2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Semiha şakir benim yanımdaki devlet hastanesi işte canım. Orada doğum yapmak istemiyorum çingeneler çok çünkü. Ama ultrason muayenelerine oraya gittiğim oluyor. Dün özel hastanede de 10 saniye baktılar. Devlette de 10 saniye bakıp ölçümlerini yapıp kaldırıyorlar. Ben artık devlete muayeneye gidicem. Özele de son ay gidip doktorla tanışacam ve doğum zamanıma özele gidicem.
Ayrıntılıyı biz anneme yaptırmıştık. Annem 40 yaşında doğum yaptı. Çok şükür kardeşim sapasağlam. Benim oğlum çok güçlü. Gelişimi de çok güZel. Ayrıntılıyı attım aklımdan..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim arkdsm sornus ayrintili ultrasonu doktora doktor demis kafama gore seni ayrintiliya gonderemm testlerin temiz neden ayrintiliya gondereyimmki seni ...doktor yurt disinda ense ve burun kemigine bakilip oyle gonderiyolar testte eger bebekte hersey normalse 2 lu 3 lu bile test yapilmiyormus..ve sadece 4 kere ultrasona girebiliyormuss

Cnm benim cok sagol.ayrintili ultrasona girmeyi hem cok istiyorum hemde korkuyorum kotu bse dicek diye dr.ayin 31inde insallah bende guzel haberlerle gelirim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım benim sen ayrıntılıyı yaptır mutlaka yoksa hep merak edecek kendini yiyip bitireceksin işallah ayrıntılı utrasonda bebişinin iyi olduğunu göreceksinn

Ay havva ile lale napti acaba merak ettim :)

slm canlarım dün dr gittik çok yorgundum ayaklarım şişti zor yürüdüm kendime yeni ciciler aldım oğlumuda gördüm ama yarım yamalak canım çok sıkkın paramızla rezil oluyoruz gerçekten 5 dk sürdü muaynemiz kilosunu boyunu bensordum ya söylemedi 20 saniye kalp atışlarını dinletti oğlum dönüp baktı bize başka bişeyde görmedimm çok sinirliyim oğlum iyi ama kilosu düşük geldi bana 356gr boyu 20cm haftasına göre iyi dedi ama yinede kafama taktım ayrıntılıyı sordum sağlığı iyi 2li testide iyi çıkmış dedi gerek yok ama siz bilirsiniz dedi bu utrasondan tek farkı sarı ışık veriyoruz dedi çok uzun sürüyor dedi eşimde utrason 10 dk sonra zararlı dedi yarım saat sürecek iyi olduğunu öğrenelim derken ona zarar vericez dedi bende yaptırmıyalım dedim şeker yüklemesi için 3 hafta sonra gel dedi ama bir daha o dr gideceğimi hiç zannetmiyorum ilçedeki tıp merkezine gideceğim kızlar sağolun beni sormuşsunuz lalecim iyi haberlerle gelmişsin çok şükür maşallah size

önceden çalışitığım için izin almam çok zordu. yani 5dk lık izin 5 saat gibi değerlendirip söyleniyordu.ben de işimi kaybetmeme k için mecburen gidiyordum. ancak şimdi takip ettiğim yerin çok uzağına taşındım. son iki seferdir zaten kadın doğumdaki testler arasında yaptırıyorum tsh mı ama özeldeki dr arayıp bilgi veriyorum O da dozunu ayarlıyordu. sağolsun.. ama bundan sonra hastanedeki iç hastalıklar poliklliğine göstermeyi düşünüyorum. şuan 2 tsh ım ama günde 100 lük alıyorum pazar 75mg. yani ben düşürünce hemen yükseliyor. bunu bilen biri olması lazım. ancak önce stresli olduğum zamanlarda yükseliyor. dolayısıyla denildiği gibi biz troidler daha üzülmemeye daha dikkat etmemiz lazım.

ayrıntılı ultrasyonu kadın hast.ve doğumda 26sında yapacaklar.. sanırım 4d ye gitmeyi düşünmüyorum. düşünsem de arabesk yapmak istemiyorum maddi olarak karşılayamıyorum.eşimin maaşı krediye gidiyor. ona bile yetmiyor. yoksa denildiği gibi çocuklarımız için çalışmıyor muyuz.. olsa can feda.

ne deyim allah yardımcımız olsun.. bebeklerimizi korusun.. devlette yaptıracağım ama yukarıda da dediğim gibi dr değiştirerek riske girmek istemedim. hamile olduğum için..

şeker yüklemesi de ilginç. kuzenimin şekeri yüksek çıkmış şeker yükleme yapmışlar..tatlı şeyler yeme azalt demişler. neyse artık bir bildikleri var deyip geçiyoruz mecburen.. hamilelikte demek ki ihtiyaç oluyormuş.

