2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Ben o damla ile ilgili internette zeka geriliği yapıyor diye okudum da doktora söyledim bunu. 2-3 günde bir kullan çünkü seni de etkiler dedi. Haftada bir kullanırım. Ben zaten sahile geliyorum. Şuanda da sahildeyim kocişle:) benim bebişim adetime göre ilerliyor canım. Doktor gelişimi iyi diyor sadece.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynen öyle canım doktor daha güvende hissetmek adına istiyormuş bunu. Biz de yaptırıcaz. :) teşekkürler güzel sözlerin için teyzesi:)

Cvbin için Sağol cnm bnde doktorumu aradım az once endiselenme normal dedi rahatladım valla bnmde hergun biryerim ağrıyor agirmasi sorun değil de bebislerinze birsey olmasin :)

samsung S4

Kizlar birsey sorcam . 20 haftama gircem yakinda ama karin agrilarim artti 4 gundur gobegimin etrafindan itibaren agriyor sizce bu normal mi ? Bazilari karnin buyuyor ondandir diyor ama acikcasi biraz korkuyorum

samsung S4

Aynen valla benim de hergün bir yerim ağrıyor, bir gün belim bir gün kuyruk sokumj, bu aralar da sağ yanım böbrek gibi ağrıyor ama geçiyor Allahtan, gebelik ilerledikçe oluyor herhalde bunlar, vücudumuz bizi son aylara hazırlıyor galiba:26:

Aynen öyle canım doktor daha güvende hissetmek adına istiyormuş bunu. Biz de yaptırıcaz. :) teşekkürler güzel sözlerin için teyzesi:)

Merakla bekliyorum canim fotolari ve guzel haberlerini :)

Aynen canim icimizde bir canli buyuyor dusunsene, kolay olabilir mi? Tum ic organlari yer degistiriyo. Allah saglik versin hepsi gecici cok sukur :)

Maşallah canım, bence de haftasıyla uyumlu. Ayrıntılının ücreti de iyiymiş yine canım, çok daha fazla verenler var, ilk gebeliğimiz bu sonradan aklımızda kalmaz işte. Ben de ayın 31inde gidecem inşallah.

Valla zararlı diye duydum ama canım çekiyor sonucta ve ben yiyorum tabi hergğn değil ayda 1 falan yiyorum. Zararlı olsa da gecen ay mangal sucuk yapmıştık onu yedim umarım birsey yoktur

Ayda birden, az birşeyden birşey olmaz kızlar. İşlenmiş hiç bir gıda tavsiye edilmiyor ama benim doktorum iyi pişmiş sucuğu da ciğeri de yiyebilirsin dedi, bende ayda bir falan yiyorum zaten sucuk ya kızarıyor ya da mangalda pişiyor, şu salam sosis olayına girmesek yeter bence:)

Bence de cok haklısın sosis ne kadar iyi pişmiş olursa olsun yedikten sonra midem gidiyor direk ama sucuk iyi pişince ve katkısız doğal olunca seun olmaz herhalde diye düşünüyorum. Benim eşimin kasapcısı var o hazırlıyor doğal yani fiyatı fa baya yüksek ama katkısız Ama ne olursa olsun fazla abartmamak şart

Kızlar ya anketi oyladğımdan beri oylayanların isimlerini göremiyorum, sizde de öyle mi?
Önceden ne güzel kimin nesi olduğunu hep üstte görüyorduk

Evet canim hep cok sevdigim bi isimdi, ruyamda da kizimi masal diye cagirirken gorunce bu isimde karar kildik :) tesekkur ederiz teyzosu:)

Damlaya mesaj at sizin adınızı da eklesin listeye, ben de attım. Miniklerin ismi çok güzel görünüyor listede:) Damla teyzeleri nazar boncuğu da kondurmuş bi güzel:)

Kızlar ya anketi oyladğımdan beri oylayanların isimlerini göremiyorum, sizde de öyle mi?
Önceden ne güzel kimin nesi olduğunu hep üstte görüyorduk

görülüyor canım..
cinsiyeti belli olan arkadaşlar hani çin takvimi falan vardı. onlar tahmindi biliyorum ama tutanlar ve tutmayanlar kimler?

Son düzenleme:
Damlaya mesaj at sizin adınızı da eklesin listeye, ben de attım. Miniklerin ismi çok güzel görünüyor listede:) Damla teyzeleri nazar boncuğu da kondurmuş bi güzel:)

Benimki yaziyor zaten canim :) evet listenin son hali cok tatlis :) herkesinki belli olsa ne guzel olur :)

görülüyor canım..
cinsiyeti belli olan arkadaşlar hani çin takvimi falan vardı. onlar tahmindi biliyorum ama tutanlar ve tutmayanlar kimler?

Benim tutmadi canim, cin erkek diyordu kizimiz oluyor :) ben inanmam zaten oyle seylere :)

Tesekkür ederim :)) nazar değmesin ama dimi kuzucuklarımıza :)

görülüyor canım..

Canım bende hiç inanmadım oyle seylere ama merakıma da engel olamadım işte ne varsa yaptım birtek Rus takvimi kız dedi ve o tuttu diğer hersey yüzük olayı bıçak makas vs herseyde erkek çıktı. Hatta bazı yakınlarımız hala inanmıyor kızımın olacağına karnım sivri çünkü :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…