2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Kişiye özel kartuş kullanılan yerler var ama sonuçta riskli. Acısı da ayrı olay. Ben hiç dayanamıyorum. Makinem sağolsun. Ulaşılması güç yerlere de eldivenle hallederim olduğu kadar artık.

Aklıma geldi bak, yıllar önce kuzenim anlatmıştı. Kuzenim hemşire, köyden bir bayan gelmiş doğuma. Yazık kadıncağız herhalde hallederim diye başlamış ağdaya üst taraflardan. Dudaklara gelince bırakmış. Doktor da kafada gördüm ama bunda Amerikan traşı hiç görmemiştim demiş. Kuzenim de sinirlenmiş doktorun tavrına. Her meslekte var dangalaklar, Allah iyilerle karşılaştırsın.

İnş ben de hissederim yakında böyle zor oluyor panikliyorum. Salı günü gelse de doktora gitsem inş iyidir bebişim rahatlarım. Bir de benim aşırı bulantı vardı hamileyim evet diyordum şimdi bişey yok. İnş sağlıkla alırız kucağımıza

amin inş canım hareketler çok zayıf ama ben de öyle aman aman hissetmiyorum:)

kızlar bnm ayaklarım çok şişti bugün ( pofuduk pofuduk oldu bilek kısımları.. Sizde var mı böyle bir durum? Tuz da yemiyorum çok ama?? İnternette sıcaktan da olur diyor da o kadar da ısınmadı ki hava daha yahuu..Ağustosta napcam ben_??

eşlere çok iş düşüyor desene artık yapacaklar başka çare yok çok dikkali yapacaklar birde makine bi yakalasa hassas bir yer çok kötü olur zaten korkarlar çok dikkatli olurlar artık ayy ne hallere düşeceğizz

Ya bende şişiyorum ara ara oğlumda son ayda şişmiştim ama bunda erken oldu sanırım gerçekten sıcaktan benim ki yorgunluktan da oluyor ya oğlan yürümeye başladı koşturmaktan yoruluyorum akşam elim ayağım şişiyo Allah kolaylık versin hepimize zor işimiz ben haziranda doğurdum nefes alamıyorum bunda işimiz daha zor Bi doğursak iyi

Sola yatmak gerçekten önemli canım ben 2ayımdan sonra hep öyle yatardım alışkanlık olmuştu doğumdan sonrada öyle uyuyordum alışkanlık edersen devamı gelir bebeğini düşün 😊onun için daha faydalı olan bişeyi yapmak istersin sanırım dimi 😉

Ayy mutlu olduğunda da mı oynuyorlarmış öyle kuzular ya:))) çok tatlılar maşallah yavrularımıza :) eşin de hissedecek en yakın zamanda. Çok uzak değil o zaman merak etme:) yoğurdunu sütünü de eksik etme:)
Bi de benim göğüs uçlarından bi sıvı geliyor kızlar. Iki göğsümden de geliyor. Sizde de oluyor mu?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Elimde değil canım ben çok deli yatıyorum. Yüzüstü dışında her türlü dönerim ben sabaha kadar. Hele şimdide sıcaklar geliyor artık uyuyamam ben döner dururum sabaha kadar. Bu yaz klimaya her yazdan daha çok ihtiyacım olacak... Bizim ev de çok sıcak oluyor ya bir gram esmiyor ev. Akşama kadar güneşin içinde.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım elevit ilacında domuz katkısı var. internetten de bakabilirsin firmayı da arayıp sorabilirsin. doktorlar bu ilacı vermiyor artık. decavit kullan onu veriyorlar bunun yerine.

aaa oylemi ?? hic kontrol etmedim uyardigin icin cok sagol arkadasim bi bakiyim hemen

evet canim bencede yorgunluktan olabilir daha sicaklar bile gelmedi dogru duzgun su an yazarken parmaklarim sizliyor, ayakta fazla kalinca ayaklarimdada agri hissediyorum, allah tan hergun olmuyor.. abdest alirken rahatliyorum... bi dogursak yazmissin, dusunsene uyumayan yada kolik bebek olsa yandik vallah, gece kucukle ugras gunduz buyukle en iyisi biraz daha gobisimde kalsin minigim abisi biraz daha buyur akillanir insallah o zamana allah im saglik versin cocuklarimiza insallah

Selam arkadaslar,nasilsiniz ? benim bebegimin cinsiyeti persembe gunu bellli oldu. kiz olacak nasip olursa... mimozacicegimm, belirtiler ayniydi bizim, cin takvimide ayniydi, ama benim cin takvimi uymadi kiz dedi doktor:))

Selam arkadaslar,nasilsiniz ? benim bebegimin cinsiyeti persembe gunu bellli oldu. kiz olacak nasip olursa... mimozacicegimm, belirtiler ayniydi bizim, cin takvimide ayniydi, ama benim cin takvimi uymadi kiz dedi doktor:))

Günaydon canım arkadasım :) ozaman Çin Takvimi'de uymuş çünkü bana da Çin takvimi erkek diyordu sadece kız diyen Rus takvimiydi :) cook sevindim kızın olacağı için Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım nerelerdeydin sen bu arada neden girmiyorsun hiç?

Günaydınlar herkese

First iyiki gördüm seni altta. Dün çok merak etmiştim ama yazmayı unuttum nerelerdeydin hala sınava çalısmaya devammı bir sıkıntın yok dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…