bende ayrıntılı için randavu aldım.400 liraymis..ama doktora çok güvendiğim için ona yaptiricam.perinatoloji uzmanı.dediğin gibi başından savmadan güzel güzel incelensin kuzucuklarimizi.bu arada kızlar bebek şekerini bende kendim yapmayı Düşünürüm.birkaç arkadaş kendi hazirlayacagini yazmış yapımını öğrendiklerini paylaşırlar sa sevinirim..
çok şükür! eger doğruysa ben galiba hissediyorum artık prensesimi.
allahım herkese nasip etsin.sağ salim de kucağımızda ıngaaaa diye ağlamalarını duyalım inşallah.
endişeler başladı ve gün geçtikçe de artıyor.ömür bıyu da sürecek sanırım.
Canım olmadı perşembe ayrıntılıda sorarsın doktora ama çıkmaz yüksek inşallah ya bişey olmaz bence
Çok şükür canım ya hayatımda ilk defa tsh'ımın bu kadar düşük olduğunu gördüm :)
Hepsi normal değerlerde çok şükür.
Tsh: 1,76
Free T3 : 4,75
Free T4 : 9,06
kızlar dün ayşe öner in kitabına başlamıştım, şimdiden sardı beni hatta hemen çok önemli olduğunu düşündüğüm bi alıntı yapıyorum kitaptan, diyor ki ayşe hemşire;
bebeğiniz 4 ile 6. aylar arasında sizin endişelerinizi doğduğunda karakterinde taşıyor.
Sağlıklı mı olacak, nasıl doğacak, ilkokul lise hatta meslek hayatıyla ilgili taşıdığımız endişeler bebeğimiz doğduğunda onun bu konularda kendini eksik hissetmesine neden olabiliyormuş.
Bu yüzden bizi hiçbir şeyin endişelendirmesine izin vermeyelim.
Bunu müdürüyle nerdeyse doktor randevusunda kavga eden biri olarak söylüyorum, bebeğimize saçma insanlardan dolayı böyle bi kötülük yapmayalım..
kızlar kilo durumunuz nasıl? ben 20 haftada 4 kilo aldım fakat bir göbek var anlatamam 4,5 ay değilde sanki 7 aylık gibi
çok şükür! eger doğruysa ben galiba hissediyorum artık prensesimi.
allahım herkese nasip etsin.sağ salim de kucağımızda ıngaaaa diye ağlamalarını duyalım inşallah.
endişeler başladı ve gün geçtikçe de artıyor.ömür bıyu da sürecek sanırım.
Vaaay süper çıkmışaynen devam tatlım
Aslında yapsam ne güzel olurdu ama maalesef hiçbirine başlamadımsen?
Canım vücut losyonu gibi hemen emiyor zaten, banyodan sonra kullan o yüzden :)
Sorma bizde de her iki tarafta da ilk torun. Insanlar çıldırmış gibiler, ben de başta sadece park yatak alıp odamıza koyarız diyordum ama düşününce kedilerimin odasının olup çocuğumun olmaması da saçma geliyor.
Ben de okudum kızlar ama kegel egzersizleri dışında hiçbirini yapmadım
kitabın ismi nedir canım? soyle bir düşünüyorum 4-6 ay arasında yaşadıklarımıda hiç kaygı duymamışım ben sanırım. bebeğim için bile kaygılanmamısım. ay keske birazcık kaygı duysaymısım bu sefer cok vurdumduymaz olacak benim kızım sanırım.
canım kitabın adı hamilelik, doğum ve bebek bakımı, beni baya sardı faydalı bişeye benziyor
kitabın ismi nedir canım? soyle bir düşünüyorum 4-6 ay arasında yaşadıklarımıda hiç kaygı duymamışım ben sanırım. bebeğim için bile kaygılanmamısım. ay keske birazcık kaygı duysaymısım bu sefer cok vurdumduymaz olacak benim kızım sanırım.
hissetme konusunda hiç birsey diyemeyecegım canım sana sen daha tecrübelisin benden çünkü. ama olabiliyormus canım boyle seyler de bayadır gitmiyormussun doktora sanırım. nasıl dayandın onu anlamıyorum alkıslıyorum seni ben her hafta gidiyorum kızımı gormeye yada iki haftada bir :) onun dısında bırada en cok kilo alan kişi benim. rekor kırdım kendi adıma :) 24. haftamda 7 kilo almış bulunmaktayım bu yüzden rejime başladım artık. ama şu bakımdan şanslıyım kilom birtek karnımda. ne bacaklarım ne kalcam hiç biryerim şişmedi şişen tek yerim karnım bu yüzden benim karnımda büyük gözüküyor.
sanırım ömür boyuda sürecek canım. bence de doğrudur canım gözünaydın :)
Ben de okudum kızlar ama kegel egzersizleri dışında hiçbirini yapmadım
kızlar kilo durumunuz nasıl? ben 20 haftada 4 kilo aldım fakat bir göbek var anlatamam 4,5 ay değilde sanki 7 aylık gibi
ben de hiç yapmıyorum daha, ankarada bi yer vardı hamile pilatesi oraya gittim baktım pahalı geldi evde pilates yapıyım diye düşündüm, top fln aldım ama nerdeeee
bu gebeliğim daha farklı oldu karnım bu kadar değilidi ilk gebeliğimde şimdi kocaman oldu kilom iyi fakat 56 ile hamile kaldığım için fazla kilo almamış olabilirim sen çok zayıftın o yüzden fazla aldın bence ama yine de dikkat et gebeliğin sonlarına doğru inanılmaz kilo alınıyor yaza da giriyoruz su topluycaz şişcez :) doktor olayına gelince ilk gebeliğimde bende 15 de bir giderdim hem ilk heyecan hemde müsaittim şimdi o heyecan pek yok birde kızım var çok küçük onu komşuya bırakıp gitmek içime pek sinmiyor. Hatta önceki hamilelliğimi hatırlayınca kendime inananıyorum şimdi ne bu rahatlık diye emin ol sende 2. gebeliğinde rahat olursun aslında böylesi daha iyi ilk gebeliğimde neredeyse bacaklarımı büzüp yürüyordum bebeğim düşer diye :) şimdide kızıla parkta top oynuyoruz hatta peşine koştururken ufak tefek zıplamalar koşmalar bile yapıyorum
ben de 21 haftada 4 kilo aldım göbeğimde artık görünüyor, beni çok mutlu ediyor :))))
Çok şükür canım ya hayatımda ilk defa tsh'ımın bu kadar düşük olduğunu gördüm :)
Hepsi normal değerlerde çok şükür.
Tsh: 1,76
Free T3 : 4,75
Free T4 : 9,06
Bende 21 haftada 4 kilo aldımgöbeğimde görünüyor, kalçamda büyüyor:)) son ayda 3 kilo aldım ama:))
Bende biran önce belli olsun istiyordum, şimdi hamile misin diye soruyorlar çok mutlu oluyorum:)) şimdi de herkes şişmişsin sen diyor:))ben de ona yakın, son 3-4 haftada 2 kilo aldım, önce çok takıyodum herkes hamile dilsin gibi diyor diye,
artık göbekli ve mutluyummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?