdi, ruyamda da kizimi masal diye cagirirken gorunce bu isimde karar kildik :) tesekkur ederiz teyzosu:)
Kızlar ya anketi oyladğımdan beri oylayanların isimlerini göremiyorum, sizde de öyle mi?
Önceden ne güzel kimin nesi olduğunu hep üstte görüyorduk
Damlaya mesaj at sizin adınızı da eklesin listeye, ben de attım. Miniklerin ismi çok güzel görünüyor listede:) Damla teyzeleri nazar boncuğu da kondurmuş bi güzel:)
görülüyor canım..
cinsiyeti belli olan arkadaşlar hani çin takvimi falan vardı. onlar tahmindi biliyorum ama tutanlar ve tutmayanlar kimler?
görülüyor canım..
cinsiyeti belli olan arkadaşlar hani çin takvimi falan vardı. onlar tahmindi biliyorum ama tutanlar ve tutmayanlar kimler?
Damlaya mesaj at sizin adınızı da eklesin listeye, ben de attım. Miniklerin ismi çok güzel görünüyor listede:) Damla teyzeleri nazar boncuğu da kondurmuş bi güzel:)
görülüyor canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?