2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Gözün aydın canım cimcimen iyiymiş biz de pazartesi günü gelse de görsek artık inşallah bu sefer yüzünü de gösterir Masal hanım

Diğer gittiğim devlet hastanelerine göre gayet iyidi ultrason aleti. Hastane de Kadıköy'e gelmeden zeynepkamil semtinde yer alıyor. Maltepe'den otobüsle oraya geliş ters sanırım once Kadıköy'e inmen lazım Kadıköy'den çoğu otobüs buradan geçiyor. Aman sen karar ver ben sana tarif ederim :) sonuc olarak hastane ve doktorun ilgisi gayet iyiydi memnun kaldım canım

yarin hayirli haberlerini bekliyoruz o zaman benimde onumuzdeki sali ayrintili var insallah bende soylerim ruya tersi cikip cikmadigi hehe :)

Ben hiç çikolata, tatlı yemiyorum acaba ondan mı hissetmiyorum :26: ay darısı başıma gerçekten soğukkanlı olmaya çalışıyorum ama bi yandan da bi sorun mu var diye de düşünüyorum

Uslu bizim kızlarımız annesi ondan sende hissedemiyorsundur, valla benim kızıma artık çikolata falan fayda etmiyor :) kafasına gore tekmelidir annesini :)

az kalmışş. canım hiç üzülme ben daha ilk defa bu pazar hissetim dün bide ondan önceki gün kalp atımı gibi göz seyirmesi gibi hissettim doktorda panik yapma ilk gebelik geç hissedebilirsin dedi

eveeet çok az kaldı inşallah canım 21-22.haftalarda hissetmek normalmiş araştırdım biraz ama işte insan ister istemez panik oluyor

Gözün aydın canım cimcimen iyiymiş biz de pazartesi günü gelse de görsek artık inşallah bu sefer yüzünü de gösterir Masal hanım

Sey yinede yarım saat onceden çikolata yiyip git benim kızıma işe yaramıyor ama belki senin kızında yarar :) cok teşekkür ederiz teyzesi sana da 3 gün kalmış hemen geçişinde sende git gor prensesini

Uslu bizim kızlarımız annesi ondan sende hissedemiyorsundur, valla benim kızıma artık çikolata falan fayda etmiyor :) kafasına gore tekmelidir annesini :)

evet canım ben de kendimi öyle teselli ediyorum, uslu olucak demek ki diyorum en azından günde bi kere kendini hissettirip ben burdayım dese de iyi olur hani :) neyse sabır bakalım

Sey yinede yarım saat onceden çikolata yiyip git benim kızıma işe yaramıyor ama belki senin kızında yarar :) cok teşekkür ederiz teyzesi sana da 3 gün kalmış hemen geçişinde sende git gor prensesini

Olabilir canım hiç yemediğim için yarar belki şimdiye kadar hiç yemedim randevulardan önce. Bu sefer ayrıntılı olacak ya, yiyip gideyim en iyisi bir güzel dans etsin çok az kaldııııııı oleeeeyyyy

Anladım cnm . Bizim doktor hepsini kendi yapıyor . Başka bir yere göndermiyor ,
doğumu bende devlette mi yapsam acaba ? bu Kamuran benim aklıma giriyor ya

O kadar çok insan devlette yapıyor ki anlatamam,herkesin özelde yapacak parası yok. Tabi özelde anneye biraz daha ilgi gösteriyor bazı yerler. Ama bebeğimizin sağlığı ilgiden daha önemli bir de bu doğum sürecini normal bir süreç olarak görmemiz lazım. Bence bu işimizi kolaylaştırır
Ben kanamayı beklemeden sancı başlayınca telaşlanır giderim sanırım:))

O zamana kadar eşimle kararımızı veririz. Eşim biliyor iki hastanenin yerini de ben ikisini de bilmiyorum
Hiç gitmedim :)
İlgilerinden memnun kaldığına çok sevindim. İnşallah bana da doğumda güleryüzlü biri denk gelir. AMİN.

