2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

ayy canım eninde sonunda taşınacağiz ama çok yorulacağiz belli

Canım sen Zeynep Kamil e mi gittin ?
Hastaneyi ve doktoru da beğendin sanırım , şeker yüklemesine gün mü aldın ?
Benim de ssk da bir doktorum var ben de ona mı yaptırsam acaba :26:

Evet canım zeynepkamile gittim beğendim canım baya baya ilgilendiler ama işte çıktı vermiyordu bide ben göremedim adam akıllı boyle yandan görebildim öfke birsey anlamadım yani güzel olan tek sey kızımın iyi olduğunu bilmek oldu :) şeker yüklemesi için kağıda birsey yazıp verdi cpk mu gerekli dedim yani yaptırırsan iyi olur dedi bende gidip randevu almadım ama benim özel doktorumdan daha cok baktı kızıma 10 Dakika'dan fazla sürdü düşün artık

bu arada herkese hayirli cumalar, bu guzel gunde rabbim herseyi gonlunuzce versin, miniklerimize beraber hepimize saglik sihat huzur mutluluk versin insallah :))

Amin canım seninde duaların kabul olsun günahlarımız af olsun inşallah

Bizim doktorlar ancak para almayı bilirler . Ne güzel ilgilenmişler bak , bizde mi doğuma oraya gitsek . Geçen eşime söyledim , güvenemem diyor
versin o zaman 2.500tl . Çok kızıyorum ya , adam bizi görünce aklın apara geliyor.

demekki rüyaların tersi cıkıo canım ,kızları oğlan görüyoruz :::::)ben bide cuma gecesi rüyalarından hep cok etkilenirim, çok şükür güzel rüyalar görmüşüz yoksa ben iyice bunalıma girerdim valla:) yarın kontrolüm var inşallah bu güzel rüyanın üstüne güzel haberlerle gelirim.

Çok para veriyorsunuz canım ya. Allah yardımcınız olsun. Neyse ki 5 kere falan daha verirsin sonra bi de doğum parası tamamdır :) Sağlıkla doğsunlar da önemli olan bu.
Çok ödüyoruz ama çok net görüyoruz bebeğimizi 4 haftada bir gidiyoruz zaten, bir problem olup daha önce gidersek para almıyor.Doğumu bende devlette yapmayı düşünüyorum canım başka bir devlet hastanesine ayda bir gitmeyi düşünüyorum. Doğumu da orda yaparım. Yenidoğan ünitesi çok önemli çünkü.
Biz 1 muane , 1 kontrol şeklinde ödüyoruz . Fakat hiç bir testi atlamıyor .
Şekeri onda yaptırmıcam , bakalım ne diyecek
Biz testleri ayrı özel bir hastanede veriyoruz. Benim gittiğim yer hastane değil, özel muayenehane. Testlere de ayrı para yani

Soldan hissedenler de varmiss o zaman cogunluga bakmak lazimm:))

Canimm cokk tsk ederimm bnde duaa ediyorumm zaten surekli:)
Hena'nin iyi olmasina cok sevindimm tatlimm:) opuyorumm kizinii kocaman:)

Begim annemde Zeynep kâmile git diyor ama bende güvenmem yani bide muaneye annemi bile almadılar doğuma kimseyi almazlar valla devlet hastanesinde

Ben hiç çikolata, tatlı yemiyorum acaba ondan mı hissetmiyorum :26: ay darısı başıma gerçekten soğukkanlı olmaya çalışıyorum ama bi yandan da bi sorun mu var diye de düşünüyorum

Anladım cnm . Bizim doktor hepsini kendi yapıyor . Başka bir yere göndermiyor ,
doğumu bende devlette mi yapsam acaba ? bu Kamuran benim aklıma giriyor ya

Evet canım elbette. Ben araştırdım göztepe eğitim araştırmada da zeynep kamilde de var yeni doğan ünitesi..
Ben de ikisinden birinde yapıcam doğumumu kısmetse.
Zaten kanama olduğunda giderim hastaneye :) O gün doğum oluyormuş :)) Sancı da çok olmuyormuş o an :)

Rutin kontrollere de evimin yanındaki lütfi kırdara gidicem ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…