2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Günaydın,hiç korkma bende sabahları genelde sabahtan akşama kadar hissetmiyorum akşam 21:00 gibi başlıyor ama ufak ufak.Sırt üsti yat biraz genelde bende o şekilde oynuyor..Birde geçenlerde bende de oynamadı meraklandım durdum sonra yoğurt yedim oynadı alakası var mı bilmiyorum ama dene istersen..Korkma annesi uyuyordur bebişin

günaydın kızlar :)

bir şey soracaktım.

hamileliğimin başından beri karar vermiştim, kan testlerim hariç hiç bir testi yaptırmadım. ama eşim bir kaç arkadaşının bebeklerinde çıkan kalp ve böbrek anomalileri nedeniyle mutlaka dopplere girmemi istiyor. ben de saygı duyuyorum. inşallah salı günü randevumuzu aldık gidicez.

eminim burda benden önce giden vardır. geçenlerde bir arkadaşım annenin canını acıtıyor bebeği de rahatsız ediyor dedi. bu doğru mu? bebeğim orda rahatsa onu rahatsız etmek istemiyorum sağını solunu dürtüp ışık vererek. dopplere gidenler nasıl bir tecrübe olduğunu yazabilir mi acaba?

konuş onunla annesi, karnına tık tık yap. Ama en önemlisi rahat ol.

günaydın canım. Hiç sıkma canını. Oluyor öyle. Biraz çikolata yiyip, uzan istersen.

2 gün neredeyse hiç hissetmedim, dün sabah işe geldim kıpır kıpır maşallah, hiç korkma

şükürler olsun allahıma kıpırdadı meleğim hepinize çok çok teşekkür ediyorumm

insan kendisine benzesin istiyor ya çok enteresan gerçekten hayırlısıyla doğsunlar da canım görücez inşallah kime benzediklerini

Teşekkürler cnm :) Çok şükür iyi dedi . Özel hastane ama saatlerce sıra bekledik . Poposunu dönmedi ama bir şekilde göstermedi işte :)
Doğum 15 Eylülden sonra ,en geç 4 Ekim dedi

Ben çikolata yaptırmayı düşünüyorum canım, ziyarete gelenlere veririm. Artık herkes bekliyor bu şekeri çikolatayı gibi geliyor bana.. Bir de babyshower yapmayı düşünüyorum Allah izin verirse, orda da hediyelerim olacak tabi

Gözünaydııın Ben de hep kıpırdasın istiyorum, eşim "Çıkınca da uslu dur, kıpırdama diyeceksin ama" diye takılıyor Tuhaf kadınlar şu anne canlıları

En iyisini yapmışsın canım. Ben hiç düşünmedim zaten bu tarz işleri. İstemem de öyle çok gelen giden olsun. Bebeğimle ilgilenmem gerekirken, insanlara ikramla falan uğraşamam. Bir de kış bebeği olacaklar, grip, nezle falan olup gelirlerse dellenirim. Ben kankamın bebeğinin mevlidine grip olduğumdan gitmemiştim. Düşünmek lazım bazı şeyleri.

Canım korkmana gerek yok zaten onlar uyuyorlar onlar minikimize ve yoruluyorlar hemencecik :) ilk mesajını bulamadım buraya yazmıyım dedim cok sevindim kıpırdamasına hadi gözünaydın

Teşekkürler cnm :) Çok şükür iyi dedi . Özel hastane ama saatlerce sıra bekledik . Poposunu dönmedi ama bir şekilde göstermedi işte :)
Doğum 15 Eylülden sonra ,en geç 4 Ekim dedi
Yaramazlar yaa bizimki de öyle yapmıştı:) Doğumu 15 eylül den sonra beklicez o zaman:))) ben 25 eylül de olur diye düşünüyorum:) son adet tarihim:)

Maş. canım... Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Amin canım, hepimizinkini inşallah

Doktordan çıktım ama sinirlerim bozuldu valla adama köpek saldırdı bebegin sağlığına bakmak istiyorum dedim ben sana ultrason için yarına randevu vereyim diyo heyy allahım ya

nasıl yani? Doktora mı köpek saldırdı? canım bozma moralini başka doktora gidemiyor musun?

Canım doppler derken ayrıntılı usg yi mi kastediyorsun? Eğer öyleyse bebekler hiç rahatsız olmuyor merak etme. Biz dün girdik ve iyi ki de girdik. Allah'a şükür çok rahatladık. Aort damarından safra kesesine kadar her şeyine bakıp söylüyorlar.. Bence her hamile gitmeli.

Kızlar bugün 4te kontrolüm var dua edin bana inş herşey yolundadır 1aydır bugünü bekliyorum

Dualarımız seninle canım, hayırlısıyla git gel inşallah

İyi geçti çok şükür , sadece çok fazla beklediğim için stres oldum ve bebeğim kendini tam olarak göstermedi

Evet sonradan okudum, çok şükür her şey yolundaymış biz de bekledik, 5teydi randevumuz 5buçukta girdik ve çıktığımızda 7ye geliyordu saat olsun annesi bizimle şimdiden oynuyorlar işte önemli olan sağlıklı olmaları. Suyunun da normal olmasına çok sevindim canım benimki de normalmiş

Dün bende babyshower yaptırsam mı acaba diye düşündüm ama sonra vazgeçtim gereksiz yere insanları eğlendirmek için bisüre para harcamak istemiyorum. Bebeğimin rızkı diye düşünüyorum artık bu tür şeyleri cok şükür maddi durumumuz iyi olsa da başkalarını eğlendirmek bana göre değil. Yani hacıbekirden çifte kavrulmuş lokum alırız onu dağıtırız gelenlere. Zaten tahlili böreği çöreği bi sürü şey olacak. Oo insanların beklentilerini karşılamaya kalkarsak batarız valla diyim )

Ben de ayni dusunuyorum. Esime bile sormadim.o da bu kadar tantanaya karsi. Diyo saltanata sehzade mi doguruyosun parasinda da degiliz..imkanimiz var ama gereksiz geliyo bize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…