günaydın kızlar bu sabah moralim çok bozuk bebeğim bu sabah kıpırdamadı kötü düşünmek istemiyorum ama aklıma gelio işte sizinde öyle olduğu zamanlar oluyomu bana yardımcı olun fena darlandı içim
günaydın,hiç korkma bende sabahları genelde sabahtan akşama kadar hissetmiyorum akşam 21:00 gibi başlıyor ama ufak ufak.sırt üsti yat biraz genelde bende o şekilde oynuyor..birde geçenlerde bende de oynamadı meraklandım durdum sonra yoğurt yedim oynadı alakası var mı bilmiyorum ama dene istersen..korkma annesi uyuyordur bebişin
konuş onunla annesi, karnına tık tık yap. Ama en önemlisi rahat ol.
ohhh maşallah bebeğine annesiher şeyi çok güzelmiş çok şükür demek poposunu mu döndü size bu zamanlar inatçı oluyorlar göstermiyorlar yüzlerini :))
canım bende dün akşama kadar hiç hissetmedim, akşam nasıl hareketlendi anlatamamnormalde her sabah hareket ederdi. Bazen oluyor böyle hiç merak etme
lütfen kendini yıpratma canım. Uyuyordur, yorgundur olur yani daha çok küçükler .
Ben hafta sonu hissetmedim temizlik falan yaptım , yordum hiç hareket yoktu , dün işe geldim
maşallah tekmeleri bile çok netti , bak gör hisssedeceksin ama zaman ver annesi daha minikler
günaydın canım. Hiç sıkma canını. Oluyor öyle. Biraz çikolata yiyip, uzan istersen.
2 gün neredeyse hiç hissetmedim, dün sabah işe geldim kıpır kıpır maşallah, hiç korkma
bizimki de babasına benziyor çaktırmıyorum ama çok bozuluyorum valla =) Derler ya kim kimi daha çok seviyorsa ona benzermiş bebek diye, demekki ben onu daha çok seviomuşumdiyorum =)) Sonra doktora sordum dayanamadım kime benziyor bebişimiz diye, o da saçmalamayın daha kimseye benzemez bebeğe benziyor dedi :)) Dur bakalm doğunca anlicaz kim kmi daha çok seviomş=))
Kızlar bugün 4te kontrolüm var dua edin bana inş herşey yolundadır 1aydır bugünü bekliyorum
ohhh maşallah bebeğine annesiher şeyi çok güzelmiş çok şükür demek poposunu mu döndü size bu zamanlar inatçı oluyorlar göstermiyorlar yüzlerini :))
canım bende dün akşama kadar hiç hissetmedim, akşam nasıl hareketlendi anlatamamnormalde her sabah hareket ederdi. Bazen oluyor böyle hiç merak etme
Günaydınlar canım. Nikah şekerleri vardı ya bu seferde gelenlere bebek şekeri dağıtıyorsun aslına bakarsan hepsi para tuzağı ben nikah şekeride dağıtmamıştım. Sadece nişanda cok güzel kurabiyelerimiz vardı ve kınada yine hediyeler vermiştim bisikletli güzel ninki tarzında bir sey vermiştim. Yani bilemiyorum bu şeker olayına girsem mi?
şükürler olsun allahıma kıpırdadı meleğim hepinize çok çok teşekkür ediyorumm
Maşallah canım , herşeyin yolunda olmasına sevindim .
lamı yaptırdı minikin fotoyuda gördüm artık belli ediyorlar kendilerini
canım benim ne kadar masum masum uyuyo annesinin karnında.maşallah canım ya cok sevindim bi sorun olmamasına.
