Kızlar selammmm
Haftasonu bana epey destek oldunuz, kk ya giremediğim icin yazamadım kusura bakmayın.
Nasılsınız?
İyiyiz. Sen nasılsın? Streslerden uzak duruyorsun inşallah :)
Paket sütler pek iyi değilmiş mümkünse açık varsa daha iyi yoksa da günlük cam şişelerdeki sütler iyiymiş diyorlar..Hatta yoğurtta kendimiz yapsak çok iyi.Allah tan bizim orada bir dükkan var süt,ayran ve yoğurt hep doğal hatta kaşar ve peynirde yapıyorlar ben oaradan alıyorum alırsam ama ağır oluyor tabii biraz zorlıycam artık ..
İyyim tatlım sükürler olsun.
Yeminimi bozmadımsallamıyorum hicbir seyi
Karpuzz konuşuluyor galiba, miktarına dikkat etmek lazım cünkü şekerli bir yiyecek. Portakal da cok masum görünür ama coğu zararlı
Sana bi uyarı vermiş bebişin annesi :))
Karpuzu konuşuyorlar arkadaşlar evet :) Ben bi kere aldım daha almadım hiç.
canım sabahları yiyorum valla ne yalan söyleyim:)) sanki başka öğünlerde yemiyormuşum gibi konuştum:)) diğer öğünlerde cabası))) yemezsem çok kötü hissediyorum kendimi açlıktan ölecek gibi oluyorum:)))
Amin yarar inş. Herşeyi onun için yiyorum zatenAfiyet olsun cnm . Yarasın oğluşuna :) kiloya dikkat et o kadar . Bende sabahları sandaviç hazırlıyorum , her şey tıkıyorum içine
Ben de yeni cıktığında aserme ayağına aldırmıştım 30 lira mı ne vermiştik icime oturdu daha da almadık
Ben de aynı ayakla 20 liraya aldırmıştım
Ama canım çekmişti o zaman :) Sonradan kavun aldık kavunların tadı yok. Almıyorum artık. Bal kavun gelmemiş daha.
Aa daha kavuna gecemedim ben : D en son bir kova vişne yedim sonrasın malum
Kavuna geçme zaten geçileceği zaman yazarım ben buraya :d
Şuanda tatları yok.
Vişneyi kirazı ben çekirdekleriyle yiyorum bi de. Bana ne demeli
Kızlar bişiy sorucam size burda bi bayan var o da hamile doktor ona karpuz yeme demiş yiceksen 1 dilim yeterli demiş. Yasaklamış resmen ben karpuz çok yiyorum öğle akşam yemeklerden sonra mutlaka yiyorum midemde yanma oluyo iyi gelio soğuk soğuk acaba yememelimiyim bilemedim hiç böyle bişiy duydunuz mu ??? Cuma günü ayrıntılı ultrasonum var doktoruma sorucam unutmazsam
Tamam sen söyle bana
Ay nasıl yutuyorsunBi yutması var bir de sey öğütmesi ahahahah
Ben her meyveyi böyle yiyorum. Armut elmayı bütün olarak yerim. Çekirdekleriyle. Hiçbir şeyini atmıyorum :)))))))))))))))
Limonu da kabuklarıyla yiyorum :) Ama vişneyle kirazın çekirdeğini yutması kolay da öğütülmüyor tabi orası ayrı
aa cok enteresan o zamans en herşeyşn vitamini kabugunda tezini sonuna kadar destekliyorsun ahahaha
Evet zaten bu lafı benim soyumdan biri söylemiştir muhakkak
benim bi arkadaşıma da dr yasaklamış. çünkü amniyon sıvısını arttırıyormuş karpuz.
herşeyin fazlası zarar olduğu gibi meğerse bu da zararlıymış.
benim dr hiç öyle bişey demedi ama bilemedim. bakalm haftaya ayrıntılım var o zamanki dr görür suyu fazla mı az mı?
Canım kontrolünün iyi geçmemesine üzüldüm. Bence sen 2 haftada bir başka doktorlara giderek karşılaştırma yap ona göre doktoruna karar verben sevmedim senin doktorunu. Tıp fakültesi yok mu onlar iyice araştırıp nedenini söyleyebilirler. Arada birde oraya git bence bazı özel hastanelerinde devletten farkı yok zaten. Elevitte domuz jelatini varmış, o nedenle decavit kullanıyoruz. Eş değer bir ilaç. Bana sağlık ocağında vermişlerdi. Elevitin toplatıldığını duymadım ben.
Buarada tebrik ederim bir kızın olacakmış, Hayırlı evlat olsun inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?