- 30 Nisan 2014
- 5.237
- 3.955
- 168
ayyy ne güzell allah bize de nasip etsin inşallah :) çok teşekkür ederiz sizi arada bir görmek bizi heyecanlandırıyor
İnşallah hepimiz sağlıkla doğum yaparız canım. Evet devletin en çok o durumu hoşuma gidiyor. Özellerde seni hemen sezeryane yönlendiriyorlar, bikaç risk söylüyorlar sen de göze alamıyorsun annelik psikolojisi olarak tabi ki
süper bir bilgi bu canım çok teşekkür ederiz. Ben de normal istiyorum Allah kısmet ederse bakalım inşallah
Günaydın canım :)) cok tesekkür ederim bilgiler için :) evet evet kesinlikle tatil konusunda cok iyisin :) ama bn arkada oturamuyorum hatta yolda uyuyamıyorum bile illa o yolu göreceğim eşimle konuşacağım falan uykusu gelmesin diye panik halindeyim ben arabada sürekli babamdan ötürü heralde babam cok hızlı kullanırdı biz kücükkende bilinçaltıma oyle işlemiş heralde. Eşimde ayaklarını one uzat diyor ama oda bana cok garip geliyor ya gerçi hamileyiz ama işte garip oluyorum oyle on cma uzatında falanrn son koltuğumu baya yatırıp oyle gitmiştim bakalım canım Çanakkale yada Bursa armutlu ya kısa süreli birsey yapmayı düşünüyoruz haftasonu en azından kalmalık. Ohh sizin oralardan Güzeli mi var çok dışarı heryer tatil yeri :) git bi saat uzaklığa başka bir tatil yerine :) evet uçakta baska bir alternatif tabi oda değerlendirilebilir ama arabaya gezmenin tadıda bambaşka :)
Aminnn cümlemizin kini , benim evladımı da :)
Tecrübeni paylaştığın için teşekkürler , belkide ıkındıkça açılma oluyordur . Maşallah doğumun rahat olmuş , darısı başımıza
Süper canım güle güle kullanın cicileribenim de yeğenlerimin küçükleri gelicek, ben de kıyafette ikinci el giydiririm bence hiçbir sakıncası yok, zaten çoğu giyilmiyor bile.. ama tasarruflu ampülleri hiç duymamıştım açıkçası :44:
Aaa neden tasarruflu ampullerin bir zararı yok ki , kırıldığında çok zararlı olabilirmiş .
Bu arada oğluşunun cicilerini iyi günlerde kullanın
Maşallah prensese bak sen ne tatlı konuşuyor :)))))))Merhaba teyzelerim ve benim minik arkadaşlarım :) siimdi sağlik ocağından geldik annemle kalp atışlarımı dinledi :) çok güzelmiş oradaki abla öyle dedi :) aşımızı da vurulduk biraz ağrı yaparmış ama annem bizim için herşeye katlanıyor :) bu arada annem 49,5 kilo olmuş 20 haftalığım ben ama annem 7,5 kilo aldı hahhahaa :) benim sayemde biraz etine dolgun oldu babamın da bu durum çok hoşuna gidiyor yani :) biraz dalga geçiyor kızdırıyor ama annem pas vermiyor :) ikisini de çok seviyorum onlarda beni çok seviyorlar biliyorum :) sizlerinde çok seviyorum ve çok opuyorum :*
ay canim seni endiselendirdim galiba kusura bakma ben Yurtdisindayim her ay ebe yada jinekoloji doktorundan altan muayene ediliyoruz (tansiyon kilo olcumu kan tahlilleriyle beraber) ama ultrasyona sadece 3 kez girebiliyoz oda ayrintili yapiliyo onun disinda acil durumlarda yapilir tabiki, cok sukur ozel bi durumum yok runtin kontroller :) Türkiye de olmuyo mu altan muayene ? sadece son aylarda mi yaptiriyosunuz yoksa ? Rahim inmeside biraz daha asagida tasidigimi soyledi ama Rahim agzi kapali ve uzun dedi problem yok cok sukur
