2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Sende sert tekmeler yiyenlerdensin gitte güzel haberlerle gel bakalım cinsiyeti de öğreneceksin bugun :) güzel güzel haberler ve güzel güzel resimler bekliyoruz senden

Sorma canim ya simdilik gunde birkac kere oluyor ama yerimden firliyor ciglik atiyorum resmen.elektrik veriyor icerden sanki insallah iyi haberlerle gelip kutlama yapacaz sizin meleklerle. :) cinsiyeti doguma kadar ogrenmeyecem ben canim. o an surpriz olacak allah nasip ederse.

Ikna ettim kocisi biraz once. Ilk cocuk vs deyip kibarca reddecek.ama cok iyi tanidigim biri olsaydi ve temizligine guvenseydim kullanabilirdim belki. :S daha vakit var canim kalsinlar kenarda madem gelmisler.
Buraya yazinca heyecanim azalir sandim ama artti sanki [/QUOTE]

Senin bu sert tekmelerin nerede oluyor genel olarak ben sanki alt taaf doğru hissediyorum sert olanları ama günlük tekmelerini göbeğimin cevresinde hissediyorum senin nasıl?

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydın canım. Bakmıştım ama unuttum :26: ama sanırım 33 küsürdü. Sizin nasıl? Kilosu sanki biraz az gibi geldi bana 365 gr normal mi acaba

Tam olarak kaç haftalıktı gittiğinde ? haftası ile uyumu önemli ...
bizim 7 ile çarptığımda 25 cm yapıyor , bana da kısa geldi amaaaaa
netten araştırdım , fl ölçümü bu haftalarda çok doğru olmaz mış 25 ten sonra , bakılmalı sanırım

ilaçla kavga ede ede içiyorum:)) ayy alemsin güldürdün beni çok yaşa!

ben de iğneyle aynı durumdaydım. başlarda böyle mi sıkıla sıkıla nefret ede ede.. oluyordum. ama artık iğne olduktan sonra hani ilk başta bir acı oluyorla onu hareket ederek halay çeker gibi horon teper gibi hareket ediyorum. :) eşime iğnenin artık yan etkileri böyle diyorum. sonuçta bebeğim için ilaçları alıyoruz. onları için herşeyi yaparız değil mi.

süt içemeyenler için belki ılık soğuk ayarlarıyla sevebilirsiniz.

Zaten sütten kalsiyum alamıyoruz ki yeterince. Yoğurt çok daha faydalı
Bak böyle diyince içim rahatladı biraz:)

İş yerinin etrafında güzel yemek yapan yerler yok.. yer varda adam gibi sağlıklı birşey pek yok canım.bende vicdan yapıyorum işte..

Aslında haklısın bebeklerimiz için katlanmalıyız bende süt alayım artık bizim orada açık süt satan birer var ondan aldım bir kere kapalılar pek işe yaramıyor diye ama inek sütü yağlı resmen ağzımda bir yağ tabakası bıraktı bende iğrendim biraz.. bakalım tekrar deneyeyim alışırım belki en azından günde bir bardak içsen kardır.Allah'ım hepimizin bebeklerine sağlık versin inşallah

Bende hep meyve getiriyorum ve fazlasıyla yiyorum meyveyi. Peki süt içemiyorum ya onun yerine yoğurt veya ayran içsem aynı değerde olur mu acaba?Birde ceviz vb.şeyler tüketimi nasıl sende..

Zaten dogal inek sutu degilse cok ta dert etme.paket sutlere cok guvenim yok.onun yerine yogurt kuruyemis yesillik peynir yesen ayni kapiya cikar.

Size de Allah kolaylık versin iğne oluyorsunuz hergün. Napalım kavga dövüş yiyip içicez. Mesela balığı da hiiiç canım istemiyor ama pazartesi günü kocişin tuttuğu balıkları yedik. Mecburiyetten yiyorum çünkü bebeğe çok faydalı. Yani kısacası sevmediğimiz şeyleri de yediriyor, yapamayacağımız şeyleri de yaptırıyor bebişlerimiz bize :)

Ne güzel işte bak açık süt de varmış. Benim apartmanın altında var açık süt o yüzden 3 günde bir 2 litrelik alıyorum. Tek başıma içiyorum. Hele o kaymağı üstüne çıkıyor ya ona bayılıyorum ben
İğrenme sen de bebeğini düşün ve iç.

şeker yüklemesi yapılacaksa aç olmam lazım once sabah gıdıp kan verirsin sonra ordan sana yada eczaneden aldırıyolar glıkoz suyun ıc9ıne Katıp tuketıyosun 1 saat sonra tekrar kan alınıyo

günlük sütler var ya onlardan içebilirsin.

Pastorize süt için diyorlar hep ama , bende o nedenle paket süt alıyorum . Açık süt mü almalıyım acaba ?

Senin bu sert tekmelerin nerede oluyor genel olarak ben sanki alt taaf doğru hissediyorum sert olanları ama günlük tekmelerini göbeğimin cevresinde hissediyorum senin nasıl?[/QUOTE]

Senin bu sert tekmelerin nerede oluyor genel olarak ben sanki alt taaf doğru hissediyorum sert olanları ama günlük tekmelerini göbeğimin cevresinde hissediyorum senin nasıl?
[/QUOTE]

yanlıslıkla senin yazini tikladim yorumsuz.benimkiler ust tarafta canim hatta bebegimde hep ustte simdilik.gobegin sagi ve solunu tekmeliyor.asagi tarafa hic tekme yemedim daha bakalim o da zormus.idrar torbasina baskiliyormus.:44: vee duyduguma gore kiz yukariyi erkek asagiyi tekmelermis. ne kadar dogru bilmiyorum tabii.

park yataklara gelince durumunuz iyiyse alma.. ha durumunuz iyiyse de alınır ama daha çok akraba veya dediğin gibi bizzat gördüğün kırık değildir temizdir veya beğenirsin vs içine sinen bir malzemeyi alırsın. olmadı verirsin.

ama işyeri arkadaşları deyince, durumunuzda iyi deyince ve park yatağı görmedim deyince bence hiç karışma ihtiyacı olana versinler. böylelikle senin de farkında olmadan başkasına iyiliğin olmuş olur.

haklisin canim almamaya karar verdik zaten.

İnş çıkmaz çnku çok zor diyorlar onla baş etmek diyet yapmak zorunda kalıosun gebelikte Allah esirgesin

canim akraba tanidik arkadas olsa ve temizligine guvendigim biri olsa bende hayir demem.ama tanimadigim, hic gormedigim insanlar . Kabul edersek adam isyerine ve esimde oradan eve getirecek esyalari buyuk ihtimalle.butun herkes gorecek duyacak.belki 1-2 si konusacak arkadan luzumsuz yere.

alma ozaman içine sinmeyecekse haklısın boş konuşacak çok insan var

Valla şimdi normal doğum yapan yok denecek kadar az ki birşeyler yapmak lazım tabi normal istiyorsak bence

Kızlar bişiy sorucam size burda bi bayan var o da hamile doktor ona karpuz yeme demiş yiceksen 1 dilim yeterli demiş. Yasaklamış resmen ben karpuz çok yiyorum öğle akşam yemeklerden sonra mutlaka yiyorum midemde yanma oluyo iyi gelio soğuk soğuk acaba yememelimiyim bilemedim hiç böyle bişiy duydunuz mu ??? Cuma günü ayrıntılı ultrasonum var doktoruma sorucam unutmazsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…