2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Söylediklerinin hepsi bende de var, rahat ol. Ben de yan yatarken biraz karnımın üstüne doğru kaykılırsam, hoooop başlıyor tekmeler. Anne napıyorsun yaaa, ben burdayım diyor
Endişelenmem yersizmiş o zaman güzel napalım yavrularımız iyi olsun da her ağrıya katlanırız Aynen benim oğluşum da öyle yapıyor teyzesi, anne ayaklarım var benim orda yerimi daraltma diyor adeta meleğim:)))

Benim de dün çok şişti ayaklarım. Eşim masaj yaptı sağolsun. Ama sabah kalktığımda hala şiş gibiydi ellerim ayaklarım. Hatta şimdi bile öyle hissediyorum. Parmaklarımı zor kıvırıyorum gibi. Çok da su içiyorum. Tuza biraz daha dikkat etmeliyim sanırım.

Geçti canım tekmeliyor artık benim kuzum :))
Siz de yakında yaşayacaksınız :) İlk vurunca çok şaşırdım kocaman tekmesine :))

Bu arada günaydınnnnnnnnnn :)

Günaydın canım facede dolaşıyordum bîr kızın yazısını gördüm işte maddi durum yetersizliğinden kendi doktorumda doğum yapamayacakmış devlete gidecekmiş kız suanda 39. Haftadaymış. İşte devlet nasıl falan diye sormuş altına demişler ki devlette doğum yapabilmen için en az 2 ay devlette ki bir doktorda kontrol olman gerekiyordu demiş birisi be kadar doğru ne kadar yalnış bilmîyorum ama bir araştır istiyorsan aklıma direk sen geldin sonra ortada kalma Cnım

benimde bir kaç defa oldu böyle insanın nefesini kesiyor bence sor doktora neden kızmıştın ilgisi mi az

Aynen canım kızılmayacak gibi değildi. Gitmicem zaten artık. Başka doktora sorarım.
Ama hergün hergün olması canımı sıkıyor... Yoğurdu sütü çok yiyip içiyorum aslında.

Aynen canım kızılmayacak gibi değildi. Gitmicem zaten artık. Başka doktora sorarım.
Ama hergün hergün olması canımı sıkıyor... Yoğurdu sütü çok yiyip içiyorum aslında.
çok ayakta kalıp, çok yoruluyorsan ondan oluyordur belki de canım.

Canım ben bunun doğru olduğunu sanmıyorum. Hiç mantıklı gelmedi bana. Ben sancı çekerken sen bize iki ay gelmemişsin, doğum yaptıramayız demezler..
Benim kuzenim de kontrollerine özele gitti ama doğumunu gözepe sskda yaptı. İnsanlarımız atmayı çok iyi beceriyorlar :)))
Benim iki düşüncem var. Zeynep kamil ya da göztepe eğitim araştırma. Bunların ikisi de doğumda iyi bildiğim yerler.

yok canım ya sölerdi doktorun merak etme .ama biz şok olmustuk abimde ama dediğim gibi ayrıntılıda netleşio zaten.ay ne güzel 4-5 yaşlarını görmüşssün :))

29 mayısta çektiricem canım. Sen çektirdin mi?

anladım canım benim daha 20 haftalık 2 hafta sonra çektireceğim bende 22. hafta da oluyordu galiba dimi yanlış hatrlamıyorsam. Doktorumda çok yoğun bana söylemedi bile yaa hatta 29. hafta da gel dedi bana şaşırdı yada kafası karıştı herhalde mimozaçiçeğim uyardı beni ayrıntılı ultrasonun var dedi 29. hafta çok geç dedi sağolsun yok sa ben unutacaktım ayrıntılı ultrasonu

Söylediklerinin hepsi bende de var, rahat ol. Ben de yan yatarken biraz karnımın üstüne doğru kaykılırsam, hoooop başlıyor tekmeler. Anne napıyorsun yaaa, ben burdayım diyor

Neden acaba öyle hemen tekme atıyorlar , benimde sol tarafa hafif karnımın üzerine kaysam hemen tekmeler geliyor
acaba rahatsız mı oluyor ,

canım benimde gecen gece kramp girdi hala üstüne basarken acıyo.o da magnezyum eksikliğindne oluyomuş doktoruna yazdır istersen ben içiyodum 4-5 gündür ihmal ettim ondan oldu heralde.

inşallah geçer hayatım yaa bende yoğurt süt çok içiyorum ama ona gelmiyor bu iş galiba gerçi hamilelikte çok sık rastlanan bir durummuş umarım en kısa sürede kurtuluruz canım

Sağolun kızlar, güzel düşünceleriniz için. Rahat edemezdim de bebeğim hareket ettikçe rahatladım. Ne güzel bir şey yaa, hissetmek.

Neden acaba öyle hemen tekme atıyorlar , benimde sol tarafa hafif karnımın üzerine kaysam hemen tekmeler geliyor
acaba rahatsız mı oluyor ,

Belkide sıkışıyordur annesiii Yan yatınca o tarafa doğru kayıyorlar sanırım. Çünkü ne yana yatsam, o yandan tekmeler geliyor. Gece iç çamaşırım sıkmış kasığımı. Eşim kızdı, sıkıştırıyorsun çocuğu diye. Haklı olabilir sanırım.

Ben yoğurt yerine daha çok ayran içiyorum , kalsiyumu alıyorum dur demi yinede ?

Hazır ayran değilse sorun yok canım. Ama tuz koyma içine. Ben de yoğurt, süt, peynir yiyemeyenlerdenim. Yoğurdu dediğin gibi ayran ya da cacık vs olarak tüketebiliyorum. Ama en güzeli yazın yoğurtlu soğuk çorba.

18-23 hafta arası oluyor canım.
Doktorlarımız uçmuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…