2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
boğazımdan mideme doğru yanma var ne yesem hemde onun dışında iyiym şükür ama çok yoğunum giremiyorum ara ara girip okuyorum telden yazmak zor oluyor
canım sevindim bu işi çözmenize zaten doğum öncesi rapor doğum sonrası mecbur 8 hafta rapor var ondan sonra başla raporun işlemsin falan paranı al 15 gün falan idare et artık çıkışını yap zaten 3 saat yasal süt iznin var
eveeet çok az kaldı inşallah canım 21-22.haftalarda hissetmek normalmiş araştırdım biraz ama işte insan ister istemez panik oluyor

aynen canım panik oluyor hissedeceğiz devamlı olacak az kaldı

Canım odada duş var , çıkınca hemen duşa giriyor alt tarafını yıkıyorsun

Çok geçmiş olsun . O yanma ben de de oluyor , doktorum her seferinde mide yanman var mı diyor , budur belki . İlaç verdi içmedim hiç
Evet hallettiğimize bende çok sevindim aynen dediğin gibi yapacağım , belkide iş yeri idare edecek , patron idare ederiz gibi bir şeyler dedi
Bunun için 15 gün sigortamı ödemesi gerekiyor sanırım . Raporumu bizim muhasebeye çok güvenemiyorum , kendim SGK ya götürüp açtırsam ,
rapor bitiminde de , tekrar gidip kendim kapattır sam olur mu ? iş yerine sadece SGK ya raporlu demesi yeterli olacaktır sanırım

Bilmiyorum ki hastanede giymek için pijama alıcaz onları ne zaman giyicez falan. Hepsini yaşayarak mı öğrenicez :)

Şaşıran şaşırsın canım. Önemseme. Kimse devlette doğum yapıyoruz diye bizi kınayamaz..
Özellerin sezeryan daha çok işine geliyor. Bi kere doktora sezeryan daha kolay. Kesip alıyor işte bebişleri.

yarin hayirli haberlerini bekliyoruz o zaman benimde onumuzdeki sali ayrintili var insallah bende soylerim ruya tersi cikip cikmadigi hehe :)

22. Haftada gittim canım

saol canım .ben ayrıntılıya çarşamba gidicem,ayrıntılımı genç bi profosör yapıcak.profosörler pek ilgilenmiyo diolar ama inşallah öle olmaz.ama yarın kendi doktor kontrolüm var idrarda sorun cıktı çünkü benim onu göstericem bide bebeğimi çok özledim gitmişken göreyim :))

Damlacım bugün kontrolün mü vardı senin.. ben eskilerden bahsediyorsun sandım.Hena iyiymiş maşallah.

rüya görenler hayıra çıksın rüyalarınız..

Kamurancım ben de devlette doğum yapmayı düşünüyorum. gerçi maddi açıdan böyle olmak zorunda ama yine de bebeğimizin en iyi imkanlarda doğması.. hani herşey olabilir.allah korusun orda dursan bir türlü devlete geçsen bir türlü .. Ayriyetten oralarda da özel oda oluyor.

Sütü sabah 1, akşam 2 bardak içiyorum.
Balığı kartal ya da pendik sahilde tutuyoruz.
Zaten doktor balık mevsimi geçtiği için dışardan almayın dedi...

merhaba kamuran85 sanırım pendik taraflarında oturuyorsun, hangi hastaneye gidiyosun peki? ben pendikte oturuyorum da

Kızlar ya uzun bir aradan sonra, bugun bu ikinci minibüse binişim. Oturan insanlar kızım sen hamilemisin diye soruyor evet diyince herkes dönüp bir bana bakıyor sonra yer verme çabasında oluyorlar. Sonra Üsküdar'da dolaşıyorduk annemle dedikodusu kassınlar oturmuş şuna bak daha 17 yaşında hamile kalmış dediler. Küçük göstermeyi hep severdim ama hamilelik döneminde nefret ettim ve insanların bana yer vermesi garibime gitti artık bildiğin ben buradayım diyor. Deminde karşıdan karşıya geçerken arabanın teki yol verdi ben hala inanamıyorum insanların benim hamile oldugumu anladıklarına ve bdn cok utanıyorum bu durumdan

Bilmiyorum ki hastanede giymek için pijama alıcaz onları ne zaman giyicez falan. Hepsini yaşayarak mı öğrenicez :)
oda da banyo oluyormuş orda temizlendikten sonra pijamaları giyeriz Büyük bir çoğunluğunu yaşayarak öğrenicez sanırım. Hepimiz farklı şeyler yaşayabiliriz, ama o zamanki mutluluğumuz aynı olur:)

Canım istersen tek kişilik oda da tutabiliyorsun ama normal olursa hiç gerek yok ona da. Durumlara göre bakarız. Hayırlısı olsun hakkımızda.

merhaba kamuran85 sanırım pendik taraflarında oturuyorsun, hangi hastaneye gidiyosun peki? ben pendikte oturuyorum da

Ben kartalda oturuyorum. Devlet hastanesine gidiyorum ben. Ama bana bi arkadaş tavsiye etmişti istersen pendik bölge hastanesinde mustafa özbek beye git bi bak. Arkadaş ilgisinden çok memnun kalmıştı...

Utanma canım bana da yer veriyorlar minübüste otobüste :)
Ama o dedikoducu kadınlara bakma sen. Çok bilseler yaşını böyle tahmin etmezlerdi. Manyaklar.
Ben de küçük gösteriyorum. O saçlarını da bi daha kestirme. Düğündeki hali ne güzelmiş :) Bırak uzasın. Hena'mızla beraber salarsınız saçlarınızı oh :))

oda da banyo oluyormuş orda temizlendikten sonra pijamaları giyeriz Büyük bir çoğunluğunu yaşayarak öğrenicez sanırım. Hepimiz farklı şeyler yaşayabiliriz, ama o zamanki mutluluğumuz aynı olur:)

Kızlar sancım başladığında yazıcam buraya kısmetse. Sizler de yazın tamam mı
Ayyy çok heyecanlıııı

Banyo olayını da öğrendiğimiz iyi oldu :) Aklımızdan bi soru daha gitti :)

Ben kartalda oturuyorum. Devlet hastanesine gidiyorum ben. Ama bana bi arkadaş tavsiye etmişti istersen pendik bölge hastanesinde mustafa özbek beye git bi bak. Arkadaş ilgisinden çok memnun kalmıştı...

bende mustafa özbek beye gidiyorum gerçekten mükemmel bi doktor çokta memnunum detaylı ultrosan yaptırıcaz ama 200 civarı rakam söylediler çok geldi bana o yüzden yakın çevrede daha uygun bir hastane araştırıyorum. kartal devlete mi gidiyosun? detaylı ultrason sanırım kartal devlette varmış eğer gittiğin yerde varsa doktorunu tavsiye edermisin?

Evet canım kartal devlette var ama sadece riskli gebelere yapıyorlar bunu. Benim hastanede çalışan arkadaşım sayesinde ayrıntılıyı yaptırıcam yoksa asla normal gebelere yapmıyorlar..

Canım evet kızımı görmeye gittim yine :) hersey iyi tesekkür ediyorum teyzesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…