Merhaba teyzelerim ve benim minik arkadaşlarım :) siimdi sağlik ocağından geldik annemle kalp atışlarımı dinledi :) çok güzelmiş oradaki abla öyle dedi :) aşımızı da vurulduk biraz ağrı yaparmış ama annem bizim için herşeye katlanıyor :) bu arada annem 49,5 kilo olmuş 20 haftalığım ben ama annem 7,5 kilo aldı hahhahaa :) benim sayemde biraz etine dolgun oldu babamın da bu durum çok hoşuna gidiyor yani :) biraz dalga geçiyor kızdırıyor ama annem pas vermiyor :) ikisini de çok seviyorum onlarda beni çok seviyorlar biliyorum :) sizlerinde çok seviyorum ve çok opuyorum :*
günaydın kızlar dün doktordaydım ayrıntılı için gittim saat 6 da 3 doktor gezip eve dönebildim
devlete gitmiştim ilk ayrıntılıdaki doktor bebegin iç organlarını göremiyorum dedi hiç bişey diyemicekmiş kagıdada obezite nedeniyle göremedim yazmış malhamileliğimde 3 kg aldım 5 buçuk ayda bide 1.62 boy 71 kg ım topluyum ama obez değilim göbegimde küçük sonra özeldeki dokytoruma gittim ordada ayrıntılı ultrason doktoru yokmuş başka bi özel hastaneye gittik orda baktılar çok şükür bütün organları oluşmuş omurilik kapanmış bebek gayet saglıklı ve boyu kilosu tam gününde dedi akşam eve geldik bu sabaha kadar aralıksız uyudum sayılır yorgunluktan resmen bitmişim
sizlerden naber kızlar
günaydın kızlar.ben pek iyi değilim dün tetanoz asısı yaptırırken kan ve idrar tahlilerimide istedi aile hekimi.ve idrarda bol miktarda lökosit varmış.İdrar yolları enfeksiyonu olabilir doktoruna git mutlaka dedi tabi ben bunun üstüne bütün gece kabuslar gördüm(((
Canım benim de yine alacağım çok şey var, çünkü biçok kıyafetlerini ihtiyacı olanlara vermişlerdi. Yine de bikaç parça bile yeterli oluroptimum alışveriş merkezinde dem stock diye mağaza var belki biliyorsundur. Mothercare ürünleri baya ucuz ben ordan çok body aldım, 5 liler 20 lira 25 lira
evet hemde çok rahat oldu..........inşallah sizde bir avazda derlerya oyle kurtulursunuz.....evet kesinlikle ıkındıkça açılıyor..........benim yan odada birisi vardı onundsa ikinci doğumu fakat hiç ıkınmıyormuş sancı gelince ağlıyormuş ınanın benden önce geldi ben taburcu oluyordum ertesi gün hala sancı çekiyordu... lütfen siz bu hataya düşmeyin... doğumdan korkmayın bir görev gibi kendinizi kurun öyle gidin hastaneye.....öpüyorum
ay canım =) maşallah sana ne güzelde büyüdün annende gitti kalbini dinledi. annen senin sayende etine dolgun hatun olmuş bak babanında çok hoşuna gidiyor :) güzel annecik sana da maşallah acımaz inşallah kolun falan. bizde sizi çok seviyoruz
obezmi olunurmuş 71 kiloyla? obez görmemiş doktorun nasıl bozmuş moralini şimdi. birazcık balık etli olabilirsin ama obez olduğunu düşünmüyorum aslaneyse cok şükür 3 doktordan sonra bakabilmişsiniz ve herşey yolundaymış Rabbim nazarlardan korusun sizi
çok geçmiş olsun canım bol bol su iç olur mu üzülme ya gecer inşallah ama hemn bir doktora gitmelisin idrar kültürü vermelisin canım
duydum ama hiç girmedim içine bu hafta oradaydık ama C&A ya baktık baya indirimli ürünler vardı herseyde cok güzeldi alacaktık ama sonra vazgectik herseyi toptan alalım haziranda dedik inşallah indirimler bitmez =)
Oh çok şanslısınız valla benim ili tane tanıdığım var 2 yıl 3 yıl once yaptılar doğum ama hepsi veriler kıyafetleri olmayanlara ne yazıkki biz hepsini alacağız. Bence de bebek için en iyisi ikinci el tanıdığın birinden alıp giydirmek com iyi yapıyorsunuz valla
Canım çok sağolasın , o zaman sancı gelince nefesimizi tutup , ıkınıyoruz . Sancı gidince de bırakıyoruz. Taktik bu hadi bakalım hayırlısı olsun ....
