2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
günaydın kızlar.bugun dünkü karamsarlığımdan eser kalmadı çünkü çok güzel bi rüya gördüm bebeğimi emziriyodum ama bebeğim erkekti :)) hala kıza alışamadım heralde.

Evet canım hissetmez olur mu:)) elini üstüne koyuyor hissediyor:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ayy canım tekme moduna geçtimi seninki benimki daha kıpırdı modunda sert vuruşlar hissetmiyorum.Sanırım 2 haftam var.

Günaydınlar herkese

First iyiki gördüm seni altta. Dün çok merak etmiştim ama yazmayı unuttum nerelerdeydin hala sınava çalısmaya devammı bir sıkıntın yok dimi?

Herkese günaydın arkadaşlar, nihayet haftanın son günü

günaydın kızlar cumanız mübarek olsun

Herkese günaydın,hayırlı cumalar
Tatilde geldi yine ohh musmutlu bir gün olsun inşallah

günaydın kızlar.bugun dünkü karamsarlığımdan eser kalmadı çünkü çok güzel bi rüya gördüm bebeğimi emziriyodum ama bebeğim erkekti :)) hala kıza alışamadım heralde.

Günaydın melekler

Arkadaşlar günaydın hepinize de , hayırlı cumalar .... Bu günüde atlatıp 2 gün dinlenelim inşallah ....

Gunaydin arkadaslar cok sukur cuma geldi....hayirli olsun.

Gece karabasan gibi biseyler geldi.yari uyaniktim.esimden yardim istedim.ilgilendi ama bi döndum ki uyuyor.bicir bicir konusmalar duydum. Onerebileceginiz bisey var mi? Bebisi korkutmak istemiyorum.yildizim da cok dusuk zaten..

21 haftalık olunca bebeğimiz beş aylık mı oluyor yoksa altı haftaya mı girmiş oluyor... kaç aylık hamilesin diyenler ne diyecez mesela

Sorma ya bende dün gece rüyamda erkek bebek gördüm. Doğuma girmişim bi çıkmıştım erkek bebek. Nasıl oluyor diyorum ya hani kızdı diyorum neden erkek doğdu ben herseyi kısa göre aldım hayaller kurdun hena olacaktı ismi diyorum sonra uyanıyorum.

Arkadaşlar günaydın hepinize de , hayırlı cumalar .... Bu günüde atlatıp 2 gün dinlenelim inşallah ....
Evet canım sonunda geldi haftasonu cok ama cok mutluyum tatil gibisi yok valla :)

21 haftalık olunca bebeğimiz beş aylık mı oluyor yoksa altı haftaya mı girmiş oluyor... kaç aylık hamilesin diyenler ne diyecez mesela

Valla ben kadınlar kulubüne göre ilerliyorum birazda işime geliyor galiba :) 25. Haftadan sonra da mesela 7. Aya girdim diyeceğim. Ben bide şu mantıkla gidiyorum haftamı 4e bölüyorum. 23/4=5ay 3 haftalık oluyor haftaya 6. Ayın doluyor ve 7e giriyorum :)

aynı durumdayım canım bende benimde akşamları çok şişiyor soğuk suyla masaj yapıyorum sonra ayaklarımın altına yastık koyup (yüksekte tutmak için) uzatıp dinlendiriyorum. Aynen çok sıcaklarda temmuz ağustosta napıcaz oofff

valla canım benim yeğenime doktorlar 7.aya kadar kız dediler abimler ,biz herşeyi pembe almıştık.7.aydan sonra erkek dediler şok olmuştuk ama yengem ayrıntılı ultrasona girmemişti ayrıntılıda netleşio sende girdin bi süpriz yok yani :)

ayy canım tekme moduna geçtimi seninki benimki daha kıpırdı modunda sert vuruşlar hissetmiyorum.Sanırım 2 haftam var.

Geçti canım tekmeliyor artık benim kuzum :))
Siz de yakında yaşayacaksınız :) İlk vurunca çok şaşırdım kocaman tekmesine :))

Bu arada günaydınnnnnnnnnn :)

Geçti canım tekmeliyor artık benim kuzum :))
Siz de yakında yaşayacaksınız :) İlk vurunca çok şaşırdım kocaman tekmesine :))

Bu arada günaydınnnnnnnnnn :)

ayy inşallah bende hissetmek istiyorum. Sana da günaydın canım pardon tekme yazısını görünce heyecandan unuttum da :):):):)

Günaydınnn Bugün cuma haftayı bitirdik:)))) iki gün tatil güzelce dinlenicem
Kızlar ben geceleri uyurken zorlanıyorum, ağrım oluyor sürekli pozisyon değiştiriyorum. Sağ kaburgamın altı ağrıyor. Alt karnımda da çok yürüyünce ağrı oluyor, tuvaletten çıkınca da aynı bölgede ağrı oluyor kızlar. Sizde de var mı böyle bir durum... Oğluşum dün çok az hareket etmişti endişelenmiştim ağrılarım olunca da, bugün sabah sırt üstü yattım bir tekmeler geldi ki sormayın:))) çooook mutlu oldum:) sırt üstü yatarken hiç tekme atmazdı normalde Bir de göbeğimin hafif yan taraftan üzerine yatınca rahatsız mı oluyor neyse hemen bir uyarı tekmesi geliyor

ayy inşallah bende hissetmek istiyorum. Sana da günaydın canım pardon tekme yazısını görünce heyecandan unuttum da :):):):)

Hissedilmeyecek gibi değil hiç merak etme :)

Ya benim her gece ayağıma kramp giriyor :/
Doktora kızdığımdan bunu sormayı da unutmuşum. Ben ne yapıcam böyle her gece uyanıyorum :/

Yatarken nas, felak, ayetel kürsü oku canım

Napalım hayat müşterek. Çocuğu tek başımıza yapmadık ya

Söylediklerinin hepsi bende de var, rahat ol. Ben de yan yatarken biraz karnımın üstüne doğru kaykılırsam, hoooop başlıyor tekmeler. Anne napıyorsun yaaa, ben burdayım diyor

Yani girdim ama hiç aklıma gelmedi kız dimi diye sormak. Sürekli kızımıza bak falan dedim ama heralde erkek olsa derdi kız değil diye. Ben zaten hep rüyamda erkek bebek gördüm yani evlenmeden oncede böyleydi iki sene once erkek bebeğim oluyordu kucağına alıyordum kokluyordum falan kızımın sadece 4-5 yaşlarındaki halini sadece 2 kere gördüm ama gercekten şok olurum erkek olursa

Hissedilmeyecek gibi değil hiç merak etme :)

Ya benim her gece ayağıma kramp giriyor :/
Doktora kızdığımdan bunu sormayı da unutmuşum. Ben ne yapıcam böyle her gece uyanıyorum :/

benimde bir kaç defa oldu böyle insanın nefesini kesiyor bence sor doktora neden kızmıştın ilgisi mi az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…