Son düzenleme:

Arkadaşım doğru söylüyorsun tabiki seni bilen doktora gitmen daha iyi... Benimde tsh ım yüksek .. Bana düşük doz başladılar.. Bakalım inşallah düşer... Şeker de dediğin gibi gebelik döneminde çok değişiyor.. İnşallah oda çıkmaz bizde bide onla uğraşmayız ... Canını sıkma cidden Allah yardımcımız olsun... Bi evlenirken herşey deli para birde bebekte ... Bir hastane çıkışına 80 tl dediler... Valla ne diyim ufak tefek şeyler alınır diyoruz ama onları bile toplasan baya para... Allah herkese kolaylık versin...

kızlar merhaba,
bugün bir şey farkettim de size sormak istedim:
hani benim lekelenmem oluyor ya, iki haftadır farkettim ki ilişkiden bir ya da iki gün sonra oluyor. onun dışında olmadı çok şükür. sizce ilişkiyle alakası var mıdır?

Kaçıncı Çocuk:ilk
Son Adet Tarihi:2 ocak 2014
Tahmini Doğum Tarihi:8 ekim 2014
Bebişimizin ismi:belli değil

bebişimizin cinsiyetini öğrendik sonunda kızımız olacak:): mimoza çiçeğim görürsen tabloya ekleyebilirsin.Sıra en heyacanlı kısımda isim bulmamız lazım:) ben sormadan doktor tetanoz aşın var onu yaptır dedi kuyruk sokumu ve bel ağrıları içinde rahim büyüdüğü için baskı yapıyo ,
normalde magnezyuma 20. haftadan sonra başlıyoruz ama madem çok ağrın oluyo sana şimdi yazıyorum bi zararı yok erken başlamanın dedi günde 3 hap almam gerekecek artık:44: oh be herşey netleşti :)

Damla'cim benim bebegimin cinsiyetide belli oldu Allah izin verirse oglum olcak eklersen sevinirim ismimiz dsha belli degil

bende de var leke canım özel değilse ilişki sıklığını ne yapıyorsunuz

Teşekkür ederimm canım, özelde odun gibi doktorlar olabildiği gibi devlette de iyi doktorlar olabilir. Denemekten zarar gelmez ama malesef genel olarak insanlara az değer veriyorlar, bu da beni üzüyor aslında. Bu da ülkemizin bir eksilliği artık.
Allah bize ve bebişlerimize sıkıntı vermesin inşallah.

Canım çok şükür bebeğin iyi. Sen de benim gibi hiç tat alamamışsın bu randevudan. Beş ay bittikten sonra anladım ki özel hastanenin doktorları bize baktıklarında para görüyorlar. Açıkçası bu yani.
Ayrıntılıyı ben yaptırmıcam. Çünkü oğlumun hiçbir şeyi olmadığına Allah'ın izniyle ben eminim. Bugüne kadar bebeğim beni hiç üzmedi ve gelişimi de normal. Sen de tedirgin olma ama sütünü etini iyi ye canım. Bak o zaman çok üzdün kendini sen, bebeğini etkilemişsin. Bundan sonra üzülmek yok. Bol bol vitamin protein alacaksın. Sen vitamin ve Demir ilacını kullanıyor musun bakıyım?

kızlar testlerden falan bahsetmişsiniz..bana kan testi ilk hamileliğimi öğrendiğimde yapılmıştı taa..
ikili test falan yaptırdım ama tsh idrar falan hiç bakılmadı.ben bu hafta gidip bi baktırayım en iyisi

Oy geçen gün bende 3lu yaptırdım bide bu rutin testleri yaptırdım tonla kan aldılar tam 6 tüp ama baktırmak iyidir

Selam kizlar 20 haftamin icindeyim bebeginin hareketlerini hissemeyen varmi daha ben hissetmedim sanki yada anlayamiyorum cuma gunu ayrintili ultrason var merakla bekliyorum bebisimi gormeyi :)

Cnm bebişin kız mı kız ise geç oynar çoğu kadında böyle olur dua et geç oynasın 6 aydan snra nolur çocuğum az durda uyuyun dicen çok uykusuz kalıosun hareketlenince ama ayrı Bi duygu tabi inş hissedersin sende bian önce sut iç uzan yan şekilde 5 dk snra hissedersin inş

Selam kizlar 20 haftamin icindeyim bebeginin hareketlerini hissemeyen varmi daha ben hissetmedim sanki yada anlayamiyorum cuma gunu ayrintili ultrason var merakla bekliyorum bebisimi gormeyi :)

Canim ben endise etme ilk gebeliklerde cogunlukla 20.hafta dolduktan sonra 21-22.haftalarda hissedilmeye baslaniyo bide zafiflar daha erken biraz kilolular daha gec hissediyo belkide hissediyosundur ama bagirsak hareketi saniyosundur cnku en baslarda cok minik Minik hissediliyo sakince uzanip tum dikkat dinlemek gerekiyo hareket halindeyken anlayamiyosun buyuk ihtimal 1hafta sonra hissetmeye baslarsin.

ewet canım o bebısımmıs aksamda vurunca babasıyla anladık dunyanın ne muhtesem bı duygusu kısacıkta olsa

canım ben 18+4 um hergun dınlıyordum ve dun sabah hıssettık ılk duz yat elını kasıgn ustune koy mutlaka vuruyor gecede hıssetık esımle .esımınde elını koydum yıne vurmus onada cok muhtesem bır duyguymus ama ben sabırsızlıkla sureklı hıssetmeyı beklıyorum sende hıssedıceksın ustelık benım ılk gebelıgım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…