2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Çatımın dar ya da geniş olduğunu doğuma doğru muayene öğrenicem sanırım :) çatı muayenesi için özele gidebilirim:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar benim bebişim idrar torbamın üstüne vuruyor bugün. Resmen vuruyor yani.. Tuvalet ihtiyacım doğuyor. Idrar torbasına vurması çok rahatsız edici:/ ilerde nasıl olacak bilmiyorum artık :/

Son düzenleme:

Bence de değiştir o hastaneyi canım sonucta okadar para veriyoruz yani sen sorularına cevap alamayacaksak para dökmenin me anlamı var ki? Kızın olacağı için cok secimin kız anneleri kervanına hosgeldin :)) onun dışında ilaçlar hakkında hiç bir fikrim yok ben hiç birisini kullanmıyorum

Rabbim gönlüne göre vermiş erkek evlattan sonra Rabb'imin verdiği çık güzel bir ödül bence bu sana bene de şimdide bol bol pembiş zamanı hadi gözünaydın camım

Böyle aşağıya vuruyor dimi? Sıçrıyorsun sende ay diye :) bide acıyor bazen noluyor diyorum bende tekmelerine seninde mi artık boyle

Bende 7 kilo aldım :s ama sadece göbeğe aldım ben aynen bana da oyle diyorlar cünkü sadec göbeğim şişiyor :)) bu yüzden rejime başladım artık düzenli gitmem gerekiyor

Benim de eşim beslenme uzmanına gitmeye başladı. Onun sayesinde benim de öğünlerim dengeye oturdu biraz. Inşallah doktorumun dediği sınırlar içinde kalmayı başarırım

Çatımın dar ya da geniş olduğunu doğuma doğru muayene öğrenicem sanırım :) çatı muayenesi için özele gidebilirim:)

evet dogrudur canim, dedigin gibi hemen belli olmuyor her dogum birbirinden farkli oluyor zaten allah kolaylik versin hepimize

canim iyi dileklerin icin cok sagol, rabbime sukurler olsun :)

Canim saglik icin aliyoruz sonucta.. Bence de onemli degil bosver benim bitmisti yenisini decavit aldim, ben hergun iciyorum

Böyle aşağıya vuruyor dimi? Sıçrıyorsun sende ay diye :) bide acıyor bazen noluyor diyorum bende tekmelerine seninde mi artık boyle

Evet canım aşağıya vuruyor ve irkiliyorum. Sanki altıma kaçıracak gibi oluyorum vurunca.

Hangi doktora gidiceksin canım? bikaç ünlü doktor var çünkü merak ettim.

Eğer istanbuldaysan Eminönü şark han da bir sürü malzeme satan yerler var ordan bakabilirsin canım çok güzel şeyler
İstanbul degil Cnm ankara da gitcem Lütfi onderogluna.bende pıhtılaşma problemi de olduğu için önemli olan haftalarda gidiyorum iğnemin dozunu da ayarlıyor

Dozunu artiriyorlar canim ya :s

kızlar bende park beşik almayı dusunuyrm ama bana gezmek yasak.gezip hepsini dolamak istiyorum ama maalesef..sadece internetten modellere bakiyrm..ama karar vermek zor gezip park besik modeli beğenen arkadaşlar beğendikleri modelleri yazabilirmi

Canim gecen gun arkadasta gordum ebebekte baby&me diye bi markanin park yataklari var cok guzel ve cok uygun fiyatlari, internetten alinca da hemen gonderiyolarmis tavsiye ettiler belki ben de ondan alicam sen de bi bak istersen

Evet canım aşağıya vuruyor ve irkiliyorum. Sanki altıma kaçıracak gibi oluyorum vurunca.

bende gecen ay boyle hissediyodum cok rahatsiz edici oluyo bazen bu ay cok daha rahatim sanki yukari cikmis gibi ben artik gobek deligime kadar hissediyorum bebegin hareketlerini...

Canim gecen gun arkadasta gordum ebebekte baby&me diye bi markanin park yataklari var cok guzel ve cok uygun fiyatlari, internetten alinca da hemen gonderiyolarmis tavsiye ettiler belki ben de ondan alicam sen de bi bak istersen

Bizde ebebekten nunayı aldık. Sadece ebebekte var. Hollanda markası cokta sağlam. Arabasında alcaz inşallah ay bitmeden kampanyada şuanda. Ama sallanma özelliği yok bilgin olsun

Az once ntv de bir beslenme uzmani bebeklere 20. Yuzyil mamalarindan verilmemesi gerektigini soyledi..

Aslında değil zamanı ağırlaşınca zor oluyor yavaştan başlamanız gerek benim Bi halısı son ay alındı bide perdesi

ewet tecrubelı arkadaslar ole dıyor yaza denk geldıgı ıcın son aya bırakma bakalım ıns ALLAH kucagımıza almayı nasıp eder hepımıze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…