2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
oo çok iyi canım 2 nin altında. ben burdaki devlet hastanesine gidiyim randevuyu aldım rahat rahat soruyum. en erken 29 unda saat 14 e aldım.

Ne güzel işte Perşembe günü yakın:) göster de doz ayarlaması yapılsın:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben hapımı içip kan veriyorum canım. Önemli olan ilacın dozunun bebişimle bana yetip yetmediği. Ilacımı almazsam zaten 5 çıkıyordu tsh değerim ilacımın bu dozu şuanda bana yetiyor çok şükür. Önemli olan bunu bilmek. Sen ilaç almadan kan veriyorsan nasıl anlıyorsunuz ilacın yetip yetmediğini?

Gözün aydın canım. Elevit için -yanlış hatırlamıyorsam- forumda içinde domuz katkısı varmış diye söylenmişti. Ben de decavit kullanıyorum.

Kizlar ben artik cok yoruluyorum ve sanki sismeye başladım yuzugum sikiyor artik.ve cok cabuk yoruluyorum. Bugun 1.ci sinifa giden kizimin okuma bayrami vardi sanki ben oynamisim gibi oturdugum yerde yoruldum.sizde durumlar nedir

Ben de merdiven çıkarken ve yokuş çıkarken çok yoruluyorum. Resmen tıkanıyorum. Artık belim de ağrımaya başladı. Zor oluyor ama büyüyor bebişlerimiz.

Gözün aydın canım. Elevit için -yanlış hatırlamıyorsam- forumda içinde domuz katkısı varmış diye söylenmişti. Ben de decavit kullanıyorum.

Kızlar bu elevit olayı nedir? Bana da doktor elevit yazmıştı. 3-4 günde bir içiyorum. Çok önemli değilmiş vitamin ilacı. Zaten yediklerimden alıyorum. Onu da ek olarak arada bi atıyorum ama zararı mı var? Domuz katkısı olayı nedir?

Genelde memnunsan belki sadece bu hafta böyle olmuştur, insanlık hali sonuçta. Eleviti pek vermiyorlar artık, kızlar yazmışlar zaten domuz jelatini varmış içinde. Kullanmak istemezsen aile hekiminden decavit yazdırıp onu kullan, doktora da reçetemi kaybettim dersin:)

Hayırlı olsun prensesin canım:) zaten bi tane oğluşun var. Allahım sana ikisini de nasip etti ne büyük bir mucize.. Darısı başıma:)
Kilosu da gayet iyi maşallah:) önemli olan sağlığı o da iyiymiş çok şükür:) darısı başıma artık:)))
Bi de iri bebek doğumu zor oluyor dedin korkuttun beni. Benim bebişim de iri olursa zor mu doğar ki. Ben egzersizlerimi yapıyorum inşallah kolayca doğurucam. Ben kendimde o gücü buluyorum. Allahım yardımcı olsun hepimize.

Canım bana doktorum baştan beri decavit verdi. Elevit hakkındaki söylentileri de burada duydum. Sayfanın başlarında konuşulmuştu. Hatta ilacımın adını kontrol etmiştim. Onun dışında doktorum filan söylemedi. Birazdan bilgisi olan arkadaşlar söylerler.

Canim ben de elevit kullaniyordum sonra burda domuz jelatini var denince arastirdim internetten dogru oldugunu gorunce decavit aldim simdi onu iciyorum muadili zaten doktoruma sorup aldim

Canim cok yakin arkadasim dokuz eylulun bi doktoru vardi adini unuttum ona gitti ve 1 ay once dogum yapti cok da memnun kaldi tavsiye ederim uni hastanelerinin doktorlari cok cok iyi. Bu arada yazmayi unutmusum kusura bakma lutfen aramiza hosgeldin kiz annesi :) hayirli olsun saglikla kucagina al kizini canim :)

Canim tebrik ederim kizin hayirli olsun cok sevindim :) her seyin yolunda olmasi da cok guzel masallah :) benim de elim surekli pembelere gidiyo :) zaten en sevdigim renk :) valla kizim cicis olcak diye korkuyorum :))))

canim cok sagolll, evet bir oglum simdide kizim olacak, rabbim gonlumuzce verdi cok sukur insallah hayirli ve saglikli olur bizim icin, darisi sana ve butun isteyenlere insallah
iri bebek canim cati dar biri icin zor olabilir ki Türkiye de sezeryan yapiyolar hemen, cati genis olanlar ise normal dogurabiliyor, ilkinde normal dogurabilirsin demsiti ebe ama sezeryanla bitti bebegin brz kilolu olmasindan normal dogum gerceklesemedi dedi ama yine herkes te boyle olmuyo bazilari 5 kiloya yakin normal dogurdum diyolar masallah diyorum... yani iri yada kucuk hic bir kurali yok aslinda ama yinede cati dar olanin iri bebegi dogurmasi daha zor olabilir... insallah rabbim yardimcimiz olacak elbet :)

cok sagol canim, varsin kizin cicis olsun gerci rabbim nazarlardan korusun bide guzel olursa yandik :)) giydirmeye de korkarim artik goz deger diye kiz reyonlari daha guzel erkek reyonlarina bakarak, ablamda diyordu kizin olursa herseyi almak isteyeksin diye erkek birz daha sade oluyor..

Son düzenleme:
Kızlar izmir de ayrıntılı ultrason yaptıran veya yaptırcak olan varmı? hangi doktor, neresi bilgi verebilir misiniz?

Canım merhaba.drunla böyle olmasına üzüldüm.ben kent hastanesinde yaptırdım.ama çok çok pahalıydı.bir çok arkadaşım özel çınarlıya gidiyor.çok memnunlar 90 tl ye çekiyorlarmış.ve cd sini izledim arkadaşımın harika.bence orayı denemelisin.

Kocaman kutu elevit var. 3 yada 4 günde bir aldığım için bana hamileliğin sonuna kadar yeter. Çok önemli bi ilaç değil o zaten:) hergün almıyorum ben:)

Valla ben 7 kilo aldım şu ana kadar. Ama gören 7kg nereye aldın, belli etmiyorsun hiç diyor. Moral oluyor bana da biraz:)

Bende 7 kilo aldım :s ama sadece göbeğe aldım ben aynen bana da oyle diyorlar cünkü sadec göbeğim şişiyor :)) bu yüzden rejime başladım artık düzenli gitmem gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…