2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
kızlar bebisin hareketleri nasıl anlaşılıyor.sürekli kendimi dinliyorum bu aralar belki farklı birşey hisseder im diye ama maalesef.nasıl hissediliyor acaba tecrubeli hisseden hamisler cevaplarinizi bekliyorum

Bebişin kız mı 😊erkekler erken oynar çünkü benim kızda mıymıntı çıktı zor hal oynatıorum oynamadı için sütünü içicen 1koca bardak soluna uzanıcan ve gobus kapalı olsun açıkken oynamışlar piyano çalar gibi tık tık hafifçe tıkla sürekli karnına sonra dinlen oynar mutlaka yada düz yat kumanda yada kurabiye koy karnına oynadığını net anlarsın kımıldarlar 😊

Damlacım loğusa şerbet tepsisi falan kadehleriyle gg yani gitti gidiyor da oluyor mevlut süsleri de var orda ben oğlanın süslerini ordan getirtmiştim çokta iyiydiler Bi bakarsın bulamazsan ben pc den link atarım sana

Oy yaradana kurbaaan anacığının gobusunde dünyadan Bi haber uyuyo yavrum nasılda güzel kızçen 😊nasıl goruyosan öyle doğuyolar valla 😊maşallah subhanallah

Caniiimmmm cok tesekkur ederiimmm ☺️ simdi esimle surekli bana benziyo sana benziyo diye atisiyoruz :) buyudukce daha net goruruz insallah :)) darisi basina teyzesii :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Devlet hastanelerinin sorunu bunlar zaten canım. Gelen erkekler kıro olabiliyor. Hazırlıklı giderim ben her şeye. Çok Sağol uyarıların için de:) şeker yüklemesini de yaptır. Asıl yaptırmamak sorun olur. Şeker hastalığın olduğunu bilmeden yer içersen bebeğe zarar verirsin. Yaptırmalısın.

Tamam canım yazarım. Ben ayrıntılı ultrasona giricem devlette Perşembe günü. İnşallah kilosunu sormayı unutmam. Zaten boyuna posuna bakarlar da belki kiloyu da söylerler bilmiyorum. Gidince öğrenicez işte:) Perşembe 9 buçukta randevum. 45 dakika sürüyormuş. Sonrasında yazarım:)

Tamam canım güzel haberlerini bekliyoruz,) benim oğlumunda tekmeleri sertleşti.Göbeğimden belli oluyor artık:) Babası bile hissetti hafta sonu elini karnıma koyunca:))) bi sevindi ki anlatamam:) onun sevincini görünce duygulandım:)

Canım düşecekse yataktan da düşüyorlar. Allah koruyor bebişlerimizi. Yoksa benim kardeşim de çok düştü oradan buradan. Bi keresinde komidine asılmış. Içerden bi ses geldi ödümüz koptu. Koştuk baktık altında kalmış. Allahım koruyor gerçekten... Senin oğluşun çok yaramaz ama akıllı olduğundan yaramaz oluyorlar maşallah :) benim kardeşim de öyleydi. Benimki de erkek işte yaramaz olacak büyük ihtimal...

Ayy çok sevindim ya:) bak hissedilecek kadar oldu senin bebişinin de tekmeleri:) her şeyleri aynı gidiyor kuzularımızın maşallah:) Allahım bebişlerimizi de başımızdan eksik etmesin:) güldü dimi eşin şaşkın şaşkın :) ben sana söylemiştim çok şaşırdıklarını :)))) artık sürekli elini koyup hissetmek isteyecek bak görürsün :)))

Bu da fotografimiz Eki Görüntüle 1131435

Maşşalah kızına çok tatlıııı:))) Allahım bağışlasın annesine babasına. Her şeyi de normalmiş çok şükür. En önemlisi de bu. Binlerce kez şükür olsun.

