kızlar merhaba ben geldim doktordan.
çok tatmin edici değildi bu sefer kontrolüm doktorun acelesi vardı biraz bozuldum açıkcası.
çok şükür bebeğim iyiymiş veeeee KIZIM oluyormuş inşallah:) başta erkek demişti şimdi kız dedi değişir mi sizce tekrar?
Lekelenmem ile çok ilgilenmedi ona kafam takıldı çok rahatlamadım başka bir doktora daha göstersem mi sizce???
Bir de ayrıntılı ultrason için bir özel muayeneneye yönlendirdi ona da bozuldum koca hastanede yok mu ayrıntılı anlamadım. siz de nasıl oldu yaptıran arkadaşlar da var galiba bilgi verebilir mi? fiyatı ne kadar falan?
ayrıca elevit vitamin ve demir hapı yazdı, siz de kullanıyor musunuz??? yan etkisi falan var mı? ben ilaçlara biraz tepkiliyim.
gördüğünüz gibi bir sürü soruyla geldim çünkü bu sefer hiç bir şey anlatmadı doktor, kan aldılar gene neye bakcaklar onu bile anlamadım düşünün. Bir de burası özel hastane her gidişte bir sürü para ödüyorum.
merhaba kizlarrr
Ayritilidan geldim, cok sukur hersey yolunda butun olcumler normal cikti, veee kesin kizim oluyor :))erkek bebek ruyalarim tersine cikmis oldu...
489 gr tahmini kilosu ( oglum daha iriydi olcumleride oyle vede iri dogdu ) kizim daha kucuk sanki ama olsun iri bebek daha problemli oluyo dogum esnasinda...agzini acip kapiyodu, doktor su iciyodur dedi :) ayaklari kipir kipirdi tepiniyodu cok komikti, basi asagi pozisyona gecmis bile dedi
ortalama bebegin kilosu + plasenta+ amniyotik sivi sordum hepsi su an icin 800 gr yapar dedi... yani geri kalan kilolar hepsi bize
bizden boylee simdilik cok sukur, esimle ismini konustuk brz once ama karar veremiyorum neyse yavastan herseyini almamiz gerekecek gerci ikinci oldugundan brz daha cabuk hallederim, bol bol pembis alicam ama onu soyleyim hehe...
Kizlar ben artik cok yoruluyorum ve sanki sismeye başladım yuzugum sikiyor artik.ve cok cabuk yoruluyorum. Bugun 1.ci sinifa giden kizimin okuma bayrami vardi sanki ben oynamisim gibi oturdugum yerde yoruldum.sizde durumlar nedir
Kocaman kutu elevit var. 3 yada 4 günde bir aldığım için bana hamileliğin sonuna kadar yeter. Çok önemli bi ilaç değil o zaten:) hergün almıyorum ben:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim gecen gun arkadasta gordum ebebekte baby&me diye bi markanin park yataklari var cok guzel ve cok uygun fiyatlari, internetten alinca da hemen gonderiyolarmis tavsiye ettiler belki ben de ondan alicam sen de bi bak istersen
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydınlar herkese bizde sabahın erken saatlerinde sağlık Ocağı'na gidip kan verdik şekerimize falan bakacaklarmış muhtemelen gebelik şekeri çıkacak bizde bakalım sonuclar yarın gelecekmiş nasıl olacak hakkımızda hayırlısı.
Hoşbulduk canım:) ben çok şaşkınım hep erkek sanmıştım ama çok sevindim kız diye:) hayırlı, sağlıklı, akıll olsunlar inşallah.
bak şimdi iyice kızdım toplatılan hapı niye yazmış ki? neden toplatılıyormuş bilgin var mı? çok iyiydik aslında doktorumla ama bu son kontrol çok farklıydı. ben izmir de oturuyorum seçenek çok fazla değil, nasıl yapcam bilemiyorum.
Dozunu artiriyorlar canim ya :s
bende gecen ay boyle hissediyodum cok rahatsiz edici oluyo bazen bu ay cok daha rahatim sanki yukari cikmis gibi ben artik gobek deligime kadar hissediyorum bebegin hareketlerini...
Günaydin canim :) inşallah hayırlı haberler alırsın bi sorun çıkmaz :*
Göbek deliğimin orada ben de hissediyorum ama dün ilk defa idrar torbama baskı oldu :/
İstanbul degil Cnm ankara da gitcem Lütfi onderogluna.bende pıhtılaşma problemi de olduğu için önemli olan haftalarda gidiyorum iğnemin dozunu da ayarlıyor
Günaydınlar herkese bizde sabahın erken saatlerinde sağlık Ocağı'na gidip kan verdik şekerimize falan bakacaklarmış muhtemelen gebelik şekeri çıkacak bizde bakalım sonuclar yarın gelecekmiş nasıl olacak hakkımızda hayırlısı.
ben de baby &plus ın modellerini beğendim biz gidip mağazada da bakmıştık gerçekten güzel renkleri de hoş büyük ihtimalle internetten siparişini vereceğiz ama bakalım biraz geç alırız belki babaanne almak ister hiç zannetmiyorum ama:) ama sallanıyo mu onu hatırlamıyorum sallanıyosa alacağım
Günaydın güzel anneler
Hepimizde bir heyecan var gibi değil mi artık bakıyorum da bebeklerimizi biran önce görmek istiyoruz
Bende oğlumu merak ediyorum nasıl diye kime benzeyecek ismini ne koyacağız...
Bende de çok kilo alma durumu yok ama plates yapmak istiyorum şimdiden belim ağrımaya başladı çünkü arkadaşlar...
Bayıldım harika canım
Anladım canım, haberlerini bekliyoruz
Canım neden öyle düşündün hemen? Allah hayırlısını versin inşallah bir şey çıkmaz rahat ol
Sallanıyor canım ben bizzat test ettim
Canim benim hic belli olmaz insallah cikmaz seker falan hayirli haberlerle gel yarin insallah....
Günaydın şekerleeer haftayı yarıladık sonunda bebişlerimiz de sürekli büyüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?