Evet, canım dediğin doğru. Ama ben daha ileriki dönemlerde oluyor diye biliyorum. Ama yine de dikkat etmek lazım. TV seyrederken filan mecbur öyle yatıyorum.

Ben hiç çikolata, tatlı yemiyorum acaba ondan mı hissetmiyorum :26: ay darısı başıma gerçekten soğukkanlı olmaya çalışıyorum ama bi yandan da bi sorun mu var diye de düşünüyorum

Bir arkadaş demişti burada. Kafeini az alınca geç hissetmişler diye. Bence sen en iyisini yapıyorsun. Kemikleri yeterince güçlenince yemek yedikten sonra dinlenirken de hareketlenirlermiş. Bir şey yoktur Allah'ın izniyle. Bir yerde bebeğin haftasının tahmininde hata yapılabildiği için anneler hissedemiyor demiş. Yani haftan da daha az olabilir belki. yakında hissedersin.

Evet canım dün bi arkadaş yazmıştı burada. Doğumu bir görev olarak görün, gidin doğum yapın ve gelin demişti =)))
Artık o ana bağlı olarak ben de sancı başlayınca tedirgin olup hadi gidelim diyebilirim :)
Acaba sancımız gece mi gelir gündüz mü çok merak ediyorum. Allahım inşallah pıt diye doğurup evimize dönmeyi nasip eder..
Zaten normal doğumdan 6 saat kadar sonra ayaklanıyormuşuz :) Eğer kendimizi iyi hissedersek aynı gün bebeğimizi alır evimize geliriz, rahatça yatarız evimizde :)

Glprenses sen de gel devlet hastanesinde yap doğumunu =) Ben doğuma kadar iyicene aklına gireyim senin
Bizlerin ve bebeklerimizin hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Dua edelim Allahım kolaylık versin bize. Doğumu doktor yaptırıyor ama asıl kahramanlar biziz
Bu işi alnımızın akıyla başarıp dönücez inşallah.

Bi de devlette gerçekten normal doğuma müsait değilsek sezeryan yapıyorlar o yüzden içim de çok rahat...

Bu akşam çikolata olayını deniycem bakalım, inşallah hissederim. Haftası benim hep önde çıkıyor canım, normalde 19+5 iz ama ultrasonda 20+4 falan çıkıyor. Onunla ilgili olduğunu sanmıyorum. Ama mesela doktora son gittiğimizde doktor 20 dk uğraşmasına rağmen nerdeyse hiç kıpırdamadı bizimki uyuşuk kızım benim

Doğru söylemiş bence de Ben nedense sancımın geldiğini hayal ederken hep gündüz olacak gibi düşünüyorum:)) ama tabi bilemem gece olursa tedirgin olurum İnşallah alnımızın akıyla doğurup gelicez ben inanıyorum buna ben bir de doğumdan sonraki temizlenmeyi merak ediyorum. Doğum masasında biraz temizleyip mi kaldırıyorlar anneyi aceba

Ayyy çok heyecanlandım ya benim ablalarım ikisi de 2 çocuklarını devlette doğurdular . Ortancı ablam devlette sezaryan oldu , demek ki gerekince yapıyorlar. Benim ilgilendiğim nokta , devlette normal doğum yapıyorlar mümkün oldukça . Benim doktorum doğum için gün veriyor . Doğumun ne zaman
başlayacağının günü olur mu hiç . Geçen doğum yapacağım hastaneye gittim , kasada ki çocukla konuştum . Daha çok normal mi oluyor sezaryan mı dedim , normal hiç yok denecek şekilde dedi :44: inşallah sizde nadir normal yapanlardan olursunuz dedi . Ben çok kararsızım ya bilemiyorum . Eşimin bütün akrabaları benim doktoruma gitti ve doğumu da onda yaptılar ( çoğunluğu sezaryan ) benim devlet te yapacağımı duyarlarsa çok şaşırırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…