Amiiiin öyle oldu şaşkın şaşkın güldü:) ne yapacağını bilemedi:)) sürekli hissetmek istiyor gerçekten:) geçen gece uyurken ne zaman kocama dönsem sarılmak istesem oğlum tekme attı:))) kıskanmayada başladı babasını:))))) kıskanmaları da aynı:)

Seninle ruh ikizi gibiyiz. Bebeklerimiz de öyle:) benim oğlum babasını çağırdığımda tekme atmıyor. Kıskançlıklarını nasıl da hissediyoruz dimi anne yüreği işte:) biz anneyizz:)))) şimdi baba oğul nasıl kıskanacaklar bizi görürsün sen:) kocaman adamlar küçücük çocuktan kıskanacak bizi:)) minik adamlarımız da annesini babasıyla paylaşmak istemeyecek:) çok komik ya:)))

Ne kadar benziyor tepkileri minik kuşlarımızınbabasını çağırıyorum duruyor oğluşum:) benimki şimdilik oğlumuzu benden daha çok sevebilirsin diyor ama göreceğiz bakalım ne kadar samimi olduğunu:))) şimdiden benden çok-az mevzusu geçtiğine göre bi kıpırtı başlamış demek ki:))) işimiz zor iki erkekle:)) iki aşk arasında kalacağız:)

Canimm cok tesekkur ederiiiizzzz amin hepimizin evladini bagislasin Allahim.. Evet canim saglikli olsunlar da gerisi onemli degil, cok sukur.. Hadi sira sende :)

kızlar bu hafta tetanoz aşısı olacağım ben sağlık ocağında.. Aşıyı vurdurmuş olanlara birkaç sorum var: Aç olmaya gerek var mı? Çok acıyor mu? Ateş yapıyor mu? Sonra işe gitmem sıkıntı olur mu? =)))

bizimki de babasına benziyor çaktırmıyorum ama çok bozuluyorum valla =) Derler ya kim kimi daha çok seviyorsa ona benzermiş bebek diye, demekki ben onu daha çok seviomuşum diyorum =)) Sonra doktora sordum dayanamadım kime benziyor bebişimiz diye, o da saçmalamayın daha kimseye benzemez bebeğe benziyor dedi :)) Dur bakalm doğunca anlicaz kim kmi daha çok seviomş=))

kızlar bugün ayrıntılı için devlet hast. gitmiştim.
ayrıntılı mayrıntılı hikaye dr un normalde baktığının kağıda çıktı alınması.herkes oraya bebeğinin sağlığını öğrenmeye büyük hevesle geliyorlar ama maalesef hayal kırıklığıyla çıkıyorlar. çünkü bakan kişi hiç kimse soru sormasın konuşmasın diye uyarıyorlar. tamam bu bakarken olabilir.ama arada da olsa bilgi verilmez mi.. 2-3 dak. yı geçmiyor baktığı. bir takım ölçüleri söylüyor.. gerisi hazır asistanında pc nde kayıtlı.. mide normal, amniyo sıvısı normal vs. gibi onlara hiç söylemedi ama hazırda yazılı. baktı mı bilmiyorum.

özele gidenler kendilerini biraz daha şanslı görüyorduk açıkçası çünkü bebeğimizin en azından cinsiyetini biliyorduk. ama bu hiç hoş değil. Cinsiyetini soranlara büyük tepki gösteriliyorlar. zaten bize de başta dediğim gbii birşey sormayın cinsiyeti sormayın diye iki üç kez uyardılar..

ben bu ayrıntılıya bakanların aldıkları maaşları hiç hakkettiklerini düşünmüyorum. iyi düşünülmüş bir bölüm ama uygulama yok. normal muayanede de pekala yapılıyor bakalıyor bunlara.. koysunlar bir yazıcı alsınlar çıktıyı.

ama olması gereken ayrıntılı ultrasyon ise şöyle olmalıydı..herkes bin türlü emekle gidiyor.

