kızlar keseleriniz kaçıncı haftanızda gördünüz bgn bn tm 5.haftamdayım çarsamba gel baalım keseye dedi dr 5+2 olucam acaba görebilirmiyim kesecigimi....birde bnm sag kasıgımda ara ara batmalar oluyo sizlerde de oluyo mu normalmidir bnm ilk hamileligim ve cok heyecanlıyım birde cok sinirli ve gergin hiç anlam veremiyorum kendime...
hoşgeldin taze anne:)
neden kimse bnm sorularıma cvp vermiyo kızlar nasıl topik burası böleeeeeeeeeeeeeeeee
keselerinizi kacıncı haftada gördügünüzü merak etmiştim bnm dr çarsamba cagırdı gel die 5+2 olucm görebilirmiyim acaba birde sag tarafımda ara ara batmalar oluyo tek taraflı bunu yasayanlar oldu mu aranızda die sormuştum bide tbrk ederim hepinizi...Allah kucaklarımıza almayı nasip etsin yawrularımızı
inş cnm bnde görürüm umarım gecen hafta carsamba b hcg 180 cıktı dr normal dedi heralde bir haftada görülck pozisyona girer bnmde kesem..klasik müzik mi tmm hemen acıyorummm...saoll...Tatlım biz de 5+2'de gördük keseyi. Hayırlı olsun şimdiden :)
Kasığımda bir ağrı yok benim, çok nadir belim sızlıyor ama önemsemiyorum. Sinirlilik ve gerginlik hormonlardan, tahammülüm yok benim de. Ama dikkat etmemiz gerekiyor. Biz bu süreci nasıl geçirirsek miniklerimide o ruh haliyle gelecekler. Sinirli ve stresli bi bebiş çıldırtır heralde bizi. Klasik müzik dinlemeni tavsiye ederim, bana çok ii geliyor.
canım kusura bakma bazen arada kaçıyor yazılanlar.ben 5+2 de gördüm sadece keseyi .Tabi içinde bebeği görmek ve kalp atıiı için biraz da beklemem lazım.ben 21 şubatta gidicem kalp atışı için aslında daha erken duyulur muhtemelen ama ben duyulmazsa çok strese girerim diye geç gidicem. Şuanda progestan ve aspirin kullanıyorum .
canım bende 5+3 deyim bugun nasipse kesemi görürüm herhalde benimde batmalar oluyor normal canım
amin canım inşallahhh sağlıkla alalım canım
Canım msj kutun dolmuş senin..msj atamadım sana.bu arada babaannen vefat etmiş başın sağolsun...Evet tedirginliklerimizden kaynaklanıyor sanırım.
Hayat çok monoton gibi. Biraz da sıkılıyorum bu yüzden.
Cinsellik de sıfır. Korkumuzdan hiçbir şey yapamıyoruz.
Doktoru da sevmediğim için soramadım. O cesareti vermedi bana. Başından atıyorlar.
ya demek sennde batmalarım oluyo bn dedim bitek bnm mi batıyoo acaba dieee...inş cnmmmmm görürsün melegini inşşşşşşşşşş bnde carsamba görürümmmm
hoşbuldummcok heycanlıym gerginim sinirliyim çok fazla degişik ruh hallerine sahibimmmmmmmmm
bnde kurban olurummmmmmm onlar iyi olsunlar yeterrrrrrrr bn ondan gelicek agrıyada sancıyada razıyım artkkkkkkinşallalh canımmm bazen regl ağrısı gibi ağrım bile oluyo sordum doktora kese yerleşiyo dedi canım düşündüm sonra ağrıcak tabi bi can taşıyoruz ordA
o cana kurban olurum ben
o değişik ruh halleri bende de var:) keseyi görmek için bende çarşamba günü gidecem
keselerinizi kacıncı haftada gördügünüzü merak etmiştim bnm dr çarsamba cagırdı gel die 5+2 olucm görebilirmiyim acaba birde sag tarafımda ara ara batmalar oluyo tek taraflı bunu yasayanlar oldu mu aranızda die sormuştum bide tbrk ederim hepinizi...Allah kucaklarımıza almayı nasip etsin yawrularımızı
benim 5+2 ydim cts günü kese göründü canım inşallah sen de görürsün. batmalar sancıları bol su içmen lazım. susuz kalınca olurmuş. şişeyi yanından ayırma dedi dr..
allah kucağımıza almayı nasip etsin canım.
bnde kurban olurummmmmmm onlar iyi olsunlar yeterrrrrrrr bn ondan gelicek agrıyada sancıyada razıyım artkkkkkk
sen hcg baktırmısmıydın cnm baktırdıysan nezaman baktırdın sennle regli dönemleri yakın gbi bn gecen hafta carsamba baktırdım hcg 180 cıkmıstı.. senn kac cıkmıstı
Alıntı ile cevaplaya basabilirsin böylece bize bildirim gelir ve daha iyi cevaplarız sorununu. Annanem rahatsız ve hastanedeyim yoksa hemen cevap verirdim ben sana. Sakin ol tatlım. Ben 4+3 günlükken gördüm keseyi ama vajinal ultrasonla 6+2 günlükken kalp atışını gördüm karından. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Ilk baslarda oluyor o ağrılar hepimizde vardı. Şimdi mide bulantısı ile devam ediyor. Ben mesela hiç birsey yiyemiyorum.
perşembe 666
cuma baktırdım 1040
hcg'ye takılma geç döllenme olabiliyormuş.
ay inş cnm bnde görürüm....aa 2 gündür az su içiyorum dogru olabilir belkide ondan oluyo bnmde batmalarım birde dus aldıgım günlerin aksamları batma yasıyorum üşütüyo olabilirmiyim ondanda batar mı aynı yumurtlama dönemimdeki gbi oluyo bnm batmalar
Canım Rabbim şifa versin şimdi okudum ananenin durumunu..
Anane bir başka sevilir..Benim tontonum 2 yıl önce vefat etti..
Bi masada toplaştığımızda onun yokluğunu hissedip ağlarız hala..
Rabbim uzun,sağlıklı ömürler nasıl etsin inşallah..
benimde sat 27 aralık yani bende mi 1 hafta çıkacakmışım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?