Calla ben jiletle yapıyorum ağsaydı tamamen karışıyorum sarkıtıyor yani orayı tamamen. Ve genital bölge sonucta hijyenik yapmıyorlar. Bir konserve var ellerinde çubuk bittikce oradan ağda alıp ilave ediyorlar ve bunu herkese yapıyorlar. Bence o tür yerlerde herkese özel konserve olmalı.
:) arada okuyup okuyup çıkıyorum forumdan yazıcak zaman bulamıyorum canım :) iyi denk gelmişşş tarihler aynı büyüyolar desene :))
canım çünkü artık hamileliğin en rahat dönemine yani ikinci döneme girdik ben de bi haftadiır falan baya enerjiğim endişelenmene gerek eskiden gündüz iki saat falan uyurdum bi de akşam 21.30 da falan yatardım şimdi hiç uykum yok gündüzleri ben biraz hissetmeye başladım kızımızı ama tam emin olamıyorum sen de yakında hissedersin inş
İnş ben de hissederim yakında böyle zor oluyor panikliyorum. Salı günü gelse de doktora gitsem inş iyidir bebişim rahatlarım. Bir de benim aşırı bulantı vardı hamileyim evet diyordum şimdi bişey yok. İnş sağlıkla alırız kucağımıza
Benim makine çok temiz yapıyor. Kökünden alma kısmı değil, ona dayanamam. Ama traş makinesi gibi olan kısmı çok rahat. Tavsiye ederim. Ama o göbişle ben de yapamam. Eşim ben yaparım diyor, sağolsun. Ama bir de kesiverirse bir yerimi :26:
kızlar bnm ayaklarım çok şişti bugün( pofuduk pofuduk oldu bilek kısımları.. Sizde var mı böyle bir durum? Tuz da yemiyorum çok ama?? İnternette sıcaktan da olur diyor da o kadar da ısınmadı ki hava daha yahuu..Ağustosta napcam ben_??
Kızlar ben hep sırt üstü ya da sağıma döner yatarım. Sola alıştıramadım kendimi. Doktor da böyle bi uyarıda bulunmadı hiç. Zaten doktorum parasını alıp gerisini koyveriyor =) Bir şey olmaz kızlar, bu kadar düşünürsek ohooo neler var neler... :/
AYY MAŞALLAH YAAİLERDE DAHA İYİ TEKMELEDİĞİNDE HİSSEDER İNŞALLAH EŞİMDE EN KISA ZAMANDA :) BENİMDE KIPIR KIPIR HELE KARPUZ YİYEYİM ÇILDIRIOO :) DOKTORUM DEDİ BEBEK MUTLU OLDUĞUNDA HAREKET EDER DİYE HEP MUTLU OLSUNLAR RAZIYIM UYUMAMAYAA :)
Sola yatmak gerçekten önemli canım ben 2ayımdan sonra hep öyle yatardım alışkanlık olmuştu doğumdan sonrada öyle uyuyordum alışkanlık edersen devamı gelir bebeğini düşün 😊onun için daha faydalı olan bişeyi yapmak istersin sanırım dimi 😉
canım elevit ilacında domuz katkısı var. internetten de bakabilirsin firmayı da arayıp sorabilirsin. doktorlar bu ilacı vermiyor artık. decavit kullan onu veriyorlar bunun yerine.
Yok canım , hiç alttan muayene etmiyor benim doktorum. Zaten korkarım ben
Ya bende şişiyorum ara ara oğlumda son ayda şişmiştim ama bunda erken oldu sanırım gerçekten sıcaktan benim ki yorgunluktan da oluyor ya oğlan yürümeye başladı koşturmaktan yoruluyorum akşam elim ayağım şişiyo Allah kolaylık versin hepimize zor işimiz ben haziranda doğurdum nefes alamıyorum bunda işimiz daha zor Bi doğursak iyi
Selam arkadaslar,nasilsiniz ? benim bebegimin cinsiyeti persembe gunu bellli oldu. kiz olacak nasip olursa... mimozacicegimm, belirtiler ayniydi bizim, cin takvimide ayniydi, ama benim cin takvimi uymadi kiz dedi doktor:))
aaa oylemi ?? hic kontrol etmedim uyardigin icin cok sagol arkadasimbi bakiyim hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?