2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

çok şükür canım. kız bebekleri artış gösterdi. erkek bebekle arasında bir sayı var. :)
canım demek ki lekelenmenin kızınla ilgisi yokmuş. benim de başlarda vardı. dr bana zararı yok demişti. özel tabi. bebeğin iyiyse bence sen de takılma. ama yine de sordun mu lekelenmem var progestan kullanacak mıyım diye..

ayrıntılıya günün yakınsa gitme ama yok bir ay fazla bence bir iki hafta sonra başka dr da git. için rahat eder hem de bebek riske girmez.

elevit ve demir ben de kullanıyorum. sonuçta dr un verdiği vitamin.
o söylentilere inanmıyorum yasaklanırdı. eğer varsa decavitte de vardır. içindeki kimyasalın adını değiştir yine satar.ticaret olunca hiçkimseye güvenmiyorum. yasak olan bir vitamin de eczaneden alınmaz.

acelesi varsa var canım senin de önemliliğin var. özel hast. o kadar para veriyorsun ilgilenmiyor işte. bir daha ki sefere otur sakin sakin herşeyi sor. gerekirse uyar. ben birşey öğrenemedim de. sonuçları almaya gideceksin zaten. baktın olmuyor değiştirirsin..

hehe bir kızımız daha geliyor..
iyi canım gözün aydın.. herşey yolundaymış. ben ne kadar ağırlıkta bilmiyorum. söylemediler.

Kizlar ben artik cok yoruluyorum ve sanki sismeye başladım yuzugum sikiyor artik.ve cok cabuk yoruluyorum. Bugun 1.ci sinifa giden kizimin okuma bayrami vardi sanki ben oynamisim gibi oturdugum yerde yoruldum.sizde durumlar nedir

ben yüzügü çıkardım. iz yapıyor.
canım dinlemeye bak. bol su içmek de faydalı tabi..

Son düzenleme:
Bende park yatak almayı düşünüyorum graco marka ama modelini unuttum onu çok begendim.asıl chicco nun bi modelini begendim ama turkiyede daha yok ön sipariş aliyorlarmis kullanan olmadığı için yorum hiç yok onun için onu eledik ama tip olarak graco begendim

Günaydınlar herkese bizde sabahın erken saatlerinde sağlık Ocağı'na gidip kan verdik şekerimize falan bakacaklarmış muhtemelen gebelik şekeri çıkacak bizde bakalım sonuclar yarın gelecekmiş nasıl olacak hakkımızda hayırlısı.

günaydın canım elevitin içinde domuz jelatini varmış bayeri aradım onayladı var dedi.. bilginize..

ben de baby &plus ın modellerini beğendim biz gidip mağazada da bakmıştık gerçekten güzel renkleri de hoş büyük ihtimalle internetten siparişini vereceğiz ama bakalım biraz geç alırız belki babaanne almak ister hiç zannetmiyorum ama:) ama sallanıyo mu onu hatırlamıyorum sallanıyosa alacağım

Günaydin canim :) inşallah hayırlı haberler alırsın bi sorun çıkmaz :*

aa banada erkek demişti acaba benimki de kız çıkarmı yaaww şaşırdım şimdi bende 1 aydır gitmiyorum neredeyse

Günaydın güzel anneler

Hepimizde bir heyecan var gibi değil mi artık bakıyorum da bebeklerimizi biran önce görmek istiyoruz

Bende oğlumu merak ediyorum nasıl diye kime benzeyecek ismini ne koyacağız...

Bende de çok kilo alma durumu yok ama plates yapmak istiyorum şimdiden belim ağrımaya başladı çünkü arkadaşlar...

bende gecen ay boyle hissediyodum cok rahatsiz edici oluyo bazen bu ay cok daha rahatim sanki yukari cikmis gibi ben artik gobek deligime kadar hissediyorum bebegin hareketlerini...

Göbek deliğimin orada ben de hissediyorum ama dün ilk defa idrar torbama baskı oldu :/

Eki Görüntüle 1133193

bakın yaa ne tatlı.anneme söyledim inş yapacak..

Bayıldım harika canım

İstanbul degil Cnm ankara da gitcem Lütfi onderogluna.bende pıhtılaşma problemi de olduğu için önemli olan haftalarda gidiyorum iğnemin dozunu da ayarlıyor

Anladım canım, haberlerini bekliyoruz

Canım neden öyle düşündün hemen? Allah hayırlısını versin inşallah bir şey çıkmaz rahat ol

Sallanıyor canım ben bizzat test ettim

Canim benim hic belli olmaz insallah cikmaz seker falan hayirli haberlerle gel yarin insallah....

Günaydınnn canımmmmm :* ayy sorma ya merak yiyip bitiriyor beni de :) kızımi çok merak ediyorum :) ne zaman gelecekler yaa zaman cabuk gecsee :))

Bilmiyorum ki hayatımda hiç bu kadar tatlı yemek istememiştim resmen cebelleşiyorum kendimle yemeyeceğim diye. Bide annemde de gebelik şekeri çıkmış bana hamileyken o yüzen oyle düşündüm :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…