Sütü sabah 1, akşam 2 bardak içiyorum.
Balığı kartal ya da pendik sahilde tutuyoruz.
Zaten doktor balık mevsimi geçtiği için dışardan almayın dedi...
Aslında bana da mantıklı gelmedi yani sonuc olarak hastane orası bakmak zorunda. Telefonuma gelen mesajı seninle paylaşmak istedim şimdide canım :) kramp ağrılarının cpk olduğunu bildiğim için.
Bebeginizin bazen hareket etmedigini hissederseniz telaslanmayin. Bebeklerin karakterlerine gore hareket miktari da degismektedir. Bu donemden itibaren bacaklariniza kramp girmeye baslayabilir. Kramplari azaltmak icin magnezyum ve kalsiyum alabilirsiniz./Anadolu Saglik Merkezi
Bu arada bence zeynep kâmilde yağmalısın doğumu özelde yapacaksan. Göztepe'nin doğum konusunda zeynep kâmile kadar iyi olduğunu sanmıyorum ben açıkcası canım.
Biraz da yolun annemlere tersliğini de düşünüyorum canım. Bakalım hangisine giderim artık :)
Eğer bebeğin hareketleri karakterine göreyse benim bebeğim çok yaramaz olacak :/
Krampları da doktoruma sorucam canım sağolasın :)
Bu arada mesajarımız aynı yerden geliyor :)))
Bak doktorun bu önerileri yapıyor sana .
Sütü bende artırmalıyım artık , sabah içmiyorum iş yerine taşıyamıyorum. Zaten bir sürü yüküm var her gün
Balık olayını bir ağırlık vermenin zamanı geldi galiba
:))) hakikaten kiloları bile aynıydı de mi:)) erkek bebekler soldan, kızlar sağdan tekmeler daha çok diye duymuştum, kız bebeği olan arkadaşlar bu konuda bize bilgi verebilirler
:))) hakikaten kiloları bile aynıydı de mi:)) erkek bebekler soldan, kızlar sağdan tekmeler daha çok diye duymuştum, kız bebeği olan arkadaşlar bu konuda bize bilgi verebilirler
He sana da mı geliyor :) ozaman tamamdır bazen sana gelmesi gereken mesajları sanki bana geliyor gibi hissediyorum sana yollamak istiyorum boyle ama unutuyırum unutunca da üzülüyorum :) sevindim ozaman sana da gelmesine. hadi ben şimdi zeynep kamile gidiyorum bakalım bu doktor nasıl :) bu sürecte gezmediğim doktor ve hastane kalmadı bu çevrede. ama nedense burası bana cok güzel şeyler soylevek gibi geliyor zeynep kamili sevmesemde cok güveniyorum bu hastaneye
Canım geçmiş olsun, ilaç içmek istemiyorsan kramplar için maden suyu da öneriyorlar. Günde 2 tane maden suyu içebilirsin. Bir dene nasılsa zararı yok faydası var
Benimkinde değil tekme kıpırtı bile yokkız olacak inşallah, bakalım ne zaman hissedicem sabırsızlıkla bekliyorum
He sana da mı geliyor :) ozaman tamamdır bazen sana gelmesi gereken mesajları sanki bana geliyor gibi hissediyorum sana yollamak istiyorum boyle ama unutuyırum unutunca da üzülüyorum :) sevindim ozaman sana da gelmesine. hadi ben şimdi zeynep kamile gidiyorum bakalım bu doktor nasıl :) bu sürecte gezmediğim doktor ve hastane kalmadı bu çevrede. ama nedense burası bana cok güzel şeyler soylevek gibi geliyor zeynep kamili sevmesemde cok güveniyorum bu hastaneye
Günaydınlar herkese
First iyiki gördüm seni altta. Dün çok merak etmiştim ama yazmayı unuttum nerelerdeydin hala sınava çalısmaya devammı bir sıkıntın yok dimi?
Hissettiğimiz için daha rahatız artık. Doktora bile çok sık gitmeye gerek yok artık :) Ama özlerim kuzumu tabiki=)
9 haziran haftasına randevu alıp şeker yüklemesi yaptırıcam ben.
Bu şeker yüklemesiyle ilgili canan karatayı haber yapmışlar. Doktorlar canan karataya inanamıyorlar. Herhalde dili sürçtü diyorlar. Çünkü insan bir dilim pasta yese şeker yüklemesinde aldığı şekerden daha fazlasını alıyor diyorlar. Asıl bunu yaptırmamak ve şekerin olmadığını bilerek hamilelik geçirmek çok riskliymiş. Doktorun söyledikleri mantıklı geldi.
canım adını unuttum ama akşam eve gidince bakar yazarım.
bende balık yiyemiyorum en son 2 hafta once alabalık almıstık hemde canlı canlı ama sonra bir daha yiyemedim o kokusu beni olduruyor. sanırım dısarda yemek cok daha mantıklı evi mahvediyor bu balık kokusu fırında olsa dahii. süt olayı da az bende ne yazıkki her akşam içmeye calısıyorum ama laktoza karsı alerjim var içtikten sonra cok fena gaz oluyor ve kasıklarım ağrıyor. laktozsuz süt içmeye calısıyorum bu sebepten ama iki günde bir ancak aklıma geliyor. ağırlık vermem gerekiyor bunlara benimde kızm için. valla kamuran sana bayıldım en özenli sensin aramızda helal olsun sana
Maden suyu faydalı bir şey mi canım? Hiç içmiyorum ben normalde.
Bak doktorun bu önerileri yapıyor sana .
Sütü bende artırmalıyım artık , sabah içmiyorum iş yerine taşıyamıyorum. Zaten bir sürü yüküm var her gün
Balık olayını bir ağırlık vermenin zamanı geldi galiba
nasılsınız ben çok yoğunum pek giremiyorum evde telden giriyorum okuyorum ama yazamıyorum umarım hepiniz iyisinizdir
Bende de hiçbir kıpırtı yokmerak ediyorum neden bu kadar hareketsiz diye birde ara ara bi ağrı girip çıkıyor.
Evet canım onu da yaptırdım mı test işleri bitiyor :)Seker yuklemesi konusunda sana sonuna kadar katilyorum canim benim 24 yasindaki arkadasim 3 ay once dogum yapti ve hamileliinde seker cikti hemen diyet falan verdiler hamilelikte seker cok tehlikeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?