Doktorun verdiği cevap hiç hoş olmamış gerçekten ,
Benim doktorum iyi öyleyse bunlara kafayı takmayın diyor .
Ben yeni doğumlarda Rabbim korusun bebek kayıp olaylarından falan çekiniyorum
Ne güzel bakadam bir de dua etmiş:) sen söylemekte çekiniyordun
Merhaba cnm , teşekkür ederiz .... Rabbim hepimizin evlatlarımızı sağlıkla bizlere bağışlasın Amin ...
bir şey soracağım sende madem ekim annesi sin , kıyafetlerini kaç aylık alalım daha çok .
ay çok tatlı olmuş bu yazı çok güldümMerhaba teyzelerim ve benim minik arkadaşlarım :) siimdi sağlik ocağından geldik annemle kalp atışlarımı dinledi :) çok güzelmiş oradaki abla öyle dedi :) aşımızı da vurulduk biraz ağrı yaparmış ama annem bizim için herşeye katlanıyor :) bu arada annem 49,5 kilo olmuş 20 haftalığım ben ama annem 7,5 kilo aldı hahhahaa :) benim sayemde biraz etine dolgun oldu babamın da bu durum çok hoşuna gidiyor yani :) biraz dalga geçiyor kızdırıyor ama annem pas vermiyor :) ikisini de çok seviyorum onlarda beni çok seviyorlar biliyorum :) sizlerinde çok seviyorum ve çok opuyorum :*
canım ilk 6 ay malum havalardan dolayı uzun kollu giysiler tercih et.... nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama ben hala kısa kolluya geçemedim.........aslında yaza kadar etiketteki 0-3...3-6 aylık giysiler al yani etikettekiler uyuyor. tabi küçük bir tosuncuk doğurmayacaksanben simdi kısa kolluları6.9 ay alıyorum..
aklımda zaten kaçgündür soru işareti var.. Hadi erken gelirse bebeğim ve kurban Bayramı'na denk gelirse? Belki doktorum izinli olacak ... Hiç sormak aklıma bile gelmedi eyvah eyvah o zaman
ay çok tatlı olmuş bu yazı çok güldümaşı bizde hiç agrı yapmadı bebişin annesi psikolojik sanki birazda biz 2. ye gitcez 6 hazıranda
bizde seni öpüyoz minnak bebiş arkadaşımız
Merhaba teyzelerim ve benim minik arkadaşlarım :) siimdi sağlik ocağından geldik annemle kalp atışlarımı dinledi :) çok güzelmiş oradaki abla öyle dedi :) aşımızı da vurulduk biraz ağrı yaparmış ama annem bizim için herşeye katlanıyor :) bu arada annem 49,5 kilo olmuş 20 haftalığım ben ama annem 7,5 kilo aldı hahhahaa :) benim sayemde biraz etine dolgun oldu babamın da bu durum çok hoşuna gidiyor yani :) biraz dalga geçiyor kızdırıyor ama annem pas vermiyor :) ikisini de çok seviyorum onlarda beni çok seviyorlar biliyorum :) sizlerinde çok seviyorum ve çok opuyorum :*
günaydın kızlar dün doktordaydım ayrıntılı için gittim saat 6 da 3 doktor gezip eve dönebildim
devlete gitmiştim ilk ayrıntılıdaki doktor bebegin iç organlarını göremiyorum dedi hiç bişey diyemicekmiş kagıdada obezite nedeniyle göremedim yazmış malhamileliğimde 3 kg aldım 5 buçuk ayda bide 1.62 boy 71 kg ım topluyum ama obez değilim göbegimde küçük sonra özeldeki dokytoruma gittim ordada ayrıntılı ultrason doktoru yokmuş başka bi özel hastaneye gittik orda baktılar çok şükür bütün organları oluşmuş omurilik kapanmış bebek gayet saglıklı ve boyu kilosu tam gününde dedi akşam eve geldik bu sabaha kadar aralıksız uyudum sayılır yorgunluktan resmen bitmişim
sizlerden naber kızlar
Merhaba teyzelerim ve benim minik arkadaşlarım :) siimdi sağlik ocağından geldik annemle kalp atışlarımı dinledi :) çok güzelmiş oradaki abla öyle dedi :) aşımızı da vurulduk biraz ağrı yaparmış ama annem bizim için herşeye katlanıyor :) bu arada annem 49,5 kilo olmuş 20 haftalığım ben ama annem 7,5 kilo aldı hahhahaa :) benim sayemde biraz etine dolgun oldu babamın da bu durum çok hoşuna gidiyor yani :) biraz dalga geçiyor kızdırıyor ama annem pas vermiyor :) ikisini de çok seviyorum onlarda beni çok seviyorlar biliyorum :) sizlerinde çok seviyorum ve çok opuyorum :*
Evet canım normal doğum istiyorum.
