2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Sütü sabah 1, akşam 2 bardak içiyorum.
Balığı kartal ya da pendik sahilde tutuyoruz.
Zaten doktor balık mevsimi geçtiği için dışardan almayın dedi...

Bak doktorun bu önerileri yapıyor sana .
Sütü bende artırmalıyım artık , sabah içmiyorum iş yerine taşıyamıyorum. Zaten bir sürü yüküm var her gün
Balık olayını bir ağırlık vermenin zamanı geldi galiba

Biraz da yolun annemlere tersliğini de düşünüyorum canım. Bakalım hangisine giderim artık :)
Eğer bebeğin hareketleri karakterine göreyse benim bebeğim çok yaramaz olacak :/
Krampları da doktoruma sorucam canım sağolasın :)

Bu arada mesajarımız aynı yerden geliyor :)))

Son düzenleme:

He sana da mı geliyor :) ozaman tamamdır bazen sana gelmesi gereken mesajları sanki bana geliyor gibi hissediyorum sana yollamak istiyorum boyle ama unutuyırum unutunca da üzülüyorum :) sevindim ozaman sana da gelmesine. hadi ben şimdi zeynep kamile gidiyorum bakalım bu doktor nasıl :) bu sürecte gezmediğim doktor ve hastane kalmadı bu çevrede. ama nedense burası bana cok güzel şeyler soylevek gibi geliyor zeynep kamili sevmesemde cok güveniyorum bu hastaneye

bende balık yiyemiyorum en son 2 hafta once alabalık almıstık hemde canlı canlı ama sonra bir daha yiyemedim o kokusu beni olduruyor. sanırım dısarda yemek cok daha mantıklı evi mahvediyor bu balık kokusu fırında olsa dahii. süt olayı da az bende ne yazıkki her akşam içmeye calısıyorum ama laktoza karsı alerjim var içtikten sonra cok fena gaz oluyor ve kasıklarım ağrıyor. laktozsuz süt içmeye calısıyorum bu sebepten ama iki günde bir ancak aklıma geliyor. ağırlık vermem gerekiyor bunlara benimde kızm için. valla kamuran sana bayıldım en özenli sensin aramızda helal olsun sana

:))) hakikaten kiloları bile aynıydı de mi:)) erkek bebekler soldan, kızlar sağdan tekmeler daha çok diye duymuştum, kız bebeği olan arkadaşlar bu konuda bize bilgi verebilirler

Evet kiloları da aynı gidiyor :)))
Bakalım kız anneleri ne dicek :)

:))) hakikaten kiloları bile aynıydı de mi:)) erkek bebekler soldan, kızlar sağdan tekmeler daha çok diye duymuştum, kız bebeği olan arkadaşlar bu konuda bize bilgi verebilirler

ilk zamanlar kasık ağrılarım hep soldaydı ama sonra kıpırdanısşları tekmeleri sağa geçti. sağ kaburgalarımın altında hissediyorum. bazen oraya baskı yapıyor nefes alamıyorum eğilemiyorum ama direk sağda yani bunu biliyorum. bu konuda ki tez bana gore doğru cıktı.

Aaaa canım hadi sabırsızla bekliyoruz seniii, belki Hena poz verir bize

nasılsınız ben çok yoğunum pek giremiyorum evde telden giriyorum okuyorum ama yazamıyorum umarım hepiniz iyisinizdir

Hastaneyi iyi analiz et canım :) Bi de fotoğrafını burada yayınla bi bakayım ultrasonları nasıl :)
Haberlerini bekliyorum :)

Günaydınlar herkese

First iyiki gördüm seni altta. Dün çok merak etmiştim ama yazmayı unuttum nerelerdeydin hala sınava çalısmaya devammı bir sıkıntın yok dimi?

İyiyim iyiyim tatlim Allaha sukur bi sorun yok deli gbi ders calisiyorum dua et bana yaa gecmem lazim son 3 dersi
Bugun saglik ocagina gittim aşımı oldum simdilik aci agri yok bakalim ilerleyen gunlerde nolacak... Kiloya gelince ben 3,7 kilo aldim saniyodum ama saglik ocagiyla doktorumun tartisina gore 2 kilo almisim daha sasirdim yani benim ki mi dogru onlarin ki mi bilemedim:)

Seker yuklemesi konusunda sana sonuna kadar katilyorum canim benim 24 yasindaki arkadasim 3 ay once dogum yapti ve hamileliinde seker cikti hemen diyet falan verdiler hamilelikte seker cok tehlikeli

Kiz annesi olarak hemen soliyim
Canim butun tekmeleri sag taraftan yiyorum en fazla 2 kere soldan gelmistir:)

Bence de balığını bile kendileri tutuyor maşallah ,
Aman iç sütünü , ihmal etme ben çok şükür içiyorum . akşam yatarken içiyorum , birde gece kalkınca .
Ayrana ağırlık vermeyi düşünüyorum dolapta hep ayranımı hazır tutayım diyorum .

Maden suyu faydalı bir şey mi canım? Hiç içmiyorum ben normalde.

Evet canım, soda değil ama doğal maden suyu olması gerekiyor. Hamilelikte özellikle çok faydalıymış, çünkü içinde mineraller var magnezyum var. Ben baya araştırmıştım ilk zamanlar, bi ara hergün içiyordum sonra boşladım yeniden başlıycam içmeye

Balığı yemesini hiç istemesem de zorlamam lazım kendimi haklısın...
Amannn ben de her gün işe kahvaltılık, öğle yemeği, cam şişede su, evde kaynattığım meyve suyu, iki meyve, yoğurt ve bisküvi taşıyorum
Anaaamm ben ne çok şey taşıyormuşum
Benim ayağıma kramp girmesi normal herhalde

nasılsınız ben çok yoğunum pek giremiyorum evde telden giriyorum okuyorum ama yazamıyorum umarım hepiniz iyisinizdir

İyiyiz canım sen nasılsın? Her şey yolunda mı?

Bende de hiçbir kıpırtı yok merak ediyorum neden bu kadar hareketsiz diye birde ara ara bi ağrı girip çıkıyor.

Yaa sorma annem uykucu bi kız geliyor diyor ben de inşallah diyorum bana giriyor o ağrılar ama onları önemsemiyorum açıkçası.. İlk gebeliğimiz olduğu için hissedemedik heralde

Seker yuklemesi konusunda sana sonuna kadar katilyorum canim benim 24 yasindaki arkadasim 3 ay once dogum yapti ve hamileliinde seker cikti hemen diyet falan verdiler hamilelikte seker cok tehlikeli
Evet canım onu da yaptırdım mı test işleri bitiyor :)
Bi an önce kurtulmak istiyorum şu testlerden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…