2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kızlar selammmm

Haftasonu bana epey destek oldunuz, kk ya giremediğim icin yazamadım kusura bakmayın.

Nasılsınız?

İyiyiz. Sen nasılsın? Streslerden uzak duruyorsun inşallah :)

İyyim tatlım sükürler olsun.

Yeminimi bozmadım sallamıyorum hicbir seyi

Karpuzz konuşuluyor galiba, miktarına dikkat etmek lazım cünkü şekerli bir yiyecek. Portakal da cok masum görünür ama coğu zararlı

Eee tv de hep pastorize deyip duruyorlar , bana da taze süt mantıklı geliyor aslında :) ben yoğurdumu ondan yapıyorum , süt de öyle içeyim bari
haftada 1 gün alayım bozulmaz dolapta . Dükkanın çok iyi cnm hep oradan al iç , balla tatlandır bak ne güzel olacak

Sana bi uyarı vermiş bebişin annesi :))
Karpuzu konuşuyorlar arkadaşlar evet :) Ben bi kere aldım daha almadım hiç.

Sana bi uyarı vermiş bebişin annesi :))
Karpuzu konuşuyorlar arkadaşlar evet :) Ben bi kere aldım daha almadım hiç.

Ben de yeni cıktığında aserme ayağına aldırmıştım 30 lira mı ne vermiştik icime oturdu daha da almadık

Afiyet olsun cnm . Yarasın oğluşuna :) kiloya dikkat et o kadar . Bende sabahları sandaviç hazırlıyorum , her şey tıkıyorum içine

Afiyet olsun cnm . Yarasın oğluşuna :) kiloya dikkat et o kadar . Bende sabahları sandaviç hazırlıyorum , her şey tıkıyorum içine
Amin yarar inş. Herşeyi onun için yiyorum zaten aman ihmal etme herşeyden bol bol koy bebeğinde tadına alışsın herşeyin

Ben de yeni cıktığında aserme ayağına aldırmıştım 30 lira mı ne vermiştik icime oturdu daha da almadık

Ben de aynı ayakla 20 liraya aldırmıştım
Ama canım çekmişti o zaman :) Sonradan kavun aldık kavunların tadı yok. Almıyorum artık. Bal kavun gelmemiş daha.

Ben de aynı ayakla 20 liraya aldırmıştım
Ama canım çekmişti o zaman :) Sonradan kavun aldık kavunların tadı yok. Almıyorum artık. Bal kavun gelmemiş daha.

Aa daha kavuna gecemedim ben : D en son bir kova vişne yedim sonrasın malum

Kavuna geçme zaten geçileceği zaman yazarım ben buraya :d
Şuanda tatları yok.

Vişneyi kirazı ben çekirdekleriyle yiyorum bi de. Bana ne demeli

Tamam sen söyle bana

Ay nasıl yutuyorsun Bi yutması var bir de sey öğütmesi ahahahah

benim bi arkadaşıma da dr yasaklamış. çünkü amniyon sıvısını arttırıyormuş karpuz.
herşeyin fazlası zarar olduğu gibi meğerse bu da zararlıymış.
benim dr hiç öyle bişey demedi ama bilemedim. bakalm haftaya ayrıntılım var o zamanki dr görür suyu fazla mı az mı?

Tamam sen söyle bana

Ay nasıl yutuyorsun Bi yutması var bir de sey öğütmesi ahahahah

Ben her meyveyi böyle yiyorum. Armut elmayı bütün olarak yerim. Çekirdekleriyle. Hiçbir şeyini atmıyorum :)))))))))))))))
Limonu da kabuklarıyla yiyorum :) Ama vişneyle kirazın çekirdeğini yutması kolay da öğütülmüyor tabi orası ayrı

aa cok enteresan o zamans en herşeyşn vitamini kabugunda tezini sonuna kadar destekliyorsun ahahaha

Sizin de yemek borunuz yanmaya basladı mı benimki arada cok fena oluyor. Bazen süt iyi geliyor bazen hicbir sey

bende tam tersi her akşam yürüyüşten sonra mutlaka karpuz kavun kiraz kayısı yerim. uzun zamandır tee marttan beri belki karpuz yemekteyim ama hiç doktorum suyun fazla demedi. bence ilişkisi yok. benim doktorum hiç bir meyveyi yasaklamadı her meyveden hergün bitane yiyebilirsin dedi. ama ben kendi kendme yasakladım gece saat 10 da yiyip uyuyorum buda bende kilo yaptı artık bu saatlerde yiyorum

Amin.sağol canım. üniversite hastanesi var fakat aşırı yoğun oluyor o yüzden gitmek istemiyorum. Arada bir başka doktora gitmeyi düşünüyorum ben de. elevit e daha başlayamadım korkumdan, ama eczaneler falan satıyor napsam bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…