Önce evi bulun , boya yaptırın. Bu arada nakliyatçı da ayarlarsınız eşinin uygun olduğu bir gün , taşırsınız
Boyanırken siz yanında olmasanız da olur . Sende yavaştan kolilerini hazırlar üzerlerine yazar hazır edersin
canım ben her gittiğimde doktor ayrıntılı bakıyor zatenLale sen ayrıntılı ultrason yaptırmıcanmı ?
yada ben mi kaçırdım acaba o kısmını ,
canım ben her gittiğimde doktor ayrıntılı bakıyor zatencihazı ayrıntılı yapan cihazlardan, her gittiğimde her yerine bakıyor
Canım sen Zeynep Kamil e mi gittin ?
Hastaneyi ve doktoru da beğendin sanırım , şeker yüklemesine gün mü aldın ?
Benim de ssk da bir doktorum var ben de ona mı yaptırsam acaba :26:
bu arada herkese hayirli cumalar, bu guzel gunde rabbim herseyi gonlunuzce versin, miniklerimize beraber hepimize saglik sihat huzur mutluluk versin insallah :))
Bana günde iki bardak içmemi tavsiye etti, doktorum. Bir ara çok içtim. Magnezyuma ara verdiğimde kemiklerim ağrıyor.
Bizde her gittiğimizde 100 lira veriyoruz canım...Çok iyi .... Bizim doktor da bakıyor ama istiyor işte , paragöz ne olacak
Evet canım zeynepkamile gittim beğendim canım baya baya ilgilendiler ama işte çıktı vermiyordu bide ben göremedim adam akıllı boyle yandan görebildim öfke birsey anlamadım yani güzel olan tek sey kızımın iyi olduğunu bilmek oldu :) şeker yüklemesi için kağıda birsey yazıp verdi cpk mu gerekli dedim yani yaptırırsan iyi olur dedi bende gidip randevu almadım ama benim özel doktorumdan daha cok baktı kızıma 10 Dakika'dan fazla sürdü düşün artık
Bizde her gittiğimizde 100 lira veriyoruz canım...
Bizde her gittiğimizde 100 lira veriyoruz canım...
bu arada herkese hayirli cumalar, bu guzel gunde rabbim herseyi gonlunuzce versin, miniklerimize beraber hepimize saglik sihat huzur mutluluk versin insallah :))
merhaba canim, bende bende bebisimi gordum buguuuuun, onu kucagimda tasiyodum ve emzirebilmek icin bi oda ariyomusum uzerinde mavi bi Tulum ve pembe bi battaniyeye sariyorum, ondan sonra cinsiyeti neymis bi bakiyim diyorum aciyorum bezini bide kucucuk pipisini goruyorum, aaa diyorum bu kiz degil oglanmis diyorum ve masallah cok usluymus ( son zamanlarda cok karamsardim 1. ci tam bi firlatma beni mahvediyor derken bu ruya cok iyi geldi)
Amin canım seninde duaların kabul olsun günahlarımız af olsun inşallah
Çok ödüyoruz ama çok net görüyoruz bebeğimiziÇok para veriyorsunuz canım ya. Allah yardımcınız olsun. Neyse ki 5 kere falan daha verirsin sonra bi de doğum parası tamamdır :) Sağlıkla doğsunlar da önemli olan bu.
Biz testleri ayrı özel bir hastanede veriyoruz. Benim gittiğim yer hastane değil, özel muayenehane. Testlere de ayrı para yaniBiz 1 muane , 1 kontrol şeklinde ödüyoruz . Fakat hiç bir testi atlamıyor .
Şekeri onda yaptırmıcam , bakalım ne diyecek
Bazı kızlar nazlı oluyor annesi bekle yakında gelecek tekmeler inşallah
Doğrumuymuş o zaman tez)
Kızlar sağdan vurmayı seviyor demek ki annesiTezimizi doğrulayan 2. kişisin kaburgalarının altına kadar geldi mi maşallah fıstığa
Tezimiz doğru çıktı şüphe kalmadı öyleyseerkekler solu, kızlar sağı tekmelemeyi seviyor:)))
Canım ben poz verdimi bilmiyorum yandan görebildim ben devlet olunca sözüm geçmedi malesef ama hersey yerli yerinde yine esniyordu doktor bile şaşırdı ne kadar ağzını açmış bu boyle nasıl esniyor dedi :)
Hastaneyi cok beğendim doktorda cok iyiydi Erbil çakarda galiba. Bus bata baktılar beynindeki suya kada hatta biraz fazla dedi beyninde su biraz panik oldum sonra baska doktrp geldi baktı hayır fazla hesaplamıssın cok normal dedi. 470 gr 28 cm olmuş boyu da bilmiyorum fl mi çarpıyordum bir daha hesaplayayım. Şeker randevusu verdi. 1 ay sonra gel dedi. Onun dışında fotoğraf vermiyoruz dedi ben lütfen birtane verin albüm yapıyorum dedim kaburgalarını cekti verdi. Bence gitmelisin
canım ya sen ayrıntılı ultrasona kaçıncı haftada tam girmiştin??
Bizim doktorlar ancak para almayı bilirler . Ne güzel ilgilenmişler bak , bizde mi doğuma oraya gitsek . Geçen eşime söyledim , güvenemem diyor
versin o zaman 2.500tl . Çok kızıyorum ya , adam bizi görünce aklın apara geliyor.
Canım, çikolata gbi enerji veren şeylerden ye, sonra uzan bekle. Olmazsa sola yine olmazsa sağa dön yat. Bir de böyle dene.
Çünkü biz hareket halindeyken onlar uyku moduna geçiyorlarmış. Ben sandalyeye oturup bacaklarımı bağdaş kurar gibi büktüğümde de hissediyorum. Sıkıştırıyorum sanırım. Bu arada ben yaklaşık bir hafta önce hissettim emin olamadım. Ama üç gündür emin oldum. Hissediyorum.
Çok ödüyoruz ama çok net görüyoruz bebeğimizi4 haftada bir gidiyoruz zaten, bir problem olup daha önce gidersek para almıyor.Doğumu bende devlette yapmayı düşünüyorum canım başka bir devlet hastanesine ayda bir gitmeyi düşünüyorum. Doğumu da orda yaparım. Yenidoğan ünitesi çok önemli çünkü.
Biz testleri ayrı özel bir hastanede veriyoruz. Benim gittiğim yer hastane değil, özel muayenehane. Testlere de ayrı para yani
Çok ödüyoruz ama çok net görüyoruz bebeğimizi4 haftada bir gidiyoruz zaten, bir problem olup daha önce gidersek para almıyor.Doğumu bende devlette yapmayı düşünüyorum canım başka bir devlet hastanesine ayda bir gitmeyi düşünüyorum. Doğumu da orda yaparım. Yenidoğan ünitesi çok önemli çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?