gerekirse en iyi cihazla ayrıntıya bakmalılar. dr da ben bebeğin o anki pozisyonuna göre bakıyorum diyor. hayır efendim sen onun kalbine bakmalısın. göremiyorsun iyice bakmalısın.. öyle 2 dk. sürmeyecek. randevuyu ona göre vereceksin. güya drlar bir sürü ama o an sadece bir dr bakıyordu.
Bebeklerimiz önemli. bir iş yapıyorsanız hakkıyla yapacaksınız.. yoksa niye maaş alıyorsunuz. niye öyle bir bölüm var.. adı ayrıntılı..
hamileleri korkutuyorlar ve özele yönlendirilmiş oluyoruz. özelde daha iyi baksın.. ama devlette bu imkan var. özelinde yaptığı bu zaten.. ama veriyorsun 200-400 özele herşeyi söylüyor. söylemeye çalışıyor belki de sallıyorlar bilmiyoruz ama bir şekilde tatmin olunuyor..
neden devlette bunu yapamıyoruz. öğrenemiyoruz..

cinsiyetini bile öğrenemeyenler vardı. başka ilden gelmiş biri down riski yüksek çıkmış bir de ayrıntılıya git demişler.. ama bu şekilde hiçbirşey öğrenemez ki.. ya da o üçlü tarama abuk sabuk birşey emin o bayanın bebeğine de ac sini bpt sini fl sini söyleyip diğerleri normal deyip geçecekler..
ne yani şimdi temiz mi çıkmış oluyor AYRINTILI ULTRASYON.. peki önceki dr un dediği ne olacak bebeğinde yüksek risk çıkmış özürlü olacak a. s yaptırmalasın vs diye kadını nasıl yıprattığı.. hangisi doğru ne doğru..
benim o ölçüleri yazdırıp bitti dediler.

paramız olması mı lazım. özeller de para tuzağı.. yaptırsak bir türlü yaptırmasak bir türlü..

canım hiç bilgim yoktur..
dr ssöylemedimi sonuçların iyi çıkıp çıkmadığı işallah bi sıkıntı yokturrr.....
yok canım iyi deyip geçti.. gıcık.

sağol canım. bir hafta öncekiyle pek fark yok gibi ama dur bir bakıyım..

Canım bir sorun olduğunu sanmıyorum olsa doktorun söylerdi mutlaka. Ayrıca bu değerler hakkında kesin çözümlere ulaşılamaz ki. Değişebilirmiş var 1 hata az yada çok çıkabiliyor diye biliyorum.
dr iyi deyip geçti.. evet canım aynen bugün daha iyi anladım.

benim meme uçlarında sorunum şimdiden var gibi kadın hast.mı sorsam yoksa sağlık ocağına mı sorsam bilemedim.

canım anlamadım bu değerlerden?? doktorun ne dediki merak ettim ..umarım kötü bişey yoktur.
iyi dedi sadece.. ama yukarıda anlattığım gibi hiçbirşey içime sinmiyor.. iyi olsun tek..

sağol canım. dr nasıl baktı bilmiyorum ki.. normal yazılanlar gerçekten normal miydi.. inşallah öyledir..

benim de görümce verecek ama bugün maalesef odayla ilgili canım sıkıldı. ne yapsam sığdıramıyorum. parça parça yapsam yine tuhaf oluyor. şuan yatak odası geniş aynalığı çıkarıp beşiği koysam oda güneş almıyor ve soğuk. bebek de kış bebeği olacak. içerinin havası kötü.. diğer güneş alan odayla çok farklı.. ama odalarda küçük.. eksik yapıyorum yine tıka basa oluyor..

neyseki zaman var iyice düşünecem.. inş. iyi bir çaresi çıkar.çünkü bebeğimi en azından elimdekilerle güzel bir bebeklik yaşatmak için.. düzgün düzenli en başta sağlıklı..

