Canım ben poz verdimi bilmiyorum yandan görebildim ben devlet olunca sözüm geçmedi malesef ama hersey yerli yerinde yine esniyordu doktor bile şaşırdı ne kadar ağzını açmış bu boyle nasıl esniyor dedi :)
Ay çok sevindim canım ya :) Hem bebişinin iyi olduğuna hem de hastanenin iyi olduğuna sevindim. Ultrasonları da iyi mi peki? Gerçi ben kontrole gitmicem belki bi kere anca giderim. Nerde olduğunu bile bilmiyorum hastanenin :)))))
yarin hayirli haberlerini bekliyoruz o zaman benimde onumuzdeki sali ayrintili var insallah bende soylerim ruya tersi cikip cikmadigi hehe :)demekki rüyaların tersi cıkıo canım ,kızları oğlan görüyoruz :::::)ben bide cuma gecesi rüyalarından hep cok etkilenirim, çok şükür güzel rüyalar görmüşüz yoksa ben iyice bunalıma girerdim valla:) yarın kontrolüm var inşallah bu güzel rüyanın üstüne güzel haberlerle gelirim.
Bazı kızlar nazlı oluyor annesi bekle yakında gelecek tekmeler inşallah
aminn insallah canim cok sagoolAmin canım seninde duaların kabul olsun günahlarımız af olsun inşallah
Amin canım , çok güzel dua :)
Ben hiç çikolata, tatlı yemiyorum acaba ondan mı hissetmiyorum :26: ay darısı başıma gerçekten soğukkanlı olmaya çalışıyorum ama bi yandan da bi sorun mu var diye de düşünüyorum
az kalmışş. canım hiç üzülme ben daha ilk defa bu pazar hissetim dün bide ondan önceki gün kalp atımı gibi göz seyirmesi gibi hissettim doktorda panik yapma ilk gebelik geç hissedebilirsin dedi
Gözün aydın canım cimcimen iyiymişbiz de pazartesi günü gelse de görsek artık inşallah bu sefer yüzünü de gösterir Masal hanım
Uslu bizim kızlarımız annesi ondan sende hissedemiyorsundur, valla benim kızıma artık çikolata falan fayda etmiyor :) kafasına gore tekmelidir annesini :)
Sey yinede yarım saat onceden çikolata yiyip git benim kızıma işe yaramıyor ama belki senin kızında yarar :) cok teşekkür ederiz teyzesi sana da 3 gün kalmış hemen geçişinde sende git gor prensesini
evet canım ben de kendimi öyle teselli ediyorum, uslu olucak demek ki diyorumen azından günde bi kere kendini hissettirip ben burdayım dese de iyi olur hani :) neyse sabır bakalım
Anladım cnm . Bizim doktor hepsini kendi yapıyor . Başka bir yere göndermiyor ,
doğumu bende devlette mi yapsam acaba ? bu Kamuran benim aklıma giriyor ya
Evet canım elbette. Ben araştırdım göztepe eğitim araştırmada da zeynep kamilde de var yeni doğan ünitesi..
Ben de ikisinden birinde yapıcam doğumumu kısmetse.
Zaten kanama olduğunda giderim hastaneye :) O gün doğum oluyormuş :)) Sancı da çok olmuyormuş o an :)
Rutin kontrollere de evimin yanındaki lütfi kırdara gidicem ben.
Diğer gittiğim devlet hastanelerine göre gayet iyidi ultrason aleti. Hastane de Kadıköy'e gelmeden zeynepkamil semtinde yer alıyor. Maltepe'den otobüsle oraya geliş ters sanırım once Kadıköy'e inmen lazım Kadıköy'den çoğu otobüs buradan geçiyor. Aman sen karar ver ben sana tarif ederim :) sonuc olarak hastane ve doktorun ilgisi gayet iyiydi memnun kaldım canım
Evet, canım dediğin doğru. Ama ben daha ileriki dönemlerde oluyor diye biliyorum. Ama yine de dikkat etmek lazım. TV seyrederken filan mecbur öyle yatıyorum.Kız annelerinden ilk defa soldan tekme yediğini söyleyen arkadaşımız çıktı:) sırt üstü yatmaya korkuyorum, bir arkadaşımız sırt üstü yatınca kordon dolanması olabiliyormuş , en iyi pozisyon sol yana yatmak demişti o nedenle çekiniyorum sırt üstü yatarken...
