2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Sizin saatle en gec sekizde veririm haberleri insallah bakalim bu sert tekmeleri nasil atiyormus icerden herkulum~zeynam.
Bende oyle dusunuyorum canim ya ama esim ne olacakki diyor temiz degilse atariz yada bagis veririz yardim magazalarina.diger konuyu bizim kadar hassas dusunemiyor tabii ki.kabul etmezsekte ayri bir bakis acisi olacak adamin gozunde. Tenezzul etmediler vs. amann neyse ilk cocuk ozeniyoruz yeni alacaz herseyi deyiversin anlarlar herhalde.

Uff simit dedin olsa da yesek ama artık bunlardan uzak olmam lazım nolcak bizim hu halimiz kahvaltına bayıldım bu arada peynir zeytin simit ohh afiyet olsunnhem sana hem masal Hanım'a :)

Her sabah simit yeme. Susam mideyi yoruyor. Zaten bebiş büyüdükçe mide sorunlarımız çıkacak. Şimdiden başlamasın..

Günaydın herkeseee... Akşam oğluşum babasına öyle bi tekme attı ki benim bile aklım çıktı :) eşim ilk defa hissetti bebeğimizi o kadar şaşırdıki anlatamam onun o yüzündeki mutluluğu görünce bende mutlu oldum çok. Normalde kıpırdıyodu ama babası elini koyunca duruyodu anlıodu sanırım eşimde çok inat olucak bu kurbağa diyodu akşam hareketini hissedince dedim sana sağlam tekme atmak için güç topluyomuş babası dedim :) sabaha kadar eli karnımda uyudu gece vurursa hissedeyim diye... Allahım isteyen herkese nasip etsin çok güzel duygu...

Offf hic sorma canim ya kabus gibi gece yarilarina kadar calisiyorum artik kizim tekmeliyo git yat anne diye de oyle yatiyorum su sinav bi bitse de rahatlasam marmaris yaniyoo herkes denizde :)

Bizim yerimize de yüzersin artık sınavım bitince :) iyi geçecek canım ya kuzunuda strese sokma bosu Bosuna. Bak yorma bizim yiğenimizi

zaten şekerin varsa ikinciye yaptırsanda aynı çıkar şeker hastalığının belirli belirtileri vardır gece ağız kuruluğu sık idrara çıkma gece ailede varsa bilhassa

Sık idrara çıkma birazcık var ama ağız kuruluğu yok cok suniçiyorum çünkü. Ama annem bana hamileyken gebelik şekeri varmış bende sana mı diyorum bide cok tuşu yeme isteğim var hamileliktn once nefret ederdim tatlıdan falan.

Sende sert tekmeler yiyenlerdensin gitte güzel haberlerle gel bakalım cinsiyeti de öğreneceksin bugun :) güzel güzel haberler ve güzel güzel resimler bekliyoruz senden

Canım bu sorunun cevabını bende bulamadım , bizim de yakın akrabamız verecek hatta verdi ama kullanıp kullanmamak arasında çok kararsızlığım var
Ayrıntılı dan güzel haberlerini bekliyoruz , doya doya bakarsın bugün bebeğine

Ben yeni aldim dun geldi aravanin bagajinda henuz graco prestige modeli primo rengi 579 her yerde onurbebeden netten 425e aldim icine de yatagini aldim 100 lira da o. kargo da ucretsiz ptt ile calisiyolar tavsiye ederim once tereddut ettim aradim cok ilgilendiler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Oooo , çalışan bir anne ama tam teşekkürlü :)
Ben o kahvaltıları hafta sonu yapabiliyorum

Günaydın:)
Kız bebişler erkeklere yetişmiş benim ki de değişmesin şaşırırım valla gerçi sağlıklı olsunda gerisi hiç önemli değil zaten birşey almadım henüz:)
Kızlar ben iyi beslenemiyorum gibime geliyor o yüzden kendimi suçlu hissediyorum sadece kahvaltımı düzgün yapıyorum.öğlen iş yerinde adam akıllı yer yok yiyemiyorum akşamda hergün düzenli yemiyorum yoğurt süt falan yok zaten.. ayrıntılıda belli olur mu acaba sağlığı bebeğimin

