2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Canım doğum tarihim belli demişsin. Doğum tarihin nedir?
Normal şartlarda 11 ekim görünüyor da ne kadar erken yapıyorlar sezeryanda onu anlamak istiyorum :))

çok sağol canım bende çok sevindim hamile olduğumuz için biraz zolanacağiz taşınırken taşınmak deyilde nasıl başlıycaz onu bilmiyorumm eşim öğretmen semineri buradamı alacak sonra ramazan var bana bişey olmazda eşim oruçlu olacak bir an önce taşınmak gerk nasıl olack bilmiyorum ama sonu iyi olacak eminin senin adınada sevindim allah yardcımız olur işallah

kızlar benim gibi normal doğum isteyen arakadaşlar bişey sorucam doğumdan önce kuaföre gidip tüylerden kutulmak gerek ama ne zaman gidilirki hiç bilmiyorum doğum deyil en çokda bu beni düşündürüyor

Son düzenleme:
Normal şartlarda 11 ekim görünüyor da ne kadar erken yapıyorlar sezeryanda onu anlamak istiyorum :))

benim doktorum 1 hafta 10 gün önce olur sezeryan dedi yani 38. haftada alıyorlar bebeği yani 15 eylül gibi gözüküyor ama kesin birsey soylemek için erken demişti tee ozaman. bende erken doğum olursa hadi ozaman nasıl sezeryan oluyor onu bilmiyorum

kızlar benim gibi normal doğum isteyen arakadaşlar bişey sorucam doğumdan önce kuaföre gidip tüylerden kutulmak gerek ama ne zaman gidilirki hiç bilmiyorum doğum deyil en çokda bu beni düşündürüyor

Aynı şeyi ben de kara kara düşünüyorum biliyo musun tecrübeli arkadaşlardan bilgi bekliyorum, arkadaşlarıma da sorucam ne yaptıklarını

Aynı şeyi ben de kara kara düşünüyorum biliyo musun tecrübeli arkadaşlardan bilgi bekliyorum, arkadaşlarıma da sorucam ne yaptıklarını

canım hamilelikte hormonlardan dolayı tüyler erkenden çıkıyor çok düşündürüyor beni ya geçikirsem kuaföre gitmeye ya erken gidersem ayy çok düşündürüyor beni yaaa

Sezeryan olsa ben de 20 eylülde doğum yapıyorum o zaman. Ama öncelikli tercihim normal doğum olacak. Kafam çok karışık ya şu doğum konusunda...

Aynen canım ben de bunu düşünüyorum
Artık 9. aya girdiğimizde iki haftada bir gidicem ben.
Belki de bir haftada bi giderim..

Canim erken dogum neden olsunki zaten normal bir gebelik 40.haftada doluyor ama her bebek 40.haftada degil 38.haftafa dogabiliyor benim normal dogum tarihim 22 ekim ama sezeryan oldugu icin doktorum 10 ekimde aliriz dedi yani ozaman butun gelisimi tamamlanmis oluyof 38 haftama girmiş oluyorum erken degil aslinda ha birde hayatimuz dizilerdeki gibi olsaydi hep entrikalarla dolu olurdu.

önceden hergün içiyordum balık hapını ama şimdi 2-3 günde bir içiyorum

Canım normal doğum ile başlayıp sezeryanle bitenler de oluyor, o yüzden planlı sezeryan farklı, mecburi sezeryan farklı.. erken doğum olursa (Allah korusun) bebek kanala girmeden sezeryane alıyorlar. Benim bikaç arkadaşım normal doğum diye hastaneye gidip dayanamayıp sezeryan olmuştu

canım hamilelikte hormonlardan dolayı tüyler erkenden çıkıyor çok düşündürüyor beni ya geçikirsem kuaföre gitmeye ya erken gidersem ayy çok düşündürüyor beni yaaa

Yaa sorma çok iğrenç öyle bir halde kalmak. Ama şunu da düşünebiliriz; Normal doğumda açılmanın 6-10 saat sürdüğü düşünülürse hemen iki dakikada kendimiz hallederiz artık napalım.

Cok saol canım bunu öğrenmek istiyordum. cok zor işler bunlar ya hersey bitti şimdiden doğumu düşünmeye basladım bende

Canim ayni şeyleri sanada yazicam genelde 38.ci haftada aliyorlar benim 22 ekim normal dogum tarihi ana 10 ekimde dogumum gerceklesicek yani 38 haftalik olucam

Canim ayni şeyleri sanada yazicam genelde 38.ci haftada aliyorlar benim 22 ekim normal dogum tarihi ana 10 ekimde dogumum gerceklesicek yani 38 haftalik olucam

10-12 gün önce alıyorlar belli ki..
Hayırlısı olsun artık. İlk bebişinin sezeryan olmasına kim karar verdi? Kendi isteğin mi mecburi miydi? Yani doktorlar buna neye göre karar veriyor onu merak ediyorum. Mesela benim annem 40 yaşında olduğu için riske girmeyelim demişti doktor. Biz de yaştan dolayı sezeryan istemiştik..

Uzun zamandır yazamadım... Misafirlerim vardı. Bu aralar yoğunum. Son birkaç sayfayı anca okuyorum. Nhayet bebeğimi hissetmeye başladım. Tik tik atıyor. O kadar güzel bir his ki... Hissetmeyenler bir an önce hissederler inşallah...
Kızlar bu arada geçen gün düştüm. Allah'tan dizlerimin üzerine düştüm. Diz kapağımın biri yara oldu. Hala bükmekte zorlanıyorum. Nasıl oldu anlamadım. Karnımın üzerine düşmediğim için şükrediyorum. Düştükten sonra ağlayacaktım niyeyse çok moralim bozuldu. :) Annem yanımdaydı belki de ondandır...
KEndimi dinledim karnımda ağrı yok. Akıntı filan da olmadı. Bebeğimi de hissedince doktora gitmedim. Yine de içime kurt düştü. Aman çok dikkatl olun. Dengemiz şaşmaya başladı galiba.

aynen öyle yapacaği canım sağolsun eşimde yardımcı olacaktı eminim

işallah musmutlu gelirsin mutlaka yaz buraya merak ederiz canımm senin bebişin cinsiyeti ne merak ettimm

inşallah canım allahım hepimizin yüzünü güldürsün allahım herkese rahat doğum versin benim oğlum erkek cok istedi istediği gibide oldu kardesıde erkek

yok canım erken demedim zaten olası bir erken doğum korkusu sardı beni de şimdiden. gerçi cok şükür hiç bir problemim olmadı en basından beri inşallah da boyle devam eder. ozaman benim doğumumda 4-14 eylül arasında olacaktır diye düşünüyorum doktorumla tarih konusunda konusmam gerekiyor haftaya tesekkür ediyorum bilgilendirme için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…