- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
Aaaa canım hadi sabırsızla bekliyoruz seniii, belki Hena poz verir bize
Hastaneyi iyi analiz et canım :) Bi de fotoğrafını burada yayınla bi bakayım ultrasonları nasıl :)
Haberlerini bekliyorum :)
İyiyim iyiyim tatlim Allaha sukur bi sorun yok deli gbi ders calisiyorum dua et bana yaa gecmem lazim son 3 dersi
Bugun saglik ocagina gittim aşımı oldum simdilik aci agri yok bakalim ilerleyen gunlerde nolacak... Kiloya gelince ben 3,7 kilo aldim saniyodum ama saglik ocagiyla doktorumun tartisina gore 2 kilo almisim daha sasirdim yani benim ki mi dogru onlarin ki mi bilemedim:)
Dualarım seninle canım stres yapma bak gececeksin inşallah sende dua et bugun cuma
Seker yuklemesi konusunda sana sonuna kadar katilyorum canim benim 24 yasindaki arkadasim 3 ay once dogum yapti ve hamileliinde seker cikti hemen diyet falan verdiler hamilelikte seker cok tehlikeli
Kiz annesi olarak hemen soliyim
Canim butun tekmeleri sag taraftan yiyorum en fazla 2 kere soldan gelmistir:)
Hımm o daha önemli tabi , gözünde çok büyütmemeye çalış . 3 haftan var
kolilersin yavaş yavaş , aileninde yardımı ile halledersin inş
yaz temizliğinde çıkar aradan
az kalmışş. canım hiç üzülme ben daha ilk defa bu pazar hissetim dün bide ondan önceki gün kalp atımı gibi göz seyirmesi gibi hissettim doktorda panik yapma ilk gebelik geç hissedebilirsin dedi
evet yaz temizliğide aradan çıkacak ama eşim çalışıyor karnelerden sonra 15 gün seminer var şimdi taşınsak okul var kiralı ev tut boya felan taşımak için nakliyatcı tut kolileri felan evi topla baya karışık okul olmasa çok kolay olcak ama kafam bin beşyüz derler ya ha işte şimdi eşimle benim öyleee
Öyle neresi olduğunu biliyo musun artık çok güzelValla canım belki de ben oyle hissediyorum ama benim kızım baya yukarda hatta bugun poposu oradaydı :)
Hissettiğimiz için daha rahatız artık. Doktora bile çok sık gitmeye gerek yok artık :) Ama özlerim kuzumu tabiki=)
9 haziran haftasına randevu alıp şeker yüklemesi yaptırıcam ben.
Bu şeker yüklemesiyle ilgili canan karatayı haber yapmışlar. Doktorlar canan karataya inanamıyorlar. Herhalde dili sürçtü diyorlar. Çünkü insan bir dilim pasta yese şeker yüklemesinde aldığı şekerden daha fazlasını alıyor diyorlar. Asıl bunu yaptırmamak ve şekerin olmadığını bilerek hamilelik geçirmek çok riskliymiş. Doktorun söyledikleri mantıklı geldi.
:))) hakikaten kiloları bile aynıydı de mi:)) erkek bebekler soldan, kızlar sağdan tekmeler daha çok diye duymuştum, kız bebeği olan arkadaşlar bu konuda bize bilgi verebilirler
günaydın kızlar.bugun dünkü karamsarlığımdan eser kalmadı çünkü çok güzel bi rüya gördüm bebeğimi emziriyodum ama bebeğim erkekti :)) hala kıza alışamadım heralde.
Benimkinde değil tekme kıpırtı bile yokkız olacak inşallah, bakalım ne zaman hissedicem sabırsızlıkla bekliyorum
Maden suyu faydalı bir şey mi canım? Hiç içmiyorum ben normalde.
21 haftalık olunca bebeğimiz beş aylık mı oluyor yoksa altı haftaya mı girmiş oluyor... kaç aylık hamilesin diyenler ne diyecez mesela
Canım ben poz verdimi bilmiyorum yandan görebildim ben devlet olunca sözüm geçmedi malesef ama hersey yerli yerinde yine esniyordu doktor bile şaşırdı ne kadar ağzını açmış bu boyle nasıl esniyor dedi :)
Hastaneyi cok beğendim doktorda cok iyiydi Erbil çakarda galiba. Bus bata baktılar beynindeki suya kada hatta biraz fazla dedi beyninde su biraz panik oldum sonra baska doktrp geldi baktı hayır fazla hesaplamıssın cok normal dedi. 470 gr 28 cm olmuş boyu da bilmiyorum fl mi çarpıyordum bir daha hesaplayayım. Şeker randevusu verdi. 1 ay sonra gel dedi. Onun dışında fotoğraf vermiyoruz dedi ben lütfen birtane verin albüm yapıyorum dedim kaburgalarını cekti verdi. Bence gitmelisin
kızlar az önce yemek yapacaktım havucu soyarkan bu tırtıklı bıçaklardan sol baş parmağımı değdi. kanamadı. tuttum ama inşallah birşey olmamıştır. çok değil ama açık yine de.. kolonya döktüm.bıçak paslı falan değil tabi ancak yine de sakarlığıma kızıyorum.