Göztepe ssk da çok iyiymiş. Orada doğum yapan iki arkadaşım oldu. Mecburi sezeryan oldu onlar ama ben normal yapıcam Allahım izin verirse. Bu yüzden zeynep kamili istiyorum. Asla keyfi sezeryan yapmıyorlar.
allah bağışlasın.. birde söylemeden geçemeyecem . normal doğum yapacak arkadaşlara tavsiyem..... sancınız geldiğinde mutlaka nefesinizi tutp sancı gidene kadar ıkının çok faydasını göreceksiniz..... ben hastaneye gittigimde hiç sancım yoktu sadece nişan gelmişti... hastaneye kaydım 12.30 yatış serum suni sancı ıvır zıvır saat 14.30da doğum yaptım yani boşa saatlerce acı çekmeyin. hem ıkınmayınca daha fazla sancı oluyor.... bunuda suradan biliyorum tam sancının arasında eltim aradı kaynanam zorla verdi telefona o arada sancı geldi ıkınamadım doğum sırasında en çok o zaman canım acıdı.........Çok teşekkür ederim cevabın için :) o zaman 03 ve 3-6 aya devambenim inşAllah kızım olacak , kibar bir kızım olursa tosuncuk olmaz herhalde
aklımda zaten kaçgündür soru işareti var.. Hadi erken gelirse bebeğim ve kurban Bayramı'na denk gelirse? Belki doktorum izinli olacak ... Hiç sormak aklıma bile gelmedi eyvah eyvah o zaman
mrb arkadaşlar birşey söyleyip çıkacam...... ekim annesi olmak çok güzel............yaza kadar bebişler büyüyor...........çok avantajı var ekim annesi olmanın şanslısınız... ben 2013 ekim annesiyim bebişim 7.5 aylık kocaman oldu. sizinkide seneye bu zamanlar bu kadar olacak. allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin .... öpüyorum
günaydın kızlar dün doktordaydım ayrıntılı için gittim saat 6 da 3 doktor gezip eve dönebildim
devlete gitmiştim ilk ayrıntılıdaki doktor bebegin iç organlarını göremiyorum dedi hiç bişey diyemicekmiş kagıdada obezite nedeniyle göremedim yazmış malhamileliğimde 3 kg aldım 5 buçuk ayda bide 1.62 boy 71 kg ım topluyum ama obez değilim göbegimde küçük sonra özeldeki dokytoruma gittim ordada ayrıntılı ultrason doktoru yokmuş başka bi özel hastaneye gittik orda baktılar çok şükür bütün organları oluşmuş omurilik kapanmış bebek gayet saglıklı ve boyu kilosu tam gününde dedi akşam eve geldik bu sabaha kadar aralıksız uyudum sayılır yorgunluktan resmen bitmişim
sizlerden naber kızlar
allah bağışlasın.. birde söylemeden geçemeyecem . normal doğum yapacak arkadaşlara tavsiyem..... sancınız geldiğinde mutlaka nefesinizi tutp sancı gidene kadar ıkının çok faydasını göreceksiniz..... ben hastaneye gittigimde hiç sancım yoktu sadece nişan gelmişti... hastaneye kaydım 12.30 yatış serum suni sancı ıvır zıvır saat 14.30da doğum yaptım yani boşa saatlerce acı çekmeyin. hem ıkınmayınca daha fazla sancı oluyor.... bunuda suradan biliyorum tam sancının arasında eltim aradı kaynanam zorla verdi telefona o arada sancı geldi ıkınamadım doğum sırasında en çok o zaman canım acıdı.........
ilk bebeğimde ise bilmediğim için aynı sancıyı 18 saat çektim hiç ıkınmadım daha doğrusu çok küçüktüm söyleyende olmamıştı... bunu paylaşmak istedim çok faydasını göreceginizi umuyorum.....
allah bağışlasın.. birde söylemeden geçemeyecem . normal doğum yapacak arkadaşlara tavsiyem..... sancınız geldiğinde mutlaka nefesinizi tutp sancı gidene kadar ıkının çok faydasını göreceksiniz..... ben hastaneye gittigimde hiç sancım yoktu sadece nişan gelmişti... hastaneye kaydım 12.30 yatış serum suni sancı ıvır zıvır saat 14.30da doğum yaptım yani boşa saatlerce acı çekmeyin. hem ıkınmayınca daha fazla sancı oluyor.... bunuda suradan biliyorum tam sancının arasında eltim aradı kaynanam zorla verdi telefona o arada sancı geldi ıkınamadım doğum sırasında en çok o zaman canım acıdı.........
ilk bebeğimde ise bilmediğim için aynı sancıyı 18 saat çektim hiç ıkınmadım daha doğrusu çok küçüktüm söyleyende olmamıştı... bunu paylaşmak istedim çok faydasını göreceginizi umuyorum.....
İyi olduğuna çok sevindim maşallah anişle sana :) bizde seni öpüyoruz annenin yediği her şeyden sende ye , ki annende az kilo alsın
Obez hatun seni
Bebeğinin iyi olması idi önemli olan maşallah oda iyiyimiş , hep güzel haberlerle gelelim :)
Bende ayrıntılı için heyecanlandım bak şimdi
ay maşallah ozman sana :)bizde seni ve anneni cok seviyoruz ve öpüyoruz
Ay canım benim sen büyüdün de bize mesaj mı yazar oldun bakiimannenin kıymetini bil :) biz de seni çok öpüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?