2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
ayyy ne güzell allah bize de nasip etsin inşallah :) çok teşekkür ederiz sizi arada bir görmek bizi heyecanlandırıyor

hayırsıyla bebeklerinizi alın kucağınıza inşallah....ve bu güzel günlerin tadını çıkarın hamiş olmakta güzel. bol bol yürüyün yeyin için....kiloyu takmayın bebek emdikçe gidiyor kilolar.........hımmmmm az kalsın unutuyordum bol bol uyuyun bebişten sonra gözünüz yataklara düşecek...

Elbette ama devlete güveniyorum çünkü gerçekten normal olamayacak durumdaysam sezeryana alıyorlar. Allahım kolaylık versin bize. Doğumlarımız nasıl olacak bakalım. İnşallah hepimiz çabucak atlatırız o doğum anını ve buraya doğum anımızı yazmak da nasip olur inşallah...

Günaydın canım :) Bak bu kadar gaza getiriyorum seni, gitmezsen ayıp olcak Aklıma birşey daha geldi, ön koltuğu yatır, arkadan ayaklarını öne uzat. Önde oturuyor gibi olursun, hem de geniş geniş uzanırsın. Tatilsiz olmaz, zaten en az 3 yıl rahat rahat tatil yapamayacağız minnaklarla.

Aminnn cümlemizin kini , benim evladımı da :)
Tecrübeni paylaştığın için teşekkürler , belkide ıkındıkça açılma oluyordur . Maşallah doğumun rahat olmuş , darısı başımıza

evet hemde çok rahat oldu..........inşallah sizde bir avazda derlerya oyle kurtulursunuz.....evet kesinlikle ıkındıkça açılıyor..........benim yan odada birisi vardı onundsa ikinci doğumu fakat hiç ıkınmıyormuş sancı gelince ağlıyormuş ınanın benden önce geldi ben taburcu oluyordum ertesi gün hala sancı çekiyordu... lütfen siz bu hataya düşmeyin... doğumdan korkmayın bir görev gibi kendinizi kurun öyle gidin hastaneye.....öpüyorum

Sağolasın teyzesi. Ben en büyük torundum, benim giysilerimle bütün kuzenler büyümüştü. Çok güzel birşey bence paylaşmak. Tasarruflu ampuller içeriğindeki civayı ortama yayıyormuş. Babam led ampuller almış. Biraz tuzlu ama yaygınlaşınca fiyatı da düşer. Olmadı normal ampul kullanılır ama tasarruflu olmasın.

Aaa neden tasarruflu ampullerin bir zararı yok ki , kırıldığında çok zararlı olabilirmiş .
Bu arada oğluşunun cicilerini iyi günlerde kullanın

Sağol canım. Tasarruflu ampuller ortama civa yaydığı için tehlikeli. Led ampulleri tavsiye ederim.

Maşallah prensese bak sen ne tatlı konuşuyor :)))))))
Aşı da vurulmuşlar :)))
Bebekler aşı olurken çok ağlıyor ya nasıl yaptırıcaz bilmiyorum ben de geçen gördüm sağlık ocağında.

Yok canım , hiç alttan muayene etmiyor benim doktorum. Zaten korkarım ben

ay canım =) maşallah sana ne güzelde büyüdün annende gitti kalbini dinledi. annen senin sayende etine dolgun hatun olmuş bak babanında çok hoşuna gidiyor :) güzel annecik sana da maşallah acımaz inşallah kolun falan. bizde sizi çok seviyoruz

obezmi olunurmuş 71 kiloyla? obez görmemiş doktorun nasıl bozmuş moralini şimdi. birazcık balık etli olabilirsin ama obez olduğunu düşünmüyorum asla neyse cok şükür 3 doktordan sonra bakabilmişsiniz ve herşey yolundaymış Rabbim nazarlardan korusun sizi

çok geçmiş olsun canım bol bol su iç olur mu üzülme ya gecer inşallah ama hemn bir doktora gitmelisin idrar kültürü vermelisin canım

duydum ama hiç girmedim içine bu hafta oradaydık ama C&A ya baktık baya indirimli ürünler vardı herseyde cok güzeldi alacaktık ama sonra vazgectik herseyi toptan alalım haziranda dedik inşallah indirimler bitmez =)

Canım çok sağolasın , o zaman sancı gelince nefesimizi tutup , ıkınıyoruz . Sancı gidince de bırakıyoruz. Taktik bu hadi bakalım hayırlısı olsun ....
Bizde seni ve evlatlarını öpüyoruz ... verdiğin bililer için sağolasın Güzel duan içinde Aminnn

cok tesekkür ederim canım benimmm

Zaten çoğu giyilmemiş gibi. Hatta bazılarının ne işe yaradığını çözemedim. Bir tane böyle uğur böceği gibi yastık kılıfı gibi birşey var. Duyargaları falan da var. Ya dedim bu ne, çocuğun sırtına mı bağlanıyor, üstüne mi örtülüyor? Eşim dedi şaşkın, altını açmak içindir o Nasıl bildi ya, düşününce evet biraz popo şeklinde, kesin o iş için kullanılıyor

aynen öyle mutlaka öyle yap çok faydasını göreceksin allah yardımcınz olsun..

Ben bir şey sormak istiyorum :)
Her sancıda hastaneye gidilmeli mi yoksa sancıların sıklığı artmalı mı? Doğumun başladığını nasıl anlarız? Ne zaman hastaneye gitmeliyiz..
Bir de hastaneye giderken çok sancı oluyor mu? Dizilerde bağırıp çağırıyorlar hastaneye giderken yolda.. :/

ben son ayımda ne zaman doğuracağımı bilememekten sanırım hastaneye yatışımı isterim

okuyunca dayanamadım cevap vermek istedim ilk doğum olunca hep bu şekilde sorular dönüp durur.
herkeste doğum farklı mesela benim gece 4 gibi nişanım gelmiş sahur için kalktığımızda farketmiştim. 5 te sancı başladı 8 e kadar evde döndüm durdum eşim ve kardeşim vardı evde onları bile uyandırmadım. 8 olunca dayanılmaz hal aldı haydi dedim gidiyoruz 8 buçuk gibi hastaneye yattım kapıdan giirerken bağırmamak elde değildi dizilerdeki gibi odada başladım bağırmaya 8 cm açıklık olmuş gidinceye kadar 9.15 te de doğdu
bazen nişan sabahtan geliyor ikindi vaktinde doğum oluyor bazen nişan hiç gelmiyor kimisinin birden suyu geliyor benim suyumu doğumda patlattılar mesela o kadar farklı ki herşeye hazırlıklı olmak lazım

Oyyyy biz de seni öpüyoruz minnoş, maşallah sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…