Iyi akşamlar kızlar nasılsınız bizim pek keyfimiz yok içimden ağlamak geliyor
Hayirdir insallah? Kotu bisey yoktur umarim
Çok bunaldım canım ya bakıyorum herkesin ailesi üstüne titriyor ben kendime bakıyorum çok yalnızım herkesin derdi bebek beni düşünen yok çok Üzgünüm kimse farketmiyo bile
Kiyamammoyle dusunme tatlim yaa eminim senin ailen icin de esin icin de en onemli sey sensinn ama bebis geliyo diye geyecanli olmalari cok normal diil mi?hormonlarr seni uzmus baya ama biraz zaman gecince bebegini iyice hissettiginde farkli dusunmeye baslayacaksin eminim :) uzulme lutfen boyle hissettigini bilseler eminim onlarda cok uzulur
Heyecanlı olmalarını anlarım canım ama bana ilgisiz davranıp sadece bebekle ilgili bişey olunca ilgilenmelerini sevmiyorum ben iyi olcam ki bebekte iyi olsun bunu düşünen yok akşam akşam canım sıkıldı konuşacak kimsem yok size yazdım bende cevabın için Sağol
Rica ederim canim keske yardimci olabilseydim
haftada bir kez canım yani son iki haftadır böyle. önceden de 10 gün falan yasaktı zaten. bu lekelenmeler benim moralimi bozuyor
bebişimizin cinsiyetini öğrendik sonunda kızımız olacak:):mimoza çiçeğim görürsen tabloya ekleyebilirsin.Sıra en heyacanlı kısımda isim bulmamız lazım:) ben sormadan doktor tetanoz aşın var onu yaptır dedi kuyruk sokumu ve bel ağrıları içinde rahim büyüdüğü için baskı yapıyo ,
normalde magnezyuma 20. haftadan sonra başlıyoruz ama madem çok ağrın oluyo sana şimdi yazıyorum bi zararı yok erken başlamanın dedi günde 3 hap almam gerekecek artık:44: oh be herşey netleşti :)
Damla'cim benim bebegimin cinsiyetide belli oldu Allah izin verirse oglum olcak eklersen sevinirim ismimiz dsha belli degil
günaydın kızlar geçen hafta gelmedim somayı izledikçe kahroldum içimden buraya gelmek gelmedi
nasılsınız umarım kimsede kötü bişey yoktur
kızlar ya size bişey soracam ,ben şuan 5 buçuk aylıgım toplamda 3 kg aldım bebegin kilosu gününe göre dedi doktor ama kafama takılan şu ben çok iştahsızım hiç bişey yiyemiyorum kendimi zorlamasam gün boyu aç geziyorum yogurt süt ceviz vs hiç bişi yemek aklıma bile gelmiyo
günlük almam gereken ilaç destegini bile unutuyorum ve vu yüüzden bebegime karşı vicdan azabındayım onu gerektiği gibi besleyemiyorum sanki benim gibi olan varmı ben mi abartıyorum sizede bi sormak istedim
Canim ben endise etme ilk gebeliklerde cogunlukla 20.hafta dolduktan sonra 21-22.haftalarda hissedilmeye baslaniyo bide zafiflar daha erken biraz kilolular daha gec hissediyo belkide hissediyosundur ama bagirsak hareketi saniyosundur cnku en baslarda cok minik Minik hissediliyo sakince uzanip tum dikkat dinlemek gerekiyo hareket halindeyken anlayamiyosun buyuk ihtimal 1hafta sonra hissetmeye baslarsin.
Günaydınlar
Biraz geçmişi okudum da özel hastane doktorlarının ne kadar paragöz olduğundan söz edilmiş, ben de öyle düşünüyorum bazen .
Doktorum çok iyi ama her gittiğimde bir test , zaten muane ücreti 100 tl birde test paraları ekleniyor beni zorluyor artık.
Bu randevum çok önemli ayrıntılı yapıcak , ama 100 tl muane ayrıntılı da 212 tl , 312 tl para yaptı eee az paramı bu şimdi ,
Ben ne zorlıklarla kazanıyorum bu parayı . Geçen acile gittim orada da hiç ilgilenmiyorlar . Ne yapıcam ben . Başka bir doktora geçiş yapayım desem
güvenemiyorum da , tek bildiğim bu testler beni çok zorluyor . 3 randevudur ne 2 lisi , ne 3 lüsü . Bütün harçlığımız bu testlere gidiyor . Muane ücretinide geçtim hadi
Evet baya kötü olmuş budurum hepiniz için. Ama sende keske devlette yaptırsaydın tetkidleri. O ayrıntılı için niye muane ücreti ödüyoruz anlamış değilim zaten tonla para veriyorum ayrıntılı için bide ekstradan muane ücreti ödemek bence sömürmelerden baska birsey değil. Cünkü zaten ayrıntılı yaparken muane de ediyor. Başka doktora git canım sende araştır bu devirde para kolay kazanılmıyor valla haklısınız
Günaydınlar
Biraz geçmişi okudum da özel hastane doktorlarının ne kadar paragöz olduğundan söz edilmiş, ben de öyle düşünüyorum bazen .
Doktorum çok iyi ama her gittiğimde bir test , zaten muane ücreti 100 tl birde test paraları ekleniyor beni zorluyor artık.
Bu randevum çok önemli ayrıntılı yapıcak , ama 100 tl muane ayrıntılı da 212 tl , 312 tl para yaptı eee az paramı bu şimdi ,
Ben ne zorlıklarla kazanıyorum bu parayı . Geçen acile gittim orada da hiç ilgilenmiyorlar . Ne yapıcam ben . Başka bir doktora geçiş yapayım desem
güvenemiyorum da , tek bildiğim bu testler beni çok zorluyor . 3 randevudur ne 2 lisi , ne 3 lüsü . Bütün harçlığımız bu testlere gidiyor . Muane ücretinide geçtim hadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?