Evet canım, soda değil ama doğal maden suyu olması gerekiyor. Hamilelikte özellikle çok faydalıymış, çünkü içinde mineraller var magnezyum var. Ben baya araştırmıştım ilk zamanlar, bi ara hergün içiyordum sonra boşladım yeniden başlıycam içmeye
İyiyiz canım sen nasılsın? Her şey yolunda mı?
Yaa sorma annem uykucu bi kız geliyor diyor ben de inşallah diyorumbana giriyor o ağrılar ama onları önemsemiyorum açıkçası.. İlk gebeliğimiz olduğu için hissedemedik heralde
Balığı yemesini hiç istemesem de zorlamam lazım kendimi haklısın...
Amannn ben de her gün işe kahvaltılık, öğle yemeği, cam şişede su, evde kaynattığım meyve suyu, iki meyve, yoğurt ve bisküvi taşıyorum
Anaaamm ben ne çok şey taşıyormuşum
Benim ayağıma kramp girmesi normal herhalde
İçelim o zaman canım ya. İyiki söyledin ben bilmiyordum bak bunu.
Ben eve gidince bi tane dikiyim kafama :)
Allah iyiylik versin canım çok şükür iyiym haftaya detaylı usg ile fetal eko yapılacak bide kuzumu çok özledim 5 mayısta görmüştüm en son senin nasıl gidiyor hissediyormusun kuzunu
renkli fotosunu gördünüz mü bebeğinizin arkadaşlar
Balığı yemesini hiç istemesem de zorlamam lazım kendimi haklısın...
Amannn ben de her gün işe kahvaltılık, öğle yemeği, cam şişede su, evde kaynattığım meyve suyu, iki meyve, yoğurt ve bisküvi taşıyorum
Anaaamm ben ne çok şey taşıyormuşum
Benim ayağıma kramp girmesi normal herhalde
Napalım hayat müşterek. Çocuğu tek başımıza yapmadık ya
:) afiyet olsun canım en iyisini yapıyorsun bende öyleyim napalım mecburuz gerçi ben öğle yemeğini ve yoğurt taşımıyorum akşam yiyorum yoğurt gündüz uyutuyor
slm kızlar günaydınn nasılsınızz
günaydınlar kızlar,
ben de maalesef yiyecek içecek konusunda özen gösteremeyenlerdenim. Bu yüzden kızıyorum kendime. kızımdan özür diliyorum ama bu neye yarar ki..
bugün ve yarın kontrolü olan varsa iyi haberlere...
renkli ultrasyona giren var mı denmiş ben girmedim bilmiyorum.
ben çok severek içmediğim için zorlanıyorum ama mecburen içine limon falan sıkıp içiyorum işte
Bütün bunları taşımaktan mı kramp giriyor yoksasen muz ye bak , iyi gelecek
Bende her gün yumurta , peynir, zeytin , domates , salatalık karışık sandaviç götürüyorum
2 farklı meyve işte böyle ...
sen öyle yemeğini de kendin götürüyorsun demek , zor olur ya .
Merhaba cnm hoşgeldin , dünkü yazılarını oludum güldürdün beni . Doğumu değilde ağdaya mı kafayı taktın
Artık sonlarda devamlı halledicez bir şekilde
Günaydın cnm . Aman dikkat et yediklerine , vicdan yapma sonra :)
canım ya ayrıntılı ultrasonda farklımı oluyor acaba??? ben her doktora gittiğimde bana bebeğimin renkli fotosunu veriyor..
Bizim de pazartesi detaylı usg var heyecanla bekliyoruziyi gidiyor canım benim de ama henüz hissetmedim çok üzülüyorum neden diye, bir de çevremdeki herkes soruyo falan kendimi kötü hissediyorum inşallah haftaya hissederim
Bazı kızlar nazlı oluyor annesi bekle yakında gelecek tekmeler inşallahBenimkinde değil tekme kıpırtı bile yokkız olacak inşallah, bakalım ne zaman hissedicem sabırsızlıkla bekliyorum
Doğrumuymuş o zaman tezBenim kızım hep soldan tekmeliyor :)
Evet kiloları da aynı gidiyor :)))
Bakalım kız anneleri ne dicek :)
Kızlar sağdan vurmayı seviyor demek ki annesiilk zamanlar kasık ağrılarım hep soldaydı ama sonra kıpırdanısşları tekmeleri sağa geçti. sağ kaburgalarımın altında hissediyorum. bazen oraya baskı yapıyor nefes alamıyorum eğilemiyorum ama direk sağda yani bunu biliyorum. bu konuda ki tez bana gore doğru cıktı.
Tezimiz doğru çıktı şüphe kalmadı öyleyseKiz annesi olarak hemen soliyim
Canim butun tekmeleri sag taraftan yiyorum en fazla 2 kere soldan gelmistir:)
Bazı kızlar nazlı oluyor annesi bekle yakında gelecek tekmeler inşallah
Doğrumuymuş o zaman tez)
Kızlar sağdan vurmayı seviyor demek ki annesiTezimizi doğrulayan 2. kişisin kaburgalarının altına kadar geldi mi maşallah fıstığa
Tezimiz doğru çıktı şüphe kalmadı öyleyseerkekler solu, kızlar sağı tekmelemeyi seviyor:)))
hoşbulduk canım ayy canım onu düşünüyordum ama şimdi aklımdan çıkı ev taşıma telaşına düştük 15 hazirandan önce taşınmamız gerek nasıl olcak bilmiyorum. kafamız çok karışıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?