2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

ben ılk kaybettgm bebegımın kürtajını Zeynep kamılde yaptrmıstım sonrada kontrolde cok ılgılenmıslerdı.yanı kucuk seyler dışında memnun kalmıştım.tek memnun kalmadgm olay kadınların bolmesıne erkeklerın gırmesı yasak ama erkekler odalarda korıdorlarda cırıt atıolardı.yanı sen kürtajdan veya doğumdan gelıosa bıyerlerın acık olabılır dımı.erkeklerın ne ısı var. wc ye gtceksın erkek cıkıor karsına bu ne yaanı bırde aklıma geldı.bı gece yatrdılar benı.sabah erken den taburcu etcez dedıler.bekle bekle doktor yok tum hastalar aksama kadar taburcu olmak ıcın ağaç oldular.bahcedede esım dahıl esler hasta yakınları kök saldılar .bunlar ıı seyler degıl. ayrıntılı ıcınde oraya gtcektım ama gun bulamam falan dedım bırde Avrupa yakasında annemdeydim oyuzden vakıfgrubadan 90 lıraya 4 hazırana aldım randuvumu.ıns memnun kalırım.bazı uzmanlar seker yuklemesını yaptrmayın dıor.yaptırmasak nolur acaba hıc fıkrım yok.

Bir oda veriyorlar mı acaba ? yalnız kişiye özel olan bir oda ...

loğusa şerbet takımı lazım bana ama uygun fiyata istiyorum isteme içinde okadar şey aldım noldu hepsi duruyor şimdi. bide bebek şekeri lazım internette bakıyorum hiç birinin fiyatı yazmıyor önerebileceğin biyer varmı bu konuda? kapı süsleme falan hepsini hastane yapacak o bakımdan rahatım bi oda bana kalıyor. odayıda süslerim artık :)

Evet canım perşembe :)
Kontrole mi gidiyosun sen ) hayırlı haberlerle gel inşallah benim 3 haftam var daha ama 1 hafta sonra başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum:) senin oğluşunla aynılar hemen hemen, kontrolden gelince yaz ki oğluşumun da boyu kilosu hakkında bir fikrim olsun

açıkçası kistden dolayı olduğunu dusunmyrm keşke sorsaydin Cnm neden tekrarliycaz diye.son derece haklisin evham yapmakta ama şöyle düşün ciddi bi problem olsa idi doktor sana söylerdi mutlaka etik olan bu.büyük ihtimalle belki tam değerlendiremediği organlar vardır belki tekrardan onların gelişimlerine bakacaktır..üzülme dua et..

Bende karşıya gideceğim haziranda. loğusa şerbet takımı gelenlere verilecek hediyelere falan bakcam. oralar zaten cok kalabalık son aylar bana zor gelir. en geç temmuzda bitirmeliyim bekledikce strese gidiyor insan ya

kızlar aldıklarınızın fotoğraflarını koymayı unutmayın:)

kızlar bebisin hareketleri nasıl anlaşılıyor.sürekli kendimi dinliyorum bu aralar belki farklı birşey hisseder im diye ama maalesef.nasıl hissediliyor acaba tecrubeli hisseden hamisler cevaplarinizi bekliyorum

benim bi arkadaşımın da problem yoktu. bi hafta sonra tekrar gel kalp atışları için demiş. her dr aynı olmuyor. bu dr rutin çağırıyormuş yani sonradan kalp atışı için. eğer içine sinmediyse ve parasal olarak sorun olmayacaksa başka bi hastaneye git bence. bakalm başka bi fikir almakda fayda var bence.

kızlar bebisin hareketleri nasıl anlaşılıyor.sürekli kendimi dinliyorum bu aralar belki farklı birşey hisseder im diye ama maalesef.nasıl hissediliyor acaba tecrubeli hisseden hamisler cevaplarinizi bekliyorum
Ben 19 hafta 2 günlükken ilk kez hissettim Karnının içinde belli bir noktada sanki baloncuk patlıyormuş gibi hissediliyor, çok net ayırdedebilirsin canım merak etme

Kızlar selam;

Sizlere bir sorum olacak. Son 3 saatte 4 defa karnımda kasılma ve sertleşme oldu. Doktoruma ulaşamadım henüz o yüzden çok endişeliyim. Sizde de oluyor mu böyle kasılma. Normal mi yani? 22. Haftada ikiz bebeklere hamileyim

ıns ıyıdır ya ınan soruyorsun ne cvp ne bısıy dogru durust ALLAH devlet doktorlarına dusurmesın vala rahmde bısıy gordu galıba cunku kendı kendıne bunekı falan dıyodu 2dedıgın gbı belkı tam anlayamadı ıns oledır zaten kıst ıcın problem teskıl etmez genelde dedı baska bısıyden galıuba

ewet canım ozele gıdıcem ama bunada gıdıcem merakımdan neden cagırdı ne dıcek bakalım bebegım ıcınde fetal kalp ekosu ıstedı

Ben 19 hafta 2 günlükken ilk kez hissettim Karnının içinde belli bir noktada sanki baloncuk patlıyormuş gibi hissediliyor, çok net ayırdedebilirsin canım merak etme

ben suan 19+5 ım 1 haftadır hıısedıyorum hemde baloncuk falan dııl dırek ellerı kolları karnımdan yukselıyo esım goruyo yanıma gelınce elımı koyuncada elıme vuruyo cok guzel duygu ılk gunler 1 kere hıssederken 2 gundur cogalmaya basladı gıderek sabah ogle aksam heran hıssedıyrm ALLAH herkese yasatsn

canım bende hergun ole yapıyodum ve bırgn elımı koydgm yere elı yada kolu geldı okadar mutlu oldumkı yaklasık 10 gun kadar onceydı su son 2 3 gundur artarak hareketler dahada hıssedılıyo 19+5 ım ben sırt ustu uzan elını karnının altına koy gezın arada ılla bıyerı denk gelıcektır vuruyolar resmen:)

merhabalar ekim annecikleri
nasilsiniz bebislerin keyfi yerindedir insallah
bnde ekim annesi olcam insallah ve yarin ayrintili ultrasonumuz var yarinii iple cekiyorum
cok ozledim bebisimi insallau hersey yolundadir cok sagliklidir

Canım bebeğin çok iyi emin ol :) bence sen daha iyi bir doktor araştır , birde onda muane ol derim

Kızlar biz geldik çok şükür her şey yolunda :) suyum normalmiş, bebişe giden kan normalmiş, beynine kalbine ayaklarına,burnuna,safra kesesine bile baktı nerdeyse 1 saat sürdü. tam kalbine bakacakken bizimki takla atmaya çalıştı ama bi türlü beceremedi o yüzden kalbini göremedik, ayağa kalktım hopladım zıpladım, koştum, sola dönüm sağa döndüm derken hareket etti sonunda da gördük kalbinde de bir sorun yokmuş çok şükür.

Bir de hareketlerini hissetmediğimi söyledim, çok normal 1 hafta 10 gününüz var hissetmek için dedi çoook rahatladım birazdan foto da koyacağım.. 365 gr olmuş yine ilerde gidiyo 4 gün kadar bizden haberler bunlar

merhabalar ekim annecikleri
nasilsiniz bebislerin keyfi yerindedir insallah
bnde ekim annesi olcam insallah ve yarin ayrintili ultrasonumuz var yarinii iple cekiyorum
cok ozledim bebisimi insallau hersey yolundadir cok sagliklidir

Merhaba canım, iyiyiz sen nasılsın? hadi inşallah sağlıklı hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…