- 19 Mart 2013
- 1.257
- 193
- 123
Çok ayakta kalmıyorum. Çok da oturmuyorum geziyorum arada bir. Akşam da ayaklarımı duvara diktim :/
Yine de oldu. Mızmızlanıyorum her gece ya
canım benimde gecen gece kramp girdi hala üstüne basarken acıyo.o da magnezyum eksikliğindne oluyomuş doktoruna yazdır istersen ben içiyodum 4-5 gündür ihmal ettim ondan oldu heralde.
Benim hep soldan geliyor, sadece 1 kere sağdan geldiBelkide sıkışıyordur annesiiiYan yatınca o tarafa doğru kayıyorlar sanırım. Çünkü ne yana yatsam, o yandan tekmeler geliyor. Gece iç çamaşırım sıkmış kasığımı. Eşim kızdı, sıkıştırıyorsun çocuğu diye. Haklı olabilir sanırım.
aynı şeyi ben de düşündüm ama kısmet artık napalım canım kurban bayramında çok uzun tatil yok ya gitmeyebilir doktorlar bi yere, ramazan bayramında gitsinler gideceklerse de
Belkide sıkışıyordur annesiiiYan yatınca o tarafa doğru kayıyorlar sanırım. Çünkü ne yana yatsam, o yandan tekmeler geliyor. Gece iç çamaşırım sıkmış kasığımı. Eşim kızdı, sıkıştırıyorsun çocuğu diye. Haklı olabilir sanırım.
Hazır ayran değilse sorun yok canım. Ama tuz koyma içine. Ben de yoğurt, süt, peynir yiyemeyenlerdenim. Yoğurdu dediğin gibi ayran ya da cacık vs olarak tüketebiliyorum. Ama en güzeli yazın yoğurtlu soğuk çorba.
inşallah geçer hayatım yaabende yoğurt süt çok içiyorum ama ona gelmiyor bu iş galiba gerçi hamilelikte çok sık rastlanan bir durummuş umarım en kısa sürede kurtuluruz canım
Ben yoğurt yerine daha çok ayran içiyorum , kalsiyumu alıyorum dur demi yinede ?
Sağolun kızlar, güzel düşünceleriniz için.Rahat edemezdim de bebeğim hareket ettikçe rahatladım. Ne güzel bir şey yaa, hissetmek.
Allah şifa versin canım, inşallah geçer, doktora bir sor ihmal etme
Benim hep soldan geliyor, sadece 1 kere sağdan geldi
Alıyorsundur tabiki sonuçta ayran da yoğurttan yapılıyor. Ama kendin yoğurdunu mayalayıp ayranını da onunla yapsan daha sağlıklı tabiki...
Ben mayalanmış yoğurt yiyorum. Hazırlardan almıyorum. Sütümü de kendim kaynatıyorum. Doktor öyle söyledi. Balığımızı da kendimiz tutuyoruz
Hamile kaldıktan sonra daha sağlıklı besleniyorum. Böyle devam etmemiz lazım hamilelikten sonra da...
Canım 3 tane ilaç içiyorum. Bi de magnezyum alınca 4 olacak. İyi mi ediyoruz kötü mü bilmiyorum...
Ama doktora söylicem bu durumu. Benim kadar kramp yaşayan da yoktur. Son aylarda napıcam ben ://
Bende mayalanmış yiyorum . Sütü hazır alıyorum pastorize süt önerildiği için .Ben uzun süredir balık yemiyorum , mevsimi geçti diye. Nerede tutuyorsunuz
oltada var aslında bizde tutabiliriz . Bu arada benim doktorum bana hiç yoğurdunu kendin mayala falan da demedi . Sütü kaç bardak içiyorsun günde
Ben 2 bardak içmeye gayret ediyorum
Canım ben bunun doğru olduğunu sanmıyorum. Hiç mantıklı gelmedi bana. Ben sancı çekerken sen bize iki ay gelmemişsin, doğum yaptıramayız demezler..
Benim kuzenim de kontrollerine özele gitti ama doğumunu gözepe sskda yaptı. İnsanlarımız atmayı çok iyi beceriyorlar :)))
Benim iki düşüncem var. Zeynep kamil ya da göztepe eğitim araştırma. Bunların ikisi de doğumda iyi bildiğim yerler.
:))) hakikaten kiloları bile aynıydı de mi:)) erkek bebekler soldan, kızlar sağdan tekmeler daha çok diye duymuştum, kız bebeği olan arkadaşlar bu konuda bize bilgi verebilirlerBeni de hep soldan tekmeliyor =)) Çok nadir sağdan tekmeliyor. Bizim oğlanlar ikiz gibi canım ya :)))
canım bende 3 ilaç +iğne+magnezyum içiyorum.ama sonucta bu kramplar eksiklikler sonucu oluyo bunları gidermemiz lazım bi şekilde.Allahım yardımcımız olsun hepimizin
Yok canım ya bebek magnezyumu alıyormuş tamam mı. Biz de magnezyumsuz kalıyormuşuz ve kramplar oluyormuş... Bebişlerimiz doğsa da geçse bu durumlarımız.
:))) hakikaten kiloları bile aynıydı de mi:)) erkek bebekler soldan, kızlar sağdan tekmeler daha çok diye duymuştum, kız bebeği olan arkadaşlar bu konuda bize bilgi verebilirler
Cok saol canım bunu öğrenmek istiyordum. cok zor işler bunlar ya hersey bitti şimdiden doğumu düşünmeye basladım bende
Evet canım haklısın. Ben normalde tiroid ilacımdan başka ilaç içmezdim ama hamilelik mecbur tutuyor. Doktoruma sorayım bakalım magnezyum ilacı verir herhalde bana da...
Senin ilacın adı ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?