2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
kızlar günaydın...
dr bana sanırım dönerken sola yat demişti. size de öyle birşey dedi mi?

bir de kızlar dün gece iç çamaşırımın lastiği resmen kertmiş.iz yapmış.. 6 gibi çıkardım ama bayağı sürdü yeri.. inşallah birşey olmamıştır.

oğlun güle güle kullansın..kızıma birşey alamıyorum diye üzülüyordum. bu bakış açısıyla ben de çevreden gelenleri giydiririm.

geçmiş olsun canım.
sen hastane bunları yaptırmadın mı.. benden de sonuçları istediler. vermeyi düşünmüyorum.

merhaba,
allah bana geçen sene ekim annesi olmayı nasip etmedi. inşallah bu sefer anne olurum. daha dün eşimle konuşuyorduk. herkes çocuğunu parka götürüyor gezridiyordu.
Ben de kızımı gezdiririm böyle dedim. eşim de çocuk doğacak evden dışarı çıkmayacak diye onu üzülüyorum dedi.Ben de olsun dedim. kızımı yine çıkarırım dışarı ayrıca dedim o zaman çıkarsam ne olacak arabanın içinden çıkmaz. ama yaz gelince 7 aylık falan olacak o zaman daha güzel bakar gezer dedim.

senin bu yazını görünce sevindim. ayrıca hamilelik kıştan ziyade yazın olunca daha rahat olur diye düşünüyorum. çünkü kışın kat kat giymeler soğuk diye çıkamamalar.kar buz vs. ancak yazın bol bir elbise giy rahat rahat serinliklerde gezersin. doğayla içiçe..
allah o günleri nasip etsin bebeğimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..

ayy biz de seni öpüyoruz.. ne tatlı şeysin sen öyle:)) ya kuzum annen 42 kilo da mı hamile kalmış.. kızımın da sana selamı var..

kendi görememiş obezite diye yazmış.. delü:) hayır mağdem göremiyorsun başkasına yönlendir.tecrubesizliği çıkar ortaya söyler mi.. böyle de olmaz.. benim dr da dedi. hastanede iki isim saydı birini unuttum. onlar olursa iyi bakar dedi.. ne saçma şey ya.. hastanelerde 4d cihazları bile var. onlarda bakılmıyor.. biz iyi dr gelsin diye iş şansımıza kalıyor. şans işimi bu!tecrübesiz görevlileri koyuyorlar sonra git özele.. olamayan ne yapsın.. devlette imkan varken yapılmıyor..

sonucu göremeyenin gözüne sokmak lazım..sen obezite diye görememiştin diye.. neden başkasına yönlendirilmiyor diye.. ama biz sinirleniriz o yine rahat olur.

Nişan geldiği gün doğum oluyor yani öyle mi?
Bi de sancı dayanılmaz olmadan gitmek lazım herhalde :)

merhaba hanımlarr.. ben de inşallah ekim anne adayıyım.. ilk bebişimiz 27 yaşındayımm ankarada yaşıyorum kızımız olcam inşallah.. ankara da oturan annişler nereye devam ediyorsunuz hastaneye Ankara da çok seçenek var ama devlet çok kalabalık özeller de para tuzağı açıkçası ,Ankarada gönlüme göre bi yer bulamadım:2: bi yere karar verip devam etek istiyorum varmı önerisi olan

canım geç oldu kusura bakma sizinkiler karında rahatsınız valla benim bebiş uyandı da........ valla öyle birden bire aşırı agrı olmuyor gitgide artan ağrı oluyor ilk önce biraz bekle dakika tut ağrılar düzenli ise doğum başlıyor demektir bir de hafif kanlı sümüksü bir akıntı gelir o da doğum başladığının göstergesidir benim öyle oldu.......sabah kalktım ağrım yoktu sadece akıntı olunca doktoru aradım doğum başlamış gel dedi yatagımı topladım falan filan gittik....... dizilere bakma sen bizim türk milleti abartmaya meraklı.........doğum yakınlaşınca ağrının dozu artıyor o da sürekli agrımıyor zaten 1-2 dk arayla geliyor 1-2 dk sürüyor tekrar geçiyor geçtiği aralarda ben eşimle muhabbet ediyordum sancı başlayınca ıkınıyordum..........allah yardımcınız olsun

Ne zaman doğumla ilgili bir şey okusam ağlayasım geliyor. O anı düşünüyorum hemen...
Tamam anladım kanlı bi akıntı gelince ben doğuma gidicem. Zaten o anda sürekli de sancı olmuyor.
Allahım yardımcımız olsun...

