2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

calısmıyorum suan cnm evdeyim bu dönemi evde gecirmek istedim yani boooooolllllll boollllllllllll dinlenmeye vaktm var cok şükür..
hatta cok durdum pcde bn bıraz uzanayımmm

iyi bakın hepiniz kendinize ........grsrzzzzzz..

canım benim sende biliyorsun ki en riskli dönemlerdeyiz..
Hastanede beklemenin bir yararı olmuyor malesef bence evine git dinlen.
İnan bana ananen kendini asla üzmemeni ve bebeğine çok iyi bakmanı ister..
Zaten çok duygusal bir dönemdeyiz.Fazla birşey de yiyemiyorsun bünyen kaldırmayacak bu kadar üzüntüyü :-/
yapma kuzum güçlü ol olur mu..

Teşekkür ederim dua et olurmu iyi olsun hamilelerin duaları kabul olurmuş. Evet zor günler geçiriyorum. Bol bol su içmeye çalışıyorum meyve yemeye çalışıyorum armut cok iyi geliyor ara sırada çubuk kraker baska birsey yîyemiyorum zaten bebek nasıl beslenecek içimde bilmiyorum. Benimde ilk hamileliğim. Cok tecrübesixim bu yüzden gebelik kitabı almıştım sana öneriyim bebeğinizi beklerken sizi neler bekler kitabın ismi Alman'ı tavsiye ederim

canım geçmiş olsun hastanız mı geçmişe şöyle bi baktım da ayrıntırlı okuyamadım allah acil şifalar versin

Evet ama annanem bizim evde düştü kalçasını oyle kırdı omzunuda düştüğü yeri gördükçe deliriyorum evden kaçıyorum direk. Zaten hamilelikten dolayı psikolojim bozuktu simdi daha beter oldum. Ameliyatı bekliyoruz artık boyle cok acı çekiyor çünkü. Kalbinde pil olması ameliyatı zorlaştırıyor ameliyat olmazsa ölüme terk etmektir dedi doktorlar ameliyatta cok zor dedi. Hakkımızda hayırlısı. Cok korkuyorum ama açıkcası ( bebeğim cok değerliydi benim için hala oyle ama şimdi annaneme dua edip ağlamaktan bebeğime zaman ayıramıuorum bile

tekrar çok geçmiş olsun canım ya :-/
benim annemle kayınvalidem de arabada giderken eşimin ani fren yapması sonucu yanyana birbirlerinin üzerine düşmüşlerdi ve annem altta kalıp kolu çatlamıştı 10 gün alçıda gezdi.
Nasıl mahfolmuştum anlatamam.
Anneme geleceğine bana gelseydi der der ağlardım.
Seni çok iyi anlıyorum canım.İnşallah en kısa zamanda Rabbim şifasını verir.
Dualarımız anenenle..

Canım bu zamanımızda kötü şeyler geldi başımıza..
Ama sağlam durmamız lazım. İki canlıyız biz. Bebeğimizi de düşünmemiz lazım..
Allahım yardım etsin. İnşallah ikisi de iyi olur... Annen de anneannen de..

Yalnış yazmıştım tatlım annanem birtek hastanede yatan teşekkür ederim dileklerin için. Zor zamanlarımızda bunları yaşıyorsak vardır hepsinde de bir hayır herhalde diye düşünüyorum. Tekrardan basın sağolsun tatlım

Allah razı olsun canım sağol.
Babaannem 95 yaşındaydı..
Yatıyordu hep.
Kurtuluş oldu onun için..
Allahım öbür dünyasını versin inşallah..

cnı seninki biraz süprüz olmuş sanırım.. Allah bagışlasın.. ama ben inşallah ilkini saglkla alayım kucagıma 9 ay emzirdikten sonra ikinciyi kendim isterim birlikte büyüsünler istiyorum

aynen sürpriz oldu gerçekten düşünüyordum 2.yi ama yazın tatil yapmak istedim eşim ve oğlumla kışında 2.ye hamile kalma planları yapıoduk ki minnoş geldi cnm korkutmak gibi olmasın ama ilkini doğur büyüdükçe sorunları artıyor birgün iştahlı birgün iştahsız birgün doyuramıosun birgün diş çıkarıo birgün memişi ısırıo fln filan hareketlide oluyorlar büyüdükçe şmdi mesela bnm kuzu hoplayarak uyuyor anam ben şmdi ne edicem karnımda bebek kucağımda 8 ayına yakın oğlan çocuğu uyku şeklini değiştirmeye çalıştım gece uyutamadım çocuğu allah gönlüne göre versin inş destekçin yardımcında varsa doğurmanı öneririm bnm ne kaynana var yanımda ne görümce annem var o da 45 dk uzakta her zaman gelemez bakalım neler bekliyor beni :)

dr a sonra progestanı önermediniz ama kahverengi lekelenmeler için kullanıyım mı diye sordum.. o da gebeliğin başlarında çok da etkili olmuyor dedi. için rahat etsin istiyorsan 200 vajinadan al dedi. anlamadım ki benim istememle mi oluyor.. neyse.. kullanan var mı arkadaşlar...

Son düzenleme:
geldim kızlar

keseyi gördük karından
9,75 mm
doktor herşey çok güzel normal eski hayatına dön dedi ama kendini çok yorma dedi

15 gün sonra kalp atışı için gidicez
multivitamin Verdi ve folic asit

geldim kızlar

keseyi gördük karından
9,75 mm
doktor herşey çok güzel normal eski hayatına dön dedi ama kendini çok yorma dedi

15 gün sonra kalp atışı için gidicez
multivitamin Verdi ve folic asit
Canım gözün aydın
Ben bu cumartesi gidicem kalp atışı için. İnşallah miniğimin kalbini de duyarsam iyice rahatlıcam:)
Bana sadece folik asit kullan demişti. Ben kullanıyordum zaten.

Multivitamin nedir? Kullanıyor musunuz arkadaşlar?

bütün vitaminleri kapsıyormuş canım
inşallah canım kalp atışlarınıda duyarızzzz allahın izniyle

canım tebrikler kalp atışlarını da duyarız inş. seninle tahmini doğumlar aynı .acaba senin de son adet tarihin 1 ocak mıydı. daha önce yazdım ama galiba tam o ara doktora gittin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…