2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Harikasın maşallah sana:) ben o kaymağından nefret ediyorum maalesef ama zorlıycam kendimi en azından günde büyük bir bardak içsem yeter şimdilik belki alışırım o zaman daha fazla içerim.Balda koyayım belki tadı hoşuma gider:)

günlük sütler var ya onlardan içebilirsin.

Evet günlük sütte iyiymiş kutu sütlere göre ama bizim oralarda satılmıyor hiç rast gelmedim bakındım ama neyse ben o açık sütten alayım ne yapalım

Pastorize süt için diyorlar hep ama , bende o nedenle paket süt alıyorum . Açık süt mü almalıyım acaba ?

Paket sütler pek iyi değilmiş mümkünse açık varsa daha iyi yoksa da günlük cam şişelerdeki sütler iyiymiş diyorlar..Hatta yoğurtta kendimiz yapsak çok iyi.Allah tan bizim orada bir dükkan var süt,ayran ve yoğurt hep doğal hatta kaşar ve peynirde yapıyorlar ben oaradan alıyorum alırsam ama ağır oluyor tabii biraz zorlıycam artık ..

aman napalım artık o kadar kaçamaklarımız da olsun canım.

Ben de dondurma yiyorum ama haftada 3 kere falan. Beni de sıcak basıyo hele ayaklarım resmen yanıyo

Ben gittiğimde 20+1 dim canım. Kaçıncı haftada kaç kilo oluyor bilmiyorum ki :26: benim de çarptığımda 24 falan çıkıyordu. Nerden bakmak lazım haftasıyla uyumlu olup olmadığına? Doktora da sormak hiç aklıma gelmedi o da bişey söylemedi

Benim bildiğim karpuz kavun üzüm gibi şekerli meyveler fazla tüketilmemesi gerekiyor.Belki arkadaşında hamilelik şekeri ya da normal şeker varsa veya çıkma ihtimali doktor ona göre önlem almıştır.Benim ablamın doktoru da fazla yeme demişti.

20 haftanın bitiminde 320 gr 25 cm olmalı yazıyor

Ben ilk başlarda sıcak ve ballı içiyordum. Ama sıcak süt karnımı ağrıtıyor :) O yüzden soğuk içiyorum. Hem zaten havalar da sıcak. Hiçbir şeyi sıcak yiyip içesim gelmiyor.

anladım canım ben doktoruma danışayım en iyisi aşırı seviyorum karpuzu yeme derse zor olucak biraz :)

Açlık kan şekerime baktı canım 12 saat hiç birsey yemede bile dedi sadew bakalım yanılmadı bir daha yaptırırız artık

anladım canım ben doktoruma danışayım en iyisi aşırı seviyorum karpuzu yeme derse zor olucak biraz :)

Karpuz peynir simit ayrılmaz üçlüm öyle birsey olmamalı

Bizim işyerinde de öğle yemeğinde pilav ve tatlı muhakkak çıkar, gelde yeme gözünün önündekini:)) en çok kilo aldıran şeyler zaten hamur işleri:)

Oooo , çalışan bir anne ama tam teşekkürlü :)
Ben o kahvaltıları hafta sonu yapabiliyorum
canım sabahları yiyorum valla ne yalan söyleyim:)) sanki başka öğünlerde yemiyormuşum gibi konuştum:)) diğer öğünlerde cabası))) yemezsem çok kötü hissediyorum kendimi açlıktan ölecek gibi oluyorum:)))

Bizim işyerinde de öğle yemeğinde pilav ve tatlı muhakkak çıkar, gelde yeme gözünün önündekini:)) en çok kilo aldıran şeyler zaten hamur işleri:)

Bi de yemeğin yanında pilav ya da makarna yemeyince doymuyorum sanki ben :26: Evet hem kilo aldıran hem faydası olmayan :/ Allah'ın son 4 ayımızda bize dayanma gücü versin şu yemeklere karşı yoksa doğuma yuvarlanarak gidicem :18:

Çok sanslisin' zaten doğal olduklari için çok yemeğe de gerek yok' ben de yoğurdu ve yumurta yi köyden getirtiyorum sütle pek aram yok

Doğuma yuvarlanarak mı gidicen
Allah iyiliğini versin
Sanırım hepimiz potansiyel yuvarlak göbişleriz :)
Kızlar ben ne şişmişler gördüm ya doğumdan sonra fısss söndüler hepsi. Ben onları görünce hiiiiççç tedirgin olmuyorum. Şuanda yemek zorundayız. Bebişimiz çıksın sonra kiloları veririz. Bi diyete bakıyor gerçekten. Çok gördüm çünkü :)

Çok sanslisin' zaten doğal olduklari için çok yemeğe de gerek yok' ben de yoğurdu ve yumurta yi köyden getirtiyorum sütle pek aram yok

Sende şanslısın yumurta ve yoğurtta çok önemli.. benimde yumurtalar doğal geliyor sağolsun eşimin yakın bir arkadaşı getiriyor..Bebeklerimize sağlık olsun yarasın inşallah

Bazen kendimi tutmaya çalışıyorum, bazende diyorum ki hamileyken yemicem de ne zaman yicem:) canım ne isterse yeyim diyorum:)) kadının birisinin canı bir şey istemiş hamileyken ne olduğu aklıma gelmedi şimdi, yiyememiş bebek doğduğunda kolunda o yiyemediği şeyin şekline benzer bir leke varmış. Böyle şeyler duyunca da korkuyorum açıkçası:)

Son düzenleme:
Canım yaa ne olur ne olmaz diye alamıyorum. Hani doğmadan önce çok hoş görülmüyor ya. O yüzden. Anlyacağın Allah göstermesin kaybederim diye tedirgin oluyorum.

Maşallah, kızlar. Allah isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın.
Canım gaz belli oluyor. Patır patır yatay hareket ediyor. Ama bebek belli bir noktada farklı aralıklarla seyriyor gibi oluyor. Gaz gibi rahatsız edici değil tabii tekme çok güçlü değilse. Hani et atar ya seyrer denir. Öyle oluyor. Bir de senin vücudunun dışında farklı bir nesneden geldiğini anlıyorsun.
Normalde karpuz yüksek su oranıyla tam bir nimet. Kalsiyum vb. de var. ama potasyum oranı yüksek baya. Aşırı potasyum da bildiğim kadarıyla hamilelikte çok iyi değil. Ama istiyorsan ye. Çünkü hamile bir şeyi çok yiyorsa ona ihtiyacı vardır diye düşünüyorum.
http://www.cevapsepeti.com/yazilar/fazla-potasyum-fetuse-zarar-verir-mi/

açlık kan şekerime baktı canım 12 saat hiç birsey yemede bile dedi sadew bakalım yanılmadı bir daha yaptırırız artık

karpuz peynir simit ayrılmaz üçlüm öyle birsey olmamalı

bencede olmamalııı bende bayılıyorum kapruz ve peynire çoğu akşam yemeğim karpuz peynirdr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…