2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

ya keşke bana da biri temiz bizimkiler gel al dese zaten bi sürü masraf yapıcaz bence almanın pek de sakıncası yok temiz deilse eşinin dediği gibi verirsin birine ki park yataklar çok kullanılmadığı için kirli olacağını pek zannetmiyorum sadece yatağını yeni alsan yeter gibi bana bi arkadaş kzının kıyafet vs sini verecek temiz giyilmedi doğru düzgün dedi bizim çok maddi sıkıntımız yok ama yine de boşu boşuna para vermek istemem ama tabi karar senin

valla benim öyle asla sallamam die bi kuralım yok o yüzden ne olur ne olmaz sallansın:) iyi sallanıyosa alabilirim:)

Benim de o tür takıntılarım yok ama ilk etapta sallamayı düşünmüyorum eğer uykusunda sorun olursa sallayabilirim.. Evet evet ayaklarındaki özellikten dolayı sallanıyor canım. Ebebekin sitesinde özellikleri yazıyor

Geçen hafta hamile yogasına başladım nerrdeyse herkes benden ileri haftalarda.
Nefes terapisiyle birlikte yoga doğumu da kolaylaştırıyormuş. Hatta dün kursa gelenlerden benim hiç görmediğim biri bu şekilde 3900 bebeğini 40+2 de 4 saatte normal doğurmuş. Ayyyy 4 saat az mı dedim 24 saatte doğuranlar var dediler:)
İlgilenen olursa yeri Kozyatağı Atatürk Caddesinde

slm kızlar nasılsınız oğluşum çok iyi ama benim belim ağrıyor yaa nasıl geçer ki işallah bir an önce geçerr dün akşam tv izliyordum uzaktan kumanda karnımın üzerindeydi oğlum uyandı tekmeledi kumanda nasıl sallanıp kıpırdıyordu babasıda gördü kumandayı kardırdı elini koydu güçlü bir tekme attı babasının eline eşim şaşkın şaşkın baktı öylee sabahta annesini uyandırdı oğlumm çok güzel allahım isteyen dileyen herkeze bu duyguları anları yaşamayı nasip etsinn işallahhh

Canım hangi doktora, hangi hastaneye gidiyorsun? Ben Egepol'de Gökalp beye gidiyorum. Bu cumartesi Egepolde ayrıntılı ultrasonum var, ücreti 50 tl. Ama radyolog bakıyor Egepol'de, perinatoloji uzmanı bakmıyor. Gökalp beyden dışarıda birisini tavsiye etmesini istedim ayrıntılı için. Sermet Sağol ve Yakup Erata'yı önerdi. Yakup beyden randevu aldım ayrıntılıya, 400 tl. Sermet beyin tel cevap vermiyor. Onu da arayacağım tekrar. Hastanedekine güvenmemiştir belkide senin doktorun. Elevit ve demir hapını çok zamandır kullanıyorum zaten. Domuz jelatini var içinde Elevitin ama sığır jelatininden deli dana hastalığı geçme riski de olabileceğini okumuştum. Sonuçta ilaç bu, domuz ya da sığır benim düşünceme göre helal haram diye nitelendirilmemeli.

selamlar kızlar.

sizin bebişlerinizin kıpırtılaırnı nasıl hissediyorsunuz? benimki bağırsak hareketimi bebek hareketimi anlayamıyorum :)) çünkü maşallah doğuştan benim bağırsak ferrari gibi hızlı ve hareketli olmuştur

bebeklerinizin hareketi nasıl hareketleri? içerde böyle minik bişey karnınızı kaşındırıyor gıdıklıyor gibi mi? dün akşam yemekten sonra kanepeye uzandım karnımı açtım. elimi koydum. bi kıpırtılar. Allah Allah dedim bu bağırsak mı bebek mi? eşimi çağırdım. ay dedi ne hareket var içerde böyle. sağımda ya da solumda bi kıpırtı.
bağırsak hareketi olsa böyle olmazdı dimi? ayıramıyorum bi türlü. böyle daha yumuşak ama belirgin hareketler bekledim hep :)) ama daha minnoş biliyorum da. ay neyse kafam karıştı.:44:

sizinkilerin hareketlendiğini nasıl anlıyorsunuz?

Bende hep meyve getiriyorum ve fazlasıyla yiyorum meyveyi. Peki süt içemiyorum ya onun yerine yoğurt veya ayran içsem aynı değerde olur mu acaba?Birde ceviz vb.şeyler tüketimi nasıl sende..

