Kontrole gittiğinde doktorun söylüyor canım :)
Ohhh her şey tamamlanıyor deseneben mecburen temmuz yada ağustos diyorum cnm . Çalıştığım için gidemem , havuzlu hana gidip almak istiyorum kısmet olursa . Belki temmmuzun son haftası olabilir tatilde :) Oda yapmayacağım , kendi odamda dolaplarda yerler ayarlandı ama:) raflar bebişin kıyafetlerini bekliyor :))) bana bir akrabamız park yatak verdi oğlunun , kullanıp kullanmamakta tereddütüm var . Yeni mi alsam acaba ?
bunun için siz mi ayrıntılı ultrason istiyoruz diyorsunuz yoksa doktor belli bir haftadan sonra mı yapıyor merak ettim arkadaşlar bende oğluşumu görmek istiyorum renkli hiç olmadı
Canım doktor istedi ayrıntılı ultrasonu. Genelde bu haftalarda istiyorlar seninki söylemediyse sen sorabilirsin
canm varsa bence hiç gidip alma. yada ilk cocugun canım bilemiyorum hiç. çünkü sanıyorum ki sende beşikten park yataga donmuştun son anda dimi? eger beşikte kararlıysan odasına koyarsın beşiği, park yatağıda yatak odasına alırsın. ama ben olsam veren kişiyi tanıyorsam hijyenikse ve sağlamsa park yatağı kullanırım canım ekstra masraf yapmam yani. bizde birtek pazarları gidiyoruz zaten canım alışverişe. e-bebekte ki kampanyaları takip ediyoruz genel olarak. kıyafetlerini de mothercare ve c&a dan alcaz oralarda da indirim oluyor. havuzlu han sanırım pazarları kapalı dimi ben hiç bilmiyorum orasını. nerede orası?
Ohhh her şey tamamlanıyor deseneben mecburen temmuz yada ağustos diyorum cnm . Çalıştığım için gidemem , havuzlu hana gidip almak istiyorum kısmet olursa . Belki temmmuzun son haftası olabilir tatilde :) Oda yapmayacağım , kendi odamda dolaplarda yerler ayarlandı ama:) raflar bebişin kıyafetlerini bekliyor :))) bana bir akrabamız park yatak verdi oğlunun , kullanıp kullanmamakta tereddütüm var . Yeni mi alsam acaba ?
Haziran'ın ikinci haftasında gidicem cnm inş. o zman görürüm
valla canım bence maddi durumun iyise yenisini al içinde kalmasın.bana verilse ben ilk bebeğim oldugu için kabul etmem çünkü cok hevesleniyorum bebeğime bişeyler almak için.tabi sen bilirsin.
Canım ben de araba ve araba koltuğu almıycam mesela, yeğenleriminkiler gelicek. Eğer güvendiğin birisiyse kullanabilirsin bence, mutlaka her şeyi sıfır olacak diye bir kural yok ki
Bilemedim canım , karar veremiyorum yatak konusunda . Birde açıp bakamıyorum ki , toplamış lar . Kurmayı da bilmiyoruz , kullanmaya karar verirsem yatağını değiştiririm zaten . evet cnm hafta sonu gitme ... Karşıda Eminönü de
Yatağını değiştir zaten canım ben ondan bahsetmiyorum demirleri falan oluyor ya ne biliyim belki sağlamlığı kalmamıştır belki iyi değildir diye dedim. Yatağın bir maliyeti yok zaten canım Allah'tan. O pasajda ne okuyor canım daha mu uygun herşey?
Evet canım perşembe :)Canım çok sağol, inşallah verirlerse hemen koyacağımsenin de az kaldı 2 gün dimi
Rica ederim canım sağma pompası elektrikli alııcaksan avent oneriyo Bi diğer anneler ama ilk amacımız bebiş anne memesinden emsin manuel almıştım ben wee baby idi iyide çıktı rahat sağıyodum 5dk da doluyordu sut çalışacaksan elektrikli iyi ben evde olduğum için bana yetiyordu arabada falan bile manuel ile rahat sağılıyor sana kalmış orası aklıma geldikçe yazarım ben
Aslında bende öyle düşünüyorum . Hayalimde hep tahta beşik , üzerine de beyaz bir cibinlik vardı :)
Ama bu park yatak ... Birde ilk bebeğim kısmet olursa , oda yapsam hadi alayım biri odamda biride kendi odasında dursun dicem ama ,
Yeni alsam 1 yıl kullanacağım , sonra oda yapmayı düşünüyorum , boşa masraf .... Bilemedim bir türlü
Bana da eşimin arkadaşı 4 çekmeceli mobilya beşik verecek. Biz oda yapıcaz, onu oğlumun odasına kurucaz. Bi tane de yatak odama park yatak alıcam :) Gündüzleri de salonda oyun parkı olarak kullanırız :)
Benim gibi odayı önceden yapabilirsin aslında. Gelenler odasında görsün güzel güzel :)
Bir bakmak lazım , çokta güzel toplamışlar ....
Pasaja gitmedim ama hep duyuyorum bebek üzerine her şey var ve çok uygun fiyatlı diye :)
Her marka var ve indirimli ... Ben toplu alayım diyorum aradan
canm varsa bence hiç gidip alma. yada ilk cocugun canım bilemiyorum hiç. çünkü sanıyorum ki sende beşikten park yataga donmuştun son anda dimi? eger beşikte kararlıysan odasına koyarsın beşiği, park yatağıda yatak odasına alırsın. ama ben olsam veren kişiyi tanıyorsam hijyenikse ve sağlamsa park yatağı kullanırım canım ekstra masraf yapmam yani. bizde birtek pazarları gidiyoruz zaten canım alışverişe. e-bebekte ki kampanyaları takip ediyoruz genel olarak. kıyafetlerini de mothercare ve c&a dan alcaz oralarda da indirim oluyor. havuzlu han sanırım pazarları kapalı dimi ben hiç bilmiyorum orasını. nerede orası?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?