Canım merhaba, sizin ölçümlerinizde fl ne yazıyor ? baktın mı hiç
Sizin saatle en gec sekizde veririm haberleri insallahbakalim bu sert tekmeleri nasil atiyormus icerden herkulum~zeynam.
Bende oyle dusunuyorum canim ya ama esim ne olacakki diyor temiz degilse atariz yada bagis veririz yardim magazalarina.diger konuyu bizim kadar hassas dusunemiyor tabii ki.kabul etmezsekte ayri bir bakis acisi olacak adamin gozunde. Tenezzul etmediler vs. amann neyse ilk cocuk ozeniyoruz yeni alacaz herseyi deyiversin anlarlar herhalde.
valla benim öyle asla sallamam die bi kuralım yok o yüzden ne olur ne olmaz sallansın:) iyi sallanıyosa alabilirim:)
kızlar merhaba ben geldim doktordan.
çok tatmin edici değildi bu sefer kontrolüm doktorun acelesi vardı biraz bozuldum açıkcası.
çok şükür bebeğim iyiymiş veeeee KIZIM oluyormuş inşallah:) başta erkek demişti şimdi kız dedi değişir mi sizce tekrar?
Lekelenmem ile çok ilgilenmedi ona kafam takıldı çok rahatlamadım başka bir doktora daha göstersem mi sizce???
Bir de ayrıntılı ultrason için bir özel muayeneneye yönlendirdi ona da bozuldum koca hastanede yok mu ayrıntılı anlamadım. siz de nasıl oldu yaptıran arkadaşlar da var galiba bilgi verebilir mi? fiyatı ne kadar falan?
ayrıca elevit vitamin ve demir hapı yazdı, siz de kullanıyor musunuz??? yan etkisi falan var mı? ben ilaçlara biraz tepkiliyim.
gördüğünüz gibi bir sürü soruyla geldim çünkü bu sefer hiç bir şey anlatmadı doktor, kan aldılar gene neye bakcaklar onu bile anlamadım düşünün. Bir de burası özel hastane her gidişte bir sürü para ödüyorum.
Bende hep meyve getiriyorum ve fazlasıyla yiyorum meyveyi. Peki süt içemiyorum ya onun yerine yoğurt veya ayran içsem aynı değerde olur mu acaba?Birde ceviz vb.şeyler tüketimi nasıl sende..
Günaydınlar herkese bizde sabahın erken saatlerinde sağlık Ocağı'na gidip kan verdik şekerimize falan bakacaklarmış muhtemelen gebelik şekeri çıkacak bizde bakalım sonuclar yarın gelecekmiş nasıl olacak hakkımızda hayırlısı.
biz işyerinde normal kan şekeri açlık tokluk bakıyoruz mesela ben soruyorum tatlı yedinmi doktorumuzda tahlil yaptıracagı zaman bı hafta onceden diyete baslar inşallah yüksek çıkmaz canım
Umarim herkes coook iyidir. Benim bugun ayrintilim var. Uzun sure sonra kuzumu saglikla gorecem insallah.heyecanimi bir turlu bastiramiyorum.saat nasil 5 olacak bilmiyorum.) bu arada esimin is arkadasinda park yatak ve birkac esya varmis kullanmiyomus artik. Yeni ve temizmis ama adami bir kere gordum.esini vs tanimiyorum. Siz olsaniz guvenip alirmiydiniz?alsam temiz cikmazsa bosa tasimis olcam ve belkide isyerinden bazilari ilk cocuguna eskileri topluyor diyecekler. Tanidik olsa hic boyle dusunmem ama esimin isyerindeki konumunuda dusunuyorum.cokmu abartiyorum ya. Yorumlariniza ihtiyacim var. ne cevap verecegimi sasirdim.
Günaydın herkeseee... Akşam oğluşum babasına öyle bi tekme attı ki benim bile aklım çıktı :) eşim ilk defa hissetti bebeğimizi o kadar şaşırdıki anlatamam onun o yüzündeki mutluluğu görünce bende mutlu oldum çok. Normalde kıpırdıyodu ama babası elini koyunca duruyodu anlıodu sanırım eşimde çok inat olucak bu kurbağa diyodu akşam hareketini hissedince dedim sana sağlam tekme atmak için güç topluyomuş babası dedim :) sabaha kadar eli karnımda uyudu gece vurursa hissedeyim diye... Allahım isteyen herkese nasip etsin çok güzel duygu...