Sen de bebişini sağlıkla büyüt inşallah annesi :)

merhaba,
allah bana geçen sene ekim annesi olmayı nasip etmedi. inşallah bu sefer anne olurum. daha dün eşimle konuşuyorduk. herkes çocuğunu parka götürüyor gezridiyordu.
Ben de kızımı gezdiririm böyle dedim. eşim de çocuk doğacak evden dışarı çıkmayacak diye onu üzülüyorum dedi.Ben de olsun dedim. kızımı yine çıkarırım dışarı ayrıca dedim o zaman çıkarsam ne olacak arabanın içinden çıkmaz. ama yaz gelince 7 aylık falan olacak o zaman daha güzel bakar gezer dedim.

senin bu yazını görünce sevindim. ayrıca hamilelik kıştan ziyade yazın olunca daha rahat olur diye düşünüyorum. çünkü kışın kat kat giymeler soğuk diye çıkamamalar.kar buz vs. ancak yazın bol bir elbise giy rahat rahat serinliklerde gezersin. doğayla içiçe..
allah o günleri nasip etsin bebeğimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..

merhaba canım evet aynen bahsettiğin gibi yazın tadını hamileyken çıkarıyorsun kışın zaten soğuk evdesin bebişin 2 yaşında bile olsa istediğin gibi gezemiyorsun zaten küçük oluyor dışarı götürsende birşey anlamaz..ama simdi tam zamanı her şeyi biliyor dışarı çıkarken seviniyor. valla kışın doğurmak en iyisi... birde arkadaşımdan biliyorum yaz lohusalığı hiç çekilmiyor sıkıntı basıyor zaten sıcak. birde herkes gezsin piknik tatil ıvır zıvır sen el kadar bebekle güzel havalarda evi bekle çok zor olur bence ........ benim ilk çocuğum kız eylül doğumlu ikinci erkek ekim doğumlu. ikisinde de çok rahat ettim.. bu arada bizim ha bire kış ayında çalıştığımızda ortaya çıktı

tsk ederim canım. düşünmemeye çalış ben sadece doğumhanenin kapısında bir kere irkildim sonra hemen topladım kendimi.........birde kendini yönlendir ben hayatımda çok yaparım bunu olayları kendi istediğm gibi görürüm mesela ben hep sancı çekerken şöyle düşünürdüm:işte akşama bebeğim kucağımda olacak yarın eve dönecez falan falan yani o anı düşünme sonrasını düşün......

Arkadaslar guzel anlatmis. Ben bu nisan olayini burda ogrendim. Tabi bu isin olagan tarafi. Icimizde gununden once dogum yapacak olanlar da var. Allah herseyin hayirlisini versin .ekim brklerken eylulde agustosta da dogabilir bebisler.

Arkadaslar guzel anlatmis. Ben bu nisan olayini burda ogrendim. Tabi bu isin olagan tarafi. Icimizde gununden once dogum yapacak olanlar da var. Allah herseyin hayirlisini versin .ekim brklerken eylulde agustosta da dogabilir bebisler.

Ay Allah korusun canım ya hadi eylül neyse de ağustos falaan cok erken :s Rabbim zamanında doğmalarını nasip etsin inşallah tüm bebeklerin. ama ben de ne olur ne olmaz diye ağustosta alacagım annemi yanıma

Ben de aynen bunları düşünücem. Tavsiyelerin verdiğin bilgiler için çok sağol canım :)

Ay Allah korusun canım ya hadi eylül neyse de ağustos falaan cok erken :s Rabbim zamanında doğmalarını nasip etsin inşallah tüm bebeklerin. ama ben de ne olur ne olmaz diye ağustosta alacagım annemi yanıma

AllAh esirgesin tabiki. Ben de hazirliklarimi agustosta bitirecem insallah. Esimin dort kiz kardesi de bebeklerini erken dogurmus. Bende de olurmu diye dusunmuyo degilim. Bu yuzden temkinliyim. Gecen gun de 5,5 aylik dogan bebegi gorunce artik herseye hazirlikli olmak gerektigini anladim. Hani boyle seyler az ihtimal ama yine de olasi bir ihtimal.