canım inşallah bir sorun yoktur. ben ne diyeceğimi bilmiyorum bugün kafam çok karıştı. ama dua et 2.kez çağırmasından korkma.. en azından dr göremediği emin olmadığı birşeyi tekrar görmek veya başkasının görmesiin istiyor demektir.. bu dr a göre değişir.. bir de o baksın. genelde böyle birşey oluyor. yani bebek için olmadı ama bana ultrasyonla karından bakmışlardı bakan birşey gördü. hemen başka uzmanı çağırdı genç hasta bakalım dedim dedi. emin oluyum diye ama o yok temiz onda birşey yok dedi.. böyle birşeydir senin durumunda bence..

baktın o da kafanı karıştırıyor. özele git bence.. para tuzağı ve onlar ne kadar doğrucu bilinmiyor ama yapacak birşey yok.

Bende karşıya gideceğim haziranda. loğusa şerbet takımı gelenlere verilecek hediyelere falan bakcam. oralar zaten cok kalabalık son aylar bana zor gelir. en geç temmuzda bitirmeliyim bekledikce strese gidiyor insan ya

canım bilgisini verirsin değil mi.. yani loğusayken gelenlere verilecek hediye mi oluyor. hani şerbet oluyor onun dışında pasta börek vs ikram olurda başka ne hediye duymadım ben.

geçmiş olsun canım. yediklerinden de sertleşme oluyor. herşeyden de oluyor.. vitamin eksikliklerin var mı.. magnezyum içiyor musun.. bebekler büyüyor gelişiyorlar hareket ediyorlar hatta oynuyorlar biz de oluyor kaldı ki ikizlerde olması daha normal.

ewet canım ozele gıdıcem ama bunada gıdıcem merakımdan neden cagırdı ne dıcek bakalım bebegım ıcınde fetal kalp ekosu ıstedı

yukarıda beyin kisti peki bu kalp ekosu niye o da yeni birşey miymiş.. istersen özele ama daha iyi dr a git.. çünkü içine kurdu düşürmüşler. rahat etmezsin.. canı sağolsun bebeğin iyi bakan bir dr a git bence..

kızşar oda yapmak oıcın erkenmı sızce daha ben gardlop aldım bıle haftaya gelıcek yatak halı vs daha almadım hazıranda onlarıda dusunuyorum ama korkuyorumda
biraz erken gibi ama olsun canım hayırlı olsun.. içinden gelmiş almışsın işte.. çok da erken sayılmaz.. niye sayılsın. alanlar var merak etme..güle güle kullan..

kesinlikle katılıyorum canım. annelere eziyet ediyorlar ya..

hamilelere eziyete bir örnek daha ..

hadi bakalım canım.. hayırlısı.. 45 dk mı sürüyormuş.. hem de devlette.. vay be..

Son düzenleme:

Evet 2 aşk arasında kalıcaz:) bazen evde top oynayıp bizi deli edecekler:))) neler neler:) yeter ki sağlıklı olsunlar annesi. Biz onların herşeyini çekeriz Allah'ın izniyle:)

Odası güneş gören oda olsun en önemlisi bu havadan olması.. Ayrıntılıya da gidip görücez canım yazarım ben de yorumumu. Hamilelik geçse de şu hastaneler muhtaç olmasak.

canım şöyle söyleyim bazılarında birşey olmamıştı. bazılarında olmuştu okudğum .

ben olduğumda sadece kolumu kaldırdıkça yerini hissediyordum. o kadar.. ancak akşam olduğunda acayip başım ağrıdı. ateşim yoktu ama epey ağrıdı. birkaç kez elimi yüzümü yıkadım. ama bilmiyorum başıma güneş mi geçti yoksa aşının etkisi miydi.. bilmiyorum.
işin ağır değilse git. zaten baktın olmuyor eve gidersin.. ama genelde birşey olmuyor. dediğim gibi etkisini ben de akşam gösterdi. ama aşımıydı bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…