Kizlar doğumdan konusmussunuz ben biran once dogurmak istiyorum normal dogumu beklemek gercekten zordur nezaman sancinin gelecegi belli degil.ama benim sezeryan oldugu icin simdiden dogum tarihim belli Allah hepimizin yardimcisi olsun bi sonlara gelebilseydik
sen hep iyi ol canım ya cok sevindim senin ve kuzunun adına
ee daha ne olsun sonunda hayallerin gerçek olmuş kurtuluyorsun o cehennem gibi yerden strres stres stres vardı orada hep inanılmaz mutlu oldum bende seninle beraber. bizimde tasınma olayımız var evi sattığımız aan gideceğiz buradan maltepeye. ev tasıma olayı sımdıden stres yarattı bizde. Rabbim kolaylık versin hepimize
Canım doğum tarihim belli demişsin. Doğum tarihin nedir?
Normal şartlarda 11 ekim görünüyor da ne kadar erken yapıyorlar sezeryanda onu anlamak istiyorum :))
kızlar benim gibi normal doğum isteyen arakadaşlar bişey sorucam doğumdan önce kuaföre gidip tüylerden kutulmak gerek ama ne zaman gidilirki hiç bilmiyorum doğum deyil en çokda bu beni düşündürüyor
Aynı şeyi ben de kara kara düşünüyorum biliyo musuntecrübeli arkadaşlardan bilgi bekliyorum, arkadaşlarıma da sorucam ne yaptıklarını
benim doktorum 1 hafta 10 gün önce olur sezeryan dedi yani 38. haftada alıyorlar bebeği yani 15 eylül gibi gözüküyor ama kesin birsey soylemek için erken demişti tee ozaman. bende erken doğum olursa hadi ozaman nasıl sezeryan oluyor onu bilmiyorum
kızlar benim gibi normal doğum isteyen arakadaşlar bişey sorucam doğumdan önce kuaföre gidip tüylerden kutulmak gerek ama ne zaman gidilirki hiç bilmiyorum doğum deyil en çokda bu beni düşündürüyor
sezeryan olunca erken doğum riski genelde olmuyor mu canım? birde birsey sormak istiyorum bu erken doğum onceden tahmin edilebiliyormu? dizilerden görüyoruz işte kadın tartısıyor falan strese giriyor pat birden doğum baslıyor boyle birsey varmı?
Teşekkürler canım ... her gün içiyor musun ? ben hergün değil aralıklarla içiyorum . Doktoruma söyledim böyle yaptığımı iyi güzel dedi
Doktorun verdiği cevap hiç hoş olmamış gerçekten ,
Benim doktorum iyi öyleyse bunlara kafayı takmayın diyor .
Ben yeni doğumlarda Rabbim korusun bebek kayıp olaylarından falan çekiniyorum
benim doktorum 1 hafta 10 gün önce olur sezeryan dedi yani 38. haftada alıyorlar bebeği yani 15 eylül gibi gözüküyor ama kesin birsey soylemek için erken demişti tee ozaman. bende erken doğum olursa hadi ozaman nasıl sezeryan oluyor onu bilmiyorum
Canım sezeryanı en geç ne kadar önceden yapıyorlar? Olur da normal olmazsa kendimizi hazırlayalım
canım hamilelikte hormonlardan dolayı tüyler erkenden çıkıyor çok düşündürüyor beni ya geçikirsem kuaföre gitmeye ya erken gidersem ayy çok düşündürüyor beni yaaa
Canım normal doğum ile başlayıp sezeryanle bitenler de oluyor, o yüzden planlı sezeryan farklı, mecburi sezeryan farklı.. erken doğum olursa (Allah korusun) bebek kanala girmeden sezeryane alıyorlar. Benim bikaç arkadaşım normal doğum diye hastaneye gidip dayanamayıp sezeryan olmuştu
Canım doğum tarihim belli demişsin. Doğum tarihin nedir?
Normal şartlarda 11 ekim görünüyor da ne kadar erken yapıyorlar sezeryanda onu anlamak istiyorum :))
Canim ayni şeyleri sanada yazicam genelde 38.ci haftada aliyorlar benim 22 ekim normal dogum tarihi ana 10 ekimde dogumum gerceklesicek yani 38 haftalik olucam
aynen öyle yapacaği canım sağolsun eşimde yardımcı olacaktı eminim
işallah musmutlu gelirsin mutlaka yaz buraya merak ederiz canımm senin bebişin cinsiyeti ne merak ettimm
Canim erken dogum neden olsunki zaten normal bir gebelik 40.haftada doluyor ama her bebek 40.haftada degil 38.haftafa dogabiliyor benim normal dogum tarihim 22 ekim ama sezeryan oldugu icin doktorum 10 ekimde aliriz dedi yani ozaman butun gelisimi tamamlanmis oluyof 38 haftama girmiş oluyorum erken degil aslinda ha birde hayatimuz dizilerdeki gibi olsaydi hep entrikalarla dolu olurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?