Zeynep Kamile mi gideceksin?
Ben de orada doğmuşum. Orası güzel hastane aslında ama işte doğuma giden tipler öyle tipler ki insan tırsıyor :/
Buradaki hastaneye de hep çingeneler geliyor. Bi de doğumhaneye eskisi gibi birkaç kişi birden mi alıyorlar bilmiyorum. Dur ben bunu devletteki doktora bi sorayım. O olaya gıcık oluyorum çünkü :/
ben ılk kaybettgm bebegımın kürtajını Zeynep kamılde yaptrmıstım sonrada kontrolde cok ılgılenmıslerdı.yanı kucuk seyler dışında memnun kalmıştım.tek memnun kalmadgm olay kadınların bolmesıne erkeklerın gırmesı yasak ama erkekler odalarda korıdorlarda cırıt atıolardı.yanı sen kürtajdan veya doğumdan gelıosa bıyerlerın acık olabılır dımı.erkeklerın ne ısı var. wc ye gtceksın erkek cıkıor karsına bu ne yaanıbırde aklıma geldı.bı gece yatrdılar benı.sabah erken den taburcu etcez dedıler.bekle bekle doktor yok tum hastalar aksama kadar taburcu olmak ıcın ağaç oldular.bahcedede esım dahıl esler hasta yakınları kök saldılar .bunlar ıı seyler degıl. ayrıntılı ıcınde oraya gtcektım ama gun bulamam falan dedım bırde Avrupa yakasında annemdeydim oyuzden vakıfgrubadan 90 lıraya 4 hazırana aldım randuvumu.ıns memnun kalırım.bazı uzmanlar seker yuklemesını yaptrmayın dıor.yaptırmasak nolur acaba hıc fıkrım yok.
Selam arkadaşım.. Havuzlu hana ben gittim ama uygun bişey bulamadım.. Yani şöyle söyliyim ben mağazalarda oradan daha uygun şeyler buldum.. Bazı bebek kıyafetleri satan uygun mağazalar varya oradakilerde aynı fiyat kıyafetler... Chicco markası satan bi dükkan vardı oda aynı fiyat.. Chicco kendi indirimini beklesek daha uygun olur... Bir tek bebek arabaları bana uygun geldi.. Yani büyük eşyalar daha uygun gibi... Birde 250 tl üzerine taksit vardı... Arkadaşımla gittik oda hamile gidelim çok uygunmuş dedi bişey almadan geldik.. Lohusa takımlarına baktım onlarda uygun değildi.. Yada ben bişey bulamadım bilmiyorum..
Kontrole mi gidiyosun senEvet canım perşembe :)
kızlar bugn detaylı ultrasona gırdım arastırma has. 2 hafta sonra tekrar gırıcekmısım copk moralım bozuldu bıkac sey varmı solemedı ama bebegm saglıklıu degılmı yopksa ben nasıl gecırıcem bıdahakı ayrıntılıya kadar 16 haftada beynınde kıst vardı zamanla gecer dendı ama bugn de sordum sag tarafta tek taraflı 2 mm lık var ewet dedı ama cok sorun teskıl etmez dedı hoca ıyıde ben anneyım nasıl sımdı rahatca beklıyım kı kıstımı dusuneyım ayrıntılaya neden 2 .kez gırıcegımımı?benım gbı gebelıkta sorun yasayan varmı
Bende karşıya gideceğim haziranda. loğusa şerbet takımı gelenlere verilecek hediyelere falan bakcam. oralar zaten cok kalabalık son aylar bana zor gelir. en geç temmuzda bitirmeliyim bekledikce strese gidiyor insan ya
kızlar bugn detaylı ultrasona gırdım arastırma has. 2 hafta sonra tekrar gırıcekmısım copk moralım bozuldu bıkac sey varmı solemedı ama bebegm saglıklıu degılmı yopksa ben nasıl gecırıcem bıdahakı ayrıntılıya kadar 16 haftada beynınde kıst vardı zamanla gecer dendı ama bugn de sordum sag tarafta tek taraflı 2 mm lık var ewet dedı ama cok sorun teskıl etmez dedı hoca ıyıde ben anneyım nasıl sımdı rahatca beklıyım kı kıstımı dusuneyım ayrıntılaya neden 2 .kez gırıcegımımı?benım gbı gebelıkta sorun yasayan varmı
Ben 19 hafta 2 günlükken ilk kez hissettimkızlar bebisin hareketleri nasıl anlaşılıyor.sürekli kendimi dinliyorum bu aralar belki farklı birşey hisseder im diye ama maalesef.nasıl hissediliyor acaba tecrubeli hisseden hamisler cevaplarinizi bekliyorum
açıkçası kistden dolayı olduğunu dusunmyrm keşke sorsaydin Cnm neden tekrarliycaz diye.son derece haklisin evham yapmakta ama şöyle düşün ciddi bi problem olsa idi doktor sana söylerdi mutlaka etik olan bu.büyük ihtimalle belki tam değerlendiremediği organlar vardır belki tekrardan onların gelişimlerine bakacaktır..üzülme dua et..
benim bi arkadaşımın da problem yoktu. bi hafta sonra tekrar gel kalp atışları için demiş. her dr aynı olmuyor. bu dr rutin çağırıyormuş yani sonradan kalp atışı için. eğer içine sinmediyse ve parasal olarak sorun olmayacaksa başka bi hastaneye git bence. bakalm başka bi fikir almakda fayda var bence.
Ben 19 hafta 2 günlükken ilk kez hissettimKarnının içinde belli bir noktada sanki baloncuk patlıyormuş gibi hissediliyor, çok net ayırdedebilirsin canım merak etme
kızlar bebisin hareketleri nasıl anlaşılıyor.sürekli kendimi dinliyorum bu aralar belki farklı birşey hisseder im diye ama maalesef.nasıl hissediliyor acaba tecrubeli hisseden hamisler cevaplarinizi bekliyorum
canım bende hergun ole yapıyodum ve bırgn elımı koydgm yere elı yada kolu geldı okadar mutlu oldumkı yaklasık 10 gun kadar onceydı su son 2 3 gundur artarak hareketler dahada hıssedılıyo 19+5 ım ben sırt ustu uzan elını karnının altına koy gezın arada ılla bıyerı denk gelıcektır vuruyolar resmen:)
merhabalar ekim annecikleri
nasilsiniz bebislerin keyfi yerindedir insallah
bnde ekim annesi olcam insallah ve yarin ayrintili ultrasonumuz var yarinii iple cekiyorum
cok ozledim bebisimi insallau hersey yolundadir cok sagliklidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?