kızlar sağdan gelir dediniz orayı dinleyim diyordum ama bu olaydan sonra karnımın üst kısmında ortada böyle bir acı hissettim. ağrı değil. acaba kızım bir yerden tekmeleyecek mi diye baktım ama acıydı ağrı falan değildi..
bir de birşey soracağım önceki gün bacağım aşağısı kaşınmıştı. çok kaşımadım ama kanamış. dün farkettim. yani cildimin kuruluğundan olabilir sanırım. bu yüzden neutrugena diye krem kullanıyordum acaba onlardan kullansam mı yoksa başka krem mi alsam.. ne alsam.
Kız annelerinden ilk defa soldan tekme yediğini söyleyen arkadaşımız çıktı:) sırt üstü yatmaya korkuyorum, bir arkadaşımız sırt üstü yatınca kordon dolanması olabiliyormuş , en iyi pozisyon sol yana yatmak demişti o nedenle çekiniyorum sırt üstü yatarken...Canım benimki kız ve soldan tekmeliyor. Sırtüstü yatınca ya da sandalye de otururken daha çok tekmeliyor. Ayrıca şişliğin de sol tarafta olduğunu görüyorum. Psikolojik olarak etkilenmediysem tabii.
Öyle neresi olduğunu biliyo musun artık çok güzelDoğru hissediyorsundur canım. Benim bir arkadaşımında hep yukardaymış bebeği. 40 hafta dolmuş hala inmemiş, sancısı da yokmuş hala, doktorlar sezeryanla alalım bari çıkmaya niyeti yok demişler:))))
anladım canım bende nasıl anlıyor neresi olduğunu diye baya şaşırdım:))) benim oğluşumun ayakları hep solda, kafası sağda, o şekilde görüyoruz ultrasonda. Geçen hafta bize poz vermedi poposunu döndü yüzünü bile göstermedi çok çok zor gördük:) ama öyle yukarlara çıkıp nefesimi daralttığı hiç olmadı. Belki de ben hissetmiyorum çıkıyorsa daYok canım doktor söyledi kaburganın oray tuttu ultrason cihazını poposu burada ayak tabanını yine bulamadım dedi de oradan biliyorum :) onun dışında arasıra biyerlerini dayıyor işte nefesim kesiliyor annem ya poposudur ya ayağıdır diyor sende olmuyor mu boyle :)) bide ben hala alışamadım tekmelerine her seferinde noluyor diyorum bugun cok tekmeledi ultrasonda beni artık sevmiyor sanırım bakılmasını benim cimcimem :)) tamm kayl ediyorum bede avrupalım her hafta doktortayım ama cok özlüyorum napıyım teyzesi :)
Yok canım doktor söyledi kaburganın oray tuttu ultrason cihazını poposu burada ayak tabanını yine bulamadım dedi de oradan biliyorum :) onun dışında arasıra biyerlerini dayıyor işte nefesim kesiliyor annem ya poposudur ya ayağıdır diyor sende olmuyor mu boyle :)) bide ben hala alışamadım tekmelerine her seferinde noluyor diyorum bugun cok tekmeledi ultrasonda beni artık sevmiyor sanırım bakılmasını benim cimcimem :)) tamm kayl ediyorum bede avrupalım her hafta doktortayım ama cok özlüyorum napıyım teyzesi :)
anladım canım bende nasıl anlıyor neresi olduğunu diye baya şaşırdım:))) benim oğluşumun ayakları hep solda, kafası sağda, o şekilde görüyoruz ultrasonda. Geçen hafta bize poz vermedi poposunu döndü yüzünü bile göstermedi çok çok zor gördük:) ama öyle yukarlara çıkıp nefesimi daralttığı hiç olmadı. Belki de ben hissetmiyorum çıkıyorsa datekmeler hala bana da tuhaf geliyor, nolur bi daha nolur bi daha at diyorum adeta emin olmak için, rüya gibi geliyor:))) özlenmez mi fındık burunlular çoook özlüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?