kızlar günaydın...
dr bana sanırım dönerken sola yat demişti. size de öyle birşey dedi mi?
bir de kızlar dün gece iç çamaşırımın lastiği resmen kertmiş.iz yapmış.. 6 gibi çıkardım ama bayağı sürdü yeri.. inşallah birşey olmamıştır.
oğlun güle güle kullansın..kızıma birşey alamıyorum diye üzülüyordum. bu bakış açısıyla ben de çevreden gelenleri giydiririm.
geçmiş olsun canım.
sen hastane bunları yaptırmadın mı.. benden de sonuçları istediler. vermeyi düşünmüyorum.
merhaba,
allah bana geçen sene ekim annesi olmayı nasip etmedi. inşallah bu sefer anne olurum. daha dün eşimle konuşuyorduk. herkes çocuğunu parka götürüyor gezridiyordu.
Ben de kızımı gezdiririm böyle dedim. eşim de çocuk doğacak evden dışarı çıkmayacak diye onu üzülüyorum dedi.Ben de olsun dedim. kızımı yine çıkarırım dışarı ayrıca dedim o zaman çıkarsam ne olacak arabanın içinden çıkmaz. ama yaz gelince 7 aylık falan olacak o zaman daha güzel bakar gezer dedim.
senin bu yazını görünce sevindim. ayrıca hamilelik kıştan ziyade yazın olunca daha rahat olur diye düşünüyorum. çünkü kışın kat kat giymeler soğuk diye çıkamamalar.kar buz vs. ancak yazın bol bir elbise giy rahat rahat serinliklerde gezersin. doğayla içiçe..
allah o günleri nasip etsin bebeğimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..
ayy biz de seni öpüyoruz.. ne tatlı şeysin sen öyle:)) ya kuzum annen 42 kilo da mı hamile kalmış.. kızımın da sana selamı var..
kendi görememiş obezite diye yazmış.. delü:) hayır mağdem göremiyorsun başkasına yönlendir.tecrubesizliği çıkar ortaya söyler mi.. böyle de olmaz.. benim dr da dedi. hastanede iki isim saydı birini unuttum. onlar olursa iyi bakar dedi.. ne saçma şey ya.. hastanelerde 4d cihazları bile var. onlarda bakılmıyor.. biz iyi dr gelsin diye iş şansımıza kalıyor. şans işimi bu!tecrübesiz görevlileri koyuyorlar sonra git özele.. olamayan ne yapsın.. devlette imkan varken yapılmıyor..
sonucu göremeyenin gözüne sokmak lazım..sen obezite diye görememiştin diye.. neden başkasına yönlendirilmiyor diye.. ama biz sinirleniriz o yine rahat olur.
dr bana sanırım dönerken sola yat demişti. size de öyle birşey dedi mi?
bir de kızlar dün gece iç çamaşırımın lastiği resmen kertmiş.iz yapmış.. 6 gibi çıkardım ama bayağı sürdü yeri.. inşallah birşey olmamıştır.
Hımmm evet, 9 ay bitince durum popo altı minderden ikiz yatak moduna geçebilir. O zaman sıkıntı olur belki
Kankam oğlunun küçülenlerini paketlemiş, getirmiş canım benim. Abisinin kıyafetleri çok güzel. Bir dünya kıyafeti oldu bizim minik adamın. Çok mutlu oldum. 2 yakın arkadaşım daha getirecek oğullarının küçülenlerini, bizim gardrop 4 yaşına kadar tamam sayılırZevklerine ve aldıkları ürünlerin kalitelerine güvendiğim arkadaşlarımdan istedim ben kıyafetleri. Tüketim toplumunun parçası olmaya karşıyım. Hem çokca yıkandıkları için üzerlerindeki kimyasallar da azalmış oluyor. En çok da bunun için tercih etttim kullanılmış olmalarını. Amerika'da falan bebek odasına eski evlerden çıkma parkeler yerleştiriliyormuş kimyasalları azalmış olduğu için. Bir de aklıma gelmişken söyleyeyim arkadaşlar, tasarruflu ampullerden uzak durun. Özellikle bebişlerin uzun süre bulunduğu mekanlarda tasarruflu ampul kullanmayın lütfen.
oğlun güle güle kullansın..kızıma birşey alamıyorum diye üzülüyordum. bu bakış açısıyla ben de çevreden gelenleri giydiririm.