Kızlar aranızda İzmir'de Yakup Erata ya da Sermet Sağol'a ayrıntılıya giden var mı? Yakup beyden randevu aldım ayrıntılı için, ücreti 400 tl. Sermet beyin muayene teli cevap vermiyor. Bu cumartesi hastanede de ayrıntılı randevumuz var ama orada perinatoloji uzmanı bakmıyor, radyolog bakıyor. Daha önce tiroid ultrasonuma bakmıştı ve memnun kalmamıştım. İlgisiz bir tipti. Sermet bey için de insani ilişkileri çok zayıf diye yorumlar yapılmış. Giden varsa öneri bekliyorum.

Canım merhaba, sizin ölçümlerinizde fl ne yazıyor ? baktın mı hiç

Hadi gözünaydın :) gücünü toplamışta babasına tekme mi atarmış :) benim kızımda sağolsun babasının sesini duyduğu an babası elini koyduğu an karnıma hemen baslıyor tekme atmaya. Kıskanmıyor değilim yani :)

Oyy ne güzel:) Merak ediyordun ne zaman hissedecek diye bak babası da hissetmiş :))) Maşallah kuzuya

Çok yakının değilse boşver alma derim ben canım. Ben hep en yakınlarımdan topluyorum

İşyerine evden yoğurt ya da ayran getirebilirsin.
Ben hergün evden süt ve yoğurt taşıyorum..
Zaten ilerleyen zamanlarda kol çantamı taşımıcam işyerime çünkü yeterinde yük oluyor getirdiğim yemekler :/

Uff simit dedin olsa da yesek ama artık bunlardan uzak olmam lazım nolcak bizim hu halimiz kahvaltına bayıldım bu arada peynir zeytin simit ohh afiyet olsunnhem sana hem masal Hanım'a :)

Çok teşekkürler canım :) oburluk had safhada 24.haftadaki kiloma göre ben de diyet yapıp yapmamaya karar vericem. Şimdiye kadar 4 kilo aldım, eğer 4 haftada 1-2 kilo alırsam iyi

Her sabah simit yeme. Susam mideyi yoruyor. Zaten bebiş büyüdükçe mide sorunlarımız çıkacak. Şimdiden başlamasın..

Canım çekirdekli simit yiyorum :26: sabahları poğaça falan yersem midem kötü oluyor ama simit bişey yapmıyor. Ekmek yersem de en az yarım ekmeği götürdüğüm için simit yiyorum :26:

Bende hep meyve getiriyorum ve fazlasıyla yiyorum meyveyi. Peki süt içemiyorum ya onun yerine yoğurt veya ayran içsem aynı değerde olur mu acaba?Birde ceviz vb.şeyler tüketimi nasıl sende..

Sende sert tekmeler yiyenlerdensin gitte güzel haberlerle gel bakalım cinsiyeti de öğreneceksin bugun :) güzel güzel haberler ve güzel güzel resimler bekliyoruz senden[/QUOTE]

Sorma canim ya simdilik gunde birkac kere oluyor ama yerimden firliyor ciglik atiyorum resmen.elektrik veriyor icerden sanki insallah iyi haberlerle gelip kutlama yapacaz sizin meleklerle. :) cinsiyeti doguma kadar ogrenmeyecem ben canim. o an surpriz olacak allah nasip ederse.

Ikna ettim kocisi biraz once. Ilk cocuk vs deyip kibarca reddecek.ama cok iyi tanidigim biri olsaydi ve temizligine guvenseydim kullanabilirdim belki. :S daha vakit var canim kalsinlar kenarda madem gelmisler.
Buraya yazinca heyecanim azalir sandim ama artti sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…