- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
Sende sert tekmeler yiyenlerdensingitte güzel haberlerle gel bakalım cinsiyeti de öğreneceksin bugun :) güzel güzel haberler ve güzel güzel resimler bekliyoruz senden
Günaydın canım. Bakmıştım ama unuttum :26: ama sanırım 33 küsürdü. Sizin nasıl? Kilosu sanki biraz az gibi geldi bana 365 gr normal mi acaba
ben de onu öpüyorum :) cihangir kardeşi de öpüyormuş :)))
Bana göre hepsinin yeri ayrı. Sütü de içmelisin. Hatta doktor bana günde yarım kilo süt içmelisin dedi. Sonrasında gittiğim doktorlar da süt içiyor musun diye sordular. Demek ki süt de önemli bir şey hamilelikte. Neden içemiyorsun sen sütü? Gözünü kapat iç bebeğin için. Sevmediğimiz neleri yiyoruz. Mesela ben keçi boynuzu pekmezini hiç yemezdim ama bebeğim için yiyorum. Ben demir ilacını bile bebeğim için ilaçla kavga ede ede içiyorum. Boğazımdan zor geçiyor. Bence yapabilirsin.
Cevizi de son bir aydır fazla yemiyorum. Aslında yemek lazım. İlk zamanlar çok yemiştim ben :)
Bak böyle diyince içim rahatladı biraz:)Zaten sütten kalsiyum alamıyoruz ki yeterince. Yoğurt çok daha faydalı
İş yerinin etrafında güzel yemek yapan yerler yok.. yer varda adam gibi sağlıklı birşey pek yok canım.bende vicdan yapıyorum işte..Neden yer yok canım , erken çıksan olabilir mi hemen yer bulabilirsin belki . Yediklerimize dikkat etmeliyiz , öğünleri atlamamak gerek .
akşamları bende eve geç gittiğimden , bazen geçiştiriyorum ve vicdan yapıyorum .
Bana göre hepsinin yeri ayrı. Sütü de içmelisin. Hatta doktor bana günde yarım kilo süt içmelisin dedi. Sonrasında gittiğim doktorlar da süt içiyor musun diye sordular. Demek ki süt de önemli bir şey hamilelikte. Neden içemiyorsun sen sütü? Gözünü kapat iç bebeğin için. Sevmediğimiz neleri yiyoruz. Mesela ben keçi boynuzu pekmezini hiç yemezdim ama bebeğim için yiyorum. Ben demir ilacını bile bebeğim için ilaçla kavga ede ede içiyorum. Boğazımdan zor geçiyor. Bence yapabilirsin.
Cevizi de son bir aydır fazla yemiyorum. Aslında yemek lazım. İlk zamanlar çok yemiştim ben :)
Bende hep meyve getiriyorum ve fazlasıyla yiyorum meyveyi. Peki süt içemiyorum ya onun yerine yoğurt veya ayran içsem aynı değerde olur mu acaba?Birde ceviz vb.şeyler tüketimi nasıl sende..
ilaçla kavga ede ede içiyorum:)) ayy alemsin güldürdün beni çok yaşa!
ben de iğneyle aynı durumdaydım. başlarda böyle mi sıkıla sıkıla nefret ede ede.. oluyordum. ama artık iğne olduktan sonra hani ilk başta bir acı oluyorla onu hareket ederek halay çeker gibi horon teper gibi hareket ediyorum. :) eşime iğnenin artık yan etkileri böyle diyorum. sonuçta bebeğim için ilaçları alıyoruz. onları için herşeyi yaparız değil mi.
süt içemeyenler için belki ılık soğuk ayarlarıyla sevebilirsiniz.
Bak böyle diyince içim rahatladı biraz:)
İş yerinin etrafında güzel yemek yapan yerler yok.. yer varda adam gibi sağlıklı birşey pek yok canım.bende vicdan yapıyorum işte..
Aslında haklısın bebeklerimiz için katlanmalıyız bende süt alayım artık bizim orada açık süt satan birer var ondan aldım bir kere kapalılar pek işe yaramıyor diye ama inek sütü yağlı resmen ağzımda bir yağ tabakası bıraktı bende iğrendim biraz.. bakalım tekrar deneyeyim alışırım belki en azından günde bir bardak içsen kardır.Allah'ım hepimizin bebeklerine sağlık versin inşallah
Aslında haklısın bebeklerimiz için katlanmalıyız bende süt alayım artık bizim orada açık süt satan birer var ondan aldım bir kere kapalılar pek işe yaramıyor diye ama inek sütü yağlı resmen ağzımda bir yağ tabakası bıraktı bende iğrendim biraz.. bakalım tekrar deneyeyim alışırım belki en azından günde bir bardak içsen kardır.Allah'ım hepimizin bebeklerine sağlık versin inşallah
Sorma canim ya simdilik gunde birkac kere oluyor ama yerimden firliyor ciglik atiyorum resmen.elektrik veriyor icerden sankiinsallah iyi haberlerle gelip kutlama yapacaz sizin meleklerle. :) cinsiyeti doguma kadar ogrenmeyecem ben canim. o an surpriz olacak allah nasip ederse.
Ikna ettim kocisi biraz once. Ilk cocuk vs deyip kibarca reddecek.ama cok iyi tanidigim biri olsaydi ve temizligine guvenseydim kullanabilirdim belki. :S daha vakit var canim kalsinlar kenarda madem gelmisler.
Buraya yazinca heyecanim azalir sandim ama artti sanki
[/QUOTE]Senin bu sert tekmelerin nerede oluyor genel olarak ben sanki alt taaf doğru hissediyorum sert olanları ama günlük tekmelerini göbeğimin cevresinde hissediyorum senin nasıl?
Günaydınlar herkese bizde sabahın erken saatlerinde sağlık Ocağı'na gidip kan verdik şekerimize falan bakacaklarmış muhtemelen gebelik şekeri çıkacak bizde bakalım sonuclar yarın gelecekmiş nasıl olacak hakkımızda hayırlısı.
ya keşke bana da biri temiz bizimkiler gel al dese zaten bi sürü masraf yapıcaz bence almanın pek de sakıncası yok temiz deilse eşinin dediği gibi verirsin birine ki park yataklar çok kullanılmadığı için kirli olacağını pek zannetmiyorum sadece yatağını yeni alsan yeter gibi bana bi arkadaş kzının kıyafet vs sini verecek temiz giyilmedi doğru düzgün dedi bizim çok maddi sıkıntımız yok ama yine de boşu boşuna para vermek istemem ama tabi karar senin
canim akraba tanidik arkadas olsa ve temizligine guvendigim biri olsa bende hayir demem.ama tanimadigim, hic gormedigim insanlar . Kabul edersek adam isyerine ve esimde oradan eve getirecek esyalari buyuk ihtimalle.butun herkes gorecek duyacak.belki 1-2 si konusacak arkadan luzumsuz yere.
Bende plates yapmak istiyorum ama dikkat etmek lazım yaa korkuyorum o yüzden elim gitmiyor hiç topa.. Ben 5 aylık oldum 7 kg aldım
Geçen hafta hamile yogasına başladım nerrdeyse herkes benden ileri haftalarda.
Nefes terapisiyle birlikte yoga doğumu da kolaylaştırıyormuş. Hatta dün kursa gelenlerden benim hiç görmediğim biri bu şekilde 3900 bebeğini 40+2 de 4 saatte normal doğurmuş. Ayyyy 4 saat az mı dedim 24 saatte doğuranlar var dediler:)
İlgilenen olursa yeri Kozyatağı Atatürk Caddesinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?