günaydın kızlar.ben pek iyi değilim dün tetanoz asısı yaptırırken kan ve idrar tahlilerimide istedi aile hekimi.ve idrarda bol miktarda lökosit varmış.İdrar yolları enfeksiyonu olabilir doktoruna git mutlaka dedi tabi ben bunun üstüne bütün gece kabuslar gördüm(((
geçmiş olsun canım.
sen hastane bunları yaptırmadın mı.. benden de sonuçları istediler. vermeyi düşünmüyorum.
mrb arkadaşlar birşey söyleyip çıkacam...... ekim annesi olmak çok güzel............yaza kadar bebişler büyüyor...........çok avantajı var ekim annesi olmanın şanslısınız... ben 2013 ekim annesiyim bebişim 7.5 aylık kocaman oldu. sizinkide seneye bu zamanlar bu kadar olacak. allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin .... öpüyorum
merhaba,
allah bana geçen sene ekim annesi olmayı nasip etmedi. inşallah bu sefer anne olurum. daha dün eşimle konuşuyorduk. herkes çocuğunu parka götürüyor gezridiyordu.
Ben de kızımı gezdiririm böyle dedim. eşim de çocuk doğacak evden dışarı çıkmayacak diye onu üzülüyorum dedi.Ben de olsun dedim. kızımı yine çıkarırım dışarı ayrıca dedim o zaman çıkarsam ne olacak arabanın içinden çıkmaz. ama yaz gelince 7 aylık falan olacak o zaman daha güzel bakar gezer dedim.
senin bu yazını görünce sevindim. ayrıca hamilelik kıştan ziyade yazın olunca daha rahat olur diye düşünüyorum. çünkü kışın kat kat giymeler soğuk diye çıkamamalar.kar buz vs. ancak yazın bol bir elbise giy rahat rahat serinliklerde gezersin. doğayla içiçe..
allah o günleri nasip etsin bebeğimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..
Merhaba teyzelerim ve benim minik arkadaşlarım :) siimdi sağlik ocağından geldik annemle kalp atışlarımı dinledi :) çok güzelmiş oradaki abla öyle dedi :) aşımızı da vurulduk biraz ağrı yaparmış ama annem bizim için herşeye katlanıyor :) bu arada annem 49,5 kilo olmuş 20 haftalığım ben ama annem 7,5 kilo aldı hahhahaa :) benim sayemde biraz etine dolgun oldu babamın da bu durum çok hoşuna gidiyor yani :) biraz dalga geçiyor kızdırıyor ama annem pas vermiyor :) ikisini de çok seviyorum onlarda beni çok seviyorlar biliyorum :) sizlerinde çok seviyorum ve çok opuyorum :*
ayy biz de seni öpüyoruz.. ne tatlı şeysin sen öyle:)) ya kuzum annen 42 kilo da mı hamile kalmış.. kızımın da sana selamı var..
günaydın kızlar dün doktordaydım ayrıntılı için gittim saat 6 da 3 doktor gezip eve dönebildim
devlete gitmiştim ilk ayrıntılıdaki doktor bebegin iç organlarını göremiyorum dedi hiç bişey diyemicekmiş kagıdada obezite nedeniyle göremedim yazmış malhamileliğimde 3 kg aldım 5 buçuk ayda bide 1.62 boy 71 kg ım topluyum ama obez değilim göbegimde küçük sonra özeldeki dokytoruma gittim ordada ayrıntılı ultrason doktoru yokmuş başka bi özel hastaneye gittik orda baktılar çok şükür bütün organları oluşmuş omurilik kapanmış bebek gayet saglıklı ve boyu kilosu tam gününde dedi akşam eve geldik bu sabaha kadar aralıksız uyudum sayılır yorgunluktan resmen bitmişim
sizlerden naber kızlar
kendi görememiş obezite diye yazmış.. delü:) hayır mağdem göremiyorsun başkasına yönlendir.tecrubesizliği çıkar ortaya söyler mi.. böyle de olmaz.. benim dr da dedi. hastanede iki isim saydı birini unuttum. onlar olursa iyi bakar dedi.. ne saçma şey ya.. hastanelerde 4d cihazları bile var. onlarda bakılmıyor.. biz iyi dr gelsin diye iş şansımıza kalıyor. şans işimi bu!tecrübesiz görevlileri koyuyorlar sonra git özele.. olamayan ne yapsın.. devlette imkan varken yapılmıyor..
sonucu göremeyenin gözüne sokmak lazım..sen obezite diye görememiştin diye.. neden başkasına yönlendirilmiyor diye.. ama biz sinirleniriz o yine rahat olur.