Günaydınnn canımmmmm :* ayy sorma ya merak yiyip bitiriyor beni de :) kızımi çok merak ediyorum :) ne zaman gelecekler yaa zaman cabuk gecsee :))
Günaydın şekerleeer haftayı yarıladık sonunda bebişlerimiz de sürekli büyüyor
Bilmiyorum ki hayatımda hiç bu kadar tatlı yemek istememiştim resmen cebelleşiyorum kendimle yemeyeceğim diye. Bide annemde de gebelik şekeri çıkmış bana hamileyken o yüzen oyle düşündüm :44:
günaydın canım tahlil yaptırmadan bir kaç gün öncesi kesinlikle tatlı falan yeme
günaydın canım tahlil yaptırmadan bir kaç gün öncesi kesinlikle tatlı falan yeme
Bilemedim ben bunu kimse de sağlık ocagındanda birsey söylemediler sabah gidip verdim :s ve dün akşam yemiştim yüksek çıkacak dimi şimdi ister istemez
Hemşire olduğundan sana soracağım , ben 22. haftadayım tarın sağlık ocağında 2. tetanoz aşı günüm var
Bu hafta şeker testide yaptırsam olur mu acaba? hazır iş yerinden izin almışken ikisi de aradan çıkar
Bende öyleyim kendime hakim olamıyorum tatlı konusundaBilmiyorum ki hayatımda hiç bu kadar tatlı yemek istememiştim resmen cebelleşiyorum kendimle yemeyeceğim diye. Bide annemde de gebelik şekeri çıkmış bana hamileyken o yüzen oyle düşündüm :44:
İnşallah çıkmaz canım. Çıksa bile 1 ay diyetle düzeliyormuş korkmaGünaydınlar herkese bizde sabahın erken saatlerinde sağlık Ocağı'na gidip kan verdik şekerimize falan bakacaklarmış muhtemelen gebelik şekeri çıkacak bizde bakalım sonuclar yarın gelecekmiş nasıl olacak hakkımızda hayırlısı.
Günaydın haftanın yarılanması demek, benim gebelik haftamın bitmesi demek bu nedenle çooook mutlu oluyorum hafta ortasındaGünaydın şekerleeer haftayı yarıladık sonunda bebişlerimiz de sürekli büyüyor
Günaydın sizede tatlı bebeğinleHerkese Günaydın :)))
Günaydın güzel bir gün olur inşallah hepimiz içinGünaydın güzel anneler
Hepimizde bir heyecan var gibi değil mi artık bakıyorum da bebeklerimizi biran önce görmek istiyoruz
Bende oğlumu merak ediyorum nasıl diye kime benzeyecek ismini ne koyacağız...
Bende de çok kilo alma durumu yok ama plates yapmak istiyorum şimdiden belim ağrımaya başladı çünkü arkadaşlar...
