2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Iyi akşamlar kızlar nasılsınız bizim pek keyfimiz yok içimden ağlamak geliyor

Çok bunaldım canım ya bakıyorum herkesin ailesi üstüne titriyor ben kendime bakıyorum çok yalnızım herkesin derdi bebek beni düşünen yok çok Üzgünüm kimse farketmiyo bile

Kiyamamm oyle dusunme tatlim yaa eminim senin ailen icin de esin icin de en onemli sey sensinn ama bebis geliyo diye geyecanli olmalari cok normal diil mi?hormonlarr seni uzmus baya ama biraz zaman gecince bebegini iyice hissettiginde farkli dusunmeye baslayacaksin eminim :) uzulme lutfen boyle hissettigini bilseler eminim onlarda cok uzulur

Heyecanlı olmalarını anlarım canım ama bana ilgisiz davranıp sadece bebekle ilgili bişey olunca ilgilenmelerini sevmiyorum ben iyi olcam ki bebekte iyi olsun bunu düşünen yok akşam akşam canım sıkıldı konuşacak kimsem yok size yazdım bende cevabın için Sağol

Son düzenleme:

Rica ederim canim keske yardimci olabilseydim

Rica ederim canim keske yardimci olabilseydim

Beni anlayan birilerinin olduğunu bilmek bile iyi geldi oğlum kıpırdanmaya başladı canım ben burdayım üzülme diyo oda yalnızım suan ama oğlum hareket ettikçe herseyi unutuyorum iyiki var onlar allah sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsin

Son düzenleme:
kızlarr dün ilk defa kızımızın hareketini dışardan da görebildik =) hemen videoya çekmeye çlştm, küçücük küçücük şişirdi karnımı=) hıçkırıyor gibiydi sanki, kısa aralıklarla aynı yer büyüyüp durdu =)) çok güzeldi.. bir o kdr da garip.. küçük mucizelerimz bizim

haftada bir kez canım yani son iki haftadır böyle. önceden de 10 gün falan yasaktı zaten. bu lekelenmeler benim moralimi bozuyor

Canım özür dilerim ben seni yanlış anlamışım leke derken yüzde ki leke sandım canım bende aşağıdan bi leke yok ama hamileliğimn başından beri yok bence sen bu konuyu doktorunla görüş yasaklayabilir doğuma kadar ilişkiyi moralini bozma bazı gebelerde de oluyormuş bu lekeler

Damla'cim benim bebegimin cinsiyetide belli oldu Allah izin verirse oglum olcak eklersen sevinirim ismimiz dsha belli degil

Hayırlı olsun ikiniz içinde canlar cok sevîndim takvime salı günü ekleyebilirim ancak tatil dolayısıyla cok fazla girmiyorum siteye çünkü günaydınlar bu arada :)

günaydın kızlar geçen hafta gelmedim somayı izledikçe kahroldum içimden buraya gelmek gelmedi
nasılsınız umarım kimsede kötü bişey yoktur
kızlar ya size bişey soracam ,ben şuan 5 buçuk aylıgım toplamda 3 kg aldım bebegin kilosu gününe göre dedi doktor ama kafama takılan şu ben çok iştahsızım hiç bişey yiyemiyorum kendimi zorlamasam gün boyu aç geziyorum yogurt süt ceviz vs hiç bişi yemek aklıma bile gelmiyo
günlük almam gereken ilaç destegini bile unutuyorum ve vu yüüzden bebegime karşı vicdan azabındayım onu gerektiği gibi besleyemiyorum sanki benim gibi olan varmı ben mi abartıyorum sizede bi sormak istedim

Günaydın canım valla ben yemiyorum bildiğin yemeği sömürüyorum yani yemek yememen bana cok garip geldi ama eminim vardır senin gibi olan arkadaslarımızda kafam falan cok mu dağınıkta acaba iştahın kesildi ne biliyim unutkanlık bende de var bende baEn okadar ck önemli şey unutuyorum ki ama yeme yeme konusunu bilmiyorum ceviz süt be biliyim bebeğin ihtiyacları olan şeyleri yedikten sonra bir zararı olmaz heralde bebişine canım ya doktorumla görüştün mu bu konuyu?