tabi bende düşünüyorum ne olur ne olmaz diye kim düşünmez ki ama cok korkuyorumda erkenden gelmesine. temmuzda bavulumu falan hazırlayacagım zaten herseye temkinli olmak lazım. bir anlık stres üzüntü hersey erkenden bebeğin gelmesine sebep olabilir diye düşünüyorum ben acıkcası ama nedir ne değildir hiç bilmiyorum. erken doğum sebeplerinin arastırmak gerekli ve temkinli olmak gerekli :s 26. haftadan sonra hersey daha rahat oluyormus Allah korusun bebek erken gelirse yasama sansı oluyormus inşallah oyle birsey olmaz ama bu bile beni mutku etti yani evlat kaybetmek gercekten cok korkunc bşirsey olsa gerek Rabbim hepimizin evlatlarını korusun

Amin canim.bebisler yaramaz olursa napalim katlanicaz.

Tablo-1’ de bebeklerin haftasına göre yaşam oranları ve 1 haftalık gelişmenin bu oranlara
etkileri görülmektedir(40).
Tablo-1: Gebelik Haftasına Göre Yaşam Oranları
Gebelik Haftası Haftaya göre yaşam(%)
23 %25
24 %50
25 %70
26 %80
27 %86
28 %91
29 %94
30 %95
31 %96
32 %97
33 %98
34 %99
35 %99
36 %99

Obez hatun seni
Bebeğinin iyi olması idi önemli olan maşallah oda iyiyimiş , hep güzel haberlerle gelelim :)
Bende ayrıntılı için heyecanlandım bak şimdi
eşimde öyle diyo dünden beri seni obez seni lafı diline dolaştı
aklıma geldikçe adama niye laf söylemedim diyorum neyse akıl karı oldu devlette girmem dahada ayrıntılıya özelde girer sonucu gösteririm onada ayrıntılı baya güzelmiş eger iyi bi yerdeyse eşimi içeri almadılar ona üzüldüm ama ben parmaklarını organlarını hepsini gördüm miniminnacık herşeyi yisin onu annesi

Teşekkür ederim canım umarim yapmaz bencede psikolojik gibi geliyor bilemiyorum. Ruyalarima bile girdi aşı korkusu ama hic acımadı vurulurken bile :)
benide bi arkadaş çok korkuttu 3 gün kolumu kaldıramadım falan diye bende korktum ama ne yaparken ne de sonra acı oldu

aman o kendine baksın allah allah hamileyiz be biz kilo alıcaz tabi hayret bişey neyse sonunda bebişinin iyi olduğunu görmene çok sevindim canım, darısı bizim başımıza
kilo da almadım ki yanarım yanarımda yaklaşık 6 ayda 3 kilo alıp obez dendiğime yanarım
inşallah canım mutlaka görülmesi gereken bi an çok tatlı kuzucum ya bagdaş kurmuş oturuyo

6. aydan sonra kordon dolanması nedeniyle yasak sırtüstü canım yüzüstüne bebiş izin vermiyo zaten o nedenle en saglıklısı sola yatma ama ben zaten bencede delü ya pis herif devlette doktorum iyi ama bu ultrasonda sıkıntı çok bide 10.15 ten 13.40 a kadar sıra bekledim obez lafı için beklemişim bu son ayrıntılı ile birlikte 3 hastaneye birden gidiyorum artık hangisini istersem orda dogururum

Doğumdan bahsetmişsiniz kızlar yazılanları okuyunca o kadar heyecanlandım ki ama korkudan değil bebeğime kavuşmanın vereceği sevinçten dolayı yaşanan bir heyecan:))))))) Rabbim çabuk çabuk geçirsin bu günleri, kucağıma alacağım günü iple çekiyor bebeğimi çok merak ediyorum

teşekkürler canım. yalnız hep mi sol da yatacağız? sağ -sol da olabilir değil mi..
ben daha çok yarım yatıyorum. yani tamamen yana yatmıyorum. sırt üstüyüm ama yan dönük bir şekilde.

ayrıca sol tarafta kalp olunca hani kalbe baskı yapar diye korkuyorum açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…