kızlar ayrıntılı ultrasona giren var mı içinizde?
ben çevre illerdeki birkaç özel hastaneyi aradım.
iki tanesinde 4 boyutlu varmış onların fiyatları 270 tl ve 200 tl.
diğerlerinde 3 boyutlu varmış onlar 35-40 civarı.
şimdi kafam karıştı 4 boyutlu pahalı geldi ama onda bütün iç organlar görünüyormuş
3 boyutluda tam görünmüyormuş galiba.
siz hangisini yaptırdınız? 4 boyutlu muydu ve fiyatları ne kadardı?
lüften bilgisi olanlar cevap yazsın
Artık kanmıyor yaramazlar hiç bir şeye
Hmm ben de 3 hafta sonraya randevu alacağım da o zaman bana da yapar mı ki acaba 24 haftalık olacağız inşallah :26:
Yani bizim doktor perdeleri falan kapattı canım ışık yoktu odada. Canım ben çikolata yedim girmeden. Hareket etmesini istiyor doktorlar yoksa her yerini göremiyorlar mesela benimki bi ara takla atar pozisyonda kaldı hareket etmedi, o sırada da kalbine bakıyordu dr bi türlü göremedi, kalktım hopladım zıpladım baya uğraştık en sonunda hareket etti. Bana tok gelin demediler açıkçası canım. Ama sen bir arayıp sorabilirsin bence.
Ben kendi hastanemde yaptırmadım koşuyolu görüntüleme merkezinde yaptırdım. 280 di bizim hastanenin anlaşması barmış 200 e yaptırdım fotoğraf cd hepsini verdiler uzun uzumda baktılar tavsiye ederimBen gidiyorum canım ama sen hangi şubesini soruyorsun? Üsküdar mı diğeri mi?[/Q
diğeri nerede bilmiyorum ama üsküdar şubesine gidebilirim. Ayrıntılıyı soracaktım canım ya orda mı yaptırdın eğer orda yaptırdıysan memnun kaldın mı uzun uzun baktılar mı resim cd falan verdiler mi bir de ne kadara yaptırdın cevaplarsan sevinirim
Yapar tabi . Bizim doktor not alıyor diğer hafta gittiğimizde , bugün şunu yapacağız diyor
Bu arada ben bebek ben strese girdiğimde etkilenir mi dedim ?
O da senin sevincinden , üzüntünden her şey den etkilenir dedi.
Dışardaki sesleri duyar mı dedim , tam duymaz ama hareketlenir dedi
bi arayım sorayım madem. çok teşekkürler canım cevabın için :)
Canım ben yaptırdım. Bebeğin organlarını normal usg ile inceliyor doktorlar, ama yüzünün fotoğrafını verirken 4 boyutluyu açıyor. Önemli olan ultrason aletinin kaliteli olması, bazılarının görüntüsü kötü olduğundan her şeyi göremiyorlar ama iyi ise zaten 4 boyutluyu açıp bakmıyorlar sürekli. Organları 3 boyutlu ile inceledi bizim doktorumuz. Zaten internete de bakarsan orda da öyle yazıyor.
Ay canım gelene de gelme diyemeyiz ki napalım insanlar gelmek isterse gelecekler.. Olmadı bebişin 2 dk yüzünü gösteririz götürürüz sonra içeri.. Ben de zaten özel olarak kimseyi bebeğim oldu diye çağırmam, beni görmek isteyen tebrik etmek isteyen gelir
kızlar ayrıntılı ultrasona giren var mı içinizde?
ben çevre illerdeki birkaç özel hastaneyi aradım.
iki tanesinde 4 boyutlu varmış onların fiyatları 270 tl ve 200 tl.
diğerlerinde 3 boyutlu varmış onlar 35-40 civarı.
şimdi kafam karıştı 4 boyutlu pahalı geldi ama onda bütün iç organlar görünüyormuş
3 boyutluda tam görünmüyormuş galiba.
siz hangisini yaptırdınız? 4 boyutlu muydu ve fiyatları ne kadardı?
lüften bilgisi olanlar cevap yazsın
Bizimkiler birazcık davet beklerler o yüzden. Çağırmak zorunda oldugum tek yer mevlid oraya da çağırmayacagım kimseyi. Bende zaten tam dediğin gibi yapcam 5 dakika gösterip gotürcem odaya.
Günaydın kızlar :)
Sabah tiroid için kanımı verdim. Sonucumu bekliyorum :)
Günaydınlar
Biz dün ayrıntılıya girdik . Şükürler olsun bebişim çok iyi , doktor her yerini tek tek inceledi . Gerçekten ayrıntılıydı , suyu da iyiyimiş çok şükür :)
Haftasıyla uyumlu dedi ve hep çok güzel terimleri kullandı :))) Kendini çok net göstermedi , iş çıkışı gittiğim için karnım açtı eeeee bide uzunca bir
bekleme süresi olunca iyice acıktım , bebeğim çok haraket etmedi . Öksür dedi olmadı göstermedi kendini , git birşeyler ye gel dedigittim yedim
Aradan çok fazla vakit geçmedi sonuçta yine tam bir gösteremedi , ilk başta bir resim yakaladık işte :))) kime benziyor dedi , ben kimseye benzetemedim dedim :) daha çok kendilerini belli etmiyorlar, birde inatçı olursa ki bu özelliği aynı babası :) çok merak ettim ama , doktorumuz 4 hafta sonra çok net
göreceksiniz dedi bakalım eli yüzü düzgün olsun inşalAllah ... Aminnn
Sende de mi var? Benimki de hizli calisan cinsten. Arada bir yukseliyor
Benimki yavaş çalışıyor :)
BNim en buyuk endisem bu tiroid bebisin aklina zarar verirmi? Doktorum ilac kullanmazsam zeka geriligi olur dedi..ilaca ragmen icim rahat degil.
Arkadaşım içini ferah tut bişey olmaz... Bende troid ilacı kullanıyorum.. Sadece önlem amaçlı... İlacı kullanıp kontrol altına aldığı sürece bişey olmaz... Olumsuz düşünmemeli
Oyy siz ne güzel oda olayına girmişsiniz. Biz evdeki yerleşime hala karar veremediğimizden hiçbir şey bakmıyoruz bile. Normalde çocuk odası olabilecek bir odamız var ama kediciklerimiz için ayırmıştık. Şimdi bebek odası yapsak onlar sürekli salonda vs olacaklar. Onun dışında kumlarını nereye koyacağımız derdi beni benden alıyor:18:
Ne cok tiroidli varmisinsallah olmaz Allahin izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?