Bizde seni ve evlatlarını öpüyoruz ... verdiğin bililer için sağolasınGüzel duan içinde Aminnn
allah bağışlasın.. birde söylemeden geçemeyecem . normal doğum yapacak arkadaşlara tavsiyem..... sancınız geldiğinde mutlaka nefesinizi tutp sancı gidene kadar ıkının çok faydasını göreceksiniz..... ben hastaneye gittigimde hiç sancım yoktu sadece nişan gelmişti... hastaneye kaydım 12.30 yatış serum suni sancı ıvır zıvır saat 14.30da doğum yaptım yani boşa saatlerce acı çekmeyin. hem ıkınmayınca daha fazla sancı oluyor.... bunuda suradan biliyorum tam sancının arasında eltim aradı kaynanam zorla verdi telefona o arada sancı geldi ıkınamadım doğum sırasında en çok o zaman canım acıdı.........
ilk bebeğimde ise bilmediğim için aynı sancıyı 18 saat çektim hiç ıkınmadım daha doğrusu çok küçüktüm söyleyende olmamıştı... bunu paylaşmak istedim çok faydasını göreceginizi umuyorum.....
Ben bir şey sormak istiyorum :)
Her sancıda hastaneye gidilmeli mi yoksa sancıların sıklığı artmalı mı? Doğumun başladığını nasıl anlarız? Ne zaman hastaneye gitmeliyiz..
Bir de hastaneye giderken çok sancı oluyor mu? Dizilerde bağırıp çağırıyorlar hastaneye giderken yolda.. :/
okuyunca dayanamadım cevap vermek istedim ilk doğum olunca hep bu şekilde sorular dönüp durur.Ben bir şey sormak istiyorum :)
Her sancıda hastaneye gidilmeli mi yoksa sancıların sıklığı artmalı mı? Doğumun başladığını nasıl anlarız? Ne zaman hastaneye gitmeliyiz..
Bir de hastaneye giderken çok sancı oluyor mu? Dizilerde bağırıp çağırıyorlar hastaneye giderken yolda.. :/
ben son ayımda ne zaman doğuracağımı bilememekten sanırım hastaneye yatışımı isterim
Merhaba teyzelerim ve benim minik arkadaşlarım :) siimdi sağlik ocağından geldik annemle kalp atışlarımı dinledi :) çok güzelmiş oradaki abla öyle dedi :) aşımızı da vurulduk biraz ağrı yaparmış ama annem bizim için herşeye katlanıyor :) bu arada annem 49,5 kilo olmuş 20 haftalığım ben ama annem 7,5 kilo aldı hahhahaa :) benim sayemde biraz etine dolgun oldu babamın da bu durum çok hoşuna gidiyor yani :) biraz dalga geçiyor kızdırıyor ama annem pas vermiyor :) ikisini de çok seviyorum onlarda beni çok seviyorlar biliyorum :) sizlerinde çok seviyorum ve çok opuyorum :*
:)))
Hiçbir şey bilmiyoruz ya :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?