evet canım hissetmez olur mu:)) elini üstüne koyuyor hissediyor:)
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
eşimde öyle diyo dünden beri seni obez seni lafı diline dolaştı
aklıma geldikçe adama niye laf söylemedim diyorumneyse akıl karı oldu devlette girmem dahada ayrıntılıya özelde girer sonucu gösteririm onada ayrıntılı baya güzelmiş eger iyi bi yerdeyse eşimi içeri almadılar ona üzüldüm ama ben parmaklarını organlarını hepsini gördüm miniminnacık herşeyi yisin onu annesi
benide bi arkadaş çok korkuttu 3 gün kolumu kaldıramadım falan diye bende korktum ama ne yaparken ne de sonra acı oldu
kilo da almadım ki yanarım yanarımda yaklaşık 6 ayda 3 kilo alıp obez dendiğime yanarım
inşallah canım mutlaka görülmesi gereken bi an çok tatlı kuzucum ya bagdaş kurmuş oturuyo
6. aydan sonra kordon dolanması nedeniyle yasak sırtüstü canım yüzüstüne bebiş izin vermiyo zaten o nedenle en saglıklısı sola yatma ama ben zaten bencede delü yapis herif devlette doktorum iyi ama bu ultrasonda sıkıntı çok bide 10.15 ten 13.40 a kadar sıra bekledim obez lafı için beklemişim bu son ayrıntılı ile birlikte 3 hastaneye birden gidiyorum artık hangisini istersem orda dogururum
nasılsınız
inşallah öyle olurlar kıskançlık durumu korkutuyor beni aralarında 15 ay olacak ama yine de anlar gibi geliyor benim kız
ilki benimde boş gebelikti. hayırlısından gazsız bol uyuyan uslu bebeklerimiz olsun 2. yi daha rahat düşünebilirsin ilki yaramaz olanlar çok korkuyor 2. için. benimle aynı zamanda anne olan bi ablamız vardı 42 yaşında o kadar mutlu ve memnunki bebeği olduğu için yeniden dünyaya gelmiş gibi. kısmet olursa bir tane 40 lı yaşlarımda istiyorum
ilki kaç yaşında benimde korkuları oluyor nasıl bakacağım ikiisine birden diye allahım kolaylık versin
teşekkürler canım herkesteaynı oranda heyecan olmuyor emin ol benim ilki boş gebelikti sonrasında 7 ay uğraştık o yüzden belkide çok heyecanlı idim kızımda.
günaydın kızlar.ben pek iyi değilim dün tetanoz asısı yaptırırken kan ve idrar tahlilerimide istedi aile hekimi.ve idrarda bol miktarda lökosit varmış.İdrar yolları enfeksiyonu olabilir doktoruna git mutlaka dedi tabi ben bunun üstüne bütün gece kabuslar gördüm(((
bugün ben kendimi çok iyi hissediyorumbebeğimde iyiymiş 3 lü kan testlerimiz güzel çıktı
bugün ben kendimi çok iyi hissediyorumbebeğimde iyiymiş 3 lü kan testlerimiz güzel çıktı
slm kızlar nasılsınızz ben çok iyiyim oğlumda çok iyi çok şükür kıpır kıpırr bu gün belli oldu tayinimiz çıkmış taşınacağiz çok sevindim şu anda oturduğum yer suriye sınırına yakındı neyseki kurtuluyoruz
Canım çok sevindim gözün aydın
Nereye gidiyosunuz canım? Gözün aydın taşınırken de Allah kolaylık versin
sağol canım şimdi şanlıurfanın akçakale ilçesinde yaşıyoruz biz antepliyiz o yüzden yakın yerleri tercih ettik.
tercihlerimiz halfeti ve birecikti .
bireciğe çıkmış tayinimiz antebe çok yakın olduk çok şükür çok zorlanıcaz ama bizim kiler gelirler yardıma
benim eşimde koyuyo ama hissedemiyobebişimin daha kuvvetli vurması lazım demekki.
hayırlı olsun canım ne güzel genede ailene yakın olacaksın
evet canım yakınız biraz daha yakın olduk iyi güzel oldu sevindim ama bu taşınma nasıl olacak diye işallah germem kendimii hayırlısı olsun hakkımızda işallahhsağol canım
sadece özel eşyalarını topla tut bi taşıma şirketi hem taşısınlar hem yerleştırsınler sizinkilerd eyakınmıs gelsınler bırazda toplasınlar kolaymı torun sahıbı olacaklar
sağol canım şimdi şanlıurfanın akçakale ilçesinde yaşıyoruz biz antepliyiz o yüzden yakın yerleri tercih ettik.
tercihlerimiz halfeti ve birecikti .
bireciğe çıkmış tayinimiz antebe çok yakın olduk çok şükür çok zorlanıcaz ama bizim kiler gelirler yardıma
evden eve taşımacılığa vereceğiz geriye kalanları ise annemler yardıma gelecekler yardım ederler ben zaten şimdi ufk tefek kendimi yormadan toplarım yavaş yavaş eşimde yardım eder ee senden naber bi ara kanama olmuştu şmdi nasıl durumlarr
Kizlar doğumdan konusmussunuz ben biran once dogurmak istiyorum normal dogumu beklemek gercekten zordur nezaman sancinin gelecegi belli degil.ama benim sezeryan oldugu icin simdiden dogum tarihim belli Allah hepimizin yardimcisi olsun bi sonlara gelebilseydik
Kizlar doğumdan konusmussunuz ben biran once dogurmak istiyorum normal dogumu beklemek gercekten zordur nezaman sancinin gelecegi belli degil.ama benim sezeryan oldugu icin simdiden dogum tarihim belli Allah hepimizin yardimcisi olsun bi sonlara gelebilseydik
slm kızlar nasılsınızz ben çok iyiyim oğlumda çok iyi çok şükür kıpır kıpırr bu gün belli oldu tayinimiz çıkmış taşınacağiz çok sevindim şu anda oturduğum yer suriye sınırına yakındı neyseki kurtuluyoruz
Çok güzel canım, aileye yakın olmak çok güzel ve önemli gerçekten. Artık kendini yormadan bol bol dinlenerek yavaş yavaş toplayacaksın canım ağır işleri ailene bırak
iyiyim canım ya sağol düşündüğün için takip ediyorum ama yazamıyorum bazen çok yoğun oluyor haftaya gıdıcem cuma günü kontrolum var hem tetanoz aşım var hepsini bir günde halletcem bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?