2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Son düzenleme:
beni bi arkadaş baya korkuttu 3 gün agrıdı kolum kalkmadı vs diye ama ben 1. dozu yaptırdım ne yaptırırken ne de sonrasında acıdı ateş halsizlik vs. de yapmadı hemşirede her bünyede agrı yapmaz dedi umarım sende onlardansındır

Aç olmana gerek yok. Ateş acı yapmadı bende. Hiç zararı olmadı bana:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Devletten aldıkları para helal mi zannediyorlar acaba? Çok şükür çalıştığımdan da azını alıyorum bırak hak etmemeyi.. Allahım haram kazançlardan uzak etsin. Oraya insanlar ne umutla gidiyor. Gördükleri muameleye bak. Hele arkadaşın söylediğine gıcık oldum. Hiçbir şey sorma diyorlarmış. Allah'a havale ediyorum ben böyle aptal doktorları ne diyim. Allahım görüyor.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
kızşar oda yapmak oıcın erkenmı sızce daha ben gardlop aldım bıle haftaya gelıcek yatak halı vs daha almadım hazıranda onlarıda dusunuyorum ama korkuyorumda

Canım iyi düşün iyi olsun... Ben odasını aldım... Yani erken diye düşündüm ama 2 aya anca getiririz dediler o yüzden siparişini verdim.. Çünkü 1 ayda havalandırırım fln.. Zaten geriye bişey kalmadı... Sağlıkla doğsunlar inşallah...

Sen ne kullaniyorsun?bende bebe yagi var onu kullansam olur mu acaba? Yoksa baska bi urun mu alsam?

Ben saf zeytin yağı kullanıyorum canım. Özellikle banyodan sonra, çok azı bile yetiyor. Vazelin almıştım doktor zararı yok ama faydası olmaz lierac kullan dedi. Ama forumlarda da vazelinin süper işe yaradığını söyleyenler var.

Oyy siz ne güzel oda olayına girmişsiniz. Biz evdeki yerleşime hala karar veremediğimizden hiçbir şey bakmıyoruz bile. Normalde çocuk odası olabilecek bir odamız var ama kediciklerimiz için ayırmıştık. Şimdi bebek odası yapsak onlar sürekli salonda vs olacaklar. Onun dışında kumlarını nereye koyacağımız derdi beni benden alıyor :18:

Son düzenleme:
günaydınlar
bugün kontrol var mı kontrol:) yavrularınıza selam..

canım banyodan sonra mı kullanıyorsun zeytinyağını.. rahat edebiliyor musun? ben banyodan önce kullanıyım diyorum ama hep unutuyorum..

Günaydın kızlar hastaneye geldim bakalım bide devlet hastanesini deneyelim :)

Son düzenleme:

Günaydınlar canım. Nikah şekerleri vardı ya bu seferde gelenlere bebek şekeri dağıtıyorsun aslına bakarsan hepsi para tuzağı ben nikah şekeride dağıtmamıştım. Sadece nişanda cok güzel kurabiyelerimiz vardı ve kınada yine hediyeler vermiştim bisikletli güzel ninki tarzında bir sey vermiştim. Yani bilemiyorum bu şeker olayına girsem mi?

ben de geçen hafta yaptırdım canım aç olmaya gerek yok aşı yapılırken zaten hiç birşey hissetmiyorsun sonrasında biraz ertesi gün biraz ağrıdı kolumu kaldırdığımda dokunduğumda ama öyle dayanılmayacak işe gidilmiycek kadar ağrımıyo ben okula gittim dediğim gibi sadece dokununca ve kaldırınca biraz acıyo öyle bahsedilenler gibi müthiş bi acı yaşamadım

hımm ben de bebek şekerlerinden yeğenimin doğumunda yaptırmıştım. şerbet takımının yanında gibi birşey deyince dedim yeni birşey mi çıktı.:)

kesinlikle para tuzağı ama yine de insan seviniyor.hatıra oluyor işte.. ama o magnetler vb çok klasik çok sıradan oldu. ben de başka şeyler olsun istiyorum. sabun vs var ama uygun ve güzel olsun istiyorum. eşimin işyerinden arkadaşı yapıyormuş araştırıyorum.

kendimin de yapacağı birşeyler olsun istiyorum sonuçta evdeyim.

Son düzenleme:

Maşallah canım , herşeyin yolunda olmasına sevindim .
lamı yaptırdı minikin fotoyuda gördüm artık belli ediyorlar kendilerini

Günaydinn herkese :) mutlu huzurlu sağıklı bir gün olur hepimiz için inşallah :) bugün Ela'm ile 21+1 olduk :) dün benim minigim öyle bir tepik attınki felegim şaştı meğer bu zamana kadar hissettiklerim hicbirseymis dedim cok mutlu oldum duygulandim :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bu mucizeleri .. Geçmişi çok okuyamadim.GGüzel haberlerle gelen arkadaşları tebrik ediyorum umarim hepimiz güzel haberler aliriz. Sizleri çok seviyoruz teyzeleri ve arkadaşları :*

kızlar hepinize günaydın.:))dün bi film izledik eşimle hepinize tavsiye ediyorum.tam bizim gibi hamişlerin izlemesi gerekiyo.filmin ismi senin hikayen:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…