2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Evet sen söylersen takılır sana da :)
Ayrıntılıyı özelde yaptırdın ama değil mi ? eşini neden almadılar hiç anlamadım . Babası da görecek en doğal hakkı sonuçta .

Bizim okulda da bir arkadaşın oğlu ve kızı arasında 1 yaş var, şu an 10 ve 9 yaşındalar ama çok memnun. İlk zamaanlar zor oldu ama çalışmadığım için yine rahattım diyor, sonrasındaysa birbirleriyle oynayıp aynı anda okula gittikleri için çok rahat ettim diyor. Yalnız çocuklarım uyanıkken hiç ev işi yapmadım dedi ve bu benim çok hoşuma gitti, ben bile öyle yapmaya çalışıcam. Bizden ve bebeklerimizden değerli olmamalı hiçbir şey.

Canım kontrolüne az kalmış zaten merak etme, gebelikte de kullanılan antibiyotikler var, sanırım augmentin, çok rahat kullanılabilir demişti doktorum. Sen bol bol su içmeye devam et ve gönlünü ferah tut:)

bugün ben kendimi çok iyi hissediyorum bebeğimde iyiymiş 3 lü kan testlerimiz güzel çıktı

Maşallah size:) Turp gibi bi oğlun olur inşallah, ya da nur topu gibi olsun turp gibi hiç hoş bi benzetme değilmiş ya:)

slm kızlar nasılsınızz ben çok iyiyim oğlumda çok iyi çok şükür kıpır kıpırr bu gün belli oldu tayinimiz çıkmış taşınacağiz çok sevindim şu anda oturduğum yer suriye sınırına yakındı neyseki kurtuluyoruz

bugün ben kendimi çok iyi hissediyorum bebeğimde iyiymiş 3 lü kan testlerimiz güzel çıktı

Canım çok sevindim gözün aydın

Nereye gidiyosunuz canım? Gözün aydın taşınırken de Allah kolaylık versin

Canım çok sevindim gözün aydın

Nereye gidiyosunuz canım? Gözün aydın taşınırken de Allah kolaylık versin

sağol canım şimdi şanlıurfanın akçakale ilçesinde yaşıyoruz biz antepliyiz o yüzden yakın yerleri tercih ettik.
tercihlerimiz halfeti ve birecikti .
bireciğe çıkmış tayinimiz antebe çok yakın olduk çok şükür çok zorlanıcaz ama bizim kiler gelirler yardıma

Son düzenleme:

hayırlı olsun canım ne güzel genede ailene yakın olacaksın

benim eşimde koyuyo ama hissedemiyo bebişimin daha kuvvetli vurması lazım demekki.

Benim de başta hissedecek kadar kuvvetli vurmuyordu o yüzden hissedemiyordu. Ben içerden çok iyi hissediyordum ama..
Şimdi eşim de hissediyor. Bi de benimki çok hareketli. Hiç durmuyor yerinde :)

hayırlı olsun canım ne güzel genede ailene yakın olacaksın

evet canım yakınız biraz daha yakın olduk iyi güzel oldu sevindim ama bu taşınma nasıl olacak diye işallah germem kendimii hayırlısı olsun hakkımızda işallahh sağol canım

evet canım yakınız biraz daha yakın olduk iyi güzel oldu sevindim ama bu taşınma nasıl olacak diye işallah germem kendimii hayırlısı olsun hakkımızda işallahh sağol canım

sadece özel eşyalarını topla tut bi taşıma şirketi hem taşısınlar hem yerleştırsınler sizinkilerd eyakınmıs gelsınler bırazda toplasınlar kolaymı torun sahıbı olacaklar

merhaba arkadaşlar,
bende 17. haftalık gebeyim ve kızım olucak Allah nasip ederse, ben bir soru sormak istiyorum.
istanbul pendik bölgesinde oturuyorum. bu taraflarda oturanlar hangi hastane ve doktora gittini yazabilirmi.

sadece özel eşyalarını topla tut bi taşıma şirketi hem taşısınlar hem yerleştırsınler sizinkilerd eyakınmıs gelsınler bırazda toplasınlar kolaymı torun sahıbı olacaklar

evden eve taşımacılığa vereceğiz geriye kalanları ise annemler yardıma gelecekler yardım ederler ben zaten şimdi ufk tefek kendimi yormadan toplarım yavaş yavaş eşimde yardım eder ee senden naber bi ara kanama olmuştu şmdi nasıl durumlarr

Çok güzel canım, aileye yakın olmak çok güzel ve önemli gerçekten. Artık kendini yormadan bol bol dinlenerek yavaş yavaş toplayacaksın canım ağır işleri ailene bırak

Kizlar doğumdan konusmussunuz ben biran once dogurmak istiyorum normal dogumu beklemek gercekten zordur nezaman sancinin gelecegi belli degil.ama benim sezeryan oldugu icin simdiden dogum tarihim belli Allah hepimizin yardimcisi olsun bi sonlara gelebilseydik

teşekkür ederim hepinize kızlar.İnşallah dediğiniz gibi hemen geçer.Yarın için izin alamadımda cumartesi gidicem artık doktora.çarşambada ayrıntılı ultrasonum var inşallah bebeğim etkilenmez

iyiyim canım ya sağol düşündüğün için takip ediyorum ama yazamıyorum bazen çok yoğun oluyor haftaya gıdıcem cuma günü kontrolum var hem tetanoz aşım var hepsini bir günde halletcem bakalım

sezeryan olunca erken doğum riski genelde olmuyor mu canım? birde birsey sormak istiyorum bu erken doğum onceden tahmin edilebiliyormu? dizilerden görüyoruz işte kadın tartısıyor falan strese giriyor pat birden doğum baslıyor boyle birsey varmı?

Canım sezeryanı en geç ne kadar önceden yapıyorlar? Olur da normal olmazsa kendimizi hazırlayalım

sen hep iyi ol canım ya cok sevindim senin ve kuzunun adına

ee daha ne olsun sonunda hayallerin gerçek olmuş kurtuluyorsun o cehennem gibi yerden strres stres stres vardı orada hep inanılmaz mutlu oldum bende seninle beraber. bizimde tasınma olayımız var evi sattığımız aan gideceğiz buradan maltepeye. ev tasıma olayı sımdıden stres yarattı bizde. Rabbim kolaylık versin hepimize

Çok güzel canım, aileye yakın olmak çok güzel ve önemli gerçekten. Artık kendini yormadan bol bol dinlenerek yavaş yavaş toplayacaksın canım ağır işleri ailene bırak

aynen öyle yapacaği canım sağolsun eşimde yardımcı olacaktı eminim

iyiyim canım ya sağol düşündüğün için takip ediyorum ama yazamıyorum bazen çok yoğun oluyor haftaya gıdıcem cuma günü kontrolum var hem tetanoz aşım var hepsini bir günde halletcem bakalım

işallah musmutlu gelirsin mutlaka yaz buraya merak ederiz canımm senin bebişin cinsiyeti ne merak ettimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…