- 17 Kasım 2012
- 971
- 1.836
- 333
Günaydın cannııımmçok heyecanlı gerçekten merakla bekliyorum haberlerini ve fotoları
Canım ben olsam tanımadığım bir kadının yatağını almazdım, çünkü bu tür bebek eşyalarında hijyen çok önemli, temizliğine gerçekten inandığım birininkini alabilirim ancak.. Bir de eşinin iş yeri dediğin gibi hassas dengeler olabilir
Üffff ben de çok yiyorum yaasabahları bir simit, yumurta, zeytin peynir yiyorum öğlen pilavsız makarnasız geçmiyor, akşam da çok yiyorum nolucak bu halim bilmiyorum tatlı değil ama ekmek hamur işi çok yiyorum
Üffff ben de çok yiyorum yaasabahları bir simit, yumurta, zeytin peynir yiyorum öğlen pilavsız makarnasız geçmiyor, akşam da çok yiyorum nolucak bu halim bilmiyorum tatlı değil ama ekmek hamur işi çok yiyorum
Offf hic sorma canim ya kabus gibi gece yarilarina kadar calisiyorum artik kizim tekmeliyo git yat anne diye de oyle yatiyorum su sinav bi bitse de rahatlasam marmaris yaniyoo herkes denizde :)
zaten şekerin varsa ikinciye yaptırsanda aynı çıkar şeker hastalığının belirli belirtileri vardır gece ağız kuruluğu sık idrara çıkma gece ailede varsa bilhassa
Umarim herkes coook iyidir. Benim bugun ayrintilim var. Uzun sure sonra kuzumu saglikla gorecem insallah.heyecanimi bir turlu bastiramiyorum.saat nasil 5 olacak bilmiyorum.) bu arada esimin is arkadasinda park yatak ve birkac esya varmis kullanmiyomus artik. Yeni ve temizmis ama adami bir kere gordum.esini vs tanimiyorum. Siz olsaniz guvenip alirmiydiniz?alsam temiz cikmazsa bosa tasimis olcam ve belkide isyerinden bazilari ilk cocuguna eskileri topluyor diyecekler. Tanidik olsa hic boyle dusunmem ama esimin isyerindeki konumunuda dusunuyorum.cokmu abartiyorum ya. Yorumlariniza ihtiyacim var. ne cevap verecegimi sasirdim.
Umarim herkes coook iyidir. Benim bugun ayrintilim var. Uzun sure sonra kuzumu saglikla gorecem insallah.heyecanimi bir turlu bastiramiyorum.saat nasil 5 olacak bilmiyorum.) bu arada esimin is arkadasinda park yatak ve birkac esya varmis kullanmiyomus artik. Yeni ve temizmis ama adami bir kere gordum.esini vs tanimiyorum. Siz olsaniz guvenip alirmiydiniz?alsam temiz cikmazsa bosa tasimis olcam ve belkide isyerinden bazilari ilk cocuguna eskileri topluyor diyecekler. Tanidik olsa hic boyle dusunmem ama esimin isyerindeki konumunuda dusunuyorum.cokmu abartiyorum ya. Yorumlariniza ihtiyacim var. ne cevap verecegimi sasirdim.
kızlar bende park beşik almayı dusunuyrm ama bana gezmek yasak.gezip hepsini dolamak istiyorum ama maalesef..sadece internetten modellere bakiyrm..ama karar vermek zor gezip park besik modeli beğenen arkadaşlar beğendikleri modelleri yazabilirmi
Eveeeet kesinlikle öyle
Bugün kahvaltıda tam 5 dilim ekmek yedim:) ekmeğin üzerine bal sürmemek için kendimi zor tuttum:) 10 gün önce tartıldım en son 4 kilo almıştım. ama son günlerde tartılmadım hiç:) kesin 1 kilo daha almışımdır:) ben enime de genişliyorumiyi yapıyorsun canım sen ekmek ve tatlı kilo aldırıyor zaten
Günaydın herkeseee... Akşam oğluşum babasına öyle bi tekme attı ki benim bile aklım çıktı :) eşim ilk defa hissetti bebeğimizi o kadar şaşırdıki anlatamam onun o yüzündeki mutluluğu görünce bende mutlu oldum çok. Normalde kıpırdıyodu ama babası elini koyunca duruyodu anlıodu sanırım eşimde çok inat olucak bu kurbağa diyodu akşam hareketini hissedince dedim sana sağlam tekme atmak için güç topluyomuş babası dedim :) sabaha kadar eli karnımda uyudu gece vurursa hissedeyim diye... Allahım isteyen herkese nasip etsin çok güzel duygu...
Günaydın herkeseee... Akşam oğluşum babasına öyle bi tekme attı ki benim bile aklım çıktı :) eşim ilk defa hissetti bebeğimizi o kadar şaşırdıki anlatamam onun o yüzündeki mutluluğu görünce bende mutlu oldum çok. Normalde kıpırdıyodu ama babası elini koyunca duruyodu anlıodu sanırım eşimde çok inat olucak bu kurbağa diyodu akşam hareketini hissedince dedim sana sağlam tekme atmak için güç topluyomuş babası dedim :) sabaha kadar eli karnımda uyudu gece vurursa hissedeyim diye... Allahım isteyen herkese nasip etsin çok güzel duygu...
Günaydın:)
Kız bebişler erkeklere yetişmiş benim ki de değişmesin şaşırırım valla gerçi sağlıklı olsunda gerisi hiç önemli değil zaten birşey almadım henüz:)
Kızlar ben iyi beslenemiyorum gibime geliyor o yüzden kendimi suçlu hissediyorum sadece kahvaltımı düzgün yapıyorum.öğlen iş yerinde adam akıllı yer yok yiyemiyorum akşamda hergün düzenli yemiyorum yoğurt süt falan yok zaten.. ayrıntılıda belli olur mu acaba sağlığı bebeğimin
Bayıldım harika canım
Sallanıyor canım ben bizzat test ettim
Uff simit dedin olsa da yesek ama artık bunlardan uzak olmam lazım nolcak bizim hu halimiz kahvaltına bayıldım bu arada peynir zeytin simit ohh afiyet olsunnhem sana hem masal Hanım'a :)
Her sabah simit yeme. Susam mideyi yoruyor. Zaten bebiş büyüdükçe mide sorunlarımız çıkacak. Şimdiden başlamasın..
İşyerine evden yoğurt ya da ayran getirebilirsin.
Ben hergün evden süt ve yoğurt taşıyorum..
Zaten ilerleyen zamanlarda kol çantamı taşımıcam işyerime çünkü yeterinde yük oluyor getirdiğim yemekler :/
Canım bu sorunun cevabını bende bulamadım , bizim de yakın akrabamız verecek hatta verdiama kullanıp kullanmamak arasında çok kararsızlığım var
Ayrıntılı dan güzel haberlerini bekliyoruz , doya doya bakarsın bugün bebeğine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?