canim cok sagolll, evet bir oglum simdide kizim olacak, rabbim gonlumuzce verdi cok sukur insallah hayirli ve saglikli olur bizim icin, darisi sana ve butun isteyenlere insallah
iri bebek canim cati dar biri icin zor olabilir ki Türkiye de sezeryan yapiyolar hemen, cati genis olanlar ise normal dogurabiliyor, ilkinde normal dogurabilirsin demsiti ebe ama sezeryanla bitti bebegin brz kilolu olmasindan normal dogum gerceklesemedi dedi ama yine herkes te boyle olmuyo bazilari 5 kiloya yakin normal dogurdum diyolar masallah diyorum... yani iri yada kucuk hic bir kurali yok aslinda ama yinede cati dar olanin iri bebegi dogurmasi daha zor olabilir... insallah rabbim yardimcimiz olacak elbet :)
kızlar merhaba ben geldim doktordan.
çok tatmin edici değildi bu sefer kontrolüm doktorun acelesi vardı biraz bozuldum açıkcası.
çok şükür bebeğim iyiymiş veeeee KIZIM oluyormuş inşallah:) başta erkek demişti şimdi kız dedi değişir mi sizce tekrar?
Lekelenmem ile çok ilgilenmedi ona kafam takıldı çok rahatlamadım başka bir doktora daha göstersem mi sizce???
Bir de ayrıntılı ultrason için bir özel muayeneneye yönlendirdi ona da bozuldum koca hastanede yok mu ayrıntılı anlamadım. siz de nasıl oldu yaptıran arkadaşlar da var galiba bilgi verebilir mi? fiyatı ne kadar falan?
ayrıca elevit vitamin ve demir hapı yazdı, siz de kullanıyor musunuz??? yan etkisi falan var mı? ben ilaçlara biraz tepkiliyim.
gördüğünüz gibi bir sürü soruyla geldim çünkü bu sefer hiç bir şey anlatmadı doktor, kan aldılar gene neye bakcaklar onu bile anlamadım düşünün. Bir de burası özel hastane her gidişte bir sürü para ödüyorum.
merhaba kizlarrr
Ayritilidan geldim, cok sukur hersey yolunda butun olcumler normal cikti, veee kesin kizim oluyor :))erkek bebek ruyalarim tersine cikmis oldu...
489 gr tahmini kilosu ( oglum daha iriydi olcumleride oyle vede iri dogdu ) kizim daha kucuk sanki ama olsun iri bebek daha problemli oluyo dogum esnasinda...agzini acip kapiyodu, doktor su iciyodur dedi :) ayaklari kipir kipirdi tepiniyodu cok komikti, basi asagi pozisyona gecmis bile dedi
ortalama bebegin kilosu + plasenta+ amniyotik sivi sordum hepsi su an icin 800 gr yapar dedi... yani geri kalan kilolar hepsi bize
bizden boylee simdilik cok sukur, esimle ismini konustuk brz once ama karar veremiyorum neyse yavastan herseyini almamiz gerekecek gerci ikinci oldugundan brz daha cabuk hallederim, bol bol pembis alicam ama onu soyleyim hehe...
Kızlar benim bebişim idrar torbamın üstüne vuruyor bugün. Resmen vuruyor yani.. Tuvalet ihtiyacım doğuyor. Idrar torbasına vurması çok rahatsız edici:/ ilerde nasıl olacak bilmiyorum artık :/
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende 7 kilo aldım :s ama sadece göbeğe aldım ben aynen bana da oyle diyorlar cünkü sadec göbeğim şişiyor :)) bu yüzden rejime başladım artık düzenli gitmem gerekiyor
Çatımın dar ya da geniş olduğunu doğuma doğru muayene öğrenicem sanırım :) çatı muayenesi için özele gidebilirim:)
Bence de değiştir o hastaneyi canım sonucta okadar para veriyoruz yani sen sorularına cevap alamayacaksak para dökmenin me anlamı var ki? Kızın olacağı için cok secimin kız anneleri kervanına hosgeldin :)) onun dışında ilaçlar hakkında hiç bir fikrim yok ben hiç birisini kullanmıyorum
Rabbim gönlüne göre vermiş erkek evlattan sonra Rabb'imin verdiği çık güzel bir ödül bence bu sana bene de şimdide bol bol pembiş zamanı hadi gözünaydın camım
Kocaman kutu elevit var. 3 yada 4 günde bir aldığım için bana hamileliğin sonuna kadar yeter. Çok önemli bi ilaç değil o zaten:) hergün almıyorum ben:)
Böyle aşağıya vuruyor dimi? Sıçrıyorsun sende ay diye :) bide acıyor bazen noluyor diyorum bende tekmelerine seninde mi artık boyle
Neden cnmBen bir kaç atlet aldım. Pijama filan. Şimdi de bir alışveriş sitesine bakıyordum. Çok hoş bebek kıyafetleri var.Gözüm kalıyor ama çok da cesaret edemiyorum.
İstanbul degil Cnm ankara da gitcem Lütfi onderogluna.bende pıhtılaşma problemi de olduğu için önemli olan haftalarda gidiyorum iğnemin dozunu da ayarlıyorHangi doktora gidiceksin canım? bikaç ünlü doktor var çünkü merak ettim.
Eğer istanbuldaysan Eminönü şark han da bir sürü malzeme satan yerler var ordan bakabilirsin canım çok güzel şeyler
Ben hapımı içip kan veriyorum canım. Önemli olan ilacın dozunun bebişimle bana yetip yetmediği. Ilacımı almazsam zaten 5 çıkıyordu tsh değerimilacımın bu dozu şuanda bana yetiyor çok şükür. Önemli olan bunu bilmek. Sen ilaç almadan kan veriyorsan nasıl anlıyorsunuz ilacın yetip yetmediğini?
kızlar bende park beşik almayı dusunuyrm ama bana gezmek yasak.gezip hepsini dolamak istiyorum ama maalesef..sadece internetten modellere bakiyrm..ama karar vermek zor gezip park besik modeli beğenen arkadaşlar beğendikleri modelleri yazabilirmi
Evet canım aşağıya vuruyor ve irkiliyorum. Sanki altıma kaçıracak gibi oluyorum vurunca.
kızlar bende park beşik almayı dusunuyrm ama bana gezmek yasak.gezip hepsini dolamak istiyorum ama maalesef..sadece internetten modellere bakiyrm..ama karar vermek zor gezip park besik modeli beğenen arkadaşlar beğendikleri modelleri yazabilirmi
Aslında değil zamanı ağırlaşınca zor oluyor yavaştan başlamanız gerek benim Bi halısı son ay alındı bide perdesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?