2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Bende biran önce belli olsun istiyordum, şimdi hamile misin diye soruyorlar çok mutlu oluyorum:)) şimdi de herkes şişmişsin sen diyor:))

ben akşam göbeğimin fotoğrafını burayada koyarım.
heryere herkese gösteriyorum zaten garip bi göbeğim var ayaktayken baya bi yukarda, öyle normal hamile tipi deil ama beni mutlu ediyor

Çok şükür canım ya hayatımda ilk defa tsh'ımın bu kadar düşük olduğunu gördüm :)
Hepsi normal değerlerde çok şükür.

Tsh: 1,76
Free T3 : 4,75
Free T4 : 9,06

Canim çok sevindim değerlerin çok iyi masaallah :)) ben de yarin gitcem bakalim iyi sonuçlar alirim inşallah. 2 hafta önce Saglik ocaginda yaptirdim hapi icip gittim 1.90 cikmisti. Sen hapi içip mi yaptiriyorsun? Devlet hastanesindeki doktor hapi içmeden ac karnina gel diyor bana.

Ayy çok yorulmuşsunuz demek, neyseki minnoş gayet iyiymiş, teselli olmuştur size. Yüzünü merak ediyor insan ama bu zamanlarda hepsi daha bebeğe benziyor, ilerki haftalarda daha net görünür inşallah. İsminizi merak ediyoruz, kesinleştirin de paylaş artık:)
Teşekkür ederiz canım sen de mi ayrıntılıya gidiyosun ay hadi güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruz
Evet canım cumartesi akşam, çok geç çıkmazsam yazarım ben de:)

Merhaba canım, genelde 20. haftadan sonra başlıyormuş zaten hareketleri, ama senin bir de kızın var ya çok hareketli olduğun için de hissetmemiş olabilirsin. Bir süre arkayı yaslayıp oturunca veya uzanınca hissediyorum ben daha çok. Bir de ablam beni önce sırt üstü yatırıp sonra sol tarafa döndürmüştü hareket etsin diye, sen de deneyebilirsin:)

kızlar kilo durumunuz nasıl? ben 20 haftada 4 kilo aldım fakat bir göbek var anlatamam 4,5 ay değilde sanki 7 aylık gibi
Ben de 3-4 kilo aldım henüz ama tatlılara mesafeliyim, meyve yada kuru incir yiyorum 2 saatte bir, yoksa daga çok alırdım kesin.

kızlar merhaba ben geldim doktordan.
çok tatmin edici değildi bu sefer kontrolüm doktorun acelesi vardı biraz bozuldum açıkcası.
çok şükür bebeğim iyiymiş veeeee KIZIM oluyormuş inşallah:) başta erkek demişti şimdi kız dedi değişir mi sizce tekrar?
Lekelenmem ile çok ilgilenmedi ona kafam takıldı çok rahatlamadım başka bir doktora daha göstersem mi sizce???
Bir de ayrıntılı ultrason için bir özel muayeneneye yönlendirdi ona da bozuldum koca hastanede yok mu ayrıntılı anlamadım. siz de nasıl oldu yaptıran arkadaşlar da var galiba bilgi verebilir mi? fiyatı ne kadar falan?
ayrıca elevit vitamin ve demir hapı yazdı, siz de kullanıyor musunuz??? yan etkisi falan var mı? ben ilaçlara biraz tepkiliyim.
gördüğünüz gibi bir sürü soruyla geldim çünkü bu sefer hiç bir şey anlatmadı doktor, kan aldılar gene neye bakcaklar onu bile anlamadım düşünün. Bir de burası özel hastane her gidişte bir sürü para ödüyorum.

Hayırlı evlat olsunlar Amin :) hiç bir soruna cvp alamadıktan sonra ne diye ücret ödenir ? Ayrıntılı yine aynı bakıyor fakat bunda daha detaylı bakıyor
Multivitamin ve demiri çoğumuz alıyoruz . Lekelenmelerine bari cevap verseydi , rahatlardın biraz

Hemde ne yorulma , Çok şükür bebeğim iyi Rabbim e şükürler olsun :)
Doktor Bey de öyle söyledi . 3 hafta sonra daha net görünür dedi , 3 boyutlu zararlı mı acaba çok izletmiyor

Cok enteresan gercekten sorularina bari cevap verseydi hangi hastane canim bu?
Ben de ozele gidiyorum ama benim dr da ayrintili icin baska dr a yonlendirdi cunku perinatalog olmasi gerekiyor canim. Nerde oturuyosun bilmiyorum ama ben bagdat caddesinde bi yere gittim fetus goruntuleme zeki sahinoglu ve cok cok memnun kaldim 280 tl odedim. Bi suru foto, video verdi. Ve gercekten cok ilgilendi.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu haftadan , heleki ayrıntılıdan sonra değişmez bence canım, kız anneleri olarak aramıza hoşgeldin:) bence sen o hastaneyi hemen değiştir, her hastane bir değil, bazısı devlet gibi otomatiğe bağlıyor, hiçbir özel muamele göstermiyorlar. Ben de muayeneye 100 tl veriyorum ama her kontrol önce doktorun o dönemle ilgili sorularıyla başlıyor, olası durumları kendi kontrol ediyor yani. Bir de her ne verirse niye verdiğini ve etkilerini anlatıyor, çok büyük bi hastanede değil ama herşeyi orda yaptırabiliyoruz, ayrıntılıyı da orda yapacak. Memnunum yani.
Lekelenmeyle ilgili en iyi cevap bebeğinde bence:) maşallah herşey yolundaymış, demekki etki etmiyor ama doktor değiştirince bir daha bakılır. Elevit piyasadan toplatılıyormuş, burda hep öyle söylendi. Ben onun yerine decavit ve demir hapı kullanıyorum 12. haftadan beri, sonuna kadar da kullanacakmışız. Demir hapı dışkını koyu renk yapacak, bu normal birşey, bundan korkma.

