2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Tatlım biz de 5+2'de gördük keseyi. Hayırlı olsun şimdiden :)
Kasığımda bir ağrı yok benim, çok nadir belim sızlıyor ama önemsemiyorum. Sinirlilik ve gerginlik hormonlardan, tahammülüm yok benim de. Ama dikkat etmemiz gerekiyor. Biz bu süreci nasıl geçirirsek miniklerimide o ruh haliyle gelecekler. Sinirli ve stresli bi bebiş çıldırtır heralde bizi. Klasik müzik dinlemeni tavsiye ederim, bana çok ii geliyor.

neden kimse bnm sorularıma cvp vermiyo kızlar nasıl topik burası böleeeeeeeeeeeeeeeee

canım kusura bakma bazen arada kaçıyor yazılanlar.ben 5+2 de gördüm sadece keseyi .Tabi içinde bebeği görmek ve kalp atıiı için biraz da beklemem lazım.ben 21 şubatta gidicem kalp atışı için aslında daha erken duyulur muhtemelen ama ben duyulmazsa çok strese girerim diye geç gidicem. Şuanda progestan ve aspirin kullanıyorum .

canım bende 5+3 deyim bugun nasipse kesemi görürüm herhalde benimde batmalar oluyor normal canım
amin canım inşallahhh sağlıkla alalım canım

inş cnm bnde görürüm umarım gecen hafta carsamba b hcg 180 cıktı dr normal dedi heralde bir haftada görülck pozisyona girer bnmde kesem..klasik müzik mi tmm hemen acıyorummm...saoll...

ah inş cnm inşşş bnde carsamba günü görürüm keseyide rahatlarımmmm...bide su kasık batmam olmasa ...

canım bende 5+3 deyim bugun nasipse kesemi görürüm herhalde benimde batmalar oluyor normal canım
amin canım inşallahhh sağlıkla alalım canım

ya demek sennde batmalarım oluyo bn dedim bitek bnm mi batıyoo acaba dieee...inş cnmmmmm görürsün melegini inşşşşşşşşşş bnde carsamba görürümmmm

Canım msj kutun dolmuş senin..msj atamadım sana.bu arada babaannen vefat etmiş başın sağolsun...
girmiyorum uzun zamandır keyfim yok pek
Sen de hamile sayfalarındasın doğsl olarak..ben hamile değilim..konuscak birşey bulamazsın belki benimle
Cünkü seninle hrp aynı ayda hamile kalıcaz diye yazışrdık.artık reddediyorum hamilelik düşünces
ni..düşünmek istemiyorum..eşimin dudağında uçuk çıktı ve ben
m yumurtlama günlerim.korkumdan yanaşmıyorum yine kaldı ((((

ya demek sennde batmalarım oluyo bn dedim bitek bnm mi batıyoo acaba dieee...inş cnmmmmm görürsün melegini inşşşşşşşşşş bnde carsamba görürümmmm

inşallalh canımmm bazen regl ağrısı gibi ağrım bile oluyo sordum doktora kese yerleşiyo dedi canım düşündüm sonra ağrıcak tabi bi can taşıyoruz ordA

o cana kurban olurum ben

inşallalh canımmm bazen regl ağrısı gibi ağrım bile oluyo sordum doktora kese yerleşiyo dedi canım düşündüm sonra ağrıcak tabi bi can taşıyoruz ordA

o cana kurban olurum ben
bnde kurban olurummmmmmm onlar iyi olsunlar yeterrrrrrrr bn ondan gelicek agrıyada sancıyada razıyım artkkkkkk

o değişik ruh halleri bende de var:) keseyi görmek için bende çarşamba günü gidecem

sen hcg baktırmısmıydın cnm baktırdıysan nezaman baktırdın sennle regli dönemleri yakın gbi bn gecen hafta carsamba baktırdım hcg 180 cıkmıstı.. senn kac cıkmıstı

Son düzenleme:

benim 5+2 ydim cts günü kese göründü canım inşallah sen de görürsün. batmalar sancıları bol su içmen lazım. susuz kalınca olurmuş. şişeyi yanından ayırma dedi dr..

allah kucağımıza almayı nasip etsin canım.

Alıntı ile cevaplaya basabilirsin böylece bize bildirim gelir ve daha iyi cevaplarız sorununu. Annanem rahatsız ve hastanedeyim yoksa hemen cevap verirdim ben sana. Sakin ol tatlım. Ben 4+3 günlükken gördüm keseyi ama vajinal ultrasonla 6+2 günlükken kalp atışını gördüm karından. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Ilk baslarda oluyor o ağrılar hepimizde vardı. Şimdi mide bulantısı ile devam ediyor. Ben mesela hiç birsey yiyemiyorum.

ay inş cnm bnde görürüm....aa 2 gündür az su içiyorum dogru olabilir belkide ondan oluyo bnmde batmalarım birde dus aldıgım günlerin aksamları batma yasıyorum üşütüyo olabilirmiyim ondanda batar mı aynı yumurtlama dönemimdeki gbi oluyo bnm batmalar

perşembe 666
cuma baktırdım 1040
hcg'ye takılma geç döllenme olabiliyormuş.

anladım cnm içim rahatladı biraz sağolun ilk gebeligim olunca e hç dr kontrolüde olmayınca böle merak ediyorum işte herseyi...sanada cok gemiş olsun Allah şifa versin anneanne ...

inş hepimiz hayırlısıyla alırız saglıklıca kucaklarımıza evlatlarımızı...cubuk krakerler bulantıyı bastırıyo die duymuştum cnm ama dene istersen...

duş aldıktan sonra çorap giymeyi ihmal etme. ben battaniyenin altına girip dinleniyorum. akşamları öyle yapıyorum. tabi üşütmenin etkisi olabilir ama dr bu dönemde kasılmalar batmalar normal dedi.. bol su içerek hafifletirsin dedi.. benim öyle bir şikayetim yoktu ara ara oluyor kasılmalar batmalar. göğüslerde de sızlanma olur dedi. önceki gece üç kez sızlanarak uyandım..

dediğim gibi canım üşütme ve bol su iç.. dinlenme imkanın varsa dinlen..

Evet cok zormuş. Yaşamadan bilemiyormuş insan seninde başın sağolsun Rabbim günahlarını affetsin. Kötü zamanlar geçiriyoruz cok zor günler de geçiriyorum. Sürekli ağla ağla içim kurudu bebeğim cok etkilendi bu durumdan ama elimden baska birsey gelmiyor

benimde sat 27 aralık yani bende mi 1 hafta çıkacakmışım ?

şöyle anlatayım canım benim geç döllenme olduğunu ben biliorum çünkü ilişki tarihini yaklaşık tahmin ediyorum.ilişki tarihime göre hamile kalma ihtimalim yok fakat geç yumurtladığımdan hamile kalmışım yani geç döllenme olmuş.DR dediki normal 30 aralığa göre benim 6 haftalık hamile olmam gerekiyor.ama geç döllenme olduğu için 1 hafta cıkarıcaz 5 haftalıksın yaklaşık dedi.seninde muhtemelen geç döllenme olmuştur?kontrolünde doktoruna sor mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…