2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Canım ben yaptırdım. Bebeğin organlarını normal usg ile inceliyor doktorlar, ama yüzünün fotoğrafını verirken 4 boyutluyu açıyor. Önemli olan ultrason aletinin kaliteli olması, bazılarının görüntüsü kötü olduğundan her şeyi göremiyorlar ama iyi ise zaten 4 boyutluyu açıp bakmıyorlar sürekli. Organları 3 boyutlu ile inceledi bizim doktorumuz. Zaten internete de bakarsan orda da öyle yazıyor.

Artık kanmıyor yaramazlar hiç bir şeye
Hmm ben de 3 hafta sonraya randevu alacağım da o zaman bana da yapar mı ki acaba 24 haftalık olacağız inşallah :26:

Yapar tabi . Bizim doktor not alıyor diğer hafta gittiğimizde , bugün şunu yapacağız diyor
Bu arada ben bebek ben strese girdiğimde etkilenir mi dedim ?
O da senin sevincinden , üzüntünden her şey den etkilenir dedi.
Dışardaki sesleri duyar mı dedim , tam duymaz ama hareketlenir dedi

bi arayım sorayım madem. çok teşekkürler canım cevabın için :)

Bakalım gidince ne diyecek bizimki. Belki hafta içi gel der. Sorma canım ya en ufak şeyimizden etkileniyor minnoşlar 1-2 haftaya duymaya da başlarlar inşallah annesiii

cevap yazdığın çok teşekkürler snowwhite...artık bu sitede sorularıma cevap bulamaz oldum..hep aynı kişiler birbirinin mesajına cevap veriyor sadece.
ilgilendiğin için çok sağol..ben kendim devam edeyim araştırmalarıma

Günaydın kızlar :)
Sabah tiroid için kanımı verdim. Sonucumu bekliyorum :)

Bizimkiler birazcık davet beklerler o yüzden. Çağırmak zorunda oldugum tek yer mevlid oraya da çağırmayacagım kimseyi. Bende zaten tam dediğin gibi yapcam 5 dakika gösterip gotürcem odaya.

Ben unuttuğum için cevap yazamadım resimler 4 boyutlu ama sanki bana sürekli 4 boyutlu inceledi gibi geliyor belki de yalnış hatırlıyorum. Bende 200e çektirdim

Bizimkiler birazcık davet beklerler o yüzden. Çağırmak zorunda oldugum tek yer mevlid oraya da çağırmayacagım kimseyi. Bende zaten tam dediğin gibi yapcam 5 dakika gösterip gotürcem odaya.

Aman davet bekleyeni boşver bence de.. Senin mutlu gününde yanında olmak isteyen olur istemeyen de kendi bilir.. biz o halimizle kimseyi çağıramayız canım.

Canım gözün aydın her şeyi normal çıkmış çok şükür :)
Demek ki tok gitmek gerek :)))

BNim en buyuk endisem bu tiroid bebisin aklina zarar verirmi? Doktorum ilac kullanmazsam zeka geriligi olur dedi..ilaca ragmen icim rahat degil.

Arkadaşım içini ferah tut bişey olmaz... Bende troid ilacı kullanıyorum.. Sadece önlem amaçlı... İlacı kullanıp kontrol altına aldığı sürece bişey olmaz... Olumsuz düşünmemeli

Evet arkadaşım sorma aldık bakalım.. Benim evde kullanmadığım boş odam vardı orayı çocuk odası yapıcam. Baktım eşyalarını nereye koyucam düşünüyorum.. Dolap alıyım dedim beşik alıyım dedim sonra ayrı ayrı baktım hemen hemen aynı para gibi bişey oldu.. Sonra oda alalım eşim dedi. İlk çocuk ve ilk torun her iki tarafta herkes hevesli.. Zaten oda almasam annemler kıyameti koparırdı.. Benden kıymetli yahu bebek... Kedim var benimde ama annemde ben evlenince vermedi

Ne cok tiroidli varmis insallah olmaz Allahin izniyle

Bişey olmaz.. Normal şeyler bunlar.. Bak birçok kişide var.. Troid hastaları var devamlı ilaç kullanan.. Benim normalde yok değerlerim biraz yüksekmiş doktor kontrol altında tutmakta fayda var dedi.. Sen içini ferah tut.. Bazen çok olumsuz şeyler yazıyor arkadaşlar buraya.. İşte o zaman cidden moralim bozuluyor

Ya kizlar bende ayrıntılı ultrasona girdim yada girdigimi zannediyorum galiba anlattilarimizdan sonra.vandayim ben muayene olduğumuz hastanede giriyoruz 15-20dakika falan sürdü.bütün organlarına bakıldı kalbine beynine bobreklerine mesanesine midesine. Normal usg ile bakıldı.acaba sizinkinde başka bi değişiklik var mi bizimki ole 3 yada 4boyutlu değil acaba ondan mi çok ucuz yoksa sizinkiler farklı birşey mi yapıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…