Ben her ay postu deldiriyorum canım mecburen :/
Sonuç hala çıkmadı ya gıcık oldum. Hiç böyle uzun sürmezdi.
Canım iyi çıkacak zaten gıcık olma hemen :) bizim kaderimiz işte her ay her ay kan vermek
Canım randevum da bugündü. Sonuç yüksek çıkarsa gidip gösterecektim. Şimdi yüksek çıkarsa ne yapıcam ben bilmiyorum :) Önümüzdeki haftaya randevu aldım ne olur ne olmaz ama inşallah normal çıkar :)
Ayrıntılı ultrasonu bile doktorum kendi yaptı sağolsun çok ilgili bir doktorAynen canım bence de doktorundan memnunsan başkasına gitmeye gerek yok, ben de çok memnunum başkasına gitmeyi hiç düşünmedim. Sadece dün ayrıntılı için gittim o kadar.
Neyse iyi ol da gerisi boş canım
ben de oğlumu ultrasonda uzun uzun izlemek istiyorum. medikalpark a gidiyorum ama doktorum niyeyse kısa tutuyor. tamam iyice bakıyor inceliyor ölçüyor ama hemen bitiyor.
siz hangi doktora gidiyorsunuz acaba? doğumdan önce doya doya bakmak istiyorum oğluşuma
Ayrıntılı ultrasonu bile doktorum kendi yaptı sağolsun çok ilgili bir doktor
kızlar ayrıntılı ultrasona giren var mı içinizde?
ben çevre illerdeki birkaç özel hastaneyi aradım.
iki tanesinde 4 boyutlu varmış onların fiyatları 270 tl ve 200 tl.
diğerlerinde 3 boyutlu varmış onlar 35-40 civarı.
şimdi kafam karıştı 4 boyutlu pahalı geldi ama onda bütün iç organlar görünüyormuş
3 boyutluda tam görünmüyormuş galiba.
siz hangisini yaptırdınız? 4 boyutlu muydu ve fiyatları ne kadardı?
lüften bilgisi olanlar cevap yazsın
canım ben yarın yaptırıcam fiyatı yüksek baya 350 liraya bakıyor.sanırım 4 boyutlu ama nette bilmiyorum sadece doktorun profosör ve herkesin önerdiği hatte benim doktorum bile dedi o bakıyosa bize laf sölemek düşmez dedi.bence cihazdan daha cok doktor önemli canım.başından savmasın yeter.
merhaba arkadaşlar
Benim gebeliğimde 20 haftadayım ama maalesef hala bebeğimi hissedemedim kızımda 18 haftalıkken hissetmiştim aradada ufak ufak hissettim ama bu gebeliğimde sanki hiç kıpırdamıyor 16. hafta gittiğimde sağlıklıydı ayrıntılı ultrason da haftaya pazartesi. Ama bu aralar iyice kafaya taktım bebeğim neden kıpırdamıyor diye sizin nasıl benim gibi olan varmı? Ya bebeğimin bişeyi varsa diye çok korkuyorum
kızlar dün ayşe öner in kitabına başlamıştım, şimdiden sardı beni hatta hemen çok önemli olduğunu düşündüğüm bi alıntı yapıyorum kitaptan, diyor ki ayşe hemşire;
bebeğiniz 4 ile 6. aylar arasında sizin endişelerinizi doğduğunda karakterinde taşıyor.
Sağlıklı mı olacak, nasıl doğacak, ilkokul lise hatta meslek hayatıyla ilgili taşıdığımız endişeler bebeğimiz doğduğunda onun bu konularda kendini eksik hissetmesine neden olabiliyormuş.
Bu yüzden bizi hiçbir şeyin endişelendirmesine izin vermeyelim.
Bunu müdürüyle nerdeyse doktor randevusunda kavga eden biri olarak söylüyorum, bebeğimize saçma insanlardan dolayı böyle bi kötülük yapmayalım..
bende ayrıntılı için randavu aldım.400 liraymis..ama doktora çok güvendiğim için ona yaptiricam.perinatoloji uzmanı.dediğin gibi başından savmadan güzel güzel incelensin kuzucuklarimizi.bu arada kızlar bebek şekerini bende kendim yapmayı Düşünürüm.birkaç arkadaş kendi hazirlayacagini yazmış yapımını öğrendiklerini paylaşırlar sa sevinirim..
Ben de okudum ayşe önerin kitabını canım, bence de çok güzel ve faydalı bir kitap
BEEEEEENNNNNNben de henüz hiç hissetmedim canım. Dün ayrıntılı usg için gittiğimde doktora sordum o da normal hissetmemeniz 1 hafta 10 gününüz var daha dedi rahatladım yoksa inanılmaz kafaya takmıştım
peki bi sürü egzersizler falan anlatmış ya, yapıyo musun hiç?
ah canım içimi rahatlattın kızımda hissedip bunda hisetmeyince acaba dedim bi taraftan tecrübeli bir anne olarak kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama bi yandanda şeytan kötü kötü fikirler sokuyor aklıma. Benim kızı bağlasan durmuyor o yüzden karnımdada durmadı kıpır kıpırdı. Özellikle bikaç gündür sürekli dinler oldum endişelendim ama sen rahatlattın beni
Canım demek ki bebişin uslu olacakstrese girme elbet bir gün hissedeceğiz canım
geçen bebeğimi hissedemediğimi arkadaşıma söyledim oda beni iyice telaşlandırdı hemen doktora git dedi bende haftaya ayrıntılım var dedim oda bekleme bu hafta git dedi ama 1 haftada 2 kez doktor kontrolü saçma dedim. ama şimdi içim rahatladı demek ki hissedememek normal. Erkek olcak yavrum herhalde ağır abi olcak :)
günaydınlar
bugün kontrol var mı kontrol:) yavrularınıza selam..
canım banyodan sonra mı kullanıyorsun zeytinyağını.. rahat edebiliyor musun? ben banyodan önce kullanıyım diyorum ama hep unutuyorum..
Evet arkadaşım sorma aldık bakalım.. Benim evde kullanmadığım boş odam vardı orayı çocuk odası yapıcam. Baktım eşyalarını nereye koyucam düşünüyorum.. Dolap alıyım dedim beşik alıyım dedim sonra ayrı ayrı baktım hemen hemen aynı para gibi bişey oldu.. Sonra oda alalım eşim dedi. İlk çocuk ve ilk torun her iki tarafta herkes hevesli.. Zaten oda almasam annemler kıyameti koparırdı.. Benden kıymetli yahu bebek... Kedim var benimde ama annemde ben evlenince vermedi
peki bi sürü egzersizler falan anlatmış ya, yapıyo musun hiç?
Aslında yapsam ne güzel olurdu ama maalesef hiçbirine başlamadımsen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?