2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

İçelim o zaman canım ya. İyiki söyledin ben bilmiyordum bak bunu.
Ben eve gidince bi tane dikiyim kafama :)

Allah iyiylik versin canım çok şükür iyiym haftaya detaylı usg ile fetal eko yapılacak bide kuzumu çok özledim 5 mayısta görmüştüm en son senin nasıl gidiyor hissediyormusun kuzunu

:) afiyet olsun canım en iyisini yapıyorsun bende öyleyim napalım mecburuz gerçi ben öğle yemeğini ve yoğurt taşımıyorum akşam yiyorum yoğurt gündüz uyutuyor

Allah iyiylik versin canım çok şükür iyiym haftaya detaylı usg ile fetal eko yapılacak bide kuzumu çok özledim 5 mayısta görmüştüm en son senin nasıl gidiyor hissediyormusun kuzunu

Bizim de pazartesi detaylı usg var heyecanla bekliyoruz iyi gidiyor canım benim de ama henüz hissetmedim çok üzülüyorum neden diye, bir de çevremdeki herkes soruyo falan kendimi kötü hissediyorum inşallah haftaya hissederim

Bütün bunları taşımaktan mı kramp giriyor yoksa sen muz ye bak , iyi gelecek
Bende her gün yumurta , peynir, zeytin , domates , salatalık karışık sandaviç götürüyorum
2 farklı meyve işte böyle ...
sen öyle yemeğini de kendin götürüyorsun demek , zor olur ya .

slm kızlar günaydınn nasılsınızz

günaydınlar kızlar,
ben de maalesef yiyecek içecek konusunda özen gösteremeyenlerdenim. Bu yüzden kızıyorum kendime. kızımdan özür diliyorum ama bu neye yarar ki..

bugün ve yarın kontrolü olan varsa iyi haberlere...

renkli ultrasyona giren var mı denmiş ben girmedim bilmiyorum.

:) afiyet olsun canım en iyisini yapıyorsun bende öyleyim napalım mecburuz gerçi ben öğle yemeğini ve yoğurt taşımıyorum akşam yiyorum yoğurt gündüz uyutuyor

İşimiz zor bizim. Taşıma suyla değirmen döndürüyoruz :)

slm kızlar günaydınn nasılsınızz

Merhaba cnm hoşgeldin , dünkü yazılarını oludum güldürdün beni . Doğumu değilde ağdaya mı kafayı taktın
Artık sonlarda devamlı halledicez bir şekilde

Günaydın cnm . Aman dikkat et yediklerine , vicdan yapma sonra :)

Napıyım canım çalıştığım yerde öğle yemeği yok ki. Bu büyük bi sıkıntı benim için zaten. Ama taşıyorum işte..
Muz yiyim o zaman ben inşallah işe yarar.

hoşbulduk canım ayy canım onu düşünüyordum ama şimdi aklımdan çıkı ev taşıma telaşına düştük 15 hazirandan önce taşınmamız gerek nasıl olcak bilmiyorum. kafamız çok karışıkk

az kalmışş. canım hiç üzülme ben daha ilk defa bu pazar hissetim dün bide ondan önceki gün kalp atımı gibi göz seyirmesi gibi hissettim doktorda panik yapma ilk gebelik geç hissedebilirsin dedi

Benimkinde değil tekme kıpırtı bile yok kız olacak inşallah, bakalım ne zaman hissedicem sabırsızlıkla bekliyorum
Bazı kızlar nazlı oluyor annesi bekle yakında gelecek tekmeler inşallah
Benim kızım hep soldan tekmeliyor :)
Doğrumuymuş o zaman tez)
Evet kiloları da aynı gidiyor :)))
Bakalım kız anneleri ne dicek :)

Kızlar sağdan vurmayı seviyor demek ki annesi Tezimizi doğrulayan 2. kişisin kaburgalarının altına kadar geldi mi maşallah fıstığa

Kiz annesi olarak hemen soliyim
Canim butun tekmeleri sag taraftan yiyorum en fazla 2 kere soldan gelmistir:)
Tezimiz doğru çıktı şüphe kalmadı öyleyse erkekler solu, kızlar sağı tekmelemeyi seviyor:)))

Valla canım belki de ben oyle hissediyorum ama benim kızım baya yukarda hatta bugun poposu oradaydı :)

Hımm o daha önemli tabi , gözünde çok büyütmemeye çalış . 3 haftan var
kolilersin yavaş yavaş , aileninde yardımı ile halledersin inş
yaz temizliğinde çıkar aradan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…