Maltepe ve kartalda oturan arkadaslarım. Annem oradan ev almayıdüşünüyor bizde oraya taşınacağız. Dün orada yeni yapılan Park'taydık muhteşem yapmışlar hena için cok hoşumuza gitti. 3-4 yıllığına tabi sonrasına gidiyoruz inşallah buralardan. Şimdi size sormak istiyorum oralarda hiç bir fikrim yok sahile yakın nezih önerebiledeğiniz mahalle varmı ona göre emlakçıya gitcez bügünde. Maltepe yalı Mahallesi adatepe diyesüşündük Kartal da Ata'lar dedik ama tabi bilmiyoruz

günaydın sevgili annecikler, hepinize iyi haftalar diliyorum özelliklede benim gibi çalışan annelere çünkü artık çalışmak bana gercekten cok zor geliyor..

Sagol cnm cvbin icin annelik duygusu bambaskaymis inan her anim merak icinde geciyo evet benim gobek bolgem zaten biraz kilolu oldugu icin dedigin dogru galiba

Günaydınlar
Biraz geçmişi okudum da özel hastane doktorlarının ne kadar paragöz olduğundan söz edilmiş, ben de öyle düşünüyorum bazen .
Doktorum çok iyi ama her gittiğimde bir test , zaten muane ücreti 100 tl birde test paraları ekleniyor beni zorluyor artık.
Bu randevum çok önemli ayrıntılı yapıcak , ama 100 tl muane ayrıntılı da 212 tl , 312 tl para yaptı eee az paramı bu şimdi ,
Ben ne zorlıklarla kazanıyorum bu parayı . Geçen acile gittim orada da hiç ilgilenmiyorlar . Ne yapıcam ben . Başka bir doktora geçiş yapayım desem
güvenemiyorum da , tek bildiğim bu testler beni çok zorluyor . 3 randevudur ne 2 lisi , ne 3 lüsü . Bütün harçlığımız bu testlere gidiyor . Muane ücretinide geçtim hadi

Evet baya kötü olmuş budurum hepiniz için. Ama sende keske devlette yaptırsaydın tetkidleri. O ayrıntılı için niye muane ücreti ödüyoruz anlamış değilim zaten tonla para veriyorum ayrıntılı için bide ekstradan muane ücreti ödemek bence sömürmelerden baska birsey değil. Cünkü zaten ayrıntılı yaparken muane de ediyor. Başka doktora git canım sende araştır bu devirde para kolay kazanılmıyor valla haklısınız

Cnm aslında devlette çok iyi bir doktor var , fakat ben çalıştığım için gidemiyorum . İzin almak problem oluyor.
Bence de doktor zaten muane ediyor birde arıyeten ayrıntılı diye farklı bir ücret ,ayıptır be ... Bu kadar paragöz olunmaz

Evet arkadaşım haklısın paragöz doktorlar var ama bütün meslek gruplarında var ;( ama aslında burda yanlış olan hastane politikası.. Doktorlar bizim ödediğimiz paradan sadece ondalık alıyor ama onların haklı olduğunu göstermez tabiki... Keşke hastaneler biraz daha farklı yaklaşsalar... Ama yapacak bişey yok bizim ülkemizde sağlık pahalı maalesef ;( gerçi yurtdışındaki bi çok ülkeye görede ucuZ ... Bi çok ülkeye görede ilaçlarda ucuz... Allah hepimize kolaylık versin... Arkadaşım Göztepe SSK hastanesine gidiyor ve çok memnunmuş.. İsmini bilmiyorum ama her gittiğinde mutlu olarak dönüyor.. Bütün testlerini orda yaptırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…