2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
günaydın kızlar bişey soracağım ama inşallah cevap alabilirim via hospital a giden biri vardı sanırım kim hatırlamıyorum ama o arkadaşım ya da bu hastaneyle ilgili bilgisi olan varsa bana cevap yazabilir mi birşey sormam lazım

canım sende canını sıkma bebeğinide üzme annesinin karnında çok mutlu o da inşalalh.bu doktor olayı resmen şans.benimde hamileliğim ilk aylarında hem de acile gittiğimde böle bi doktorla karşılaşmıştım.adamın ultrason cihazını karnıma koymasıyla odadan cıkması bir olmuştu.tek dediği bebek canlı.nasıl yani dedim cevap bile vermedi doğrudürüst hemde özel hastaneydi.bebeklerimiz sağ salim sağlıkla doğsunlarda katlanıcaz artık böle durumlara.

Günaydınlar
Biz dün ayrıntılıya girdik . Şükürler olsun bebişim çok iyi , doktor her yerini tek tek inceledi . Gerçekten ayrıntılıydı , suyu da iyiyimiş çok şükür :)
Haftasıyla uyumlu dedi ve hep çok güzel terimleri kullandı :))) Kendini çok net göstermedi , iş çıkışı gittiğim için karnım açtı eeeee bide uzunca bir
bekleme süresi olunca iyice acıktım , bebeğim çok haraket etmedi . Öksür dedi olmadı göstermedi kendini , git birşeyler ye gel dedi gittim yedim
Aradan çok fazla vakit geçmedi sonuçta yine tam bir gösteremedi , ilk başta bir resim yakaladık işte :))) kime benziyor dedi , ben kimseye benzetemedim dedim :) daha çok kendilerini belli etmiyorlar, birde inatçı olursa ki bu özelliği aynı babası :) çok merak ettim ama , doktorumuz 4 hafta sonra çok net
göreceksiniz dedi bakalım eli yüzü düzgün olsun inşalAllah ... Aminnn

günaydın kızlar bu sabah moralim çok bozuk bebeğim bu sabah kıpırdamadı kötü düşünmek istemiyorum ama aklıma gelio işte sizinde öyle olduğu zamanlar oluyomu bana yardımcı olun fena darlandı içim

2 gün neredeyse hiç hissetmedim, dün sabah işe geldim kıpır kıpır maşallah, hiç korkma

sabahtan beri kafayı yicem daha önceden hissediyodun deme canım hergün

Lütfen kendini yıpratma canım. Uyuyordur, yorgundur olur yani daha çok küçükler .
Ben hafta sonu hissetmedim temizlik falan yaptım , yordum hiç hareket yoktu , dün işe geldim
Maşallah tekmeleri bile çok netti , bak gör hisssedeceksin ama zaman ver annesi daha minikler

Doktordan çıktım ama sinirlerim bozuldu valla adama köpek saldırdı bebegin sağlığına bakmak istiyorum dedim ben sana ultrason için yarına randevu vereyim diyo heyy allahım ya

inşallah canım yaa sabırsızlıkla bekliyorum tekmelerini teşekkür ederim canım sağolasın inşallah benim miniğimde tekme atar iyiyim anne der...

Günaydın canım. Hiç sıkma canını. Oluyor öyle. Biraz çikolata yiyip, uzan istersen.

Son düzenleme:

Kızlar, burada çok kez yazdım, yine yazayım. Vazelin, petrol artığıdır. Hiçbir zaman kullanılmamalıdır. Özellikle hamilelikte asla !

Ben gidiyorum canım ama sen hangi şubesini soruyorsun? Üsküdar mı diğeri mi?

Canım ben aklıma geldikçe kullanıyorum zeytinyağını, rahatlıyorum, pamuk gibi oluyorum Özellikle akşam iş dönüşü duştan sonra fısfıslı minik şişemden sıkıyorum bol bol. 5 dakikaya emiyor cilt zaten. Hiç leke falan yapmıyor, yapış yapış olmuyor. İşe gitmeden önce de sürüyorum genelde.

Şimdi eşimle konuştuk bu konuyu ve yapamamaya kart verdik ne loğusa şerbeti olayını nede şekerleri. Nişanında okadar ikram yaptım millet hiç birini istemedi çay istediler. Zaten bize gelen giden cok olmaz eşimin akrabaları bize gelmez diye düşünüyorum çoğu Kars'ta zaten. Ee benimde cok akrabam yok gerek yok yani şimdi loğusa şerbet takımını almak boyle adam akıllı birsey almak raht 150 tl tutacak o şekerler 150 tutsa giden 300 TL. Kimseye verememde ben o şekeleri kalır yine elimde. Bide insanlara gösteriş için yapılıyor gibi geliyor bana o şekerler ve loğusa şerbet olayı. Ben hiç gösterişi de sevmem o yüzden yapmayacağız ohh bunun yüküde gitti üstümden yoksa dolaşıp duyacaktım istediğimi bulabilmek için

ohhh maşallah bebeğine annesi her şeyi çok güzelmiş çok şükür demek poposunu mu döndü size bu zamanlar inatçı oluyorlar göstermiyorlar yüzlerini :))
canım bende dün akşama kadar hiç hissetmedim, akşam nasıl hareketlendi anlatamam normalde her sabah hareket ederdi. Bazen oluyor böyle hiç merak etme

ayyy okudukça iyi geldi cevaplarınız çok teşekkür ederim hepinize iyiki burası var iyiki sizler varsınız gerçekten terapi gibi gelio burası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…