Ben hiç çikolata, tatlı yemiyorum acaba ondan mı hissetmiyorum :26: ay darısı başıma gerçekten soğukkanlı olmaya çalışıyorum ama bi yandan da bi sorun mu var diye de düşünüyorum
O kadar çok insan devlette yapıyor ki anlatamam,herkesin özelde yapacak parası yok. Tabi özelde anneye biraz daha ilgi gösteriyor bazı yerler. Ama bebeğimizin sağlığı ilgiden daha önemlibir de bu doğum sürecini normal bir süreç olarak görmemiz lazım. Bence bu işimizi kolaylaştırır
Ben kanamayı beklemeden sancı başlayınca telaşlanır giderim sanırım:))
Bir arkadaş demişti burada. Kafeini az alınca geç hissetmişler diye. Bence sen en iyisini yapıyorsun. Kemikleri yeterince güçlenince yemek yedikten sonra dinlenirken de hareketlenirlermiş. Bir şey yoktur Allah'ın izniyle. Bir yerde bebeğin haftasının tahmininde hata yapılabildiği için anneler hissedemiyor demiş. Yani haftan da daha az olabilir belki. yakında hissedersin.
Doğru söylemiş bence deEvet canım dün bi arkadaş yazmıştı burada. Doğumu bir görev olarak görün, gidin doğum yapın ve gelin demişti =)))
Artık o ana bağlı olarak ben de sancı başlayınca tedirgin olup hadi gidelim diyebilirim :)
Acaba sancımız gece mi gelir gündüz mü çok merak ediyorum. Allahım inşallah pıt diye doğurup evimize dönmeyi nasip eder..
Zaten normal doğumdan 6 saat kadar sonra ayaklanıyormuşuz :) Eğer kendimizi iyi hissedersek aynı gün bebeğimizi alır evimize geliriz, rahatça yatarız evimizde :)
Glprenses sen de gel devlet hastanesinde yap doğumunu =) Ben doğuma kadar iyicene aklına gireyim senin
Bizlerin ve bebeklerimizin hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Dua edelim Allahım kolaylık versin bize. Doğumu doktor yaptırıyor ama asıl kahramanlar biziz
Bu işi alnımızın akıyla başarıp dönücez inşallah.
Bi de devlette gerçekten normal doğuma müsait değilsek sezeryan yapıyorlar o yüzden içim de çok rahat...
Evet canım dün bi arkadaş yazmıştı burada. Doğumu bir görev olarak görün, gidin doğum yapın ve gelin demişti =)))
Artık o ana bağlı olarak ben de sancı başlayınca tedirgin olup hadi gidelim diyebilirim :)
Acaba sancımız gece mi gelir gündüz mü çok merak ediyorum. Allahım inşallah pıt diye doğurup evimize dönmeyi nasip eder..
Zaten normal doğumdan 6 saat kadar sonra ayaklanıyormuşuz :) Eğer kendimizi iyi hissedersek aynı gün bebeğimizi alır evimize geliriz, rahatça yatarız evimizde :)
Glprenses sen de gel devlet hastanesinde yap doğumunu =) Ben doğuma kadar iyicene aklına gireyim senin
Bizlerin ve bebeklerimizin hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Dua edelim Allahım kolaylık versin bize. Doğumu doktor yaptırıyor ama asıl kahramanlar biziz
Bu işi alnımızın akıyla başarıp dönücez inşallah.
Bi de devlette gerçekten normal doğuma müsait değilsek sezeryan yapıyorlar o yüzden içim de çok rahat...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?