Bilmiyorum ki hayatımda hiç bu kadar tatlı yemek istememiştim resmen cebelleşiyorum kendimle yemeyeceğim diye. Bide annemde de gebelik şekeri çıkmış bana hamileyken o yüzen oyle düşündüm :44:
biz işyerinde normal kan şekeri açlık tokluk bakıyoruz mesela ben soruyorum tatlı yedinmi doktorumuzda tahlil yaptıracagı zaman bı hafta onceden diyete baslar inşallah yüksek çıkmaz canım
Günaydın haftanın yarılanması demek, benim gebelik haftamın bitmesi demek bu nedenle çooook mutlu oluyorum hafta ortasında
Bende öyleyim kendime hakim olamıyorum tatlı konusunda) nasıl başa çıkıcaz bu sorunla, yoksa kilolar alıp yürüycek:))
İnşallah çıkmaz canım. Çıksa bile 1 ay diyetle düzeliyormuş korkmatabi çok yüksek çıkarsa onu bilmiyorum... Ama inşallah o kadar yüksek çıkmaz, hatta hiç çıkmaz
Günaydın haftanın yarılanması demek, benim gebelik haftamın bitmesi demek bu nedenle çooook mutlu oluyorum hafta ortasında
Günaydın sizede tatlı bebeğinle
Günaydın güzel bir gün olur inşallah hepimiz içinminiklerimizi bol bol hissettiğimiz bir gün olsun inş bizde çok merak ediyoruz oğlumuzun kime benzeyeceğini:)) ve görmeyi çok istiyorum, hergün doktora gitsem görsem ne güzel olur:)) ama doktorlar ayda bir gidince bile doğru düzgün ilgilenmiyorlar, her gün gitmeye kalksan kovarlar
zaten şekerin varsa ikinciye yaptırsanda aynı çıkar şeker hastalığının belirli belirtileri vardır gece ağız kuruluğu sık idrara çıkma gece ailede varsa bilhassaOzaman sen çok iyi bir hemşiresin. Ahh ahh benim kayınvalidem bile demedi tatlı yemeden git diye. Hemde pazar günü eşimin doğum günüydü her gittiğimiz yerde pasta yedik. Tavan yapcak sanırım benim şekerim. Neyse haftaya tekrarlarım artık cunku yalnış çıkacak belli ki. Teşekkür ederim canım söylediğin için
Günaydın güzel anneler
Hepimizde bir heyecan var gibi değil mi artık bakıyorum da bebeklerimizi biran önce görmek istiyoruz
Bende oğlumu merak ediyorum nasıl diye kime benzeyecek ismini ne koyacağız...
Bende de çok kilo alma durumu yok ama plates yapmak istiyorum şimdiden belim ağrımaya başladı çünkü arkadaşlar...
İnşallah canım sınavına son 4 gün kaldı sanırım nasıl gidiyor calışmalar
normalde 24.28 haftalarda yapılıyor canım ama hani ordakılerın insiyatifine kalmıs belki yaparlar
günaydın canım elevitin içinde domuz jelatini varmış bayeri aradım onayladı var dedi.. bilginize..
Umarim herkes coook iyidir. Benim bugun ayrintilim var. Uzun sure sonra kuzumu saglikla gorecem insallah.heyecanimi bir turlu bastiramiyorum.saat nasil 5 olacak bilmiyorum.) bu arada esimin is arkadasinda park yatak ve birkac esya varmis kullanmiyomus artik. Yeni ve temizmis ama adami bir kere gordum.esini vs tanimiyorum. Siz olsaniz guvenip alirmiydiniz?alsam temiz cikmazsa bosa tasimis olcam ve belkide isyerinden bazilari ilk cocuguna eskileri topluyor diyecekler. Tanidik olsa hic boyle dusunmem ama esimin isyerindeki konumunuda dusunuyorum.cokmu abartiyorum ya. Yorumlariniza ihtiyacim var. ne cevap verecegimi sasirdim.
Eveeeet kesinlikle öyleSüpppeeeer senin için daha da güzel bir gün
Bugün kahvaltıda tam 5 dilim ekmek yedim:) ekmeğin üzerine bal sürmemek için kendimi zor tuttum:) 10 gün önce tartıldım en son 4 kilo almıştım. ama son günlerde tartılmadım hiç:) kesin 1 kilo daha almışımdır:) ben enime de genişliyorumTeşekkür ederim canım inşallah çıkmaz. Benim kilo aldı basını gitti bende spora yüklendim birazd aha ve diyete başladım ekmeği kestim sabahları sadece 2 dilim yiyiyorum daha yüm gün ekmek yok. Abur çukuru da kestim çikolataya da dur demeye calısıyorum. Sen kac kilo aldın toplamda?
Eveeeet kesinlikle öyle
Bugün kahvaltıda tam 5 dilim ekmek yedim:) ekmeğin üzerine bal sürmemek için kendimi zor tuttum:) 10 gün önce tartıldım en son 4 kilo almıştım. ama son günlerde tartılmadım hiç:) kesin 1 kilo daha almışımdır:) ben enime de genişliyorumiyi yapıyorsun canım sen ekmek ve tatlı kilo aldırıyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?