- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
En iyisini yapmışsın canım. Ben hiç düşünmedim zaten bu tarz işleri. İstemem de öyle çok gelen giden olsun. Bebeğimle ilgilenmem gerekirken, insanlara ikramla falan uğraşamam. Bir de kış bebeği olacaklar, grip, nezle falan olup gelirlerse dellenirim. Ben kankamın bebeğinin mevlidine grip olduğumdan gitmemiştim. Düşünmek lazım bazı şeyleri.
Dün bende babyshower yaptırsam mı acaba diye düşündüm ama sonra vazgeçtim gereksiz yere insanları eğlendirmek için bisüre para harcamak istemiyorum. Bebeğimin rızkı diye düşünüyorum artık bu tür şeyleri cok şükür maddi durumumuz iyi olsa da başkalarını eğlendirmek bana göre değil. Yani hacıbekirden çifte kavrulmuş lokum alırız onu dağıtırız gelenlere. Zaten tahlili böreği çöreği bi sürü şey olacak. Oo insanların beklentilerini karşılamaya kalkarsak batarız valla diyim)
Amin canım, hepimizinkini inşallah
nasıl yani? Doktora mı köpek saldırdı?canım bozma moralini başka doktora gidemiyor musun?
Canım doppler derken ayrıntılı usg yi mi kastediyorsun? Eğer öyleyse bebekler hiç rahatsız olmuyor merak etme. Biz dün girdik ve iyi ki de girdik. Allah'a şükür çok rahatladık. Aort damarından safra kesesine kadar her şeyine bakıp söylüyorlar.. Bence her hamile gitmeli.
Dualarımız seninle canım, hayırlısıyla git gel inşallah
gözünaydııınBen de hep kıpırdasın istiyorum, eşim "çıkınca da uslu dur, kıpırdama diyeceksin ama" diye takılıyor Tuhaf kadınlar şu anne canlıları
canım korkmana gerek yok zaten onlar uyuyorlar onlar minikimize ve yoruluyorlar hemencecik :) ilk mesajını bulamadım buraya yazmıyım dedim cok sevindim kıpırdamasına hadi gözünaydın
Yok canım yürüyüş yaparken bana saldırdı ısırmadi ama sonra bebişim hareket etti tabi ama hem oğlumu göreyim hemde sağlığını öğrenelim diye gittim adam yarına randevu vereyim diyo ben özele gidiyorum bu dediğim olay bugün devlet hastanesine gidince oldu elinin altında ultrason bi daha gitmem devlete memnunum zaten kendi doktorumdan
Evet sonradan okudum, çok şükür her şey yolundaymışbiz de bekledik, 5teydi randevumuz 5buçukta girdik ve çıktığımızda 7ye geliyordu saat olsun annesi bizimle şimdiden oynuyorlar işte önemli olan sağlıklı olmaları. Suyunun da normal olmasına çok sevindim canım benimki de normalmiş
Bak doğru diyorsun onu bunu cagırcaz sonra eve hastalık gelecek al basına bela sonra kuzucuk hasta olacak. Ay canım cok sağol iyiki söyledin valla. Şimdi artık hiç istemiyorum. Zaten ben muhtemelen yatıyor olacağım anneme kalacak hersey yazık kadına da. Okada kişiyle uğraşmasın bensiz. O mevlide de kimseyi çağırmayacagım kendi ailem eşimin ailesi yeterli ya zaten hiç sevmiyorum bende oyle kalabalık seyleri. Ohh bu yüktende kurtulduk :))
Bayram şekerlerimiz olacak onlar bizim inşallah:)))Bende 27 eylül gibi düşünüyorum , doktorum da zaten o tarihe ağırlık verdi
Iyiyim canım çok şükür bişey olmadı yani oğlum hareket ettiği için olmadı diyorum umarım yoktur bişeyi zaten bir daha kendi doktorumdan başkasına gitmem tamam para alıyo ama oğlumu istediğim kadar gösteriyor banaAh canım kıyamam sana iyi misin peki şimdiya bu devlet hastaneleri neden böyle anlamıyorum gerçekten. Boşver canım sen hiç moralini bozma 3.şahıslarla ilgilenme
Benim randevum saat 7 idi , ben 8.15 gibi gittim . Oda benim işim uzun diye 21:30 da aldı ve ben çok stres oldum ,
her an çağıracak diye yemek te yemedimsonrada göstermedi işte , bir daha ki randevuda şeker yüklemesi yapacak mış
3 hafta sonra ,
Canım doppler derken ayrıntılı usg yi mi kastediyorsun? Eğer öyleyse bebekler hiç rahatsız olmuyor merak etme. Biz dün girdik ve iyi ki de girdik. Allah'a şükür çok rahatladık. Aort damarından safra kesesine kadar her şeyine bakıp söylüyorlar.. Bence her hamile gitmeli.
Iyiyim canım çok şükür bişey olmadı yani oğlum hareket ettiği için olmadı diyorum umarım yoktur bişeyi zaten bir daha kendi doktorumdan başkasına gitmem tamam para alıyo ama oğlumu istediğim kadar gösteriyor bana
Iyiyim canım çok şükür bişey olmadı yani oğlum hareket ettiği için olmadı diyorum umarım yoktur bişeyi zaten bir daha kendi doktorumdan başkasına gitmem tamam para alıyo ama oğlumu istediğim kadar gösteriyor bana
Ay canım gelene de gelme diyemeyiz ki napalım insanlar gelmek isterse gelecekler.. Olmadı bebişin 2 dk yüzünü gösteririz götürürüz sonra içeri.. Ben de zaten özel olarak kimseyi bebeğim oldu diye çağırmam, beni görmek isteyen tebrik etmek isteyen gelir
Bayram şekerlerimiz olacak onlar bizim inşallah:)))
Ben gidiyorum canım ama sen hangi şubesini soruyorsun? Üsküdar mı diğeri mi?[/Q
diğeri nerede bilmiyorum ama üsküdar şubesine gidebilirim. Ayrıntılıyı soracaktım canım ya orda mı yaptırdın eğer orda yaptırdıysan memnun kaldın mı uzun uzun baktılar mı resim cd falan verdiler mi bir de ne kadara yaptırdın cevaplarsan sevinirim
evet canım usg'yi diyorum. tamam sağlığı iyi mi diye bakılsın ama bir çok kişi bebeği rahatsız ediyor demişti
peki bişey daha sorucam. girerken biraz hareketlensin diye bişeyler yiyip mi girdin? hareketli olunca bakması zor diyorlar. normalde ultrasona girerken ben hep çikolata yerim. bizimki de maşallah o kadarcık yerde resmen taklalar atar. ama usg de hareketli olursa bakması zor olur mu? bir de tok gelin diyormuş hemşireler size de öyle söylendi mi?
Aynı düşüncedeyim , kimseye haber vermem fakat haber verenler ve gelenler olabilir . Gelsinler tabi başım üstüne gelen misafirlerim
Yalnız kalmaktan korusun Rabbim Aminnn , ikram olarak daha önceden hazırlıklarım olur ...
Ahh canım kıyamam sana, ayrıntılı uğruna aç mı kaldın sen tühkaçıncı haftada oluyor şeker yüklemesi canım?
Hiç sorma , çikolata yedim ama kandıramadık :)
24 ile 28 arası galiba . Ben onu ssk da yaptırcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?