oo çok iyi canım 2 nin altında. ben burdaki devlet hastanesine gidiyim randevuyu aldım rahat rahat soruyum. en erken 29 unda saat 14 e aldım.
Canim çok sevindim değerlerin çok iyi masaallah :)) ben de yarin gitcem bakalim iyi sonuçlar alirim inşallah. 2 hafta önce Saglik ocaginda yaptirdim hapi icip gittim 1.90 cikmisti. Sen hapi içip mi yaptiriyorsun? Devlet hastanesindeki doktor hapi içmeden ac karnina gel diyor bana.
Hoşbulduk canım:) ben çok şaşkınım hep erkek sanmıştım ama çok sevindim kız diye:) hayırlı, sağlıklı, akıll olsunlar inşallah.
bak şimdi iyice kızdım toplatılan hapı niye yazmış ki? neden toplatılıyormuş bilgin var mı? çok iyiydik aslında doktorumla ama bu son kontrol çok farklıydı. ben izmir de oturuyorum seçenek çok fazla değil, nasıl yapcam bilemiyorum.
Kizlar ben artik cok yoruluyorum ve sanki sismeye başladım yuzugum sikiyor artik.ve cok cabuk yoruluyorum. Bugun 1.ci sinifa giden kizimin okuma bayrami vardi sanki ben oynamisim gibi oturdugum yerde yoruldum.sizde durumlar nedir
Gözün aydın canım. Elevit için -yanlış hatırlamıyorsam-forumda içinde domuz katkısı varmış diye söylenmişti. Ben de decavit kullanıyorum.
Hoşbulduk canım:) ben çok şaşkınım hep erkek sanmıştım ama çok sevindim kız diye:) hayırlı, sağlıklı, akıll olsunlar inşallah.
bak şimdi iyice kızdım toplatılan hapı niye yazmış ki? neden toplatılıyormuş bilgin var mı? çok iyiydik aslında doktorumla ama bu son kontrol çok farklıydı. ben izmir de oturuyorum seçenek çok fazla değil, nasıl yapcam bilemiyorum.
merhaba kizlarrr
Ayritilidan geldim, cok sukur hersey yolunda butun olcumler normal cikti, veee kesin kizim oluyor :))erkek bebek ruyalarim tersine cikmis oldu...
489 gr tahmini kilosu ( oglum daha iriydi olcumleride oyle vede iri dogdu ) kizim daha kucuk sanki ama olsun iri bebek daha problemli oluyo dogum esnasinda...agzini acip kapiyodu, doktor su iciyodur dedi :) ayaklari kipir kipirdi tepiniyodu cok komikti, basi asagi pozisyona gecmis bile dedi
ortalama bebegin kilosu + plasenta+ amniyotik sivi sordum hepsi su an icin 800 gr yapar dedi... yani geri kalan kilolar hepsi bize
bizden boylee simdilik cok sukur, esimle ismini konustuk brz once ama karar veremiyorum neyse yavastan herseyini almamiz gerekecek gerci ikinci oldugundan brz daha cabuk hallederim, bol bol pembis alicam ama onu soyleyim hehe...
Kızlar bu elevit olayı nedir? Bana da doktor elevit yazmıştı. 3-4 günde bir içiyorum. Çok önemli değilmiş vitamin ilacı. Zaten yediklerimden alıyorum. Onu da ek olarak arada bi atıyorum ama zararı mı var? Domuz katkısı olayı nedir?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar bu elevit olayı nedir? Bana da doktor elevit yazmıştı. 3-4 günde bir içiyorum. Çok önemli değilmiş vitamin ilacı. Zaten yediklerimden alıyorum. Onu da ek olarak arada bi atıyorum ama zararı mı var? Domuz katkısı olayı nedir?
canım ben izmir de oturuyorum, imkanlar biraz daha kısıtlı istanbul' a göre. medicalpark a gidiyorum, hastane çok düzenli çok temiz, doktorumdan da çok memnundum ama bu sefer niye böyle oldu anlamadım. ben yönlendirdiği doktora değil de başka bir doktora gitmek istiyorum ayrıntılıya ama?
merhaba kizlarrr
Ayritilidan geldim, cok sukur hersey yolunda butun olcumler normal cikti, veee kesin kizim oluyor :))erkek bebek ruyalarim tersine cikmis oldu...
489 gr tahmini kilosu ( oglum daha iriydi olcumleride oyle vede iri dogdu ) kizim daha kucuk sanki ama olsun iri bebek daha problemli oluyo dogum esnasinda...agzini acip kapiyodu, doktor su iciyodur dedi :) ayaklari kipir kipirdi tepiniyodu cok komikti, basi asagi pozisyona gecmis bile dedi
ortalama bebegin kilosu + plasenta+ amniyotik sivi sordum hepsi su an icin 800 gr yapar dedi... yani geri kalan kilolar hepsi bize
bizden boylee simdilik cok sukur, esimle ismini konustuk brz once ama karar veremiyorum neyse yavastan herseyini almamiz gerekecek gerci ikinci oldugundan brz daha cabuk hallederim, bol bol pembis alicam ama onu soyleyim hehe...
Hayırlı olsun prensesin canım:) zaten bi tane oğluşun var. Allahım sana ikisini de nasip etti ne büyük bir mucize.. Darısı başıma:)
Kilosu da gayet iyi maşallah:) önemli olan sağlığı o da iyiymiş çok şükür:) darısı başıma artık:)))
Bi de iri bebek doğumu zor oluyor dedin korkuttun beni. Benim bebişim de iri olursa zor mu doğar ki. Ben egzersizlerimi yapıyorum inşallah kolayca doğurucam. Ben kendimde o gücü buluyorum. Allahım yardımcı olsun hepimize.
Tebrikler prensesin annesipembiş pembiş ne güzel olur eşyaları bizimki maviş maviş olacak:)
Canim tebrik ederim kizin hayirli olsun cok sevindim :) her seyin yolunda olmasi da cok guzel masallah :) benim de elim surekli pembelere gidiyo :) zaten en sevdigim renk :) valla kizim cicis olcak diye korkuyorum :))))
Kizlar bebegine bişeyler alan varmiii
Kızlar izmir de ayrıntılı ultrason yaptıran veya yaptırcak olan varmı? hangi doktor, neresi bilgi verebilir misiniz?
kızlar kilo durumunuz nasıl? ben 20 haftada 4 kilo aldım fakat bir göbek var anlatamam 4,5 ay değilde sanki 7 aylık gibi
Canim ben de elevit kullaniyordum sonra burda domuz jelatini var denince arastirdim internetten dogru oldugunu gorunce decavit aldim simdi onu iciyorum muadili zaten doktoruma sorup aldim
Valla ben 7 kilo aldım şu ana kadar. Ama gören 7kg nereye aldın, belli etmiyorsun hiç diyor. Moral oluyor bana da biraz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?