2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Bak doğru diyorsun onu bunu cagırcaz sonra eve hastalık gelecek al basına bela sonra kuzucuk hasta olacak. Ay canım cok sağol iyiki söyledin valla. Şimdi artık hiç istemiyorum. Zaten ben muhtemelen yatıyor olacağım anneme kalacak hersey yazık kadına da. Okada kişiyle uğraşmasın bensiz. O mevlide de kimseyi çağırmayacagım kendi ailem eşimin ailesi yeterli ya zaten hiç sevmiyorum bende oyle kalabalık seyleri. Ohh bu yüktende kurtulduk :))

Niye canım sadece insanları eğlendirmiyosun ki sen de eğleniyosun hava da güzel olacak inşallah o dönemde ya heveslendim ben bi lokum da gayet iyi bir alternatif tabi ki canım. Ben açıkçası içimden ne geliyorsa yapmak istiyorum, tabi ki maddi durumumuz elverdiği ölçüde.. Sonradan pişman olmak istemiyorum çünkü. babyshowerda mesela ben kendi elimle yapıcam hediyeleri. Seviyorum insanlara hatıra, hediye vermeyi

Yok canım yürüyüş yaparken bana saldırdı ısırmadi ama sonra bebişim hareket etti tabi ama hem oğlumu göreyim hemde sağlığını öğrenelim diye gittim adam yarına randevu vereyim diyo ben özele gidiyorum bu dediğim olay bugün devlet hastanesine gidince oldu elinin altında ultrason bi daha gitmem devlete memnunum zaten kendi doktorumdan

gözünaydııın Ben de hep kıpırdasın istiyorum, eşim "çıkınca da uslu dur, kıpırdama diyeceksin ama" diye takılıyor Tuhaf kadınlar şu anne canlıları

bende hep kıpırdasın istiyorumm doğunca ne deriz bilmiorum ama :) gerçekten canım tuhaf canlı olduk bizde :)

canım korkmana gerek yok zaten onlar uyuyorlar onlar minikimize ve yoruluyorlar hemencecik :) ilk mesajını bulamadım buraya yazmıyım dedim cok sevindim kıpırdamasına hadi gözünaydın

sağolasın canım ama elimde olmadan telaş yapıyorum kendi kendimi bitiriyorum :) her sabah kıpırdıyodu bu sabah kıpırdamayınca korktum çok fazla. Neyse ki geçti gitti oğlum daha fazla sürdürmeden kıpırdadı mutlu etti annesini....

Ah canım kıyamam sana iyi misin peki şimdi ya bu devlet hastaneleri neden böyle anlamıyorum gerçekten. Boşver canım sen hiç moralini bozma 3.şahıslarla ilgilenme

Benim randevum saat 7 idi , ben 8.15 gibi gittim . Oda benim işim uzun diye 21:30 da aldı ve ben çok stres oldum ,
her an çağıracak diye yemek te yemedim sonrada göstermedi işte , bir daha ki randevuda şeker yüklemesi yapacak mış
3 hafta sonra ,

Ay canım gelene de gelme diyemeyiz ki napalım insanlar gelmek isterse gelecekler.. Olmadı bebişin 2 dk yüzünü gösteririz götürürüz sonra içeri.. Ben de zaten özel olarak kimseyi bebeğim oldu diye çağırmam, beni görmek isteyen tebrik etmek isteyen gelir

Ah canım kıyamam sana iyi misin peki şimdi ya bu devlet hastaneleri neden böyle anlamıyorum gerçekten. Boşver canım sen hiç moralini bozma 3.şahıslarla ilgilenme
Iyiyim canım çok şükür bişey olmadı yani oğlum hareket ettiği için olmadı diyorum umarım yoktur bişeyi zaten bir daha kendi doktorumdan başkasına gitmem tamam para alıyo ama oğlumu istediğim kadar gösteriyor bana

Ahh canım kıyamam sana, ayrıntılı uğruna aç mı kaldın sen tüh kaçıncı haftada oluyor şeker yüklemesi canım?

evet canım usg'yi diyorum. tamam sağlığı iyi mi diye bakılsın ama bir çok kişi bebeği rahatsız ediyor demişti
peki bişey daha sorucam. girerken biraz hareketlensin diye bişeyler yiyip mi girdin? hareketli olunca bakması zor diyorlar. normalde ultrasona girerken ben hep çikolata yerim. bizimki de maşallah o kadarcık yerde resmen taklalar atar. ama usg de hareketli olursa bakması zor olur mu? bir de tok gelin diyormuş hemşireler size de öyle söylendi mi?

ben de oğlumu ultrasonda uzun uzun izlemek istiyorum. medikalpark a gidiyorum ama doktorum niyeyse kısa tutuyor. tamam iyice bakıyor inceliyor ölçüyor ama hemen bitiyor.

siz hangi doktora gidiyorsunuz acaba? doğumdan önce doya doya bakmak istiyorum oğluşuma

Aynen canım bence de doktorundan memnunsan başkasına gitmeye gerek yok, ben de çok memnunum başkasına gitmeyi hiç düşünmedim. Sadece dün ayrıntılı için gittim o kadar.

Neyse iyi ol da gerisi boş canım

Aynı düşüncedeyim , kimseye haber vermem fakat haber verenler ve gelenler olabilir . Gelsinler tabi başım üstüne gelen misafirlerim
Yalnız kalmaktan korusun Rabbim Aminnn , ikram olarak daha önceden hazırlıklarım olur ...

Bayram şekerlerimiz olacak onlar bizim inşallah:)))

inşallah :) yerim ben o şekerleri

Yani bizim doktor perdeleri falan kapattı canım ışık yoktu odada. Canım ben çikolata yedim girmeden. Hareket etmesini istiyor doktorlar yoksa her yerini göremiyorlar mesela benimki bi ara takla atar pozisyonda kaldı hareket etmedi, o sırada da kalbine bakıyordu dr bi türlü göremedi, kalktım hopladım zıpladım baya uğraştık en sonunda hareket etti. Bana tok gelin demediler açıkçası canım. Ama sen bir arayıp sorabilirsin bence.

Aynen canım ben de öyle düşünüyorum. Pastamızı böreğimizi yaparız, çikolatamızı alırız bekleriz işte, ben de insanlar gelsin isterim mutluluğumu paylaşmak isterim böyle günler çok özel

kızlar ayrıntılı ultrasona giren var mı içinizde?
ben çevre illerdeki birkaç özel hastaneyi aradım.
iki tanesinde 4 boyutlu varmış onların fiyatları 270 tl ve 200 tl.
diğerlerinde 3 boyutlu varmış onlar 35-40 civarı.
şimdi kafam karıştı 4 boyutlu pahalı geldi ama onda bütün iç organlar görünüyormuş
3 boyutluda tam görünmüyormuş galiba.

siz hangisini yaptırdınız? 4 boyutlu muydu ve fiyatları ne kadardı?
lüften bilgisi olanlar cevap yazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…