Hemde ne yorulma , Çok şükür bebeğim iyi Rabbim e şükürler olsun :)
Doktor Bey de öyle söyledi . 3 hafta sonra daha net görünür dedi , 3 boyutlu zararlı mı acaba çok izletmiyor

Bende arkadaşımın resimlerinden görmüştüm son aylarda babaya benzediği çok belli oluyordu, şu anda da aynı babası:) evet uzun süre olursa zararlı diye okuyorum bende, o yüzden 10 dk sürse yeter bana diyorum, Bülent bey de çok tutmuyor zaten, bence böylesi daha iyi.

Amin canım. sorma canım ya çok canım sıkıldı. bu 4. gidişim bu doktora, ilk 3 ü o kadar ilgili ve iyiydi ki hiç şüphem yoktu evet doktorum bu dedim. Ama bu sefer eşimde bende bayağı bozulduk daha biz otururken kalktı gitti odadan. cinsiyetini bile doğru mu söyledi acaba diyoruz o kadar hızlı baktı ki bu sefer, şaşırıp kaldık.

merhaba kizlarrr
Ayritilidan geldim, cok sukur hersey yolunda butun olcumler normal cikti, veee kesin kizim oluyor :))erkek bebek ruyalarim tersine cikmis oldu...
489 gr tahmini kilosu ( oglum daha iriydi olcumleride oyle vede iri dogdu ) kizim daha kucuk sanki ama olsun iri bebek daha problemli oluyo dogum esnasinda...agzini acip kapiyodu, doktor su iciyodur dedi :) ayaklari kipir kipirdi tepiniyodu cok komikti, basi asagi pozisyona gecmis bile dedi
ortalama bebegin kilosu + plasenta+ amniyotik sivi sordum hepsi su an icin 800 gr yapar dedi... yani geri kalan kilolar hepsi bize
bizden boylee simdilik cok sukur, esimle ismini konustuk brz once ama karar veremiyorum neyse yavastan herseyini almamiz gerekecek gerci ikinci oldugundan brz daha cabuk hallederim, bol bol pembis alicam ama onu soyleyim hehe...

Son düzenleme:

canım ben izmir de oturuyorum, imkanlar biraz daha kısıtlı istanbul' a göre. medicalpark a gidiyorum, hastane çok düzenli çok temiz, doktorumdan da çok memnundum ama bu sefer niye böyle oldu anlamadım. ben yönlendirdiği doktora değil de başka bir doktora gitmek istiyorum ayrıntılıya ama?

Hoşbulduk canım:) ben çok şaşkınım hep erkek sanmıştım ama çok sevindim kız diye:) hayırlı, sağlıklı, akıll olsunlar inşallah.
bak şimdi iyice kızdım toplatılan hapı niye yazmış ki? neden toplatılıyormuş bilgin var mı? çok iyiydik aslında doktorumla ama bu son kontrol çok farklıydı. ben izmir de oturuyorum seçenek çok fazla değil, nasıl yapcam bilemiyorum.

Kızlar izmir de ayrıntılı ultrason yaptıran veya yaptırcak olan varmı? hangi doktor, neresi bilgi verebilir misiniz?

Kizlar ben artik cok yoruluyorum ve sanki sismeye başladım yuzugum sikiyor artik.ve cok cabuk yoruluyorum. Bugun 1.ci sinifa giden kizimin okuma bayrami vardi sanki ben oynamisim gibi oturdugum yerde yoruldum.sizde durumlar nedir

Canim hayirli saglikli evlat olsun bence doktorundsn tatmin olmadiysan başka doktoru dene derim.vitamin vd kan hapini cogu kisi kullaniyor bizarari yok.ben ayrıntılı yi vakif gurebada yapicam Allah izin verirsr haftaya perşembe rendavum var

Kızlar izmir de ayrıntılı ultrason yaptıran veya yaptırcak olan varmı? hangi doktor, neresi bilgi verebilir misiniz?

Canım kontrolünün iyi geçmemesine üzüldüm. Bence sen 2 haftada bir başka doktorlara giderek karşılaştırma yap ona göre doktoruna karar ver ben sevmedim senin doktorunu. Tıp fakültesi yok mu onlar iyice araştırıp nedenini söyleyebilirler. Arada birde oraya git bence bazı özel hastanelerinde devletten farkı yok zaten. Elevitte domuz jelatini varmış, o nedenle decavit kullanıyoruz. Eş değer bir ilaç. Bana sağlık ocağında vermişlerdi. Elevitin toplatıldığını duymadım ben.
Buarada tebrik ederim bir kızın olacakmış, Hayırlı evlat olsun inş.

Son düzenleme:
Tebrikler prensesin annesi pembiş pembiş ne güzel olur eşyaları bizimki maviş maviş olacak:)

Kizlar ben artik cok yoruluyorum ve sanki sismeye başladım yuzugum sikiyor artik.ve cok cabuk yoruluyorum. Bugun 1.ci sinifa giden kizimin okuma bayrami vardi sanki ben oynamisim gibi oturdugum yerde yoruldum.sizde durumlar nedir

Aynen canım 5 dk yürüsem yorgunluktan oturup kalıyorum. Yormaya başladılar annelerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…