2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Maşallah çok güzel haberler bunlar minik yaramaz annesini uğraştırdı mı demek:) 1 saat de bata uzun bir süre, doya doya seyretmişsindir bebeğini:) bende özledim oğluşumuuuu.....

Maşallah çok güzel haberler bunlar minik yaramaz annesini uğraştırdı mı demek:) 1 saat de bata uzun bir süre, doya doya seyretmişsindir bebeğini:) bende özledim oğluşumuuuu.....

Evet canim simdiden beni parmagida oynatiyor :) kiyamam sizin ne zaman randevunuz?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım şimdi oda yaparsam , yaşında Rabbim izin verirse çocuk odası yapmayı düşünüyorum o zaman ne olacak ?

Bebişler 4-5 yaşına kadar mobilya beşikte yatıyor zaten canım.

Bu da fotografimiz Eki Görüntüle 1131435

Canımm :)) ne kadar güzel bir kızın olacak yandın sen hee :)) maşallah herşey cok güzel çıkmış Rabbim nazarlardan saklasın inşallah. Çikolata yemedin mi sende benim gibi bende baya yan doüönmüştüm sağa sola dönmüştüm öksürmüştüm falan ama tamamen dönmemişti suratını bize inatçı keçim :) ay cok güzel bir duygu dimi o kadar uzun izlemek had gözünaydın canım yeniden Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah

Git canim git gor oglusunu da rahatla :) insan ozluyo

Ayyy özlenmez mi meleklerimiz onlar bizim)) gidicem ama ultrasonu benim doktorunki kadar iyi değil pek net göremicem.Kıpırtısını görsem o bile yeter

Oyle mi diyosun teyzesii :) yedim aslinda cikolata ama her seyine bakti en son kalbine bakarken takla atmaya calisinca goremedi tam, cok guldum kendime ama deli gibi zipliyodum odada koridorda :))
Yaa cok guzel bir duygu gercekten ayagindan gozbebegine kadar gormek cok cok guzeldi.. Cok tesekkurler canim benim, amin hepimizinkini insallah :)

kızşar oda yapmak oıcın erkenmı sızce daha ben gardlop aldım bıle haftaya gelıcek yatak halı vs daha almadım hazıranda onlarıda dusunuyorum ama korkuyorumda

Ayyy özlenmez mi meleklerimiz onlar bizim)) gidicem ama ultrasonu benim doktorunki kadar iyi değil pek net göremicem.Kıpırtısını görsem o bile yeter

Olsun canim gormesek de dr her sey yolunda diyince insan cok rahatliyo

kızşar oda yapmak oıcın erkenmı sızce daha ben gardlop aldım bıle haftaya gelıcek yatak halı vs daha almadım hazıranda onlarıda dusunuyorum ama korkuyorumda

Canim bence icinden geldigi gibi davran nasil istersen yap. Ben de temmuz gibi basliycam insallah, sonra yuruyemem erken dogar falan allah muhafaza..

Rabbim esirgesin öncelikle inş ki Bi sorun çıkmayacak ben 2013 haziran annelerindeyken Bi arkadaşta da çıktı böyle sorun o kist haftası ilerledikçe kayboldu ya bu bebeler daha en küçüğü 4aylık bu dr ları anlamıyorum annelere eziyet ediyolar Bi yakınıma da 5aylıkken beyninde açıklık var bebeği almamız gerek dendi 2dr da almalıyız dedi ama maşallah tosun gibi oğlu var korkma sen tekrar detaylı istiyorlar sıkıntılı durumlarda ama Emin ol sağlıkla doğurucaz minikleri sende üzüldüğünle kalıcan rabbimin izniyle bişey olmıycak içini ferah tut

ıns arkadasım ya ıcımı ferahlattn vala hergıdıste bı sorun cıkarıyoolar nasıl gecer hamılelık bılmem

Bebişler 4-5 yaşına kadar mobilya beşikte yatıyor zaten canım.

Herhalde Bi benim ki örümcek adam gibi tırmanıyo geçenlerde odamdaki park yatağından kut die düştü sabah çığlık çığlığa kaldım çok korktum odasına geçiricem ağustosta korkuyorum Allahtan bizim beşik yatak oluyo sıkıntı olursa yatağa çeviricem Allah korusun ufak çocukların düşmesi iyi değil

ıns arkadasım ya ıcımı ferahlattn vala hergıdıste bı sorun cıkarıyoolar nasıl gecer hamılelık bılmem

Ben 5aylık gebeydim oğluma detaylıya gittim oğlum makat gelişi idi karnında oturuyordu bacak bacak üstüne atmış şekilde sonuçları kendi dr uma götürdüm beni bunalıma soktu ağlamaktan oldum yemeden içmeden kesildim neymiş böbreğimi büyütmüş bebek yaslanmaktan stent takılmazsa bıbrepşm gidermiş falan filan tonla demagoji yaptı sonradan kendimi topladım yaptırmadım,bişey bebeğinde 2hafta snra dondu zaten ben üzüldüğünle kaldım ama onlara da o fırsatı vermedim yani dr lar bazen abartıyo

Aslında değil zamanı ağırlaşınca zor oluyor yavaştan başlamanız gerek benim Bi halısı son ay alındı bide perdesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…