2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Bilmiyorum ki hayatımda hiç bu kadar tatlı yemek istememiştim resmen cebelleşiyorum kendimle yemeyeceğim diye. Bide annemde de gebelik şekeri çıkmış bana hamileyken o yüzen oyle düşündüm :44:

günaydın canım tahlil yaptırmadan bir kaç gün öncesi kesinlikle tatlı falan yeme

günaydın canım tahlil yaptırmadan bir kaç gün öncesi kesinlikle tatlı falan yeme

Bilemedim ben bunu kimse de sağlık ocagındanda birsey söylemediler sabah gidip verdim :s ve dün akşam yemiştim yüksek çıkacak dimi şimdi ister istemez

Hemşire olduğundan sana soracağım , ben 22. haftadayım tarın sağlık ocağında 2. tetanoz aşı günüm var
Bu hafta şeker testide yaptırsam olur mu acaba? hazır iş yerinden izin almışken ikisi de aradan çıkar

Bilemedim ben bunu kimse de sağlık ocagındanda birsey söylemediler sabah gidip verdim :s ve dün akşam yemiştim yüksek çıkacak dimi şimdi ister istemez

biz işyerinde normal kan şekeri açlık tokluk bakıyoruz mesela ben soruyorum tatlı yedinmi doktorumuzda tahlil yaptıracagı zaman bı hafta onceden diyete baslar inşallah yüksek çıkmaz canım

normalde 24.28 haftalarda yapılıyor canım ama hani ordakılerın insiyatifine kalmıs belki yaparlar

Bilmiyorum ki hayatımda hiç bu kadar tatlı yemek istememiştim resmen cebelleşiyorum kendimle yemeyeceğim diye. Bide annemde de gebelik şekeri çıkmış bana hamileyken o yüzen oyle düşündüm :44:
Bende öyleyim kendime hakim olamıyorum tatlı konusunda) nasıl başa çıkıcaz bu sorunla, yoksa kilolar alıp yürüycek:))
İnşallah çıkmaz canım. Çıksa bile 1 ay diyetle düzeliyormuş korkma tabi çok yüksek çıkarsa onu bilmiyorum... Ama inşallah o kadar yüksek çıkmaz, hatta hiç çıkmaz
Günaydın şekerleeer haftayı yarıladık sonunda bebişlerimiz de sürekli büyüyor
Günaydın haftanın yarılanması demek, benim gebelik haftamın bitmesi demek bu nedenle çooook mutlu oluyorum hafta ortasında
Herkese Günaydın :)))
Günaydın sizede tatlı bebeğinle
Günaydın güzel bir gün olur inşallah hepimiz için miniklerimizi bol bol hissettiğimiz bir gün olsun inş bizde çok merak ediyoruz oğlumuzun kime benzeyeceğini:)) ve görmeyi çok istiyorum, hergün doktora gitsem görsem ne güzel olur:)) ama doktorlar ayda bir gidince bile doğru düzgün ilgilenmiyorlar, her gün gitmeye kalksan kovarlar

biz işyerinde normal kan şekeri açlık tokluk bakıyoruz mesela ben soruyorum tatlı yedinmi doktorumuzda tahlil yaptıracagı zaman bı hafta onceden diyete baslar inşallah yüksek çıkmaz canım

Ozaman sen çok iyi bir hemşiresin. Ahh ahh benim kayınvalidem bile demedi tatlı yemeden git diye. Hemde pazar günü eşimin doğum günüydü her gittiğimiz yerde pasta yedik. Tavan yapcak sanırım benim şekerim. Neyse haftaya tekrarlarım artık cunku yalnış çıkacak belli ki. Teşekkür ederim canım söylediğin için

Son düzenleyen: Moderatör:

Teşekkür ederim canım inşallah çıkmaz. Benim kilo aldı basını gitti bende spora yüklendim birazd aha ve diyete başladım ekmeği kestim sabahları sadece 2 dilim yiyiyorum daha yüm gün ekmek yok. Abur çukuru da kestim çikolataya da dur demeye calısıyorum. Sen kac kilo aldın toplamda?

zaten şekerin varsa ikinciye yaptırsanda aynı çıkar şeker hastalığının belirli belirtileri vardır gece ağız kuruluğu sık idrara çıkma gece ailede varsa bilhassa

Bende plates yapmak istiyorum ama dikkat etmek lazım yaa korkuyorum o yüzden elim gitmiyor hiç topa.. Ben 5 aylık oldum 7 kg aldım

Umarim herkes coook iyidir. Benim bugun ayrintilim var. Uzun sure sonra kuzumu saglikla gorecem insallah.heyecanimi bir turlu bastiramiyorum.saat nasil 5 olacak bilmiyorum. ) bu arada esimin is arkadasinda park yatak ve birkac esya varmis kullanmiyomus artik. Yeni ve temizmis ama adami bir kere gordum.esini vs tanimiyorum. Siz olsaniz guvenip alirmiydiniz?alsam temiz cikmazsa bosa tasimis olcam ve belkide isyerinden bazilari ilk cocuguna eskileri topluyor diyecekler. Tanidik olsa hic boyle dusunmem ama esimin isyerindeki konumunuda dusunuyorum.cokmu abartiyorum ya. Yorumlariniza ihtiyacim var. ne cevap verecegimi sasirdim.

günaydın canım elevitin içinde domuz jelatini varmış bayeri aradım onayladı var dedi.. bilginize..

Günaydın :)
İlaçların içinde bu tür şeyler var zaten canım. Beni pek tedirgin etmedi. Zaten hergün kullandığım bir şey değil.

Günaydın cannııımm çok heyecanlı gerçekten merakla bekliyorum haberlerini ve fotoları

Canım ben olsam tanımadığım bir kadının yatağını almazdım, çünkü bu tür bebek eşyalarında hijyen çok önemli, temizliğine gerçekten inandığım birininkini alabilirim ancak.. Bir de eşinin iş yeri dediğin gibi hassas dengeler olabilir

Süpppeeeer senin için daha da güzel bir gün
Eveeeet kesinlikle öyle
Bugün kahvaltıda tam 5 dilim ekmek yedim:) ekmeğin üzerine bal sürmemek için kendimi zor tuttum:) 10 gün önce tartıldım en son 4 kilo almıştım. ama son günlerde tartılmadım hiç:) kesin 1 kilo daha almışımdır:) ben enime de genişliyorum iyi yapıyorsun canım sen ekmek ve tatlı kilo aldırıyor zaten

Üffff ben de çok yiyorum yaa sabahları bir simit, yumurta, zeytin peynir yiyorum öğlen pilavsız makarnasız geçmiyor, akşam da çok yiyorum nolucak bu halim bilmiyorum tatlı değil ama ekmek hamur işi çok yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…