Günaydın:)
Kız bebişler erkeklere yetişmiş benim ki de değişmesin şaşırırım valla gerçi sağlıklı olsunda gerisi hiç önemli değil zaten birşey almadım henüz:)
Kızlar ben iyi beslenemiyorum gibime geliyor o yüzden kendimi suçlu hissediyorum sadece kahvaltımı düzgün yapıyorum.öğlen iş yerinde adam akıllı yer yok yiyemiyorum akşamda hergün düzenli yemiyorum yoğurt süt falan yok zaten.. ayrıntılıda belli olur mu acaba sağlığı bebeğimin
hadi gözünaydın :) gücünü toplamışta babasına tekme mi atarmış :) benim kızımda sağolsun babasının sesini duyduğu an babası elini koyduğu an karnıma hemen baslıyor tekme atmaya. Kıskanmıyor değilim yani :)
oyy ne güzel:) merak ediyordun ne zaman hissedecek diye bak babası da hissetmiş :))) maşallah kuzuya
Günaydın herkeseee... Akşam oğluşum babasına öyle bi tekme attı ki benim bile aklım çıktı :) eşim ilk defa hissetti bebeğimizi o kadar şaşırdıki anlatamam onun o yüzündeki mutluluğu görünce bende mutlu oldum çok. Normalde kıpırdıyodu ama babası elini koyunca duruyodu anlıodu sanırım eşimde çok inat olucak bu kurbağa diyodu akşam hareketini hissedince dedim sana sağlam tekme atmak için güç topluyomuş babası dedim :) sabaha kadar eli karnımda uyudu gece vurursa hissedeyim diye... Allahım isteyen herkese nasip etsin çok güzel duygu...
Canım çekirdekli simit yiyorum :26: sabahları poğaça falan yersem midem kötü oluyor ama simit bişey yapmıyor. Ekmek yersem de en az yarım ekmeği götürdüğüm için simit yiyorum :26:
slm kızlar nasılsınız oğluşum çok iyi ama benim belim ağrıyor yaa nasıl geçer ki işallah bir an önce geçerr dün akşam tv izliyordum uzaktan kumanda karnımın üzerindeydi oğlum uyandı tekmeledi kumanda nasıl sallanıp kıpırdıyordu babasıda gördü kumandayı kardırdı elini koydu güçlü bir tekme attı babasının eline eşim şaşkın şaşkın baktı öylee sabahta annesini uyandırdı oğlumm çok güzel allahım isteyen dileyen herkeze bu duyguları anları yaşamayı nasip etsinn işallahhh
ben de aynen başlarda sallamayacağBenim de o tür takıntılarım yok ama ilk etapta sallamayı düşünmüyorum eğer uykusunda sorun olursa sallayabilirim.. Evet evet ayaklarındaki özellikten dolayı sallanıyor canım. Ebebekin sitesinde özellikleri yazıyor
Çekirdekli bi nebze daha iyi. Ben de içi alınmış ekmek yiyorum sabahları :) Kahvaltıda yediğinden bir şey olmaz canım kilo için korkma... Poğaça falan yememizin hiçbir faydası yok zaten. İçine de ne kattıkları belli değil. Yine canın istediğinde evde yapman daha sağlıklı. O çekirdekli simiti nasıl yiyorsun ben hiç sevmiyorum
Bende hep meyve getiriyorum ve fazlasıyla yiyorum meyveyi. Peki süt içemiyorum ya onun yerine yoğurt veya ayran içsem aynı değerde olur mu acaba?Birde ceviz vb.şeyler tüketimi nasıl sende..
maşallah oğluşuna , gücünü toplamış bak dün
benim miniğimde babasını duyunca duruyo :) eşimde üzülüyodu hissedemedim die neyse ki şuan hepimiz mutluyuz :) ayy kuzum ya maşallah babasına ne cilveler yapıcak o şimdi sen o zaman gör canım :)))
evet canım çok merak ediyordum çünkü çok şükür akşam hissetti babamızda şuan kıpırdıo oğluşum sanırım teyzelerini arkadaşlarını öpüyoo :)))
Sen ne güzel her şeyine dikkat ediyorsun valla çok özeniyorum sanapoğaçayı evde yapıyorum bazen evet hem daha güzel oluyor
Ben çok seviyorum maalesefkendimi durduramıyorum içine kafein mi katıyolar nedir bağımlılık yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?