2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

valla canım bence maddi durumun iyise yenisini al içinde kalmasın.bana verilse ben ilk bebeğim oldugu için kabul etmem çünkü cok hevesleniyorum bebeğime bişeyler almak için.tabi sen bilirsin.

bunun için siz mi ayrıntılı ultrason istiyoruz diyorsunuz yoksa doktor belli bir haftadan sonra mı yapıyor merak ettim arkadaşlar bende oğluşumu görmek istiyorum renkli hiç olmadı

Canım doktor istedi ayrıntılı ultrasonu. Genelde bu haftalarda istiyorlar seninki söylemediyse sen sorabilirsin

Bilemedim canım , karar veremiyorum yatak konusunda . Birde açıp bakamıyorum ki , toplamış lar . Kurmayı da bilmiyoruz , kullanmaya karar verirsem yatağını değiştiririm zaten . evet cnm hafta sonu gitme ... Karşıda Eminönü de

Canım ben de araba ve araba koltuğu almıycam mesela, yeğenleriminkiler gelicek. Eğer güvendiğin birisiyse kullanabilirsin bence, mutlaka her şeyi sıfır olacak diye bir kural yok ki

valla canım bence maddi durumun iyise yenisini al içinde kalmasın.bana verilse ben ilk bebeğim oldugu için kabul etmem çünkü cok hevesleniyorum bebeğime bişeyler almak için.tabi sen bilirsin.

Aslında bende öyle düşünüyorum . Hayalimde hep tahta beşik , üzerine de beyaz bir cibinlik vardı :)
Ama bu park yatak ... Birde ilk bebeğim kısmet olursa , oda yapsam hadi alayım biri odamda biride kendi odasında dursun dicem ama ,
Yeni alsam 1 yıl kullanacağım , sonra oda yapmayı düşünüyorum , boşa masraf .... Bilemedim bir türlü

Canım ben de araba ve araba koltuğu almıycam mesela, yeğenleriminkiler gelicek. Eğer güvendiğin birisiyse kullanabilirsin bence, mutlaka her şeyi sıfır olacak diye bir kural yok ki

Araba ve koltuk olsa hiç sıkıntı değil alırım :) bu yatak ya ... gerçi ben yatağını yenilerim de

Yatağını değiştir zaten canım ben ondan bahsetmiyorum demirleri falan oluyor ya ne biliyim belki sağlamlığı kalmamıştır belki iyi değildir diye dedim. Yatağın bir maliyeti yok zaten canım Allah'tan. O pasajda ne okuyor canım daha mu uygun herşey?

Bir bakmak lazım , çokta güzel toplamışlar ....
Pasaja gitmedim ama hep duyuyorum bebek üzerine her şey var ve çok uygun fiyatlı diye :)
Her marka var ve indirimli ... Ben toplu alayım diyorum aradan

Bu sağma pompasını doğumdan sonra bebişimin meme emip emmeme durumuma göre alıcam ya da almıcam... Ama diğerlerinin hepsini alıcam :)

Bana da eşimin arkadaşı 4 çekmeceli mobilya beşik verecek. Biz oda yapıcaz, onu oğlumun odasına kurucaz. Bi tane de yatak odama park yatak alıcam :) Gündüzleri de salonda oyun parkı olarak kullanırız :)
Benim gibi odayı önceden yapabilirsin aslında. Gelenler odasında görsün güzel güzel :)

kızlar bugn detaylı ultrasona gırdım arastırma has. 2 hafta sonra tekrar gırıcekmısım copk moralım bozuldu bıkac sey varmı solemedı ama bebegm saglıklıu degılmı yopksa ben nasıl gecırıcem bıdahakı ayrıntılıya kadar 16 haftada beynınde kıst vardı zamanla gecer dendı ama bugn de sordum sag tarafta tek taraflı 2 mm lık var ewet dedı ama cok sorun teskıl etmez dedı hoca ıyıde ben anneyım nasıl sımdı rahatca beklıyım kı kıstımı dusuneyım ayrıntılaya neden 2 .kez gırıcegımımı?benım gbı gebelıkta sorun yasayan varmı

Canım şimdi oda yaparsam , yaşında Rabbim izin verirse çocuk odası yapmayı düşünüyorum o zaman ne olacak ?

Bir bakmak lazım , çokta güzel toplamışlar ....
Pasaja gitmedim ama hep duyuyorum bebek üzerine her şey var ve çok uygun fiyatlı diye :)
Her marka var ve indirimli ... Ben toplu alayım diyorum aradan

Bende karşıya gideceğim haziranda. loğusa şerbet takımı gelenlere verilecek hediyelere falan bakcam. oralar zaten cok kalabalık son aylar bana zor gelir. en geç temmuzda bitirmeliyim bekledikce strese gidiyor insan ya

Selam arkadaşım.. Havuzlu hana ben gittim ama uygun bişey bulamadım.. Yani şöyle söyliyim ben mağazalarda oradan daha uygun şeyler buldum.. Bazı bebek kıyafetleri satan uygun mağazalar varya oradakilerde aynı fiyat kıyafetler... Chicco markası satan bi dükkan vardı oda aynı fiyat.. Chicco kendi indirimini beklesek daha uygun olur... Bir tek bebek arabaları bana uygun geldi.. Yani büyük eşyalar daha uygun gibi... Birde 250 tl üzerine taksit vardı... Arkadaşımla gittik oda hamile gidelim çok uygunmuş dedi bişey almadan geldik.. Lohusa takımlarına baktım onlarda uygun değildi.. Yada ben bişey bulamadım bilmiyorum..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…