- 19 Mart 2013
- 1.257
- 193
- 123
Endişelenmem yersizmiş o zaman güzelSöylediklerinin hepsi bende de var, rahat ol. Ben de yan yatarken biraz karnımın üstüne doğru kaykılırsam, hoooop başlıyor tekmeler. Anne napıyorsun yaaa, ben burdayım diyor
kızlar bnm ayaklarım çok şişti bugün( pofuduk pofuduk oldu bilek kısımları.. Sizde var mı böyle bir durum? Tuz da yemiyorum çok ama?? İnternette sıcaktan da olur diyor da o kadar da ısınmadı ki hava daha yahuu..Ağustosta napcam ben_??
bu arada ayrıntılı ultrason çektirmişmiydin sen canım
Yatarken nas, felak, ayetel kürsü oku canım
Geçti canım tekmeliyor artık benim kuzum :))
Siz de yakında yaşayacaksınız :) İlk vurunca çok şaşırdım kocaman tekmesine :))
Bu arada günaydınnnnnnnnnn :)
benimde bir kaç defa oldu böyle insanın nefesini kesiyor bence sor doktora neden kızmıştın ilgisi mi az
çok ayakta kalıp, çok yoruluyorsan ondan oluyordur belki de canım.Aynen canım kızılmayacak gibi değildi. Gitmicem zaten artık. Başka doktora sorarım.
Ama hergün hergün olması canımı sıkıyor... Yoğurdu sütü çok yiyip içiyorum aslında.
Günaydın canım facede dolaşıyordum bîr kızın yazısını gördüm işte maddi durum yetersizliğinden kendi doktorumda doğum yapamayacakmış devlete gidecekmiş kız suanda 39. Haftadaymış. İşte devlet nasıl falan diye sormuş altına demişler ki devlette doğum yapabilmen için en az 2 ay devlette ki bir doktorda kontrol olman gerekiyordu demiş birisi be kadar doğru ne kadar yalnış bilmîyorum ama bir araştır istiyorsan aklıma direk sen geldin sonra ortada kalma Cnım
Yani girdim ama hiç aklıma gelmedi kız dimi diye sormak. Sürekli kızımıza bak falan dedim ama heralde erkek olsa derdi kız değil diye. Ben zaten hep rüyamda erkek bebek gördüm yani evlenmeden oncede böyleydi iki sene once erkek bebeğim oluyordu kucağına alıyordum kokluyordum falan kızımın sadece 4-5 yaşlarındaki halini sadece 2 kere gördüm ama gercekten şok olurum erkek olursa
29 mayısta çektiricem canım. Sen çektirdin mi?
Söylediklerinin hepsi bende de var, rahat ol. Ben de yan yatarken biraz karnımın üstüne doğru kaykılırsam, hoooop başlıyor tekmeler. Anne napıyorsun yaaa, ben burdayım diyor
Aynen canım kızılmayacak gibi değildi. Gitmicem zaten artık. Başka doktora sorarım.
Ama hergün hergün olması canımı sıkıyor... Yoğurdu sütü çok yiyip içiyorum aslında.
Aynen canım kızılmayacak gibi değildi. Gitmicem zaten artık. Başka doktora sorarım.
Canım benim tayininiz hayırlı olsun çok sevindim ama taşınmak biraz zor iş.bizde 15 gün önce kendi evimize taşındık çok mutlu oluyorsun ama biraz karmaşık ışte.gerçi ailene yakın gidiyomussun yardımcı olurlar sana.sen kendini yorma herşey yavasta olsa düzene giriyor.
Çok geçmiş olsun canım Allahın izniyle bebise bişey olmamıştır.denge problemi sakarlik bende de var o yüzden yavaş hareket etmeye çalışıyorum
Hiç merak etme sen, bebişlerimiz sandığımızdan daha güçlü:)
Canlı kanlılar :)
Bebişine hiçbir şey olmamıştır. Benim akradaş da 9 aylık hamileyken merdivenden düşmüştü. Allahtan bir şey olmadı. Doğdu bile :))
Allahım esirgesin minik kuzularımızı..
Sağolun kızlar, güzel düşünceleriniz için.Çok geçmiş olsun aman dikkat et ne olur benim ablam çok düşüyordu neredeyse hergün ve erken doğum yaptı.Allah'a şükür o da bebekte sağlıklı ama olsun insanın morali bozulur yine de..Allah kimseye yaşatmasın amin
Neden acaba öyle hemen tekme atıyorlar , benimde sol tarafa hafif karnımın üzerine kaysam hemen tekmeler geliyor
acaba rahatsız mı oluyor ,
Ben yoğurt yerine daha çok ayran içiyorum , kalsiyumu alıyorum dur demi yinede ?
çok ayakta kalıp, çok yoruluyorsan ondan oluyordur belki de canım.
anladım canım benim daha 20 haftalık 2 hafta sonra çektireceğim bende 22. hafta da oluyordu galiba dimi yanlış hatrlamıyorsam. Doktorumda çok yoğun bana söylemedi bile yaa hatta 29. hafta da gel dedi bana şaşırdı yada kafası karıştı herhalde mimozaçiçeğim uyardı beni ayrıntılı ultrasonun var dedi 29. hafta çok geç dedi sağolsun yok sa ben unutacaktım ayrıntılı ultrasonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?