2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

inşalalh ilgilenirler canım ya bende çok güveniyorum ama bakalım.yarını sabırsızlıkla bekliyorum.

kızlar kilo durumunuz nasıl? ben 20 haftada 4 kilo aldım fakat bir göbek var anlatamam 4,5 ay değilde sanki 7 aylık gibi

çok şükür! eger doğruysa ben galiba hissediyorum artık prensesimi.
allahım herkese nasip etsin.sağ salim de kucağımızda ıngaaaa diye ağlamalarını duyalım inşallah.
endişeler başladı ve gün geçtikçe de artıyor.ömür bıyu da sürecek sanırım.

endişeler hiç bitmiyor bi şunu atlatsak yada kızım bir emmeyi tam öğrense bir dönse bir emeklese bir konuşsa bir yürüse vs... sonu gelmiyor şimdide tuvalet eğitimi var onu yapmaya çalışıyoruz ama şimdilik başaramadık 1-2 ay sonra tekrar deniycem yani bunun sonu yokk mücadele ile geçiyor ömür

Canım olmadı perşembe ayrıntılıda sorarsın doktora ama çıkmaz yüksek inşallah ya bişey olmaz bence

Çok şükür canım ya hayatımda ilk defa tsh'ımın bu kadar düşük olduğunu gördüm :)
Hepsi normal değerlerde çok şükür.

Tsh: 1,76
Free T3 : 4,75
Free T4 : 9,06

kitabın ismi nedir canım? soyle bir düşünüyorum 4-6 ay arasında yaşadıklarımıda hiç kaygı duymamışım ben sanırım. bebeğim için bile kaygılanmamısım. ay keske birazcık kaygı duysaymısım bu sefer cok vurdumduymaz olacak benim kızım sanırım.

kızlar kilo durumunuz nasıl? ben 20 haftada 4 kilo aldım fakat bir göbek var anlatamam 4,5 ay değilde sanki 7 aylık gibi

hissetme konusunda hiç birsey diyemeyecegım canım sana sen daha tecrübelisin benden çünkü. ama olabiliyormus canım boyle seyler de bayadır gitmiyormussun doktora sanırım. nasıl dayandın onu anlamıyorum alkıslıyorum seni ben her hafta gidiyorum kızımı gormeye yada iki haftada bir :) onun dısında bırada en cok kilo alan kişi benim. rekor kırdım kendi adıma :) 24. haftamda 7 kilo almış bulunmaktayım bu yüzden rejime başladım artık. ama şu bakımdan şanslıyım kilom birtek karnımda. ne bacaklarım ne kalcam hiç biryerim şişmedi şişen tek yerim karnım bu yüzden benim karnımda büyük gözüküyor.

sanırım ömür boyuda sürecek canım. bence de doğrudur canım gözünaydın :)

bence o da çok faydalı bişey biyerden başlamak lazım çünkü

bu gebeliğim daha farklı oldu karnım bu kadar değilidi ilk gebeliğimde şimdi kocaman oldu kilom iyi fakat 56 ile hamile kaldığım için fazla kilo almamış olabilirim sen çok zayıftın o yüzden fazla aldın bence ama yine de dikkat et gebeliğin sonlarına doğru inanılmaz kilo alınıyor yaza da giriyoruz su topluycaz şişcez :) doktor olayına gelince ilk gebeliğimde bende 15 de bir giderdim hem ilk heyecan hemde müsaittim şimdi o heyecan pek yok birde kızım var çok küçük onu komşuya bırakıp gitmek içime pek sinmiyor. Hatta önceki hamilelliğimi hatırlayınca kendime inananıyorum şimdi ne bu rahatlık diye emin ol sende 2. gebeliğinde rahat olursun aslında böylesi daha iyi ilk gebeliğimde neredeyse bacaklarımı büzüp yürüyordum bebeğim düşer diye :) şimdide kızıla parkta top oynuyoruz hatta peşine koştururken ufak tefek zıplamalar koşmalar bile yapıyorum

Son düzenleme:
Ben de okudum kızlar ama kegel egzersizleri dışında hiçbirini yapmadım

Zaten onları yapsak bile yeter ama ben yürümek dışında hiç bir şey yapmıyorum valla nolucak benim bu halim :26:

Canım ben de 4 kilo aldım 20 haftada benim de göbüş çok büyüdü valla bi de çok yayvan

ben de hiç yapmıyorum daha, ankarada bi yer vardı hamile pilatesi oraya gittim baktım pahalı geldi evde pilates yapıyım diye düşündüm, top fln aldım ama nerdeeee

ben zaten gün içerisinde çalıştığım için ve sabah 7 de çıkıp akşam 7:30da eve geldiğim için yapmaya hiç fırsatım olmuyor maalesef.. yürüyüş bile yapsam kardır ama onu bile yapamıyorum

Evet ben 47 ile hamile kaldım 55 oldum şuanda ekmek cok yiyordum onu kestim bide gece yatmadan tabak tabak meyve yiyordum onuda bıraktım bakalım ne değişecek :) evet artık daha dikkatli olmam gerekiyor yaz aylarına girdiyoruz su toplayacagız falan Rabbim yardımcımız olsun bende sanırım 15 le bitircem gibi geliyor son 3 ayda alırım galiba ben 8 kilo daha :s daha fazlasını almamak için konrtollü ilerlemem lazım. bende amanda aman diye gezmiyorum sakınan göze çöp batarmış olayına ben çok inanıyorum. köpeğimle oynuyorum onunla zıplıyoruz haftasonları eşimle bisiklete biniyoruz sahilde hatta bazen küçük tempolarda koşu yapıyorum. ama işte cok özlüyorum kızımı gidip kilosuna boyuna posuna bakıyorum kilosu düşük gelirse gözüme yumurtaya ve süte daha cok asılıyorum. bide fotoğraflarını biriktiyorum o yüzden de habire gidiyorum :)

ben de 3-4 kilo aldım ama dediğin gibi herkes 7-8 aylık mısın diye soruyor:) akşam yatarken 9 aylık gibi oluyor nerdeyse:) sanırım iç karnımız yok

Çok şükür canım ya hayatımda ilk defa tsh'ımın bu kadar düşük olduğunu gördüm :)
Hepsi normal değerlerde çok şükür.

Tsh: 1,76
Free T3 : 4,75
Free T4 : 9,06

oo çok iyi canım 2 nin altında. ben burdaki devlet hastanesine gidiyim randevuyu aldım rahat rahat soruyum. en erken 29 unda saat 14 e aldım.

Bende 21 haftada 4 kilo aldım göbeğimde görünüyor, kalçamda büyüyor:)) son ayda 3 kilo aldım ama:))

ben de ona yakın, son 3-4 haftada 2 kilo aldım, önce çok takıyodum herkes hamile dilsin gibi diyor diye,
artık göbekli ve mutluyummm

ben de ona yakın, son 3-4 haftada 2 kilo aldım, önce çok takıyodum herkes hamile dilsin gibi diyor diye,
artık göbekli ve mutluyummm
Bende biran önce belli olsun istiyordum, şimdi hamile misin diye soruyorlar çok mutlu oluyorum:)) şimdi de herkes şişmişsin sen diyor:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…