günaydınlar
bugün kontrol var mı kontrol:) yavrularınıza selam..
canım banyodan sonra mı kullanıyorsun zeytinyağını.. rahat edebiliyor musun? ben banyodan önce kullanıyım diyorum ama hep unutuyorum..
günaydın kızlar bu sabah moralim çok bozuk bebeğim bu sabah kıpırdamadı kötü düşünmek istemiyorum ama aklıma gelio işte sizinde öyle olduğu zamanlar oluyomu bana yardımcı olun fena darlandı içim
2 gün neredeyse hiç hissetmedim, dün sabah işe geldim kıpır kıpır maşallah, hiç korkma
sabahtan beri kafayı yicem daha önceden hissediyodun deme canım hergün
lütfen kendini yıpratma canım. Uyuyordur, yorgundur olur yani daha çok küçükler .
Ben hafta sonu hissetmedim temizlik falan yaptım , yordum hiç hareket yoktu , dün işe geldim
maşallah tekmeleri bile çok netti , bak gör hisssedeceksin ama zaman ver annesi daha minikler
günaydın kızlar bu sabah moralim çok bozuk bebeğim bu sabah kıpırdamadı kötü düşünmek istemiyorum ama aklıma gelio işte sizinde öyle olduğu zamanlar oluyomu bana yardımcı olun fena darlandı içim
Ben saf zeytin yağı kullanıyorum canım. Özellikle banyodan sonra, çok azı bile yetiyor. Vazelin almıştım doktor zararı yok ama faydası olmaz lierac kullan dedi. Ama forumlarda da vazelinin süper işe yaradığını söyleyenler var.
günaydın kızlar bişey soracağım ama inşallah cevap alabilirim via hospital a giden biri vardı sanırım kim hatırlamıyorum ama o arkadaşım ya da bu hastaneyle ilgili bilgisi olan varsa bana cevap yazabilir mi birşey sormam lazım
günaydınlar
bugün kontrol var mı kontrol:) yavrularınıza selam..
canım banyodan sonra mı kullanıyorsun zeytinyağını.. rahat edebiliyor musun? ben banyodan önce kullanıyım diyorum ama hep unutuyorum..
hımm ben de bebek şekerlerinden yeğenimin doğumunda yaptırmıştım. şerbet takımının yanında gibi birşey deyince dedim yeni birşey mi çıktı.:)
kesinlikle para tuzağı ama yine de insan seviniyor.hatıra oluyor işte.. ama o magnetler vb çok klasik çok sıradan oldu. ben de başka şeyler olsun istiyorum. sabun vs var ama uygun ve güzel olsun istiyorum. eşimin işyerinden arkadaşı yapıyormuş araştırıyorum.
kendimin de yapacağı birşeyler olsun istiyorum sonuçta evdeyim.
ohhh maşallah bebeğine annesiGünaydınlar
Biz dün ayrıntılıya girdik . Şükürler olsun bebişim çok iyi , doktor her yerini tek tek inceledi . Gerçekten ayrıntılıydı , suyu da iyiyimiş çok şükür :)
Haftasıyla uyumlu dedi ve hep çok güzel terimleri kullandı :))) Kendini çok net göstermedi , iş çıkışı gittiğim için karnım açtı eeeee bide uzunca bir
bekleme süresi olunca iyice acıktım , bebeğim çok haraket etmedi . Öksür dedi olmadı göstermedi kendini , git birşeyler ye gel dedigittim yedim
Aradan çok fazla vakit geçmedi sonuçta yine tam bir gösteremedi , ilk başta bir resim yakaladık işte :))) kime benziyor dedi , ben kimseye benzetemedim dedim :) daha çok kendilerini belli etmiyorlar, birde inatçı olursa ki bu özelliği aynı babası :) çok merak ettim ama , doktorumuz 4 hafta sonra çok net
göreceksiniz dedi bakalım eli yüzü düzgün olsun inşalAllah ... Aminnn
canım bende dün akşama kadar hiç hissetmedim, akşam nasıl hareketlendi anlatamamgünaydın kızlar bu sabah moralim çok bozuk bebeğim bu sabah kıpırdamadı kötü düşünmek istemiyorum ama aklıma gelio işte sizinde öyle olduğu zamanlar oluyomu bana yardımcı olun fena darlandı içim
günaydın canım. Hiç sıkma canını. Oluyor öyle. Biraz çikolata yiyip, uzan istersen.
ohhh maşallah bebeğine annesiher şeyi çok güzelmiş çok şükür demek poposunu mu döndü size bu zamanlar inatçı oluyorlar göstermiyorlar yüzlerini :))
canım bende dün akşama kadar hiç hissetmedim, akşam nasıl hareketlendi anlatamamnormalde her sabah hareket ederdi. Bazen oluyor böyle hiç merak etme
şimdi yiyorum canım çikolata o aklıma gelmedi bakalım ne olucak inş hareket eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?