2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Canım iyi çıkacak zaten gıcık olma hemen :) bizim kaderimiz işte her ay her ay kan vermek

Canım randevum da bugündü. Sonuç yüksek çıkarsa gidip gösterecektim. Şimdi yüksek çıkarsa ne yapıcam ben bilmiyorum :) Önümüzdeki haftaya randevu aldım ne olur ne olmaz ama inşallah normal çıkar :)

Canım olmadı perşembe ayrıntılıda sorarsın doktora ama çıkmaz yüksek inşallah ya bişey olmaz bence

Ayrıntılı ultrasonu bile doktorum kendi yaptı sağolsun çok ilgili bir doktor

Mesaj olarak attım canım doktorumun bilgilerini

canım ben yarın yaptırıcam fiyatı yüksek baya 350 liraya bakıyor.sanırım 4 boyutlu ama nette bilmiyorum sadece doktorun profosör ve herkesin önerdiği hatte benim doktorum bile dedi o bakıyosa bize laf sölemek düşmez dedi.bence cihazdan daha cok doktor önemli canım.başından savmasın yeter.

bende ayrıntılı için randavu aldım.400 liraymis..ama doktora çok güvendiğim için ona yaptiricam.perinatoloji uzmanı.dediğin gibi başından savmadan güzel güzel incelensin kuzucuklarimizi.bu arada kızlar bebek şekerini bende kendim yapmayı Düşünürüm.birkaç arkadaş kendi hazirlayacagini yazmış yapımını öğrendiklerini paylaşırlar sa sevinirim..

kızlar dün ayşe öner in kitabına başlamıştım, şimdiden sardı beni hatta hemen çok önemli olduğunu düşündüğüm bi alıntı yapıyorum kitaptan, diyor ki ayşe hemşire;
bebeğiniz 4 ile 6. aylar arasında sizin endişelerinizi doğduğunda karakterinde taşıyor.
Sağlıklı mı olacak, nasıl doğacak, ilkokul lise hatta meslek hayatıyla ilgili taşıdığımız endişeler bebeğimiz doğduğunda onun bu konularda kendini eksik hissetmesine neden olabiliyormuş.
Bu yüzden bizi hiçbir şeyin endişelendirmesine izin vermeyelim.
Bunu müdürüyle nerdeyse doktor randevusunda kavga eden biri olarak söylüyorum, bebeğimize saçma insanlardan dolayı böyle bi kötülük yapmayalım..

merhaba arkadaşlar
Benim gebeliğimde 20 haftadayım ama maalesef hala bebeğimi hissedemedim kızımda 18 haftalıkken hissetmiştim aradada ufak ufak hissettim ama bu gebeliğimde sanki hiç kıpırdamıyor 16. hafta gittiğimde sağlıklıydı ayrıntılı ultrason da haftaya pazartesi. Ama bu aralar iyice kafaya taktım bebeğim neden kıpırdamıyor diye sizin nasıl benim gibi olan varmı? Ya bebeğimin bişeyi varsa diye çok korkuyorum

BEEEEEENNNNNN ben de henüz hiç hissetmedim canım. Dün ayrıntılı usg için gittiğimde doktora sordum o da normal hissetmemeniz 1 hafta 10 gününüz var daha dedi rahatladım yoksa inanılmaz kafaya takmıştım

Ben de okudum ayşe önerin kitabını canım, bence de çok güzel ve faydalı bir kitap

Hangi doktora gidiceksin canım? bikaç ünlü doktor var çünkü merak ettim.

Eğer istanbuldaysan Eminönü şark han da bir sürü malzeme satan yerler var ordan bakabilirsin canım çok güzel şeyler

ah canım içimi rahatlattın kızımda hissedip bunda hisetmeyince acaba dedim bi taraftan tecrübeli bir anne olarak kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama bi yandanda şeytan kötü kötü fikirler sokuyor aklıma. Benim kızı bağlasan durmuyor o yüzden karnımdada durmadı kıpır kıpırdı. Özellikle bikaç gündür sürekli dinler oldum endişelendim ama sen rahatlattın beni

Canım demek ki bebişin uslu olacak strese girme elbet bir gün hissedeceğiz canım

Canım demek ki bebişin uslu olacak strese girme elbet bir gün hissedeceğiz canım

geçen bebeğimi hissedemediğimi arkadaşıma söyledim oda beni iyice telaşlandırdı hemen doktora git dedi bende haftaya ayrıntılım var dedim oda bekleme bu hafta git dedi ama 1 haftada 2 kez doktor kontrolü saçma dedim. ama şimdi içim rahatladı demek ki hissedememek normal. Erkek olcak yavrum herhalde ağır abi olcak :)

Ay yok canım zaten sen de bilirsin bu haftalarda bebek hareketleri tutarsız oluyormuş, 24.haftadan sonra düzene giriyormuş o yüzden bence şuan endişelenmek için erken canım.

Aynen ağır abi geliyor

günaydınlar
bugün kontrol var mı kontrol:) yavrularınıza selam..

canım banyodan sonra mı kullanıyorsun zeytinyağını.. rahat edebiliyor musun? ben banyodan önce kullanıyım diyorum ama hep unutuyorum..

Canım vücut losyonu gibi hemen emiyor zaten, banyodan sonra kullan o yüzden :)

Sorma bizde de her iki tarafta da ilk torun. Insanlar çıldırmış gibiler, ben de başta sadece park yatak alıp odamıza koyarız diyordum ama düşününce kedilerimin odasının olup çocuğumun olmaması da saçma geliyor.

peki bi sürü egzersizler falan anlatmış ya, yapıyo musun hiç?

Aslında yapsam ne güzel olurdu ama maalesef hiçbirine başlamadım sen?

Ben de okudum kızlar ama kegel egzersizleri dışında hiçbirini yapmadım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…