- 19 Mart 2013
- 1.257
- 193
- 123
Kızlar biz geldikçok şükür her şey yolunda :) suyum normalmiş, bebişe giden kan normalmiş, beynine kalbine ayaklarına,burnuna,safra kesesine bile baktı nerdeyse 1 saat sürdü. tam kalbine bakacakken bizimki takla atmaya çalıştı ama bi türlü beceremedi o yüzden kalbini göremedik, ayağa kalktım hopladım zıpladım, koştum, sola dönüm sağa döndüm derken hareket etti sonunda da gördük kalbinde de bir sorun yokmuş çok şükür.
Bir de hareketlerini hissetmediğimi söyledim, çok normal 1 hafta 10 gününüz var hissetmek için dedi çoook rahatladımbirazdan foto da koyacağım.. 365 gr olmuş yine ilerde gidiyo 4 gün kadar bizden haberler bunlar
Bütün hatları görünüyor yüzlerinde artık maşallah kırkbir kere
Maşallah çok güzel haberler bunlarminik yaramaz annesini uğraştırdı mı demek:) 1 saat de bata uzun bir süre, doya doya seyretmişsindir bebeğini:) bende özledim oğluşumuuuu.....
Bütün hatları görünüyor yüzlerinde artık maşallah kırkbir kereRabbim bizlere bağışlasın acısını göstermesin yavrularımızın
Evet canim simdiden beni parmagida oynatiyor :) kiyamam sizin ne zaman randevunuz?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım şimdi oda yaparsam , yaşında Rabbim izin verirse çocuk odası yapmayı düşünüyorum o zaman ne olacak ?
3 hafta var daha ama ben 1hafta sonra başka bir doktora gidicem:))) geçen hafta gitmiştik en son
Bir oda veriyorlar mı acaba ? yalnız kişiye özel olan bir oda ...
Canım bebeğin çok iyi emin ol :) bence sen daha iyi bir doktor araştır , birde onda muane ol derim
Git canim git gor oglusunu da rahatla :) insan ozluyo
Canımm :)) ne kadar güzel bir kızın olacak yandın sen hee :)) maşallah herşey cok güzel çıkmış Rabbim nazarlardan saklasın inşallah. Çikolata yemedin mi sende benim gibi bende baya yan doüönmüştüm sağa sola dönmüştüm öksürmüştüm falan ama tamamen dönmemişti suratını bize inatçı keçim :) ay cok güzel bir duygu dimi o kadar uzun izlemek had gözünaydın canım yeniden Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah
Ayyy özlenmez mi meleklerimiz onlar bizim)) gidicem ama ultrasonu benim doktorunki kadar iyi değil pek net göremicem.Kıpırtısını görsem o bile yeter
kızşar oda yapmak oıcın erkenmı sızce daha ben gardlop aldım bıle haftaya gelıcek yatak halı vs daha almadım hazıranda onlarıda dusunuyorum ama korkuyorumda
kızlar bugn detaylı ultrasona gırdım arastırma has. 2 hafta sonra tekrar gırıcekmısım copk moralım bozuldu bıkac sey varmı solemedı ama bebegm saglıklıu degılmı yopksa ben nasıl gecırıcem bıdahakı ayrıntılıya kadar 16 haftada beynınde kıst vardı zamanla gecer dendı ama bugn de sordum sag tarafta tek taraflı 2 mm lık var ewet dedı ama cok sorun teskıl etmez dedı hoca ıyıde ben anneyım nasıl sımdı rahatca beklıyım kı kıstımı dusuneyım ayrıntılaya neden 2 .kez gırıcegımımı?benım gbı gebelıkta sorun yasayan varmı
Rabbim esirgesin öncelikle inş ki Bi sorun çıkmayacak ben 2013 haziran annelerindeyken Bi arkadaşta da çıktı böyle sorun o kist haftası ilerledikçe kayboldu ya bu bebeler daha en küçüğü 4aylık bu dr ları anlamıyorum annelere eziyet ediyolar Bi yakınıma da 5aylıkken beyninde açıklık var bebeği almamız gerek dendi 2dr da almalıyız dedi ama maşallah tosun gibi oğlu var korkma sen tekrar detaylı istiyorlar sıkıntılı durumlarda ama Emin ol sağlıkla doğurucaz minikleri sende üzüldüğünle kalıcan rabbimin izniyle bişey olmıycak içini ferah tut
Bebişler 4-5 yaşına kadar mobilya beşikte yatıyor zaten canım.
ıns arkadasım ya ıcımı ferahlattn vala hergıdıste bı sorun cıkarıyoolar nasıl gecer hamılelık bılmem
kızşar oda yapmak oıcın erkenmı sızce daha ben gardlop aldım bıle haftaya gelıcek yatak halı vs daha almadım hazıranda onlarıda dusunuyorum ama korkuyorumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?