boğazımdan mideme doğru yanma var ne yesem hemde onun dışında iyiym şükür ama çok yoğunum giremiyorum ara ara girip okuyorum telden yazmak zor oluyorCanım nasılsın ? Çok gelmiyorsun , msj okudum ama cevaplayamadım teşekkür ederim ilgine
Ben iş yeri ile anlaştım 32. haftama kadar çalışacağım ve beni raporlu gösterecek
Sonra tekrar iş başı yapmak gerekecek sanırım , bende yapar ödemeyi alınca bırakırım artık,
Tabi o arada bebişe kim bakacak o belli değil işte
eveeet çok az kaldıinşallah canım 21-22.haftalarda hissetmek normalmiş araştırdım biraz ama işte insan ister istemez panik oluyor
Doğru söylemiş bence deBen nedense sancımın geldiğini hayal ederken hep gündüz olacak gibi düşünüyorum:)) ama tabi bilemem gece olursa tedirgin olurum İnşallah alnımızın akıyla doğurup gelicez ben inanıyorum buna ben bir de doğumdan sonraki temizlenmeyi merak ediyorum. Doğum masasında biraz temizleyip mi kaldırıyorlar anneyi aceba
boğazımdan mideme doğru yanma var ne yesem hemde onun dışında iyiym şükür ama çok yoğunum giremiyorum ara ara girip okuyorum telden yazmak zor oluyor
canım sevindim bu işi çözmenize zaten doğum öncesi rapor doğum sonrası mecbur 8 hafta rapor var ondan sonra başla raporun işlemsin falan paranı al 15 gün falan idare et artık çıkışını yap zaten 3 saat yasal süt iznin var
aynen canım panik oluyor hissedeceğiz devamlı olacak az kaldı
Canım odada duş var , çıkınca hemen duşa giriyor alt tarafını yıkıyorsun
Doğru söylemiş bence deBen nedense sancımın geldiğini hayal ederken hep gündüz olacak gibi düşünüyorum:)) ama tabi bilemem gece olursa tedirgin olurum İnşallah alnımızın akıyla doğurup gelicez ben inanıyorum buna ben bir de doğumdan sonraki temizlenmeyi merak ediyorum. Doğum masasında biraz temizleyip mi kaldırıyorlar anneyi aceba
Ayyy çok heyecanlandımya benim ablalarım ikisi de 2 çocuklarını devlette doğurdular . Ortancı ablam devlette sezaryan oldu , demek ki gerekince yapıyorlar. Benim ilgilendiğim nokta , devlette normal doğum yapıyorlar mümkün oldukça . Benim doktorum doğum için gün veriyor . Doğumun ne zaman
başlayacağının günü olur mu hiç . Geçen doğum yapacağım hastaneye gittim , kasada ki çocukla konuştum . Daha çok normal mi oluyor sezaryan mı dedim , normal hiç yok denecek şekilde dedi :44: inşallah sizde nadir normal yapanlardan olursunuz dedi . Ben çok kararsızım ya bilemiyorum . Eşimin bütün akrabaları benim doktoruma gitti ve doğumu da onda yaptılar ( çoğunluğu sezaryan ) benim devlet te yapacağımı duyarlarsa çok şaşırırlar
yarin hayirli haberlerini bekliyoruz o zaman benimde onumuzdeki sali ayrintili var insallah bende soylerim ruya tersi cikip cikmadigi hehe :)
22. Haftada gittim canım
Sütü sabah 1, akşam 2 bardak içiyorum.
Balığı kartal ya da pendik sahilde tutuyoruz.
Zaten doktor balık mevsimi geçtiği için dışardan almayın dedi...
oda da banyo oluyormuş orda temizlendikten sonra pijamaları giyerizBilmiyorum ki hastanede giymek için pijama alıcaz onları ne zaman giyicez falan. Hepsini yaşayarak mı öğrenicez :)
Damlacım bugün kontrolün mü vardı senin.. ben eskilerden bahsediyorsun sandım.Hena iyiymiş maşallah.
rüya görenler hayıra çıksın rüyalarınız..
Kamurancım ben de devlette doğum yapmayı düşünüyorum. gerçi maddi açıdan böyle olmak zorunda ama yine de bebeğimizin en iyi imkanlarda doğması.. hani herşey olabilir.allah korusun orda dursan bir türlü devlete geçsen bir türlü .. Ayriyetten oralarda da özel oda oluyor.
merhaba kamuran85 sanırım pendik taraflarında oturuyorsun, hangi hastaneye gidiyosun peki? ben pendikte oturuyorum da
Kızlar ya uzun bir aradan sonra, bugun bu ikinci minibüse binişim. Oturan insanlar kızım sen hamilemisin diye soruyor evet diyince herkes dönüp bir bana bakıyor sonra yer verme çabasında oluyorlar. Sonra Üsküdar'da dolaşıyorduk annemle dedikodusu kassınlar oturmuş şuna bak daha 17 yaşında hamile kalmış dediler. Küçük göstermeyi hep severdim ama hamilelik döneminde nefret ettim ve insanların bana yer vermesi garibime gitti artık bildiğin ben buradayım diyor. Deminde karşıdan karşıya geçerken arabanın teki yol verdi ben hala inanamıyorum insanların benim hamile oldugumu anladıklarına ve bdn cok utanıyorum bu durumdan
oda da banyo oluyormuş orda temizlendikten sonra pijamaları giyerizBüyük bir çoğunluğunu yaşayarak öğrenicez sanırım. Hepimiz farklı şeyler yaşayabiliriz, ama o zamanki mutluluğumuz aynı olur:)
Ben kartalda oturuyorum. Devlet hastanesine gidiyorum ben. Ama bana bi arkadaş tavsiye etmişti istersen pendik bölge hastanesinde mustafa özbek beye git bi bak. Arkadaş ilgisinden çok memnun kalmıştı...
bende mustafa özbek beye gidiyorum gerçekten mükemmel bi doktor çokta memnunum detaylı ultrosan yaptırıcaz ama 200 civarı rakam söylediler çok geldi bana o yüzden yakın çevrede daha uygun bir hastane araştırıyorum. kartal devlete mi gidiyosun? detaylı ultrason sanırım kartal devlette varmış eğer gittiğin yerde varsa doktorunu tavsiye edermisin?
Damlacım bugün kontrolün mü vardı senin.. ben eskilerden bahsediyorsun sandım.Hena iyiymiş maşallah.
rüya görenler hayıra çıksın rüyalarınız..
Kamurancım ben de devlette doğum yapmayı düşünüyorum. gerçi maddi açıdan böyle olmak zorunda ama yine de bebeğimizin en iyi imkanlarda doğması.. hani herşey olabilir.allah korusun orda dursan bir türlü devlete geçsen bir türlü .. Ayriyetten oralarda da özel oda oluyor.
Canım evet kızımı görmeye gittim yine :) hersey iyi tesekkür ediyorum teyzesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?