Zaten sütten kalsiyum alamıyoruz ki yeterince. Yoğurt çok daha faydalı

hayırlısı canım inşallah iyi çıkar.. sana açlık tokluk bakmadılar mı sanki öyle duymuştum. hani şunu demiş olsalar şunları yeyip gel kan vereceksin başka zaman da şunları ve/veya hiçirşeyi yeme öyle kan vereceksin de demedilerse demek sadece genel bir şekere bakmak için olabilir mi..sonra duruma göre isteyebilirler belki...

biz işyerinde normal kan şekeri açlık tokluk bakıyoruz mesela ben soruyorum tatlı yedinmi doktorumuzda tahlil yaptıracagı zaman bı hafta onceden diyete baslar inşallah yüksek çıkmaz canım

böyle oluyor diye duymuştum ama demek ki bazı yerler kan tahlili yapıp ona göre değerlendiriyorlar. kuzenim hastane de şekere baktırmış şeker yüksek çıkmış yükleme için çağırmışlar.bu nasıl oluyor ki?
neye göre yükleme istiyorlar bakıyorlarsa..

bir de ben şunu soracağım. normalde tatlıyı pek yemem. yersem de çok az yerim. dün sanırım tatlıyı kaçırdım. ekmek almaya gitmedim. evde popkek vardı onlardan yedim bir de akşam halka tatlılardan yedim.(ekmek yoksa pasta ye oldu ama:)) akşam başım çatladı resmen. şeker yükseldiğinden midir..büyük tansiyon 10lardadır benim ölçtüm 12 olmuş.

inşallah canım.
park yataklara gelince durumunuz iyiyse alma.. ha durumunuz iyiyse de alınır ama daha çok akraba veya dediğin gibi bizzat gördüğün kırık değildir temizdir veya beğenirsin vs içine sinen bir malzemeyi alırsın. olmadı verirsin.

ama işyeri arkadaşları deyince, durumunuzda iyi deyince ve park yatağı görmedim deyince bence hiç karışma ihtiyacı olana versinler. böylelikle senin de farkında olmadan başkasına iyiliğin olmuş olur.

maşallah canım.. amin canım.

arkadaşlar bebeğini görmeye gidenler inşallah güzel haberlerle gelirler. yazmayı unutmayın..

Son düzenleme:

Neden yer yok canım , erken çıksan olabilir mi hemen yer bulabilirsin belki . Yediklerimize dikkat etmeliyiz , öğünleri atlamamak gerek .
akşamları bende eve geç gittiğimden , bazen geçiştiriyorum ve vicdan yapıyorum .

benim miniğimde babasını duyunca duruyo :) eşimde üzülüyodu hissedemedim die neyse ki şuan hepimiz mutluyuz :) ayy kuzum ya maşallah babasına ne cilveler yapıcak o şimdi sen o zaman gör canım :)))

oyy ne güzel:) merak ediyordun ne zaman hissedecek diye bak babası da hissetmiş :))) maşallah kuzuya

evet canım çok merak ediyordum çünkü çok şükür akşam hissetti babamızda şuan kıpırdıo oğluşum sanırım teyzelerini arkadaşlarını öpüyoo :)))

Maşallah oğluşuna , gücünü toplamış bak dün

Canım çekirdekli simit yiyorum :26: sabahları poğaça falan yersem midem kötü oluyor ama simit bişey yapmıyor. Ekmek yersem de en az yarım ekmeği götürdüğüm için simit yiyorum :26:

Çekirdekli bi nebze daha iyi. Ben de içi alınmış ekmek yiyorum sabahları :) Kahvaltıda yediğinden bir şey olmaz canım kilo için korkma... Poğaça falan yememizin hiçbir faydası yok zaten. İçine de ne kattıkları belli değil. Yine canın istediğinde evde yapman daha sağlıklı. O çekirdekli simiti nasıl yiyorsun ben hiç sevmiyorum

ohh oh maşallah darısı başımıza

ben de aynen başlarda sallamayacağ
ım mecbur kalırsam die sallansın istiyorum

Sen ne güzel her şeyine dikkat ediyorsun valla çok özeniyorum sana poğaçayı evde yapıyorum bazen evet hem daha güzel oluyor
Ben çok seviyorum maalesef kendimi durduramıyorum içine kafein mi katıyolar nedir bağımlılık yaptı

Bende hep meyve getiriyorum ve fazlasıyla yiyorum meyveyi. Peki süt içemiyorum ya onun yerine yoğurt veya ayran içsem aynı değerde olur mu acaba?Birde ceviz vb.şeyler tüketimi nasıl sende..

Bana göre hepsinin yeri ayrı. Sütü de içmelisin. Hatta doktor bana günde yarım kilo süt içmelisin dedi. Sonrasında gittiğim doktorlar da süt içiyor musun diye sordular. Demek ki süt de önemli bir şey hamilelikte. Neden içemiyorsun sen sütü? Gözünü kapat iç bebeğin için. Sevmediğimiz neleri yiyoruz. Mesela ben keçi boynuzu pekmezini hiç yemezdim ama bebeğim için yiyorum. Ben demir ilacını bile bebeğim için ilaçla kavga ede ede içiyorum. Boğazımdan zor geçiyor. Bence yapabilirsin.
Cevizi de son bir aydır fazla yemiyorum. Aslında yemek lazım. İlk zamanlar çok yemiştim ben :)

Ben de onu öpüyorum :) Cihangir kardeşi de öpüyormuş :)))

:)))))))))
Yemediğim için bilemiyorum bağışıklık yapar mı yapmaz mı :)))
Ama ben haftasonu sahile inersek eşim balık tutarken bi tane 2 liralık çekirdeği bitiriyorum tek başıma
Aslında iyi bir şey değil ama haftada bi defa bi şey olmaz ya

Bu ara dondurmaya düştüm :)
Çok ateşli bi kadın oldum ben bu ay. Suyum da buzdolabında artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…