Şimdi eşimle konuştuk bu konuyu ve yapamamaya kart verdik ne loğusa şerbeti olayını nede şekerleri. Nişanında okadar ikram yaptım millet hiç birini istemedi çay istediler. Zaten bize gelen giden cok olmaz eşimin akrabaları bize gelmez diye düşünüyorum çoğu Kars'ta zaten. Ee benimde cok akrabam yok gerek yok yani şimdi loğusa şerbet takımını almak boyle adam akıllı birsey almak raht 150 tl tutacak o şekerler 150 tutsa giden 300 TL. Kimseye verememde ben o şekeleri kalır yine elimde. Bide insanlara gösteriş için yapılıyor gibi geliyor bana o şekerler ve loğusa şerbet olayı. Ben hiç gösterişi de sevmem o yüzden yapmayacağız ohh bunun yüküde gitti üstümden yoksa dolaşıp duyacaktım istediğimi bulabilmek için
şükürler olsun allahıma kıpırdadı meleğim hepinize çok çok teşekkür ediyorumm
Yaramazlar yaaTeşekkürler cnm :) Çok şükür iyi dedi . Özel hastane ama saatlerce sıra bekledik . Poposunu dönmedi ama bir şekilde göstermedi işte :)
Doğum 15 Eylülden sonra ,en geç 4 Ekim dedi
Evet canım, çok teşekkür ederiz teyzesisizin nasıldı? Nasıl geçti?
Maş. canım... Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Doktordan çıktım ama sinirlerim bozuldu valla adama köpek saldırdı bebegin sağlığına bakmak istiyorum dedim ben sana ultrason için yarına randevu vereyim diyo heyy allahım ya
günaydın kızlar :)
bir şey soracaktım.
hamileliğimin başından beri karar vermiştim, kan testlerim hariç hiç bir testi yaptırmadım. ama eşim bir kaç arkadaşının bebeklerinde çıkan kalp ve böbrek anomalileri nedeniyle mutlaka dopplere girmemi istiyor. ben de saygı duyuyorum. inşallah salı günü randevumuzu aldık gidicez.
eminim burda benden önce giden vardır. geçenlerde bir arkadaşım annenin canını acıtıyor bebeği de rahatsız ediyor dedi. bu doğru mu? bebeğim orda rahatsa onu rahatsız etmek istemiyorum sağını solunu dürtüp ışık vererek. dopplere gidenler nasıl bir tecrübe olduğunu yazabilir mi acaba?
Kızlar bugün 4te kontrolüm var dua edin bana inş herşey yolundadır 1aydır bugünü bekliyorum
İyi geçti çok şükür , sadece çok fazla beklediğim için stres oldum ve bebeğim kendini tam olarak göstermedi
Ben çikolata yaptırmayı düşünüyorum canım, ziyarete gelenlere veririm. Artık herkes bekliyor bu şekeri çikolatayı gibi geliyor bana.. Bir de babyshower yapmayı düşünüyorum Allah izin verirse, orda da hediyelerim olacak tabi
Yaramazlar yaabizimki de öyle yapmıştı:) Doğumu 15 eylül den sonra beklicez o zaman:))) ben 25 eylül de olur diye düşünüyorum:) son adet tarihim:)
Şimdi eşimle konuştuk bu konuyu ve yapamamaya kart verdik ne loğusa şerbeti olayını nede şekerleri. Nişanında okadar ikram yaptım millet hiç birini istemedi çay istediler. Zaten bize gelen giden cok olmaz eşimin akrabaları bize gelmez diye düşünüyorum çoğu Kars'ta zaten. Ee benimde cok akrabam yok gerek yok yani şimdi loğusa şerbet takımını almak boyle adam akıllı birsey almak raht 150 tl tutacak o şekerler 150 tutsa giden 300 TL. Kimseye verememde ben o şekeleri kalır yine elimde. Bide insanlara gösteriş için yapılıyor gibi geliyor bana o şekerler ve loğusa şerbet olayı. Ben hiç gösterişi de sevmem o yüzden yapmayacağız ohh bunun yüküde gitti üstümden yoksa dolaşıp duyacaktım istediğimi bulabilmek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?